House Intelligence Committee Haberleri

Yine şaşırttı: A101'e Tiny House geliyor! İşte 29 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'in Aldın Aldın Kataloğu, her hafta olduğu gibi bu hafta da alışveriş tutkunlarını hem şaşırttı hem de sevindirdi. Şaşırttı çünkü A101'e Tiny House geliyor! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun şimdiden en dikkat çekici ürünü olan Tiny House'un yanı sıra elektrikli motorlu bisiklet de Katalog'u süslüyor. 29 Şubat Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatlarla satışa sunulan a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, işte detaylar!

Haber 2024-02-28 17:38:19

Antalya’da kamp, karavan, outdoor sektör liderleri bir araya geliyor

Turizmin başkenti doğanın kalbi Antalya’da, kamp, karavan, outdoor, tiny house sektör liderleri bir araya geliyor

Yurthaber 2024-02-23 10:32:22

Fantezi elbiseleriyle maskelerinden sonra arsa ve tarlalara da veda! Müstehcen videolarıyla nam salan Fergio House'a bir şok daha

Lüks villalarda gösterişli partiler, renk renk maskelerle fantezi elbiseleri, geniş yankı uyandıran müstehcen içerikli videolar... "Fergio House" adlı ilgi çeken oluşum sırlarla dolu hayatları deşifre olduğundan bu yana Türkiye'nin gündeminden düşmüyor! İstiklal Caddesi'nde dolar saçtıkları görüntülerle de ses getiren Fergio House'un 3 üyesi bir şok daha yaşadı.

Haber 2024-01-21 14:55:02

Tiny house nedir, cezası var mı? İmarsız arsaya tiny house yapılır mı?

Günümüzde birçok kişi koşullara ayak uydurmak için elinden geleni yapmakta ve yaşam alanlarını güzelleştirmeye çalışmaktadır. Bazı kişiler şehir hayatından uzaklaşıp doğa ile iç içe bir hayat sürdürmek için farklı konut tiplerine yönelmektedir. Bu konut tiplerinden biri de tiny house ismiyle ifade edilen ve taşınabilir niteliğe sahip olan evlerdir. Peki, tiny house nedir, cezası var mı, imarsız arsaya tiny house yapılır mı?

Finans 2024-01-19 18:19:28

Yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte müstehcen videoların perde arkası... 'Fergio House'un villası, lüks araçları: 'Hepsi kardeşimden'

Türkiye'nin gündemine önce İstiklal Caddesi'nde kostümleriyle dolarlar saçarak gündeme gelen, daha sonra ise sosyal medyadan paylaştıkları müstehcen içerikli videolar nedeniyle gözaltına alınan "Fergio House" oluşumuna yönelik operasyonun ardından ortaya çıkan ifadeler dikkat çekti. Gözaltına alınan kardeşlerden hesabın sahibi, aynı zamanda grubun başı olduğu öne sürülen mimar F. G.'nin geliri de ifadesiyle kayıtlara geçti. Videolarda dikkat çeken lüks ev ve araçların kaynağı da belli oldu.

Haber 29-12-23 13:56

SON DAKİKA | Müstehcen videolar ve parti... Bakan Yerlikaya duyurdu! O sosyal medya hesabından paylaşıyorlardı: Yakalandılar

Son dakika haberi: Bakan Yerlikaya, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve müstehcenlik suçlarıyla mücadele kapsamında İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-26' operasyonunda 'Fergio House' isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan 19 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya'nın paylaştığı operasyona ilişkin görüntülerdeki detaylar dikkat çekti. O hesap; İstiklal Caddesi'nde yüzü maskeli kişilerin dolar saçmasıyla da gündeme gelmişti.

Haber 28-12-23 12:17

Gayrimenkul endüstrisinin ilk girişimcilik merkezi açılıyor

GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliğiyle GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi hayata geçiriliyor. Co-working imkanı sunacak merkez; yatırım fonları, bireysel yatırımcılar, proptech girişimcileri ve bu teknolojilere ihtiyaç duyanları bir araya getirecek.

Egitim 01-09-23 12:20

Kolektif House Emre Kurttepeli’yi konuşmacı olarak ağırladı

Kolektif House tarafından 4 Kasım 2015 e düzenlenen Kolektif Explore, Emre Kurttepeli’yi açılış konuşmacısı olarak ağırladı.

Finans 06-07-23 12:38

Emre Kurttepeli Participiated in (GEP) Global Entrepreneurship Program as a Speaker and Member of Selection Committee

The Global Entrepreneurship Program, which is supported by the U.S. Department of State, took place in November.

Finans 06-07-23 12:30

Kolektif Explore hosted Emre Kurttepeli as the Keynote Speaker

Kolektif Explore that was organised by Kolektif House on 4 November 2015 hosted Emre Kurttepeli as the keynote speaker.

Finans 06-07-23 11:11

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2018 Conference as Panel Speaker.

Turkey’s most effective web conferencing Webrazzi Summit 2018 was held last month. Blockchain technologies, artificial intelligence, investment ecosystem, financial technologies, e-commerce, digital marketing and e-sports are the main topics of the conference.

Finans 06-07-23 11:03

Bizim Ev'in Michelle'i Mary Kate ve Ashley Olsen son halleriyle ağızları açık bıraktı Yaşlandığımı hissettim

90'lı yılların efsaneleşmiş dizilerinden Full House (Bizim Ev) dizisinde Michelle karakterini canlandıran Mary Kate ve Ashley Olsen ikiz kardeşler yıllar sonraki görüntüleriyle şaşkına çevirdi. Birer genç kadın olan ikiz kardeşler, Bizim EV dizisinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Son hallerini görenler tanıyamadı.

Magazin 29-06-23 10:54

Rize'de meslek lisesi öğrencilerinden taşınabilir ev üretimi

Rize'de, Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü öğrencileri sipariş üzerine "taşınabilir ev" (tiny house) üretiyor.

Yurthaber 09-06-23 13:28

Amerikan televizyon kanalı seks partisi görüntüleri yayınlayınca izleyicilerden yağmur gibi tepki yağdı! “Bu kadarına gerek var mı?”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayın hayatına devam eden Kanal 4 yine tartışmalara neden olan bir programla gündeme geldi. Televizyon izleyicileri Open House: The Great Sex Experiment (Açık Ev:Büyük Seks Deneyi) programındaki 15 kişilik yakınlaşma sahnesinden sonra tepki gösterdi. Söz konusu görüntülere Twitter’dan tepki yağdı.

Trend 31-05-23 10:19

Valilik harekete geçti! ‘Tiny house’lar için suç duyurusu

Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. ‘Toprak koruma arazi kullanımı’ ve ‘imar’ kanunlarına aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Haber 02-05-23 13:00

Tarlasına kanuna aykırı şekilde tiny house yapma maksatlı hisse satışına suç duyurusu

Edirne Valiliği, tarlaları yasa dışı şekilde konaklama, barınma maksatlı yapıları konumlandıracak şekilde çalışmalar yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 02-05-23 10:28

Yeniden sinemaya uyarlanıyor! Jake Gyllenhaal’ın başrolünde yer aldığı ‘Road House’ filminden ilk kareler geldi

Başrolünde Patrick Swayze’in yer aldığı 1989 yılında vizyona giren ‘Road House’ filmi yeniden sinemaya uyarlanıyor. Bu kez Jake Gyllenhaal’ın başrolünü üsteleneceği yeni filmin ilk kareleri kamuouyla paylaşıldı. Yeniden uyarlanacak film şimdiden sinema seyircisini heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-03-23 15:14

Mehmet Günsür'ün yeni projesine bomba partner!

Mehmet Günsür art house bir filmde yer almaya hazırlanırken partneri de belli oldu. İki ismi duyan "harika olur" demeden edemedi.

Magazin 18-01-23 11:00

Mahkemeden ‘taşınabilir ev’ kararı! Belediyenin ‘yasak’ kararı kaldırıldı…

İzmir’in Karaburun ilçesinde taşınabilir evler hakkında alınan yasak kararı ile ilgili mahkemeden emsal niteliğinde bir karar çıktı. Salgın döneminde oldukça popüler olan ‘tiny house’ 4 Mart’ta İzmir Karaburun Meclisi’nde alınan kararla ilçe sınırları içerisinde yasaklanmıştı. Gerekçe olarak da araziye ait kullanım kararlarına aykırı sonuç doğurduğu ve çevre, görüntü kirliliğine neden olduğu gösterilmişti. Yargıya taşınan konu mahkeme tarafından iptal edildi.

Haber 30-11-22 14:42

House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu?

House of the Dragon 2. sezon yayın tarihi dizinin sezon finali yapmasıyla gündeme geldi. İlk sezonuyla nefes kesek House of the Dragon 24 Ekim Pazartesi günü sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından House of the Dragon dizisinin hayranları yeni sezona dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki, House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte House of the Dragon 2. sezona dair merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-11-22 22:56

House of the Dragon'daki doğum sahnesine eleştiri yağıyor! Travmatik anlar...

İlk bölümünden sezon finaline kadar her bölümüyle ses getiren House of the Dragon'daki doğum sahnesi gündemde. Dizide Rhaenyra Targaryen rolünün doğum sahnesinin çok travmatik olduğu düşünülürken, sahne öncesinde bir uyarının olmaması tepki çekti. House of the Dragon finali sosyal medyada topa tutuldu.

Magazin 25-10-22 14:46

Oscarlı aktör Kevin Spacey'in yargılandığı cinsel saldırı davasında karar! Jüri üyeleri Kevin Spacey'i suçsuz buldu

Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey hakkında, ABD'li aktör Anthony Rapp'ın iddiaları üzerine açılan cinsel saldırı davada karar çıktı. House of Cards dizisinden de hakkındaki cinsel saldırı suçlamalar nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Kevin Spacey, Rapp davasında suçsuz bulundu. New York'ta görülen karar duruşmasında jüri Spacey'nin, Rapp'in iddialarından sorumlu tutulamayacağı yönünde karar verdi.

Magazin 21-10-22 01:01

House of Cards dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı! Kevin Spacey cinsel saldırı davasında yeniden mahkemede

House of Cards dizisiyle ses getiren dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, cinsel saldırı davasında tekrar hakim karşısına çıktı. ABD'li tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, hakkında onlarca yıl öncesine dayanan bir cinsel taciz iddiasıyla ilgili açılan dava için New York'taki mahkemeye tekrar getirildi.

Magazin 18-10-22 22:35

Özyurtlar Holding, iki yeni projeyi birden hayata geçiriyor

Beylikdüzü'ndeki "No 27 Residence" projesi 240 daire ve 22 ticari alandan, Ispartakule'deki "Stüdyo House" ise 195 daire ve 10 adet ticari üniteden oluşacak

Yurthaber 10-10-22 13:46

Hollywood yıldızı Kevin Spacey, cinsel taciz iddiasıyla New York'taki mahkemede yargılanıyor!

Son olarak rol aldığı House of Cards dizisiyle ses getiren dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, hakkında onlarca yıl öncesine dayanan bir cinsel taciz iddiasıyla ilgili açılan dava için New York'taki mahkemede yargılanıyor. Hollywood yıldızı Spacey'e, 14 yaşındayken kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden ABD'li aktör Anthony Rapp'ın açıklamalarından sonra dava açılmıştı.

Magazin 07-10-22 00:45

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke Rihanna'nın markası için çok cesur

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke seksi Savage x Fenty kampanyasını duyurdu. Rihanna'nın markası için kamera karşısına geçen Cooke siyah iç çamaşırlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-10-22 08:33

House of the Dragon'ın Sör Cole'undan itiraf! 7 ay boyunca seks sahnesine hazırlandım

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'ın oyuncularından Fabien Frankel, karakterinin Prenses Rhaenyra Targaryen'le (Milly Alcock) olan seks sahnesi hakkında konuştu.

Magazin 21-09-22 11:58

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi 'O Kız'ın afişi yayınlandı

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen ve Eylül’de ekrana gelmeye hazırlanan dizisi O Kız’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Magazin 06-09-22 17:32

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'dan yeni rekor

İlk bölümünün seyirciyle buluşmasının ardından yoğun ilgiyle takip edilen Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'un ikinci bölümü izlenme rekoru kırdı.

Magazin 31-08-22 14:33

Taşınabilir evlere talep arttı! 8 ülkeye gönderiliyor

Yurt dışından görerek ilham aldığı ve kendi tasarımlarıyla Sakarya'da üretimine başladığı 'tiny houseleri', üreten kadın girişimci, ürünlerini dünyanın birçok noktasına pazarlamanın mutluluğunu yaşıyor. Kadın girişimci ayda 30 tiny house yaptıklarını, bunu 50'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Finans 29-08-22 16:51

Sakarya'da üretilen taşınabilir evler 8 ülkeye gönderiliyor

Kadın girişimci Gül Korkmaz: - "Ayda 30 tiny house yapıyoruz, bunu 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz. Genelde 4 kişilik ailelerin konaklayabileceği rahat modeller tercih ediliyor"

Yurthaber 29-08-22 14:20

House Of The Dragon dizisi ikinci sezon onayını aldı

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon'un ikinci sezonu resmen onaylandı. Onay haberi, beklenenden çok daha erken geldi.

Magazin 27-08-22 14:11

'House of the Dragon' gündemde! 1 milyondan fazla tweet atıldı

Game of Thrones'un öncesini anlatan 'House of the Dragon'ın ilk bölümünün ardından, dizi hakkında 1 milyondan fazla tweet atıldı.

Magazin 26-08-22 16:46

Workup Girişimcilik Programı’nın 10. dönemi başlıyor

Girişimlerin hızlanmalarına yardımcı olan Workup Programı’nın 10'uncu döneminde girişimler, Hackquarters yürütücülüğünde ve Kolektif House ev sahipliğinde 4 ay boyunca alanında uzman mentorlar, banka iştirakleri, ekosistem temsilcileriyle bir araya gelecek

Yurthaber 23-08-22 16:52

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-22 09:47

House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir?

House of Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce yayınlanmıştı. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği dizi yayın hayatına başlıyor. Peki House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir? İşte George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 sene önceki dönemini işleyen diziye ilişkin detaylar...

Magazin 21-08-22 23:34

House of the Dragon yayınlandı mı, nerede yayınlandı? Game of Thrones dizisi House of the Dragon konusu nedir, oyuncuları kimler?

House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce gösterime girmişti. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatan HBO'nun yeni dizisine ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki ilk sezonu 10 bölümden oluşacak olan House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler?

Magazin 21-08-22 22:16

House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisinin fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan HBO'nun yeni dizisine ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünün 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. Peki House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 19-08-22 11:36

O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu aslen nereli, kaç yaşında ve hangi yapımlarda rol aldı?

Yakın süreçte Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu'un hayatı ve rol aldığı yapımlar merak ediliyor. Content House imzalı O Kız'ın dizisinin başrolü Ozan karakteri Cengiz Orhonlu oldu. Orhonlu'un ayrıca usta sanatçı Kamuran Akkor'un da torunu olduğu biliniyor. Peki O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? İşte hakkında merak edilenler...

Magazin 11-08-22 11:53

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-22 10:34

Adı taciz skandalına karışan Kevin Spacey House of Cards'ın yapımcısına 31 milyon dolar tazminat ödeyecek

Hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarıyla yargılanan Kevin Spacey, Frank Underwood karakterini canlandırdığı House of Cards dizinin yapımcısı MRC'ye 31 milyon dolar ödeyecek.

Magazin 06-08-22 15:20

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'dan ilk fragman geldi

Game of Thrones'un devam dizisi House of the Dragon'dan ilk fragman yayınlandı. HBO yapımı dizi, Game of Thrones'un 200 yıl öncesini konu alacak.

Magazin 22-07-22 00:03

Cinsel suçlardan yargılanan Kevin Spacey kefaletle serbest bırakıldı

House of Cards dizisiyle tanınan Kevin Spacey, 3 erkek tarafından suçlanmış ve cinsel taciz sebebiyle yargılanmaya başlamıştı. Oyuncu Londra’da Westminster Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ünlü oyuncu, kefaletle serbest bırakıldı.

Magazin 16-06-22 15:34

Türk araştırmacılar, kanser tedavisinde yeni ilaçların keşfi için kapıları araladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi yönetiminde, 11 üniversiteden akademisyenlerin katılımıyla akciğer kanserine yönelik yeni ilaçların yapay zeka ile keşfini amaçlayan projenin ilk bulguları, uluslararası "Nature Machine Intelligence" dergisinde yayımlandı - Prof. Dr. Kemal Turhan: - "Ana hedefimiz, proje kapsamında ve proje sonrası çalışmalarla kanser tedavisinde doğrudan kullanılacak yeni ilaçları keşfetmek"

Yurthaber 10-06-22 11:04

Buğday stokları alarm veriyor: 10 haftalık kaldı

Rusya’nın Ukrayna’yı 24 Şubat’ta işgal etmeye başlaması buğday ve ayçiçeği yağı başta olmak üzere gıda krizine yol açtı. Daha önce yaklaşan gıda kriziyle ilgili birçok kez uyarıda bulunan Tarım analiz firması Gro Intelligence CEO'su Sara Menker dünyanın 10 haftalık tüketime yetecek kadar buğday stokunun kaldığını söyledi.

Finans 20-05-22 11:06

Televizyonda canlı canlı üçlü ilişkileri gösterildi! İzleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi

Kanal 4te yayınlanan Open House: The Great Sex Experiment programı çiftlerin cinsel anlamda yeni deneyimler kazanması için her hafta yayınlanıyor. Programa konuk olarak katılan 5 yıllık evli Jess ve Mike çifti canlı yayında üçlü ilişki yaşadıkları anları göstererek izleyicileri şoke etmeyi başardı.

Trend 10-05-22 15:55

Televizyonda üçlü ilişki! Kıskançlık krizi devreye girince gözyaşlarına hakim olmadı

İngiltere’de Kanal 4’te yayınlanan ve çiftlerin ilişkilerini daha açık hale getirmek için başka insanlarla flört ettikleri bir eve misafir olmaları üzerine kurulan Open House programı ilginç anlara sahne oldu. Programa katılan Mady ve Nathan çifti üçüncü bir kişiyi ilişkilerine davet ettikten sonra işler hesapladıkları gibi gitmedi. Sevgilisinin başka bir kişiyle yakınlaştığı anları görmeye tahammül edemediğini dile getiren Mady, gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 20-04-22 12:37

Televizyonda üçlü ilişki! Partnerinin başka bir erkeği öpmesine dayanamadı

İngiltere’de Kanal 4’te yayınlanan ve çiftlerin ilişkilerini daha açık hale getirmek için başka insanlarla flört ettikleri bir eve misafir olmaları üzerine kurulan Open House programında ilginç anlar yaşandı. Programa konuk olan çiftlerden Stacey ve Liam, son bölümünde üçlü ilişkiyi deneyimlemek istediler. Ancak başka bir adamı ilişkilerine davet etme fikri çift için tamamen yanlış gitti.

Trend 16-04-22 12:27

TV'de üçlü ilişki! Partnerini başkasıyla görmeye dayanamadı

İngiltere'de Kanal 4’te yayınlanan ve çiftlerin ilişkilerini daha açık hale getirmek için başka insanlarla da flört ettiği bir eve misafir olmaları üzerine kurulu bir TV programı olan Open House büyük ilgi topluyor. Programa konuk olan çiftlerden Jess ve Mike, bu haftaki bölümde üçlü ilişki deneyimlemek istediler. Ancak Jess, partnerini bir başka kadınla öpüşürken görmeye dayanamadı.

Magazin 09-04-22 11:40