Hrant Dink Cinayeti Davasi Haberleri

Ogün Samast huzursuz! Hrant Dink'i öldürdüğünü unutamasa da unutturma peşinde: Artık bu isimle anılmak istiyor

Bir kez daha yargılanma süreci başlayan, Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast'ın ilginç bir talebi var: Unutulmak istiyor! Üstelik bu isteğini somut bir talebe de döktü, mahkemeye ad değişikliği için dilekçe verdiği ortaya çıktı. Talebinin gerekçesini detaylandıran Samast'ın anılmak istediği yeni isim de belli oldu.

Haber 2023-12-13 10:20:06

SON DAKİKA | Ogün Samast'a yurt dışı çıkış yasağı verildi! 6 Mart 2024'teki duruşmada savunma yapması bekleniyor

Son dakika haberi: Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast'a yurt dışı çıkış yasağı verildi. Ogün Samast bugün hakim karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz ay tahliye edilen Samast, bugün yıllar sonra ilk kez duruşmaya yaya olarak gelirken görüntülenmişti. Samast’ın 6 Mart 2024’te yapılacak duruşmada savunma yapması bekleniyor.

Haber 2023-12-06 17:27:50

Yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Adliye çevresinde teyakkuza geçildi: Ogün Samast'ın ifadesi alınmadı

Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast bugün hakim karşısına çıktı. Geçtiğimiz ay tahliye edilen Samast, bugün yıllar sonra ilk kez duruşmaya yaya olarak gelirken görüntülendi. Son yaşanan gelişmeyle birlikte Ogün Samast'ın ifadesi bir sonraki duruşmaya kaldı.

Haber 2023-12-06 09:55:51

Hrant Dink cinayeti tetikçisi Ogün Samast yarın hakim karşısına çıkacak

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast'ın, FETÖ kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava kapsamında yarın yargılanmasına başlanacak.

Yurthaber 2023-12-05 13:39:33

Ogün Samast ile ilgili yeni gelişme! Katılmazsa yakalama kararı çıkarılacak

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianameyi kabul eden İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi tensip zaptı düzenledi. Tensip zaptında Ogün Samast’ın 26 Aralık’taki ilk duruşmaya katılmaması halinde hakkında yakalama kararı çıkarılacağı belirtildi.

Haber 22-11-23 11:40

SON DAKİKA | Ogün Samast hakkındaki iddianame kabul edildi! İşte hakim karşısına çıkacağı tarih

Son dakika haberi: Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında düzenlenen yeni iddianame kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak.

Haber 21-11-23 14:08

Hrant Dink'in katili Ogün Samast tahliye olmuştu! Tepki çeken kararla ilgili Rakel Dink'ten ilk açıklama

Agos Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, gazete binası önünde o zaman 17 yaşındaki Ogün Samast tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Samast, 16 yıl 10 ay sonra cezaevinden tahliye edildi. Tepki çeken karar ile ilgili olarak Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ilk kez konuştu. Katıldığı bir programda Dink, "Mesele hiçbir zaman şu veya bu kişinin 3 yıl 5 yıl daha fazla ya da az ceza alması değildir. İlk günden beri karanlığın sorgulanması gerektiğini söyledik" dedi.

Haber 17-11-23 11:38

Son dakika: Hrant Dink davasında Adem Sağlam'a tahliye kararı

Son dakika haberi: Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrank Dink’in öldürülmesine ilişkin FETÖ amaçları doğrultusunda hareket ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan aralarında Yasin Hayal, Ali Fuat Yılmazer ve Erhan Tuncel’in de bulunduğu 11 sanığın yargılandığı davada mahkeme, davanın tek tutuklu sanığı Adem Sağlam’ın tahliyesine karar verdi.

Haber 20-09-23 16:21

Hrant Dink cinayetinde yeni dava

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada, haklarında suç duyurusunda bulunulan aralarında Erhan Tuncel, Ramazan Akyürek, Yasin Hayal ve Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 11 sanık hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme", "Silahlı terör örgütüne üye olmak' ve "Kasten öldürme" gibi suçlardan yeni bir dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanacak.

Haber 13-06-23 14:18

Hrant Dink kimdir, ne zaman ve neden öldürüldü? Gazeteci Hrant Dink anılıyor!

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden tam 16 yıl geçti. Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren ünlü gazeteci için bu sene de anma töreni düzenlenecek. Peki, Hrant Dink kimdir, ne zaman ve neden öldürüldü? İşte, gazeteci Hrant Dink'in hayatı ve biyografisi...

Haber 19-01-23 15:05

İstanbul’da bugün hangi yollar trafiğe kapatılacak? İstanbullular dikkat! İşte Hrant Dink anma programı nedeniyle kapalı olan yollar...

Bugün İstanbul'da Hrant Dink'in 16. ölüm yıldönümü için anma programı gerçekleştirilecek. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek. Peki, İstanbul’da bugün hangi yollar trafiğe kapatılacak? İşte detaylar...

Haber 19-01-23 08:15

Ali İsmail Korkmaz, kadın cinayetleri, Hrant Dink... Tan Taşçı'nın tüyleri diken diken eden klibi sosyal medyada gündem oldu! 'Zor işimiz zor'

Zaman zaman gündeme dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü müzisyen Tan Taşçı, bu defa yeni klibiyle gündemde! Klipte Türkiye’de ve dünyada yaşanan toplumsal olayları işleyen Tan Taşçı, yeni şarkısı Zor İşimiz Zor ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ali İsmail Korkmaz, kadın cinayetleri, Hrant Dink...

Magazin 22-08-22 09:14

Hrant Dink Vakfına yönelik tehdit davasında sanıklara hapis cezası verildi

Hrant Dink Vakfına yönelik tehdit davasında sanıklara hapis cezası verildi

Yurthaber 29-06-22 15:13

'Hrant Dink Vakfı'nı e-posta ile tehdit' davasında karar! Sanıkların cezası belli oldu

Hrant Dink Vakfına e-posta yoluyla tehdit içerikli mesaj gönderdikleri gerekçesiyle yargılanan 2 sanığın davasında karar verildi. Sanık Hüseyin Ateş 'tehdit' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına, sanık Ersin Başkan ise 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-06-22 14:47

Hrant Dink Vakfına tehdit davasında sanıklara 3,5 yıla kadar hapis talebi

Hrant Dink Vakfına tehdit davasında sanıklara 3,5 yıla kadar hapis talebi

Yurthaber 16-06-22 11:02

İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu'nun Dink cinayetiyle ilgili sözleri üzerine açıklama yaptı:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı ziyareti sırasında Hrant Dink cinayetiyle ilgili mahkeme kararlarını yok sayan ve FETÖ'yü bu davadan aklamaya yönelik açıklamalarda bulunmuştur" - "Mahkeme kararları ortadayken Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan bu açıklama, Hrant Dink cinayetinden FETÖ'yü kurtarma operasyonudur"

Yurthaber 19-04-22 20:00

Süleyman Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink yanıtı: FETÖ’yü kurtarma görevini kim verdi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hrant Dink cinayetine ilişkin iddialarına cevap verdi. Bakan Soylu, “Ses ver Kılıçdaroğlu” başlıklı paylaşımında, “Hrant Dink cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?” sorusunu sordu. Soylu, 'Kılıçdaroğlu Hrant Dink dosyasını açarak FETÖ’yü aklamaya çalışıyor. 1-2 saat sonra FETÖ’yü aklamaya çalıştığıyla ilgili açıklama yapacağız.' şeklinde konuşmuştu. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları!

Haber 19-04-22 19:35

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Birkaç saate açıklayacağım' diyerek duyurdu! 'FETÖ'yü aklamaya...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem Suriyeli göçmenler hem de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hrant Dink suikasti sözleri hakkında açıklamalarda bulundu. Suriyeliler için 'Bayram gidişine müsaade etmeme konusunda kısıtımız var' diyen Soylu, 'Kılıçdaroğlu Hrant Dink dosyasını açarak FETÖ’yü aklamaya çalışıyor. 1-2 saat sonra FETÖ’yü aklamaya çalıştığıyla ilgili açıklama yapacağız.' şeklinde konuştu.

Haber 19-04-22 16:09

Kılıçdaroğlu'ndan Hrant Dink açıklaması: Gerçek katiller henüz aydınlığa kavuşmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada "Hrant Dink'in, rahmetlinin, tetikçisi hapiste. Ama gerçek katiller henüz aydınlığa çıkarılmadı, henüz bulunmadı. Eğer siz 'Karanlık güç odaklarıyla mücadele edeceğim' diye yola çıkıyorsanız gerçek katillere ulaşmalısınız ve bulmalısınız onları. " dedi.

Haber 17-04-22 11:50

SON DAKİKA | Hrant Dink suikastıyla ilgili yeni gelişme! Ahmet İskender Türkiye'ye getirildi

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü, Hrant Dink suikastı kapsamında aranan Ahmet İskender'in Kırgızistan'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-03-22 16:19

Son dakika: Hrant Dink cinayeti davasında aranıyordu! Kırgızistan'da yakalandı

Son dakika haberi: Hrant Dink cinayeti davasının firari hükümlüsü Ahmet İskender Kırgızistan'da yakalandı. Bişkek Pervomay İlçe Mahkemesi, İskender'in "sahte pasaportla ülkeye girmek" ve "belgede sahtecilik" suçlarından iki ay tutuklu kalmasına hükmetti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 04-03-22 17:20

Binlerce Kişi 15 Yıl Önce Öldürülen Dink’i Unutmadı

19 Ocak 2007’de Osmanbey’de gazetesinin önünde öldürülen Agos gazetesinin kurucusu ve yayın yönetmeni Hrant Dink, katledilişinin 15. yılında anıldı

Haber 19-01-22 21:22

Hrant Dink ölümünün 15. yılında anıldı

Agos Gazetesi'nin suikast sonucu öldürülen Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ölümünün 15.

Haber 19-01-22 18:14

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 15 yıl geçti! Siyasilerden Hrant Dink mesajları

Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 15 yıl geçti. Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da anma töreni düzenleniyor. Kalabalık saat 15.00'da başlayacak tören için toplanmaya başladı. Dink'in öldürüldüğü noktaya karanfiller bırakıldı, mumlar yakıldı. Öte yandan siyasiler sosyal medyadan yayınladıkları mesajda Dink'i andılar.

Haber 19-01-22 14:40

Hrant Dink öldürülüşünün 15. yılında anılıyor: Hukuk süreç hangi aşamada?

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, 14 yıl önce 17 yaşındaki Ogün Samast tarafından vurularak öldürüldü. Dink'in ölümünde ihmali ve sorumluluğu olmakla suçlanan 76 sanığın yargılandığı davada karar 26 Mart'ta açıklandı. Dink ailesinin avukatları karara itiraz etti. Öldürülüşünün 15. yılında cinayete dair bilinenleri ve karmaşık hukuk sürecinde yaşananları derledik.

Haber 19-01-22 12:47

Dayanışma ruhu adım adım büyüdü: Kadın ve İklim Projesi tamamlandı

Türetim Ekonomisi Derneği’nin, Hrant Dink Vakfı Hibe Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ile ortak olarak başlattığı Kadın ve İklim Projesi tamamlandı.

Finans 10-11-21 17:27

Hrant Dink davasında Öz ve Dumanlı'nın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan firari sanıklara ilişkin davada, firari sanıklar Zekeriya Öz ile Ekrem Dumanlı'nın kaçak sayılma şartları oluştuğu gerekçesiyle mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Haber 29-09-21 11:11

Son Dakika: Hrant Dink davasının gerekçeli kararı açıklandı

Son dakika haberine göre İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 6'sı tutuklu, 13'ü firari 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli kararını açıkladı.

Haber 14-07-21 11:12

Son Dakika! Hrant Dink davasında yeni gelişme

Hrant Dink davası kapsamında dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.

Haber 24-06-21 12:11

Son Dakika: Hrant Dink cinayeti davasında yeni gelişme! Aralarında Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz de var

Son dakika haberine göre Hrant Dink cinayeti davasında savcılık dosyası ayrılan Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz’ün de aralarında olduğu 13 firari sanık hakkında kaçak sayılma ile mal varlıklarına el koyma kararı verilmesini talep etti.

Haber 08-06-21 12:36

'Yeşilçam' dizisinde Hrant Dink detayı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler gibi usta isimlerin yer aldığı BluTV’nin iddialı yapımı Yeşilçam'ın son yayınlanan bölümünde Hrant Dink detayı gözlerden kaçmadı.

Magazin 14-05-21 15:52

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Danzikyan: Avukatlar kararı Yargıtay’a götüreceklerini söyledi

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yetvart Danzikyan, karara bağlanan Hrant Dink davasıyla ilgili, “Avukatlar kararı istinaf, Yargıtay ve daha ileri aşamalara götürme niyetinde olduklarını söylediler. Önümüzde böyle bir süreç olacaktır” dedi.

Haber 26-03-21 21:58

Dink Ailesi Avukatları Karara İtiraz Edecek

2007 yılında öldürülen gazeteci Hrant Dink davasında ikisi ağırlaştırılmış olmak üzere 6 sanığa müebbet hapis cezası, 21 sanığa da 25 yıla kadar hapis cezası verildi. Dink ailesi yeterli bulmadıkları karara itiraz edeceklerini açıkladı

Haber 26-03-21 20:10

Hrant Dink cinayeti davasında karar çıktı: 14 yılda neler yaşandı?

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, 14 yıl önce 17 yaşındaki Ogün Samast tarafından vurularak öldürüldü. Dink'in ölümünde ihmali ve sorumluluğu olmakla suçlanan 76 sanığın yargılandığı davada karar 26 Mart'ta açıklandı. Hrant Dink cinayetiyle ilgili 14 yıldır devam eden yargı sürecinde neler yaşandığını 5 başlık altında inceledik.

Haber 26-03-21 15:36

Hrant Dink davasında karar

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce öldürülmesine ilişkin 6’sı tutuklu 13’ü firari 76 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

Haber 26-03-21 15:10

Hrant Dink davasında karar açıklandı: Yılmazer ve Akyürek'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 19 Ocak 2007'de öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davada kararlar açıklandı. Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Fethullah Gülen, Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı ve Adem Yavuz Arslan dahil 13 firari sanığın dosyaları ayrıldı.

Haber 26-03-21 13:03

Hrant Dink davasında karar açıklandı

Hrant Dink cinayeti davasında karar açıklandı.

Haber 26-03-21 12:16

Hrant Dink davasında karar açıklandı

Hrant Dink cinayeti davasında karar açıklandı.

Haber 26-03-21 12:16

Hrant Dink davasında karar açıklandı

Hrant Dink cinayeti davasında karar açıklandı.

Haber 26-03-21 12:15

Hrant Dink davasında mahkeme, İstihbarat Daire eski Başkanı sanık Ramazan Akyürek’i “tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün ve Resmi belgede sahtecilik suçundan 7 yil 6 ay hap

Hrant Dink davasında mahkeme, İstihbarat Daire eski Başkanı sanık Ramazan Akyürek’i “tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün ve Resmi belgede sahtecilik suçundan 7 yil 6 ay hapse mahkum etti.

Haber 26-03-21 12:13

Hrant Dink davasında mahkeme, İstihbarat Daire eski Başkanı sanık Ramazan Akyürek’i “tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün ve Resmi belgede sahtecilik suçundan 7 yil 6 ay hap

Hrant Dink davasında mahkeme, İstihbarat Daire eski Başkanı sanık Ramazan Akyürek’i “tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün ve Resmi belgede sahtecilik suçundan 7 yil 6 ay hapse mahkum etti.

Haber 26-03-21 12:13

Hrant Dink davasında mahkeme, dönemin İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’i “’Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ’Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 4 yıl 6 ay hapse mahkum etti.

Hrant Dink davasında mahkeme, dönemin İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’i “’Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ’Resmi belgeyi yok etmek’ suçundan 4 yıl 6 ay hapse mahkum etti.

Haber 26-03-21 12:10

Hrant Dink davasında mahkeme, sanıklardan dönemin mülkiye müfettişi Şükrü yıldız örgüte yardım suçundan 3 yıl 9 ay, Samsun Emniyet Terör şube görevlisi Metin Balta örgüte üyelikten 6 yıl 8 ay ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde gö

Hrant Dink davasında mahkeme, sanıklardan dönemin mülkiye müfettişi Şükrü yıldız örgüte yardım suçundan 3 yıl 9 ay, Samsun Emniyet Terör şube görevlisi Metin Balta örgüte üyelikten 6 yıl 8 ay ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevi polis memuru Mehmet Uçar Resmi belgeyi yok etmek suçundan 3 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Haber 26-03-21 11:56

Son Dakika: Hrant Dink davasında karar açıklandı

Son dakika haberine göre Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlilerinin de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu, 13'ü firari 76 sanığın yargılandığı dava, karara bağlandı.

Haber 26-03-21 11:35

Hrant Dink davasında karar arası

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce öldürülmesine ilişkin 6’sı tutuklu 13’ü firari 76 sanığın yargılandığı davada sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından karar arası verildi.Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce gazetenin önünde vurularak öldürülmesine ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu 13’ü firari 76 sanığın yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

Haber 26-03-21 11:25

Hrant Dink cinayeti davasında karar günü

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 14 yıl önce öldürülmesine ilişkin 6'sı tutuklu 13'ü firari 76 sanığın yargılandığı davada mahkemenin sanıkların son sözlerini tamamlamasının ardından bugün kararını açıklaması bekleniyor.

Haber 26-03-21 08:34

Hrant Dink davasında karar günü

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce öldürülmesine ilişkin 6’sı tutuklu 13’ü firari 76 sanığın yargılandığı davada mahkemenin sanıkların son sözlerini tamamlamasının ardından kararını açıklaması bekleniyor.Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce gazetenin önünde vurularak öldürülmesine ilişkin aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 13’ü firari 6’sı tutuklu 76 sanığın yargılandığı davada sona gelindi.İstanbul 14.

Haber 26-03-21 08:33

Hrant Dink cinayeti davasında karar günü

Türkiyeli Ermeni gazeteci Hrant Dink’in ölümünün ardından açılan davada karar açıklanacak.

Haber 26-03-21 07:59

Dink davasında karar 26 Mart'a kaldı

Agos gazetesi eski genel yayın yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 14 yıllık yargı sürecinde bugün açıklanması beklenen karar 26 Mart'a ertelendi.

Haber 05-03-21 12:38