Huawei Haberleri Ve Son Dakika Huawei Haberleri

Huawei Haberleri Ve Son Dakika Huawei Haberleri

1987 yılında Çin'in Shenzen şehrinde kurulan ve çok uluslu bir şirkettir. Huawei şirketini kurup ticarete atılan Zhengfei’nin amaçladığı hedef telekomünikasyon cihazları üretip, bu cihazları Çin dahil olmak üzere diğer ülkelere satıp teknik ekibiyle destek sağlamaktır. 170.000’ den fazla çalışanı bulunan şirket oranlarının 76.000’i AR-GE bölümünde çalışan kişilerdir. Huawei Türkiye, Çin, ABD, Pakistan, Kanada, Almanya, Belçika, Fransa, İrlanda ve Rusya gibi ülkelerde olmak üzere toplamda 21 tane AR-GE enstitüsüne sahiptir. Şirketin ABD ile aralarında yaşanan gerilimin ardından, ikinci büyük AR-GE ana yerini Türkiye merkez üs olarak belirlemiştir. Huawei firmasi Smart TV, akıllı telefon, bilgisayar, tablet, telefon gibi ürünlerini kullanıcılar için yeni sürümleri ile üretmeye devam ediyor.

Huawei Haberleri

Prime Day'den kaçırılmayacak kulaklık indirimleri! En sevilen modelleri sizin için seçtik

Telefon görüşmelerinizi kolayca yapabilmek ve müzik keyfini kesintisiz sürdürebilmek için yüksek ses kalitesine sahip bir kulaklık mı arıyorsunuz? O zaman size harika bir haberimiz var! Aradığınız kulaklığa Amazon'un Prime Day Fırsatları sayesinde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Konforlu kullanım, yüksek ses kalitesi ve uzun pil ömrü avantajı sunan birbirinden güzel kulaklık modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 12-07-2023 18:48

En çok satanlarda zirvede yer alan 2023'ün en iyi akıllı saat modelleri

2023 akıllı saatler için bir dönüm noktasıydı. Hem büyük üreticiler hem de yeni oyuncular bu küçük cihazlara daha fazla özellik ve performans eklemek için yarıştılar. Sonuç olarak 2023'te piyasaya sürülen akıllı saatler önceki yıllara göre çok daha güçlü ve yetenekli hale geldi. Peki, "2023'ün en iyi akıllı saatleri hangisi?" Bu sorunun cevabı ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı ancak size yardımcı olmak için 2023 en iyi akıllı saat modellerini bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 07-07-2023 10:13

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2023 15:46

AB, iç ağlarında Huawei ve ZTE'yi yasaklama kararı aldı

Avrupa Birliği (AB), kendi iç telekomünikasyon ağlarında Çin şirketleri Huawei ve ZTE'yi yasaklayacak.

Finans 15-06-2023 20:07

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-2023 16:48

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-2023 17:13

ABD'den flaş yasak kararı! Güvenlik kaygısıyla...

ABD'den flaş bir yasak kararı geldi. Ulusal güvenlik endişesi nedeniyle Huawei dahil, 5 Çinli teknoloji firmasından "yeni iletişim ekipmanlarının" ithalatı ve bunların ülkede satışı yasaklandı. Ülkede satışı yasaklanan teknoloji şirketleri arasında Huawei'nin yanı sıra ZTE, Hikvision, Dahua ve Hytera de bulunuyor. Hikvision şirketine göre ise ürünleri ABD için herhangi bir güvenlik tehdidi oluşturmuyor.

Haber 26-11-2022 17:29

Huawei Dijitalleşme ve Yeşil Enerji Finansmanı Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinavya Bölgesi CFO’su Zhang Lei: - "Düşük karbon salınımına yönelik çözümlerimiz, bugün birçok ülkede uygulanıyor. Huawei olarak, çevreci dijital dönüşüm için çalışan 500 küresel şirket içinde yer alıyoruz"

Yurthaber 19-10-2022 14:57

Huawei’in 14 bin dolar ödüllü uygulama geliştirme yarışması sonuçlandı

Huawei Cloud Bölge Başkanı Frank Machao: - "Huawei, bugüne kadar 3 milyon geliştirici ile birlikte bulut bilişim pazarına, 7 bin 400'den fazla uygulama, 220'den fazla bulut hizmeti ve toplam 210 farklı çözüm sundu"

Yurthaber 12-10-2022 12:30

Huawei Bilişim Akademisi Ankara'da üniversitelerle buluştu

Şirket, Türkiye'deki 20. yılında genç yeteneklerin bilişim sektörüne kazandırılmasına yönelik eğitim odaklı faaliyetlerini sürdürüyor

Yurthaber 11-10-2022 12:23

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber 09-10-2022 11:01

Huawei'den akıllı tarım uygulamalarına çevre dostu teknolojiler

Avusturya Maliye Bakanlığı Telekomünikasyon, Posta Hizmetleri ve Madencilik Genel Müdürü Andreas Reichhardt: - "Huawei ve Dronetech'in tarımda insansız hava araçları kullanımına yönelik projesi Avusturya özelinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Hasat süreçlerinin verimli geçmesini ve ürün kalitesini artırmayı amaçlıyoruz"

Haber 05-10-2022 13:45

Huawei Macaristan'da Avrupa’daki inovatif çalışmalarını anlattı

Huawei Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İlişkiler ve İletişim Başkan Yardımcısı Marco Xu: - "Daha akıllı, daha yeşil ve sürdürülebilir bir Avrupa yaratmak için iş ortaklarımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" - Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto: - "Macaristan, son yıllarda büyük Çinli şirketlerin yatırımlarıyla rekabette önemli bir başarı elde etti"

Haber 29-09-2022 15:27

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Yurthaber 29-09-2022 13:24

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-2022 11:07

Huawei, yeni MateBook 16s bilgisayarı tüketicilerin beğenesine sundu

Yüksek ekran-gövde oranı ve küçültülmüş çerçevelere ek olarak, dizüstü bilgisayarın ekranı ayrıca profesyonel düzeyde görüntü kalitesi, dokunmatik ekran deneyimi ve kullanıcı deneyimini daha da yükselten çeşitli etkileşimli deneyimler sağlıyor

Yurthaber 20-09-2022 11:54

Huawei Online Mağaza'da okula dönüş sezonu kampanyaları devam ediyor

Huawei Online Mağaza'da okula dönüş sezonu kampanyaları devam ediyor

Yurthaber 16-09-2022 10:28

Huawei MateBook X Pro Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni nesil Huawei MateBook X Pro, yüzde 92,5 ekran gövde oranına sahip 14,2 inç Huawei Gerçek Renkli FullView Ekran ile donatıldı

Yurthaber 15-09-2022 13:42

Bahçeşehir Üniversitesi ağ altyapısını Huawei ile yeniliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz: - "Üniversitemiz yeni teknolojileri, eğitime entegre etmede öncü bir eğitim kurumudur. Huawei ile olan iş birliğimizle de network alt yapılarımızı güçlendirdiğimizi ifade etmek isterim"

Yurthaber 15-09-2022 12:09

Apple'dan önce davrandı: İşte uydu iletişimi özelliğini tanıtan ilk telefon üreticisi!

Çinli Huawei, uydu bağlantısı konusunda Apple'dan erken davrandı. Huawei, uydu iletişimine olanak sağlayan yeni telefon serisi Mate 50'yi duyurdu. Buna göre Mate 50 serisi yeni nesil akıllı telefonlar, Çin'in küresel konumlama hizmeti sağlayan Beidou uydu ağına bağlanarak konum ve mesaj paylaşımı yapabilecek. Apple'ın ise bu akşam tanıtacağı iPhone 14 serisine bu özelliği eklemesi bekleniyor.

Haber 07-09-2022 10:37

Huawei’in, müşteri memnuniyeti skoru Teleperformance iş birliği ile yüzde 92’ye ulaştı

Huawei Türkiye Servis Müdürü Batuhan Işık: - "Teleperformance’ın sosyal medya yönetiminde kurduğu sistem takip yöntemi ile şikayetleri 15 dakika da karşılar duruma geldik"

Yurthaber 05-09-2022 13:40

Giderek güçlenen iddia: iPhone 14, deprem ve doğal afetlerde iletişimi kolaylaştıracak!

iPhone 14 uydu desteğiyle gelebilir! Bildiğiniz üzere son yıllarda artan deprem ve doğal afetler, uydu iletişimi aracılığıyla acil durum hizmetlerinin mutlaka bir akıllı telefonda olması gereken bir özellik haline getirdi. Son çıkan dedikodular, teknoloji devi Apple'ın da bu özelliğin peşinde olduğu yönünde. Öyle ki 7 Eylül'de tanıtılacak olan iPhone 14 serisinde uydu iletişimi ya da uydu bağlantısı özelliğinin yer alabileceği söylentisi giderek güçleniyor. Bu konuda yeni gelişmeler de var.

Haber 31-08-2022 12:51

Huawei Watch GT 3 Pro EISA En İyi Akıllı Saat ödülünü kazandı

Huawei Watch GT 3 Pro "EISA En İyi Akıllı Saat" ödülünü kazandı

Yurthaber 22-08-2022 11:28

5G uygulamaları Huawei Türkiye tanıtım turunda

Mobil tanıtım merkezi, 17-19 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da ziyarete açık olacak

Yurthaber 15-08-2022 15:30

Huawei Türkiye 2022 Seeds for the Future Projesi tamamlandı

Yetenekli üniversite öğrencilerini bilişim ve teknoloji alanlarında geliştirmeyi amaçlayan proje kapsamında öğrencilere, 5G, yapay zeka, bulut bilişim sistemleri ve yeşil enerji gibi konularda eğitimler verildi

Yurthaber 03-08-2022 11:01

Huawei Online Mağaza'da yaza özel indirim ve teklifler

FreeBuds Pro 2, Watch Fit 2 ve Watch GT 3 Pro serilerinde kampanya fırsatları sunuluyor

Yurthaber 02-08-2022 12:54

HUAWEI nova serisi yeni akıllı telefonlar tanıtım kampanyasıyla tüketicilere sunuluyor

Kampanya kapsamında, HUAWEI nova Y90 ve nova Y70 tanıtıma özel fiyat, sepet indirimi, Band 4, Band 7, FreeBuds SE ve ek garanti ile alımlarda ek indirim gibi seçeneklerle satılıyor

Yurthaber 29-07-2022 14:50

Bir bilgisayar hızında olan her işinizi halledebileceğiniz en iyi Huawei tabletler

Çağın ilerlemesiyle teknolojik aletler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Akıllı tabletler, kolayca her yere taşınabilen ve fazla yer kaplamayan boyutlarıyla sadece günlük hayatımızda değil, iş hayatımızda da bize birçok kolaylık sağlıyor. Laptop taşımak istemeyenler için daha uygun boyutta ve fiyatta olan akıllı tabletler, kullanıcılara birçok seçenek sunuyor. Siz de tabletinizi değiştirmek veya yeni bir tablet almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi Huawei tablet modeller!

Haber 29-07-2022 13:56

Sadece bir telefon değil bir arkadaş isteyenler için en iyi Huawei telefonlar

Gelişen teknoloji ile günlük ihtiyaçlarımızın pek çoğunu akıllı cep telefonlarını kullanarak hallediyoruz. Bankacılık işlemleri, market ve mağaza alışverişleri, sosyal medyada vakit geçirmek gibi birçok etkinlik, artık telefon üzerinden gerçekleştiriliyor. Huawei telefon özellikleri kategorisine bakıldığında markanın kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşıladığı görülüyor. En kaliteli Huawei telefonları araştırıyorsanız listemize bakmadan geçmeyin!

Haber 28-07-2022 16:09

Huawei, HarmonyOS 3'ü resmen duyurdu! Altı büyük gelişmeye sahip

ABD'nin yaptırımları sonrası kendi işletim sistemi olan HarmonyOS'u ortaya çıkartan Huawei, HarmonyOS'un yeni sürümü olan HarmonyOS 3'ü resmen duyurdu. HarmonyOS'un yeni sürümü HarmonyOS 3, altı büyük gelişmeye sahip.

Haber 28-07-2022 12:31

Huawei dijital dönüşüm turunun Türkiye bölümü başlıyor

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav Ülkeleri Kurumsal İş Grubu Başkanı Song Wenqi: - "Bu tanıtım turuyla, dijital dönüşüm yolculuğumuza devam etmek için gereken temel ürün ve çözümleri paylaşmayı amaçlıyoruz"

Yurthaber 26-07-2022 19:19

Huawei Türkiye Gelecek için Tohumlar 2022 programı başladı

İlk kez 2008 yılında Tayland’da hayata geçirilen program, 137 ülkede uygulanarak, 500'den fazla üniversiteden 12 bin 413 genç öğrenciye ulaştı

Yurthaber 25-07-2022 14:20

Huawei İnovasyon Haftası’nda 5.5G ekosistemi ve enerji verimliliği tartışıldı

Huawei İcra Direktörü ve Mobil Operatörlerden Sorumlu Başkanı Ryan Ding: - "Önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde, gitgide artan veri trafiğinin neden olduğu karbon emisyonlarındaki artış, hassasiyetle ele alınması gereken küresel bir sorun haline gelecektir"

Yurthaber 22-07-2022 11:13

Migros'tan Kurban Bayramı'na özel fırsatlar

Migros, 12 Temmuz'a kadar düzenlediği kampanyalar için müşterilerini Türkiye'nin dört bir yanındaki 2 bin 600'den fazla mağazasına davet ediyor

Yurthaber 05-07-2022 15:10

Huawei, MatePad Paper Türkiye'de satışa sunuldu

Huawei, MatePad Paper Türkiye'de satışa sunuldu

Yurthaber 05-07-2022 13:34

Huawei ICT Akademi Programı'nın yeni üyesi Doğuş Üniversitesi

Üniversitelerde bilişim ve teknoloji ile ilgili alanlarda öğrenim gören yetenekli gençleri geliştirmeyi hedefleyen Huawei ICT Akademi Programı kapsamında öğrencilere, 5G, yapay zeka, ağ teknolojileri gibi konularda ek dersler ve eğitimler veriliyor

Yurthaber 29-06-2022 16:06

Huawei, yeni nesil son teknoloji ürünlerini tanıttı

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu: - "Huawei, sürekli yenilik ve dijital dünyayı her kişiye, aileye ve kuruluşa getirmeye kendini adamıştır. Tüketicilere devrim niteliğinde yenilik sağlamak ve endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz"

Yurthaber 23-06-2022 17:02

Çizim yapmak isteyenlerin elinden düşürmeyeceği Huawei Matepad Pro incelemesi

Tabletler küçük boyutlu olduğundan çok ilgi görüyor. Gelişen teknolojiyle tablet teknolojisi de ilerledi. Bu cihazlar artık sadece internete girmekten daha fazlasını yapabiliyor. Huawei Matepad Pro, gelişen kalem teknolojisiyle âdeta defter gibi çizim yapabileceğiniz bir araca dönüşmüş durumda. Harici klavyeyle tıpkı bilgisayar gibi de kullanabileceğiniz cihazı yakından tanımaya ne dersiniz?

Haber 03-06-2022 10:11

Huawei Watch GT 3 Pro Serisi Türkiye'de satışa sunuldu

Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum Modeli 1,43 inç AMOLED yüksek çözünürlüklü renkli ekran ile donatıldı. Çapı 466 piksellik yüksek çözünürlüğe sahip daha büyük dairesel ekran, önceki sürümlerden daha fazla netlik sunarak tüm verilerin anında okunabilmesini sağlıyor

Yurthaber 25-05-2022 22:06

Turkcell, çevreci yaklaşımla enerjisini depoluyor

Turkcell, Huawei ile mevcut iş birliklerine bir yenisini ekleyerek baz istasyonlarında yapay zeka tabanlı enerji depolama sisteminin ilk örneğini Antalya'da hayata geçirdi - Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin: - "İş birliği çerçevesinde, deneme amaçlı enerji depolama sistemi çözümünün güneş enerjisi kullanarak önemli bir enerji tasarrufuyla birlikte daha az karbon salınımı sağladığını ortaya koyuyoruz"

Yurthaber 25-05-2022 13:42

Ekonomik ve yüksek performanslı Huawei Freebuds Pro incelemesi

Bluetooth kulaklıklar, müzik keyfinin kablolar olmadan özgürce yaşanmasını sağladığı için birçok kişi tarafından sevilerek tercih ediliyor. "En iyi Bluetooth kulaklık hangisi?" diye sorulduğunda üstün özellikleri ve estetik tasarımıyla adından söz ettiren Huawei Freebuds Pro öne çıkıyor. Hazırsanız Huawei Freebuds Pro'yu beraber inceleyip modelin bilinmeyen özelliklerini keşfedelim ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 24-05-2022 17:15

Kanada'dan flaş karar! Huawei ve ZTE'ye yasak geldi

Kanada, "ulusal güvenlik endişelerini" öne sürerek Çinli teknoloji şirketleri Huawei ve ZTE'nin ülkenin 5G kablosuz ağlarına katılımını yasakladı. Kanada İnovasyon, Bilim ve Sanayi Bakanı François-Philippe Champagne, "Kanada hükümeti telekomünikasyon altyapımızın uzun vadeli güvenliğini sağlamak için Huawei ve ZTE ürün ve hizmetlerinin Kanada'nın telekomünikasyon sistemlerine dahil edilmesini yasaklamıştır." dedi.

Haber 20-05-2022 10:41

Huawei ve SolarAPEX’ten güneş enerjisi alanında 400 MW’lık işbirliği

Huawei Türkiye ve SolarAPEX, güneş enerjisi santrali (GES) alanında yeni bir işbirliğine imza attı. Intersolar Avrupa Güneş Enerjisi Konferans ve Fuarı'nda imzalanan ve toplam 400 MW’lık enerji hacmini içeren sözleşme kapsamında, Huawei’in ürünleri SolarAPEX’in çeşitli projelerinde kullanılacak.

Yurthaber 11-05-2022 16:41

Apple'ın 2021'de tanıttığı AirTag'e Huawei'den rakip: Huawei Tag yolda olabilir

ABD'li teknoloji devi Apple, takip aksesuarı AirTag'i 2021 yılında tanıtmış ve piyasaya sürmüştü. Şimdi, Çinli teknoloji devi Huawei'nin Huawei Tag adında bir takip aksesuarı tanıtabileceği öne sürüldü.

Haber 09-05-2022 16:52

Ofis işleriniz için sade ve şık Huawei Matebook yorumları ve incelemesi

Performansı ve tasarımıyla gönülleri fethedecek bir bilgisayar düşünün. İşte o bilgisayar, Huawei Matebook D15. Performansıyla beğeni kazanan laptop, dijital araçlarla sürdürülen iş ve okul hayatına yeni bir soluk getiriyor. Peki, D15 güçlü donanımı ve gelişmiş fonksiyonlarıyla kullanıcılarına nasıl bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor, öğrenmeye hazır mısınız? O hâlde yazımızı okumaya devam edin!

Haber 03-05-2022 13:24

Katlanabilir telefonların bir yenisi daha! Sızıntılarda görülen Huawei Mate Xs 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei, Mate Xs 2 olarak adlandırdığı yeni katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı. Şirket, Mate Xs 2'nin özellikleri ile birlikte Mate Xs 2'nin fiyatını da paylaştı. İşte Huawei Mate Xs 2 hakkında merak edilenler...

Haber 28-04-2022 16:32

Merakla bekleniyor! Huawei üretecek: Fiyatı sızdı...

Huawei'nin 28 Nisan'da duyurulacağını açıkladığı katlanabilir akıllı telefonu Mate Xs 2'nin fiyatı sızdırıldı. Ross Young'ın iddiasına göre, Huawei Mate Xs 2'nin fiyatı dudak uçuklatabilir.

Haber 25-04-2022 14:41

En az parayı verip en yüksek özelliği isteyenler için amiral gemisi özelliği taşıyan 4000-5000 TL arası telefon önerileri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonlarının günlük hayattaki etkisi her geçen gün daha önemli bir konuma geliyor. Telefon görüşmeleri, sosyal medya takibi, film izlemek, müzik dinlemek ve oyun oynamak için tercih edilen cep telefonlarının yüksek performanslı kullanım sunan birçok modeli bulunuyor. Gelin, başarılı markaların amiral gemisi özelliği taşıyan en iyi cep telefonu modellerine beraber göz atalım.

Haber 25-04-2022 10:44

İstanbul Senin uygulaması AppGallery'de yerini aldı

Huawei, Türkiye'ye özel lokal uygulamaları hızla resmi uygulama mağazasına katarak tüm kullanıcılar için benzersiz bir deneyim yaratmayı sürdürüyor

Yurthaber 08-04-2022 10:02