Huawei Honor V Haberleri

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 2024-04-07 13:30:19

'Doktorum' diyen tıp öğrencisinden korkunç operasyon! Başarısız yağ aldırma işleminde kadını öldürdü ve cesedini masada bırakıp kaçtı

Meksika'nın Guadalajara kentinin doğusundaki Tepatitlan de Morelos'ta Georgina Nayeli Ruezga isimli genç bir kadın yaptırdığı yağ aldırma (liposuction) işleminden sonra hayatını kaybetti. Operasyonu gerçekleştirdiği ifade edilen Jorge V isimli adam ihmal nedeniyle adam öldürme suçundan suçlu bulunarak üç yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-04-03 13:35:33

Türk voleybolunun parlayan yıldızı Hande Baladın, galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı

2024 AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, V. Bank’ı 25-18, 25-23, 22-25, 24-26 ve 15-12‘lik set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Turuncu-beyazlılar, finalde Fenerbahçe Opet’le karşılaşacak. Mücadele sonunda Hande Baladın'ın o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-03-24 11:09:07

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 2024-01-29 16:52:29

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 09:59

Bu belirtileri gösteriyorsanız test yaptırın! Daha önce böylesi hiç görülmedi... Domuz gribi için vahim haber: İlk kez insanda tespit edildi

Tüm dünyanın korkulu rüyası domuz gribi için panik yaratan bir haber geldi. İngiltere'de son günlerde daha önce görülmemiş bir virüse yakalanan hastaların günlerce, haftalarca yataklara düştüğü konuşuluyordu. Şimdiyse A(H1N2)v türü influenza virüsü ilk kez bir insanda görüldü. Üstelik bu virüs dünyadaki diğer domuz griplerine de benzemiyor.

Haber 28-11-23 10:37

Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları Sergisi büyük beğeni topladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki ’Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları’ sergisinde özel bireyler ile bir araya geldi.

Yurthaber 03-11-23 11:02

250 araç denetlendi, 41 araç trafikten men edildi

Eğitim ve v öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 12-09-23 08:51

Hakkari'de toplu tecavüz skandalı: 11 yaşındaki kız kendini uçurumdan attı! Sapıklar serbest kaldıktan on gün sonra canına kıydı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Oğlaklı köyünde N. Y., V. Y. ve Z. Y. adındaki 3 akraba 11 yaşındaki E.'ye toplu tecavüz edip iğrenç olayı kayda aldılar. Kendini uçurumdan aşağı atarak kurtulmaya çalışan E. kan revan içinde bulundu. Köy halkının olayı örtbas etmeye çalıştığı belirtilirken önce tutuklanan zanlılar 8 ay sonra serbest bırakıldı. Günler sonra ise E. henüz 11 yaşındayken canına kıydı. İşte tüyleri diken diken eden iddianın detayları...

Haber 06-09-23 10:55

Uyarıya kulak asmayınca kurşunu yiyip yere serildi: Durakta bıçaklı saldırgan dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Otobüs durağına yanında bıçakla gelip etrafına dehşet saçmaya başlayan V. L. adlı şahıs sert kayaya çarptı. V. L. elindeki bıçağı çevredekilere savurup tehditler yağdırırken bir polis memuru da tesadüfen oradaydı. Polis memuru uyardı ancak saldırgan hiç oralı olmadı. Sonunda etkisiz hale getirildi. O dikkat çeken anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 29-08-23 15:32

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-23 15:46

Korkunç olay polise yapılan ihbarla ortaya çıktı! Sevgilisini öldürüp intihar etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Gözde V.'yi (34) başından vurarak öldüren Hasan C. (32), aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar etti. Korkunç olay, ikiliden haber alamayan iş arkadaşlarının polise başvurması sonucunda ortaya çıktı.

Haber 27-06-23 00:19

AB, iç ağlarında Huawei ve ZTE'yi yasaklama kararı aldı

Avrupa Birliği (AB), kendi iç telekomünikasyon ağlarında Çin şirketleri Huawei ve ZTE'yi yasaklayacak.

Finans 15-06-23 20:07

Bilecik’te Kitap Kafe kapılarını açıyor

Bilecik Belediyesi Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi fuaye alanında hazırlanan Kitap Kafe, okuyucular için hazır hale getirildiğini söyledi.

Yurthaber 07-06-23 10:58

Norveç'in başkenti Oslo'da gayriresmi NATO toplantısı

NATO Dışişleri Bakanları, Norveç'in başkenti Oslo'da Norveç Kralı V. Harald'ın Kraliyet Sarayı'nda verdiği resepsiyonda gayriresmi olarak bir araya geldi.

Haber 01-06-23 00:06

Kadınlar tuvaletinde iğrenç iddia! Suçüstü yakalandı, paniğe kapılan anne çığlıklar içinde kaçtı: Linç girişimi anbean görüntülendi

Anne ve kızının peşinden caminin kadınlar tuvaletine girdi, cep telefonuyla kadınların görüntülerini çektiği öne sürülen Afganistanlı V. V. (27) suçüstü yakalandı. İstanbul'un Güngören ilçesinde iddiaya göre V. V. tuvalet kabininin altından ve üstünden bakıp görüntü çekiyordu. Anne ise o sıralarda yaşadığı panikle çığlık atarak dışarıya çıktı. V. V.'ye linç girişimi anbean görüntülendi.

Haber 26-05-23 16:48

Günlük kiralık ev ayarlayıp davet etti: Genç kızı tutuklatan olay kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı

Sosyal medyadan tanıştığı adamla buluşmak için günlük kiralık daire ayarladı, buluşmaya gelen adan hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'un Şişli ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan olayda V. S. adlı adam, C. Ü.'nün kendisine belirttiği adrese geldi, daha sonra art arda daireye girdiler. Kısa süre sonra ise üst kattan inen iki şahıs daireye girip V. S.'ye dehşeti yaşattı. Genç kız bu sırada daireden kaçıp uzaklaştı, şahıslar da tehdit ve gasp ettiği adamla ayrıldı.

Haber 23-05-23 12:28

Bilecik Belediyesi daimi işçi alımı yapacak

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, belediyeye 8 daimi işçi alımı yapılacağını söyledi.

Yurthaber 03-05-23 10:31

Başkan V. Subaşı mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek hediye etti

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehir mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara çiçek takdim ederek Ramazan bayramlarını kutladı.

Yurthaber 23-04-23 13:36

Togg'un adını kullanarak vatandaşları dolandırdı! Ekipler kıskıvrak yakaladı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG adına sahte internet sitesi kurarak ön sipariş başvurusunda bulunan vatandaşları dolandıran V. B., Ankara'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 01-04-23 21:52

Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte koyu Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Zafer Algöz'ün hayatı...

Yıldız De Bana jüri üyesi Zafer Algöz, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan yarışma nedeniyle merak edildi. koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, son dönemde Cem yılmaz filmlerinin aranan isimlerinden olmuştur. Usta oyuncu ayrıca; Ağır Roman, Kurtlar Vadisi Pusu, A.R.O.G, Arif V 216 gibi çok sayıda yapımda rol almıştır. Peki, Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte, Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz hakkında merak edilenler...

Magazin 01-04-23 00:12

Şefkat nasıl yazılır, şefkat yazımı nasıl olmalıdır? Şefkat mi şevkat mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Hem edebî metinlerde hem de günlük yaşamda sözlü dilde yaygın olarak kullanılan şefkat sözcüğü, Türkçeye ödünçlenmiş olan bir kelimedir. Dolayısıyla bu sözcüğün doğru yazılışının öğrenilmesi amacıyla sıklıkla TDK'ye başvurulur. TDK güncel çevrim içi sözlüğü üzerinden şefkat sözcüğünün anlamı aratıldığı zaman bu kelimenin doğru yazılışı da öğrenilebilir. Doğru yazılışında "f" veya "v" seslerinden hangisinin kullanıldığı pek çok kişi tarafından sorgulanan şefkat yazımı yazımı TDK'ye göre nasıldır?

Egitim 10-03-23 17:00

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-23 16:48

Rus koronavirüs aşısının geliştiricisiydi! Arkadaşı tarafından kemerle boğularak öldürüldü

Rusya Gamaleya Ulusal Araştırma Merkezi'nde Sputnik V aşısının geliştiricilerinden Andrey Botikov, yakın arkadaşı tarafından evinde kemerle boğularak öldürüldü.

Haber 03-03-23 18:39

İşadamına mahkemede ‘böcek’ şoku! Aracını hemen sanayiye götürdü…

İstanbul’da görülen bir boşanma davasında ortaya çıkan detaylar pes dedirtti. İşadamı E. V. eşinin mahkemeye kendisini aldattığına yönelik ses kayıtları sunmasının ardından büyük bir şok yaşadı. Kayıtların kaynağını araştıran E. V. ikinci şoku ise arabasını sanayiye götürünce yaşadı. Aracındaki bölmede böcek diye tabir edilen ses kayıt cihazı buldu. İşte ilginç boşanma davasının detayları…

Haber 02-02-23 07:22

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Irina Shayk kasığına kadar açık mini elbisesiyle olay oldu! Hem alttan hem üstten dekolte

Kızının babası Bradley Cooper ile bir süredir yeniden birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen model Irina Shayk, V Magazine için kamera karşısına geçti. Güzel model Shayk yeşil süper mini elbisesinin yırtmacı ve derin göğüs dekoltesiyle sosyal medyanın da dikkatini çekti.

Magazin 28-11-22 17:34

ABD'den flaş yasak kararı! Güvenlik kaygısıyla...

ABD'den flaş bir yasak kararı geldi. Ulusal güvenlik endişesi nedeniyle Huawei dahil, 5 Çinli teknoloji firmasından "yeni iletişim ekipmanlarının" ithalatı ve bunların ülkede satışı yasaklandı. Ülkede satışı yasaklanan teknoloji şirketleri arasında Huawei'nin yanı sıra ZTE, Hikvision, Dahua ve Hytera de bulunuyor. Hikvision şirketine göre ise ürünleri ABD için herhangi bir güvenlik tehdidi oluşturmuyor.

Haber 26-11-22 17:29

Apple'ın yapmadığını onlar yaptı! 'iPhone V' sosyal medyayı salladı: Kıskandıracak sonuç...

Apple'ın iPhone ailesi her geçen yıl büyüyor. Teknoloji devi şirketin şimdilerde ise iPhone 15 üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Ancak Apple hayranlarının çok istemesine rağmen Apple'ın hala üretmediği bir iPhone modeli var. Apple hayranlarının bu isteği hala akıllardayken, teknoloji dünyası bu hafta Çin'den gelen ilginç bir haberin şaşkınlığı yaşadı. Çünkü Apple hayranlarının isteyip de Apple'ın yapmadığı iPhone'u Çinliler yaptı! 'iPhone V' sosyal medyayı adeta salladı. Bu, Apple'ı kıskandıracak.

Haber 09-11-22 11:04

Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nün sahibi “Adım Adım Oluşumu” oldu

Yardımseverlik koşuları ile bireylerin ve kurumların spor yoluyla harekete geçmesini sağlayarak toplumsal dayanışmaya ilham kaynağı olan “Adım Adım Oluşumu”, 6'ncı kez düzenlenen Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nün sahibi oldu.

Haber 02-11-22 10:52

İran’ın Fars eyaletinde 3 günlük yas ilan edildi

İran’ın Fars eyaletine bağlı Şiraz şehrinde bulunan Şah Çerağ Türbesi’nde meydana gelen silahlı saldırı nedeniyle eyalette 3 günlük yas ilan edildi.Fars eyaleti valisi güvenlik ve siyasi işlerden sorumlu yardımcısı İsmail Mehbipur, Fars eyaletine bağlı Şiraz şehrinde bulunan Şah Çerağ Türbesi’nde meydana gelen silahlı saldırı nedeniyle eyalette 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.Mehbipur yaptığı açıklamada, “Şah Çerağ türbesinde meydana gelen terör saldırısı ve bu saldırıda hayatını kaybeden v

Haber 27-10-22 09:40

Mersin’de minik öğrenciler zeytin hasadı yaptı

Mersin’in Mut ilçesinde anaokulu öğrencileri zeytin hasadı yaptı.İlçede faaliyet gösteren özel bir anaokulunun öğrencileri, öğretmen eşliğinde Meydan Mahallesinde zeytin hasat etkinliğine katıldı.‘Zeytin hasadım kendi ellerimden’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, minik öğrenciler, zeytin toplayarak üretim ve hasat sürecine dahil olmanın mutluluğunu yaşadılar.Etkinlikle konuşan okulun kurucusu Akın Çelik, “Ülkemizin en kaliteli zeytinlerinin yetiştiği memleketimizde farkındalık oluşturmak v

Haber 27-10-22 09:34

Huawei Dijitalleşme ve Yeşil Enerji Finansmanı Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinavya Bölgesi CFO’su Zhang Lei: - "Düşük karbon salınımına yönelik çözümlerimiz, bugün birçok ülkede uygulanıyor. Huawei olarak, çevreci dijital dönüşüm için çalışan 500 küresel şirket içinde yer alıyoruz"

Yurthaber 19-10-22 14:57

Bahçeşehir Üniversitesi'nden teknolojik yatırım

BAU Global Başkanı Enver Yücel: -"Huawei ile bugün imza altına aldığımız sözleşmeyle bulut mühendisliği eğitimi konusunda ortak çalışmalar yapacağız. BAU cloud ekibimiz, Huawei cloud çözümleri ve teknolojileri konusunda eğitim alıp sertifikalandırılmış olacak"

Yurthaber 18-10-22 13:29

Huawei Wesight çözümü Doğa HSE ile daha fazla sektöre ulaşacak

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Ticari Büyüme Departmanı Direktörü Tunca Taşçı: - "Huawei SaaS ürünlerimizle farklı sektörlerde ve iş alanlarında müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek, dijitalleşmelerine katkıda bulunuyoruz"

Yurthaber 14-10-22 10:59

Huawei’in 14 bin dolar ödüllü uygulama geliştirme yarışması sonuçlandı

Huawei Cloud Bölge Başkanı Frank Machao: - "Huawei, bugüne kadar 3 milyon geliştirici ile birlikte bulut bilişim pazarına, 7 bin 400'den fazla uygulama, 220'den fazla bulut hizmeti ve toplam 210 farklı çözüm sundu"

Yurthaber 12-10-22 12:30

Huawei Bilişim Akademisi Ankara'da üniversitelerle buluştu

Şirket, Türkiye'deki 20. yılında genç yeteneklerin bilişim sektörüne kazandırılmasına yönelik eğitim odaklı faaliyetlerini sürdürüyor

Yurthaber 11-10-22 12:23

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber 09-10-22 11:01

Huawei Next-Image 2022 Türkiye fotoğraf yarışması başladı

Yarışma, 4 Ekim-15 Kasım'da gerçekleştirilecek

Yurthaber 05-10-22 14:16

Huawei'den akıllı tarım uygulamalarına çevre dostu teknolojiler

Avusturya Maliye Bakanlığı Telekomünikasyon, Posta Hizmetleri ve Madencilik Genel Müdürü Andreas Reichhardt: - "Huawei ve Dronetech'in tarımda insansız hava araçları kullanımına yönelik projesi Avusturya özelinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Hasat süreçlerinin verimli geçmesini ve ürün kalitesini artırmayı amaçlıyoruz"

Haber 05-10-22 13:45

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-22 11:57

Darp edip sosyal medyadan paylaştılar! Tacizcinin intikamı ise dehşete düşürdü

İstanbul'da bir kişi, taciz iddiası nedeniyle Yücel I. ve ailesi tarafından darp edildi ve o anlar sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine sinirlenen taciz şüphelisi Yücel I.'nın ailesinden 5 kişiyi pompalı tüfekle yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, ekipler Zübeyir V.'yi gözaltına aldı.

Haber 02-10-22 10:20

Huawei Macaristan'da Avrupa’daki inovatif çalışmalarını anlattı

Huawei Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İlişkiler ve İletişim Başkan Yardımcısı Marco Xu: - "Daha akıllı, daha yeşil ve sürdürülebilir bir Avrupa yaratmak için iş ortaklarımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" - Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto: - "Macaristan, son yıllarda büyük Çinli şirketlerin yatırımlarıyla rekabette önemli bir başarı elde etti"

Haber 29-09-22 15:27

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Yurthaber 29-09-22 13:24

Honor, yeni modeli Honor 70'i Türkiye'ye getiriyor

Honor 70 modeli gece yarısı siyahı ve zümrüt yeşili renkleriyle Türkiye'de satışa çıkacak

Yurthaber 29-09-22 12:08

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-22 11:07

Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz en kullanışlı ve şık bodysuit önerileri

Tek parça şıklığına ne dersiniz? Kısa kollu, simetrik sırt dekolteli, dantelli, V yakalı bodysuitler; her dönemde kadınların gözdesi. Ev içi giyimden koşu, yürüyüş gibi aktivitelere kadar birçok kombinde yer alan bodysuitlerin kullanım alanı oldukça geniş. Farklı kumaşlarla üretilen ve rahatlığıyla ön plana çıkan bu parçalar, aynı zamanda kadınlara feminen bir görünüm de kazandırıyor. Siz de bodysuit şıklığını yaşamak istiyorsanız yazımıza mutlaka göz atın!

Kadin 23-09-22 14:26

Honda, V Weekend festivalinde yerini aldı

Honda, "V Weekend" festivalinde yerini aldı

Yurthaber 22-09-22 13:48