Huawei Ise Kirin Haberleri

İsrail İran'ın hava savunma tesisini mi vurdu? ABD'li üst düzey yetkiliden misilleme iddiası

Geçtiğimiz hafta İran'ın saldırısının ardından İsrail'in misilleme yaptığı iddiaları gündem oldu. ABD'li üst düzey bir yetkili ise İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına girmeden İran'a 3 füze fırlattığını açıkladı. Aynı yetkili İsrail'in İran'ın nükleer tesisini koruması için kurulan hava savunma sistemini hedef aldığını söyledi.

Haber 2024-04-19 21:56:29

CHP'den hükümete çağrı! Milyonları ilgilendiriyor: 'Derhal gündeme alınmalıdır'

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP MYK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada hükümete çağrıda bulundu. Emeklilerin, çalışanların mağdur olduğunu gençlerin ise işsiz olduğunu ve bir çözüm beklediklerini dile getiren Yücel, "Bu ekonomik koşullarda, asgari ücrete bir güncelleme yapılması derhal gündeme alınmalıdır" dedi.

Haber 2024-04-19 18:39:37

Gaziantep FK'dan ligde kalmak için görülmemiş hamle! Futbolcular bile şaşırmış durumda...

Gaziantep FK, ligde kalması halinde futbolcularına 1 milyon TL prim ödeyecek. Galibiyet primi ise 200 bin TL olarak belirlendi.

Spor 2024-04-19 18:34:39

Ortalığı kan gölüne çevirdi, kendini bakın nasıl savundu! 'Öldürme niyetim olsaydı...'

Bolu'da Kenan Ünen (50), miras anlaşmazlığı nedeniyle kayınbiraderinin oğlu Erhan Üreten’i (24) pompalı tüfekle öldürdü, kayınbiraderi Ekrem Üreten (46) ve küçük oğlu Ersan Üreten’i (23) de ağır yaraladı. Oğlunun öldürüldüğü olayı mahkemede anlatırken gözyaşlarına boğulan Ekrem Üreten, “Kaç kere ‘Yapmayın’ diye bağırdım ama ilk bana ateş etti” diye konuştu. Kenan Ünen ise “Öldürmek gibi niyetim yoktu. Öldürme niyetim olsaydı oğlumu konuşması için yanlarına göndermezdim” dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-19 17:56:03

Diğer Haber Etiketleri

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde tepki çeken Türk bayrağı detayı, iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin meclisinde Türk bayrağının kaldırılması tepki doğurdu. Seçimden önce ve seçimden sonra paylaşılan iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Haber 19-04-24 15:30

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 15:01

İsrail sadece kendisinde olan savaş uçağını mı kullandı? İsrail basını yazdı: Saldırı söylenenden farklı olabilir

Geçtiğimiz hafta İran İHA'larla İsrail'e saldırmıştı. Günlerdir beklenen misilleme saldırı bu sabah saatlerinde gerçekleşti. İran 3 İHA'nın imha edildiğini açıklasa da İsrail basını saldırının bir savaş uçağıyla yapıldığını yazdı. Orta Doğu'da radarlara yakalanmadan İran'a ulaşabilen F-35 uçağına sahip bölgedeki tek ülkenin İsrail olması ise iddiaları güçlendirdi. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 14:43

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber 19-04-24 13:15

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

Komşularının sesinden rahatsız olduğu için şikayet mektubu yazdı! Aldığı cevapla gözyaşlarına boğuldu

TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gürültü sesinden rahatsızlık duyduğu için komşularına bir şikayet mektubu yazdığını söyledi. Mektupta özellikle komşularının sabah erken saatlerde piyano çalmamasını rica etti. Şikayet mektubunun cevabı ise evin küçük çocuklarındna gelince genç kadın hem şaşırdı hem de duygulandı.

Trend 19-04-24 12:02

Enflasyonun vurmadığı tek yer! Kuru fasulyenin porsiyonu sadece 4 lira arttı: Vatandaşın o fiyatlara yiyememesi yine isyan ettirdi

Artan enflasyonla birlikte vatandaşa en çok yansıyan zamlar gıda fiyatlarında görüldü. Gıda enflasyonunun yüksek olmasına rağmen zamların yansımadığı bir yer dikkat çekti. Meclis lokantası fiyatları yine gündem oldu. Kuru fasulyeye sadece 4 lira zam gelmesi ise gözlerden kaçmadı.

Finans 19-04-24 10:37

Gecenin tek sevindiren haberi İtalya'dan geldi! Şampiyonlar Ligi müjdesi, artık kesinleşti... İşte bu sezon Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım

Fenerbahçe Olympiakos'a penaltı vuruşları sonucu elenmesinin ardından ülkemizi Avrupa'da temsil eden herhangi bir takım kalmadı. Gecenin tek sevindiren haberi ise İtalya'dan geldi. Fiorentina, ülke puanı sıralamasında en yakın takipçimiz olan Çekya ekibi Viktoria Plzen'i elerken bu sonucun ardından bizim de sıramız kesinleşmiş oldu. Öte yandan Avrupa'da temsilcimiz kalmamasının ardından bu sezon ülke puanına en çok katkı yapan takım da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 10:09

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 10:08

SON DAKİKA | Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini

Son dakika haberi, piyasaların beklediği veri açıklandı. Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren nisan ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 40,53 lira oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 44,19 oldu.

Finans 19-04-24 10:02

Yüksekova’da Afrika’yı aratmayan görüntüler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karların erimesiyle Nehil Sazlığı’nda otlanan inekler Afrika’daki bufalo sürüsünü andırırken koyunlar ise yeşile bürünen meralara çıktı.

Yurthaber 19-04-24 09:29

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 19-04-24 08:34

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 19-04-24 07:59

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-24 16:26

Kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi! Etiketler bir kez daha değişiyor... Bugünden itibaren geçerli

Peş peşe zamlarla gündem olan kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi. Et ve Süt Kurumu fiyatlarını güncelledi. Zamlar ise bugünden itibaren geçerli olacak.

Finans 18-04-24 16:05

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 18-04-24 16:04

Ordu’da çimento yüklü gemi alevler içinde kaldı: 1 vatandaş dumandan etkilendi

Ordu’nun Ünye Ünye Limanı’nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangında itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, çıkan dumanlardan ise 1 vatandaş etkilendi.

Yurthaber 18-04-24 15:33

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 18-04-24 14:35

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 18-04-24 13:53

Çırağan Sarayı'nın bahçesinde lüks piknik! 30 bin liralık fiyatı duyanın ağzı açık kaldı: Şartı ise...

Havaların güzelleşmesiyle birlikte Çırağan Palace Kempinski İstanbul, sarayın bahçesini piknik organizasyonları için açtı. Bahçedeki lüks pikniğin kişi başı maliyeti 4 bin 680 TL'den başlıyor ve en az altı kişi olma şartı aranıyor.

Finans 18-04-24 13:38

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi şubatta yükseldi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi şubatta yükseldi. Yıllık bazda ise inşaat üretimi İspanya'da yüzde 8,3, Portekiz'de yüzde 4,4 ve Çekya'da yüzde 3,7 artarken, Hollanda'da yüzde 12,9, Finlandiya'da yüzde 6,9 ve Avusturya'da yüzde 5,9 geriledi.

Finans 18-04-24 12:55

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 18-04-24 12:24

Mevduat faizlerinde 25 Nisan virajı! Faiz oranları yüzde 60’a dayandı: ‘O tarihte başlayacak…’

Güncel mevduat faizi oranları ne? Mevduat faizleri yükselecek mi? Elinde Türk Lirası olan yatırımcılar dikkat! 3 ay vadeli faizler yüzde 60’a yaklaştı. Morgan Stanley son tahmininde Türkiye’de faiz indirimi döngüsünün ancak 2025 ilk çeyreğinde başlayabileceğini öngörmüştü. Şimdi gözler mevduat faizlerini yakından ilgilendiren açıklamaya çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor. Kritik gün ise 25 Nisan…

Finans 18-04-24 11:43

Sultangazi’de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

Sultangazi’de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, belirlenen adrese baskın yaptı.

Yurthaber 18-04-24 10:54

Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı! Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız sosyal medyadaki paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı. Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:47

2 bin 568 lira cezası vardı! Zorunlu uygulama bitti, araç sürücülerinin değişim telaşı başladı

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibariyle sona erdi.

Finans 18-04-24 10:42

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Şiddetli yağış ve fırtına beklenen 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. AKOM'dan ise İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi. AKOM, kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Haber 18-04-24 10:35

Yüksek emekli promosyonu 'faiz' engeline takıldı! Bankalar bunu talep ediyor

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından bankalar arasında yarış kızıştı. 18 bin TL'ye ulaşan emekli promosyonunu almak isteyen bazı emekliler ise kötü bir sürprizle karşılaştı.

Finans 18-04-24 09:22

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 18-04-24 08:54

Saz eşliğinde uğurlamışlardı! Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı, tepkiler peş peşe geldi

Antalya Elmalı Akçaeniş’in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü’nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı. Tepkiler ise peş peşe geldi.

Haber 18-04-24 08:43

Herkes '3000 dolar' derken onlar '2000 dolar' dedi: Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama: 'Alışılmadık bir durum, 3-6 ay sürdürülebilir...'

Altın fiyatları yükselişini sürdürürken tahminler ise yılsonunda ons altının yıl sonunda 3000 doları görmesi yönünde. Ancak Hollandalı ABN Amro, ons altının yılı 2000 dolar seviyesinde tamamlayacağı tahminini değiştirmedi. Bankanın Kıdemli Ekonomisti Georgette Boele, piyasada yaşananların altın için alışılmadık bir durum olduğunu söyledi. Altın fiyatlarının aslında daha yüksek değil daha düşük olması gerektiğini savundu.

Finans 18-04-24 07:28

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Şampiyonlar Ligi'nde çok acayip gece! Kaleci bile gol attı ama yetmedi... Arda Güler'li Real Madrid yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu

Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm hızıyla sürerken çeyrek final son maçlarında Bayern Münih-Arsenal ile, Manchster City ise Real Madrid ile karşı karşıya geldi. İki maçta büyük bir heyecana sahne olurken, özellikle Manchester City Real Madrid maçında yaşananlar geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:04

Çanakkale'de toprak kayması! Saatler sonra acı haber geldi

Çanakkale'de bir köyde çeşme için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalanlar olduğu aktarıldı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken saatler sonra acı haber geldi. 2 kişi hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisi hastanede sürüyor.

Haber 17-04-24 19:38

Yer: İzmir! Site sakini kadın dehşeti yaşadı, sesini duyurmak için pankart astı: 'Sokağa çıkamıyorum'

İzmir'de site sakini Aysun Bodur, apartmanın görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürerek , sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, olay sonrası "Çok kötü durumdayım, sokağa çıkamıyorum, tehdit edildim. Psikolojik destek alıyorum ve ilaç kullanıyorum" derken apartman görevlisi ise Bodur'un kendisinin ekmeği ile oynadığını söyledi.

Haber 17-04-24 19:09

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'kabine değişikliği' sorusuna yanıt: Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik bir gazetecinin kabine değişikliği ile ilgili sorusu üzerine ise "MYK'da, Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz. Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur" yanıtını verdi.

Haber 17-04-24 18:32

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de oyuncuların sahaya çıkarken yaptıkları gündem oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City'e konuk olacak Real Madrid, karşılaşma öncesi Etihad Stadyumu'nda antrenman yaptı. Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid'li futbolcuların antrenman için sahaya çıktığı anlar ise kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:07

'Bu hastalık çoğunlukla erkeklerde görülüyor' Uzmanı uyardı: Dikkatli bir yaşam sürmeleri gerekiyor

Nadir hastalıklardan biri olan hemofilinin dünya çapında 1,2 milyondan fazla kişiyi etkilediğini söyleyen Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Gündüz, “Hemofili çoğunlukla erkeklerde görülen yaygın bir hastalıktır. Hemofili A, yaklaşık 4-5 binde bir canlı erkek doğumda görülürken Hemofili B ise yaklaşık 15-30 binde bir canlı erkek doğumda görülür. Ülkemizde, kayıtlı 5 bin Hemofili A, 950 Hemofili B hastası bulunuyor” dedi.

Haber 17-04-24 15:56

İki kadın önce kaza yaptı! Sonra araçlarından inerek otoyolun ortasında kavga etmeye başladılar... Diğer sürücüler şaşkınla izledi

Birleşik Krallık'ta büyük bir köprüyü durma noktasına getiren trafik kazasına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın sürücü otoyolda akan trafikte önce kaza yaptı. Ardından ise araçlarından inerek saç saça baş başa kavga etmeye başladı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-04-24 15:20

‘Hüzün Çiçeği’ni koparanlara 244 bin 315 TL ceza

Bitlis’in Hizan ilçesinde nesli koruma altında bulunan ters laleler açarken koparmanın cezası ise 244 bin 315 TL.

Yurthaber 17-04-24 14:42

Randevu alıp gitmeyenler dikkat! Bakan Koca duyurdu: Hastanelerde yeni dönem!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bir randevu onay sisteminin faaliyete alınacağını duyurdu. Bakan Koca'nın duyurusuna göre artık hastane randevusuna gitmeyenler, aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu alamayacak. Ayrıca aldığı randevuya iki defa üst üste gitmeyenlere ise tüm branşlarda 15 gün randevu yasağı getirileceği de öğrenildi.

Haber 17-04-24 14:16