Huawei Nova Haberleri

İlişki itirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! 62 yaşındaki şeker babama aşık oldum

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Nova Hawthorne, 62 yaşındaki şeker babasıyla olan ilişkisini anlatınca kullanıcılar arasında popüler oldu. Kalacak yeri olmadığı için 62 yaşındaki sevgilisinin oda teklifini kabul ettiğini dile getiren Hawthorne ilişkilerinin kısa sürede bambaşka bir noktaya taşındığını söyledi.

Trend 2024-03-22 11:38:06

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 2024-01-29 16:52:29

Kanlı festival anında yaşananları Tüm dünya bilmeli diyerek anlattı! 10 saniye içinde çok fazla ölüm gördüm

Hamas'ın cumartesi sabahı İsrail yerleşimlerine yönelik başlattığı saldırıların hedef noktalarından biri de Gazze sınırına yakın bir bölgede gerçekleştirilen müzik festivali oldu. Yahudi bayramı Sukot'u kutlamak için organize edilen Nova Festivali'nin açık bir alanda yerli ve yabancı turistlerin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanmıştı. Ancak alana düşen roket ve siren sesleriyle birlikte festival adeta kabusa döndü. 29 yaşındaki Noa Beer The Sun'a çölde yaşadıklarını anlattı.

Trend 2023-10-10 09:07:09

Watsons Gençlik Festivali’nin 2. yılında gençler kesintisiz müzik ve eğlenceye doydu

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’ne katılan 10.000’in üzerinde katılımcı; Manga, Adamlar, Yaşlı Amca, Nova Norda, Eftalya Yağcı konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin tadını çıkardı.

Kadin 2023-10-02 17:43:04

Fenerbahçe’de Omar Fayed, Jin-ho Jo ve Emre Demir başka takımlara kiralandı!

Fenerbahçe, Omar Fayed ve Jin-ho Jo'nun Sırbistan Süper Lig ekibi Nova Pazar’a bir yıllığına kiralandığını açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Emre Demir'in de Ümraniyespor'a kiralandığı duyuruldu.

Spor 15-09-23 23:47

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-23 15:46

AB, iç ağlarında Huawei ve ZTE'yi yasaklama kararı aldı

Avrupa Birliği (AB), kendi iç telekomünikasyon ağlarında Çin şirketleri Huawei ve ZTE'yi yasaklayacak.

Finans 15-06-23 20:07

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri gerçek mi oluyor? Ukrayna’daki patlama iddiaları bir kez daha güçlendirdi

Tüm dünyada kör mistik olarak ünlenen Baba Vanga 2023 yılı için bir nükleer felaket öngörmüştü. Çeyrek asır önce hayatını kaybeden Baba Vanga’nın 2023 yılı kehaneti Rusya’nın kontrolündeki Ukrayna’nın Herson bölgesindeki Nova Kakhovka barajının yıkılmasıyla yeniden gündeme geldi.

Trend 07-06-23 15:15

Nova Kakhovka barajının yıkılması dünyada gündem oldu! ABD'den açıklama geldi

Rusya’nın kontrolündeki Ukrayna’nın Herson bölgesindeki Nova Kakhovka barajının yıkılması dünyada gündem oldu. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, barajın yıkımına neyin yol açtığıyla ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceklerini ifade etti. Kriby, barajın yıkılmasının savaş suçu teşkil edip etmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.

Haber 07-06-23 08:00

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-23 16:48

Sosyal medya fenomeni Anastasia Nova’nın kıyafetine kimse anlam veremedi! “Nereden başlıyor?”

Sosyal medyada yarım milyona yaklaşan sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim Anastasia Nova yine cesur pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Tamamen dantellerden oluşan bir tulum tercih eden Nova’nın gönderisi kısa sürede viral olmayı başarırken kullanıcıların büyük bir bölümü tasarımı anlamak için çaba sarf etmek zorunda kaldı.

Trend 27-01-23 14:59

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels yılbaşını yalnız geçirecek! ''Erkekleri seviyorum ama onlara uzun süre katlanamıyorum''

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, verdiği bir röportajda yılbaşını şeker bebek gibi geçirmenin ne kadar keyifli olduğunu anlattı. Yaşlı ve zengin sevgililerinden gelen sayısız hediye ile nasıl şımardığını anlatan Jewels, yine de Noel'i onlardan biriyle geçirmeyi planlamadığını ve bunun nedenlerini açıkladı.

Trend 26-12-22 10:24

ABD'den flaş yasak kararı! Güvenlik kaygısıyla...

ABD'den flaş bir yasak kararı geldi. Ulusal güvenlik endişesi nedeniyle Huawei dahil, 5 Çinli teknoloji firmasından "yeni iletişim ekipmanlarının" ithalatı ve bunların ülkede satışı yasaklandı. Ülkede satışı yasaklanan teknoloji şirketleri arasında Huawei'nin yanı sıra ZTE, Hikvision, Dahua ve Hytera de bulunuyor. Hikvision şirketine göre ise ürünleri ABD için herhangi bir güvenlik tehdidi oluşturmuyor.

Haber 26-11-22 17:29

Siyah iç çamaşırının içinde herkesi büyüledi! Göğüsleri ilgi odağı oldu: ''Tanrıçayı gördüm''

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü moda firması Fashion Nova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündem oldu. Genellikle seksi tasarımları ve Instagram hesabında çalıştığı fenomenler ve modellerle bilinen marka, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımla da sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İç çamaşırı koleksiyonunu tanıtmak için kolları sıvayan firmanın paylaşımı, üründen çok ürünü taşıyan modelle ilgi odağı odağı oldu.

Trend 23-11-22 08:29

Giydiği bikiniden çok dekoltesi dikkat çekti! Azizliğine uğraması an meselesiydi

Nova Swim adlı mayo markasının modelliğini yapan genç bir kadının, markanın sosyal medya hesabında paylaşılan bikinili görüntüleri büyük ilgi gördü. Bikiniden çok genç modelin güzelliği ve iddialı dekoltesini başarıyla taşıyabilmesi gündem olurken, birçok kullanıcı gönderiyi beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 17-11-22 10:09

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels'ten gündem olan açıklama: ''Şeker babaların çıtır sevgilisi olmaktan daha iyisini düşünemiyorum!''

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels'in Daily Star'la yaptığı özel röportajdaki açıklamaları gündem oldu. İlişkilere ilişkin soruları da yanıtlayan Jewels, bir sevgilinin şu anda hayatı için edinebileceği en kötü şey olduğunu söyledi ve şeker babaların çıtır sevgilisi olmanın hayatını nasıl güzelleştirdiğini anlattı.

Trend 15-11-22 10:08

Çekya’da Türk tır şoförü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Çekya’nın başkenti Prag yakınlarında bulunan gümrük alanında sıra bekleyen 65 yaşındaki Mehmet Ali Atak isimli Türk tır şoförü kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.Aksaray’dan Prag’a prefabrik ev taşıyan 65 yaşındaki tır şöförü Mehmet Ali Ata, dün akşam saatlerinde Prag’ın yaklaşık 50 km kuzeyindeki Nova Ves kasabasında gümrük işlemleri için park halinde beklerken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 20-10-22 18:03

Huawei Dijitalleşme ve Yeşil Enerji Finansmanı Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinavya Bölgesi CFO’su Zhang Lei: - "Düşük karbon salınımına yönelik çözümlerimiz, bugün birçok ülkede uygulanıyor. Huawei olarak, çevreci dijital dönüşüm için çalışan 500 küresel şirket içinde yer alıyoruz"

Yurthaber 19-10-22 14:57

Bahçeşehir Üniversitesi'nden teknolojik yatırım

BAU Global Başkanı Enver Yücel: -"Huawei ile bugün imza altına aldığımız sözleşmeyle bulut mühendisliği eğitimi konusunda ortak çalışmalar yapacağız. BAU cloud ekibimiz, Huawei cloud çözümleri ve teknolojileri konusunda eğitim alıp sertifikalandırılmış olacak"

Yurthaber 18-10-22 13:29

Huawei Wesight çözümü Doğa HSE ile daha fazla sektöre ulaşacak

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Ticari Büyüme Departmanı Direktörü Tunca Taşçı: - "Huawei SaaS ürünlerimizle farklı sektörlerde ve iş alanlarında müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek, dijitalleşmelerine katkıda bulunuyoruz"

Yurthaber 14-10-22 10:59

Huawei’in 14 bin dolar ödüllü uygulama geliştirme yarışması sonuçlandı

Huawei Cloud Bölge Başkanı Frank Machao: - "Huawei, bugüne kadar 3 milyon geliştirici ile birlikte bulut bilişim pazarına, 7 bin 400'den fazla uygulama, 220'den fazla bulut hizmeti ve toplam 210 farklı çözüm sundu"

Yurthaber 12-10-22 12:30

Huawei Bilişim Akademisi Ankara'da üniversitelerle buluştu

Şirket, Türkiye'deki 20. yılında genç yeteneklerin bilişim sektörüne kazandırılmasına yönelik eğitim odaklı faaliyetlerini sürdürüyor

Yurthaber 11-10-22 12:23

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber 09-10-22 11:01

Huawei Next-Image 2022 Türkiye fotoğraf yarışması başladı

Yarışma, 4 Ekim-15 Kasım'da gerçekleştirilecek

Yurthaber 05-10-22 14:16

Huawei'den akıllı tarım uygulamalarına çevre dostu teknolojiler

Avusturya Maliye Bakanlığı Telekomünikasyon, Posta Hizmetleri ve Madencilik Genel Müdürü Andreas Reichhardt: - "Huawei ve Dronetech'in tarımda insansız hava araçları kullanımına yönelik projesi Avusturya özelinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Hasat süreçlerinin verimli geçmesini ve ürün kalitesini artırmayı amaçlıyoruz"

Haber 05-10-22 13:45

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-22 11:57

Huawei Macaristan'da Avrupa’daki inovatif çalışmalarını anlattı

Huawei Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İlişkiler ve İletişim Başkan Yardımcısı Marco Xu: - "Daha akıllı, daha yeşil ve sürdürülebilir bir Avrupa yaratmak için iş ortaklarımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" - Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto: - "Macaristan, son yıllarda büyük Çinli şirketlerin yatırımlarıyla rekabette önemli bir başarı elde etti"

Haber 29-09-22 15:27

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Yurthaber 29-09-22 13:24

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-22 11:07

Huawei, yeni MateBook 16s bilgisayarı tüketicilerin beğenesine sundu

Yüksek ekran-gövde oranı ve küçültülmüş çerçevelere ek olarak, dizüstü bilgisayarın ekranı ayrıca profesyonel düzeyde görüntü kalitesi, dokunmatik ekran deneyimi ve kullanıcı deneyimini daha da yükselten çeşitli etkileşimli deneyimler sağlıyor

Yurthaber 20-09-22 11:54

Huawei Online Mağaza'da okula dönüş sezonu kampanyaları devam ediyor

Huawei Online Mağaza'da okula dönüş sezonu kampanyaları devam ediyor

Yurthaber 16-09-22 10:28

Huawei MateBook X Pro Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni nesil Huawei MateBook X Pro, yüzde 92,5 ekran gövde oranına sahip 14,2 inç Huawei Gerçek Renkli FullView Ekran ile donatıldı

Yurthaber 15-09-22 13:42

Bahçeşehir Üniversitesi ağ altyapısını Huawei ile yeniliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz: - "Üniversitemiz yeni teknolojileri, eğitime entegre etmede öncü bir eğitim kurumudur. Huawei ile olan iş birliğimizle de network alt yapılarımızı güçlendirdiğimizi ifade etmek isterim"

Yurthaber 15-09-22 12:09

Apple'dan önce davrandı: İşte uydu iletişimi özelliğini tanıtan ilk telefon üreticisi!

Çinli Huawei, uydu bağlantısı konusunda Apple'dan erken davrandı. Huawei, uydu iletişimine olanak sağlayan yeni telefon serisi Mate 50'yi duyurdu. Buna göre Mate 50 serisi yeni nesil akıllı telefonlar, Çin'in küresel konumlama hizmeti sağlayan Beidou uydu ağına bağlanarak konum ve mesaj paylaşımı yapabilecek. Apple'ın ise bu akşam tanıtacağı iPhone 14 serisine bu özelliği eklemesi bekleniyor.

Haber 07-09-22 10:37

Huawei’in, müşteri memnuniyeti skoru Teleperformance iş birliği ile yüzde 92’ye ulaştı

Huawei Türkiye Servis Müdürü Batuhan Işık: - "Teleperformance’ın sosyal medya yönetiminde kurduğu sistem takip yöntemi ile şikayetleri 15 dakika da karşılar duruma geldik"

Yurthaber 05-09-22 13:40

Transparan tulumu sosyal medyada gündem oldu! “Bu nasıl kıyafet?”

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü moda firması Fashion Nova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Instagram hesabında fenomenler ve modellerle çalışan marka, genellikle seksi tasarımlarıyla ünlendi. Son olarak Fashion Nova, Instagram hesabında paylaştığı gönderiyle gündem oldu.

Trend 29-08-22 16:51

Paylaşımı gündem oldu! ''Elbisenin geri kalanı nerede?''

ABD'de ünlü bir moda firması olan ve Instagram hesabında modellerinin ürünleri içindeki seksi görüntülerini paylaşmasıyla şöhret kazanan Moda Nova, Instagram hesabında paylaştığı gönderiyle gündem oldu.

Trend 25-08-22 14:49

Huawei FreeBuds Pro 2, iOS ve Android işletim sistemli cihazlarla tam uyumlu çalışıyor

iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar, "AI life" uygulaması ile ürünün birçok önemli özelliğini destekliyor

Yurthaber 24-08-22 13:45

Huawei Watch GT 3 Pro EISA En İyi Akıllı Saat ödülünü kazandı

Huawei Watch GT 3 Pro "EISA En İyi Akıllı Saat" ödülünü kazandı

Yurthaber 22-08-22 11:28

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, seksi pozlarıyla ünlenmişti! Hastane yatağından bile para kazandı

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, kolundaki küçük kesiklerin ciddi bir şekilde enfeksiyon kapması sonucunda hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Bir hafta boyunca hastanede kaldığını ve tedavi gördüğünü ifade eden Jewels, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sevenlerine durumunu anlattı.

Trend 20-08-22 13:44

5G uygulamaları Huawei Türkiye tanıtım turunda

Mobil tanıtım merkezi, 17-19 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da ziyarete açık olacak

Yurthaber 15-08-22 15:30

Huawei Türkiye 2022 Seeds for the Future Projesi tamamlandı

Yetenekli üniversite öğrencilerini bilişim ve teknoloji alanlarında geliştirmeyi amaçlayan proje kapsamında öğrencilere, 5G, yapay zeka, bulut bilişim sistemleri ve yeşil enerji gibi konularda eğitimler verildi

Yurthaber 03-08-22 11:01

Huawei Online Mağaza'da yaza özel indirim ve teklifler

FreeBuds Pro 2, Watch Fit 2 ve Watch GT 3 Pro serilerinde kampanya fırsatları sunuluyor

Yurthaber 02-08-22 12:54

HUAWEI nova serisi yeni akıllı telefonlar tanıtım kampanyasıyla tüketicilere sunuluyor

Kampanya kapsamında, HUAWEI nova Y90 ve nova Y70 tanıtıma özel fiyat, sepet indirimi, Band 4, Band 7, FreeBuds SE ve ek garanti ile alımlarda ek indirim gibi seçeneklerle satılıyor

Yurthaber 29-07-22 14:50

Bir bilgisayar hızında olan her işinizi halledebileceğiniz en iyi Huawei tabletler

Çağın ilerlemesiyle teknolojik aletler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Akıllı tabletler, kolayca her yere taşınabilen ve fazla yer kaplamayan boyutlarıyla sadece günlük hayatımızda değil, iş hayatımızda da bize birçok kolaylık sağlıyor. Laptop taşımak istemeyenler için daha uygun boyutta ve fiyatta olan akıllı tabletler, kullanıcılara birçok seçenek sunuyor. Siz de tabletinizi değiştirmek veya yeni bir tablet almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi Huawei tablet modeller!

Haber 29-07-22 13:56

Sadece bir telefon değil bir arkadaş isteyenler için en iyi Huawei telefonlar

Gelişen teknoloji ile günlük ihtiyaçlarımızın pek çoğunu akıllı cep telefonlarını kullanarak hallediyoruz. Bankacılık işlemleri, market ve mağaza alışverişleri, sosyal medyada vakit geçirmek gibi birçok etkinlik, artık telefon üzerinden gerçekleştiriliyor. Huawei telefon özellikleri kategorisine bakıldığında markanın kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşıladığı görülüyor. En kaliteli Huawei telefonları araştırıyorsanız listemize bakmadan geçmeyin!

Haber 28-07-22 16:09

Huawei, HarmonyOS 3'ü resmen duyurdu! Altı büyük gelişmeye sahip

ABD'nin yaptırımları sonrası kendi işletim sistemi olan HarmonyOS'u ortaya çıkartan Huawei, HarmonyOS'un yeni sürümü olan HarmonyOS 3'ü resmen duyurdu. HarmonyOS'un yeni sürümü HarmonyOS 3, altı büyük gelişmeye sahip.

Haber 28-07-22 12:31