Huawei P Haberleri

S&P, ABD'nin kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, ABD'nin kredi notunun teyit edildiği bildirildi. Açıklamada, ABD'nin uzun vadeli kredi notunun "AA+" ve kısa vadeli kredi notunun "A-1+" olarak teyit edildiği aktarıldı.

Finans 2024-03-28 07:46:44

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 2024-03-27 09:57:49

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 2024-03-27 07:20:24

S&P, Almanya'nın kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşu, değişken jeopolitik nedeniyle ülkede bu yıl büyümenin zorlu olmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 2024-03-24 15:27:57

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 15-03-24 16:05

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Ukrayna'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "CCC" den "CC"ye indirdi.

Finans 10-03-24 14:38

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-24 16:25

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

Sultangazi'de korku dolu anlar! 15 yaşındaki Büşra yaralandı

İstanbul'un ilçesi Sultangazi'de korku dolu anlar yaşandı. Otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 30-12-23 20:11

Kan donduran vahşet! Restoranda kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Çanakkale’nin Biga ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşanadı. Furkan P. (25), tartıştığı kardeşi Birkan P.’yi (19,) göğsünden bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 16:45

Türkiye için 10 yıl sonra bir ilk! 'Yeni ekonomi planı' detayı: Böyle devam ederse kredi notu artacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, S&P ve Fitch'in konuştuğu Reuters'tan Türkiye ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Buna göre Türkiye'nin kredi notunda 10 yıl sonra bir ilk yaşanabileceği kaydediliyor.

Finans 20-12-23 14:45

Bitcoin Analizi: 42 bin dolar direncinde

ABD özel sektörü, S&P Global'in öncü PMI endeksine göre, Aralık ayında faaliyet büyümesinin çok hafif bir şekilde hızlandığını gösteriyor. Endeks, tahmini flash olarak 51 seviyesinde, önceki ay kesin olarak 50,7 seviyesindeydi.

Finans 17-12-23 08:53

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Şehit asker Eril Alperen Emir'in son paylaşımı yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda P. Tğm. Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu. Emir'in son paylaşımı ise yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Haber 12-12-23 21:31

SON DAKİKA | Standard & Poor's takvim dışı değerlendirmeye gitti, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı! 'Ekonomi yeniden dengelendi'

Son dakika haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notunu açıkladı. S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi. Yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) tükenen net döviz rezervi stokunu yavaş yavaş yeniden inşa ettiği vurgulandı.

Finans 01-12-23 06:58

Sokak ortasında dehşet saçtı, bakın nerede yakalandı! Korku dolu anlar kamerada

Adana’da Mehmet Z. (45), tartıştığı Serkan P.'yi (40) sokak ortasında tabancayla vurdu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası kaçan Mehmet Z., çorbacıda çorba içerken yakalandı.

Haber 30-11-23 09:59

Fitch ve Moody's'in ardından İsrail ekonomisine bir şok daha! S&P de kredi notunu negatife çevirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İsrail'in kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Finans 25-10-23 08:05

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki problemi açıkladı! 'Icardi, o isimden memnun değil! Okan Buruk ile görüşür!'

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 26. ve 82. (P) dakikalarda Mauro Icardi kaydetti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızının bir takım arkadaşından memnun olmadığını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 22-10-23 10:40

SON DAKİKA | Peş peşe acı haberler! Uzman Çavuş Recep Parlak ve kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak’ın şehit olduğunu açıkladı. Ayrıca, Suriye'de teröristlerin taciz ateş sonucu yaralanan Suriye Görev Gücü'nde görevli kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu.

Haber 06-10-23 09:27

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak’ın şehit olduğunu açıkladı.

Yurthaber 06-10-23 07:58

Standard & Poor's Türkiye kararını açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çıkardı.

Finans 29-09-23 23:34

Dolar/TL’den yeni rekor! Kur Korumalı Mevduat’ta düşük faizin önü açılmıştı: ‘Net rezervler üzerinde bir başka yük’ diyerek duyurdular

Dolar endeksi Kasım 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Yurt içinde ise dolar/TL kuru bankalararası piyasada 27,64’ün üzerini test ederken rekor seviyeye yükseldi. Kur üzerinde içeride KKM'den çıkış sonrası senaryoları öne çıkarken, S&P’den dikkat çeken bir değerlendirme geldi. S&P, KKM’nin Merkez Bankası rezervleri üzerinde baskı oluşturduğunu belirtti.

Finans 27-09-23 09:45

Pençe Kilit'ten acı haber! P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay şehit oldu

Pençe Kilit Operasyonu'nda askeri aracın devrilmesi sonucu P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay şehit oldu. Çalgay'ın şehadet haberi ailesine verildi.

Haber 29-08-23 19:01

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Bünyamin Barlık şehit oldu

Son dakika haberi: MSB, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Bünyamin Barlık arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Haber 28-08-23 08:43

MSB: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Söz. Er Erkan Selçuk’un şehit olduğunu açıkladı.

Haber 26-08-23 08:10

İstanbul'da korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini başından vurdu

İstanbul'da bir adam, çıkan tartışmada boşanma aşamasındaki eşini başından silahla vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olay sonrası adam kaçtı. Polis ekipleri yaptığı çalışma sonucu İmdat P.'yi yakaladı. İmdat P.'nin daha önceden de 'Kasten yaralama' suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Haber 24-08-23 20:37

Dakikalarca yalvardı ama nafile... Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Maltepe'de dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Yüksel P. (63), alacak verecek nedeniyle tartıştığı arkadaşı Can T.'ye (40) sokak ortasında kurşun yağdırdı. Yüksel P. olay yerinde gözaltına alırken, ağır yaralanan Can T. ise hastaneye kaldırıldı. Tartışma sırasında olay yerine gelen Can T.'nin eşinin, Yüksel P.'ye dakikalarca yalvardığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 17-08-23 09:59

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

MSB kahreden haberi duyurdu! P. Uzm. Çvş. Ege Süleyman Görece şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 21 Temmuz'da yaralanan ve tedavisi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam eden P. Uzm. Çvş. Ege Süleyman Görece'nin şehit olduğunu duyurdu. Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece’nin şehadet haberi, memleketinde de büyük üzüntüye neden oldu.

Haber 11-08-23 06:24

MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne'de askeri aracın devrilmesi sonucunda P. Asb. Kd. Çvş. Mehmet Özler'in şehit olduğunu duyurdu.

Haber 25-07-23 23:07

SON DAKİKA | MSB kahreden haberi duyurdu! P. Uzm. Çvş. Enes Kırmızıkoç şehit oldu

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde helikopter pervanesi çarpan P. Uzm. Çvş. Enes Kırmızıkoç, yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Milli Savunma Bakanlığı, tüm müdahaleler rağmen Kırmızıkoç'un şehit olduğunu ifade etti.

Haber 22-07-23 09:30

Dur ihtarına uymadı, polis memurunu metrelerce savurmuştu: Acı haber geldi...

İstanbul'da polisin dur ihtarına uymayan Osman P., motosikletiyle son gaz polis memuru Alp Efe Bekit'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Bekit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber 16-07-23 09:48

Mucize içecek: karaciğeri temizliyor, kalp krizini önlüyor! Vitamin ve mineral deposu

Hastalıklardan korunmak ve bağışıklığımızı güçlendirmek adına sağlıklı beslenmek oldukça büyük önem arz ediyor. Kırmızı pancarın tam bir antioksidan deposu olduğunu biliyor muydunuz? Pancar içeriğinde C, E, A, K, B6, B12, B9 VE P vitamini gibi çok önemli vitaminler içerir. Ayrıca bileşiğinde manganez, potasyum, bakır, kalsiyum, fosfor, magnezyum, çinko, selenyum ve demir gibi mineraller de vardır.

Haber 08-07-23 09:15

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-23 15:46

AB, iç ağlarında Huawei ve ZTE'yi yasaklama kararı aldı

Avrupa Birliği (AB), kendi iç telekomünikasyon ağlarında Çin şirketleri Huawei ve ZTE'yi yasaklayacak.

Finans 15-06-23 20:07

New York borsası düşüşle açıldı

New York borsası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini sabit tutmasına karşın bu yıl içinde 2 faiz artırımı daha olabileceği sinyali vermesinin ardından güne düşüşle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,10 düşüşle 33.945,98 puana geriledi. S&P 500 endeksi yüzde 0,17 azalarak 4.365,33 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,39 düşüşle 13.572,88 puana indi.

Finans 15-06-23 18:59

Deprem bölgesinde spor okulu açılacak

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile P&G firması iş birliğiyle deprem bölgesinde spor okulu açılacak.

Yurthaber 05-06-23 15:52

Ayrıldığı sevgilisini defalarca bıçakladı, sözleri dehşete düşürdü: 'Az bile yaptım az...'

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Murat Dursun P. (51), ayrıldığı sevgilisi Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Murat Dursun P., polisteki ifadesinde; Buket Y.'nin aynı binadaki N.U. ile ilişki yaşadığını öğrendiğini söyleyerek, "N.U. ile yaptığım görüşmede bana Buket'in cinsel içerikli videolarını ve mesajlarını gösterdi" dedi. Adliyeye sevk edilen Murat Dursun P., "Az bile yaptım az. Benim ekmeğimi yiyip, benim arabam ile namussuzluk yaptı. Pişman değilim" dedi.

Haber 23-05-23 12:55

Kayseri’nin ilk uçağını sergileyen Büyükşehir, vatandaşları duygulandırdı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Tayyare Fabrikası’nda üretimi yapılan "PZL" ismi ile bilinen ilk P-24A uçağını Cumhuriyet Meydanı’nda sergiledi.

Yurthaber 23-05-23 11:52

Antrenörü bıçaklamıştı, yakalandı

Zonguldak Kozlu ilçesi Fatih Sitesi mevkiinde, Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde spor antrenörü olarak görev yapan Buket Y’yi bıçaklayan Murat P. ekiplerin çalışması sonucunda yakalandı.

Yurthaber 22-05-23 15:31

Piknikte korku dolu anlar! Baraj sularının altında kaldılar

Erzurum’un İspir ilçesinde pikniğe giden vatandaşların araçları, baraj tahliyesiyle su altında kaldı. Vatandaşlar, suyun habersiz tahliye edilmesiyle bölgede mahsur kaldı. Korku dolu anları anlatan Serhat P., "Aracımla sular altında kaldık. Herhangi bir uyarı ve siren olmaması sonucu mağdur olduk" dedi.

Haber 16-05-23 23:51

MBS duyurdu! Meltem-3 projesi kapsamında 6’ncı deniz karakol uçağı hizmete girdi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Meltem-3 projesi kapsamında 6’ncı P-72 deniz karakol uçağının hizmete girdiğini açıkladı.

Haber 07-04-23 21:44

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-23 16:48

Sağlıkçılar günde bir kaşık dedi! Deli balından fazla tüketince hastanelik oldu

Düzce’de Hüseyin P. (80) isimli yaşlı adam, sağlıkçıların günde bir kaşıktan fazla yenmemesi konusunda uyardığı deli balından öksürük sorununa çözüm olacağını düşünerek fazla miktarda tüketmesi sonucu hastanelik oldu.

Haber 29-01-23 23:19

Sokak ortasında defalarca bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Çağlayan'da Fitnet K. (37) tartıştığı eski eşi Turgay P. tarafından sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kadın, üstündeki mont sayesinde bıçak darbelerinden hafif yaralı olarak kurtuldu. Polis tarafından yakalanan saldırgan ise tutuklandı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 29-01-23 11:36

Düğün çıkışında silahlı saldırı kabusu! Kurşun yağdırdılar

Adana'da Oğulcan P., düğün çıkışı otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Kasığına isabet eden kurşunla yaralanan Oğulcan P. hastaneye kaldırılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. İşte olayın detayları...

Haber 23-01-23 09:40

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Son dakika | Fare zehri, şırınga, şizofreni ilaçları... Kartal'da 2 kadın ölü bulundu! Sır perdesi aralanıyor: Beni aldattı, öldürüp intihar ettim

Son dakika haberi: İstanbul'un Kartal ilçesinde üniversite öğrencisi 2 kadın evde ölü bulundu. İddiaya göre Dilara G. (23), arkadaşı Cansu D. (30) ile eski erkek arkadaşı M.P.'nin evine gitti. İki kadın evde ölü bulunurken M. P.'nin bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. M. P. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. M. P.'nin cinayetin ardından polisi arayarak "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" şeklinde ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 09-01-23 12:20