Hudai Acemi Haberleri

Esenyurt’ta silahlı soygun girişiminde bulunan acemi hırsız yakalandı

Esenyurt’ta silahla bir kuyumcuyu soymaya çalışan ve işyeri sahibinin alarma basmaya çalıştığı sırada korkarak kaçan acemi hırsız, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 2024-04-02 12:19:35

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'köfteci dükkanı' yanıtı: Hayatı bilmediği için büyük hayat dersini veriyoruz ona

Murat Kurum, Büyükada ziyaretinde yaptığı konuşmada "Sen nasıl yöneteceksin Adalar'ı, sen git köfte dükkanını yönet. Onu becerirsin." demişti. Ekrem İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı." dedi.

Haber 2024-03-21 21:29:44

Silahlı soygun girişimi kamerada! Kuyumcu o hareketi yapınca arkasına bile bakmadan kaçtı

Esenyurt'ta kuyumcuyu soymaya çalışan silahlı şüpheli, tezgahın arkasında alarm butonuna basmaya çalışan kuyumcunun silah çektiğini sanarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Acemi soyguncunun o anları, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-03-08 12:30:20

Kuyumcu soymak isteyen acemi hırsız silahı görünce böyle kaçtı

Esenyurt’ta bir kuyumcuya giren acemi hırsız, silah doğrultup tüm altınları istedi.

Yurthaber 2024-03-08 08:58:03

Bakan Şimşek'e İtibarlısın, iyi ekonomistsin diye seslendi! İmamoğlu: Yapmayın Sayın Şimşek, itibarınızı ezdirmeyin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gündem yaratacak bir çağrı geldi. Şimşek'e "Sen itibarlı bir insansın, iyi bir ekonomistsin, değerlisiniz" diye seslenen İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'a Şimşek'in destek çıkmasını eleştirdi ve "Yapma Sayın Şimşek, itibarını bir acemi adaya ezdirme, rasyonel tutum bunu gerektirir" dedi.

Haber 05-03-24 11:39

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'davetiye' göndermesi! Acemi adaya yollayacağım diyerek gelen maili gösterdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İle AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum arasındaki 'davetiye' polemiği devam ediyor. Kurum'un "Ulaştırma Bakanı'na sordum, İmamoğlu açılışa davet edilmedi' açıklamasına yanıt veren İmamoğlu, Silivri'deki mitingde kendisine Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan tarafından gönderilen davet mailini yayımladı. İmamoğlu, "Bu acemi adaya bunu postayla yollayacağım. Utanır mı bilmem!" diye konuştu.

Haber 25-02-24 13:29

Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 10:34

Sevgililerden film gibi kapkaç oyunu kamerada! Her şeyi ayarladılar ama tek bir hata tüm planı bozdu

Kağıthane’de Bahar T. (29), iş yaptığı ortağı Müge K.'nın (40) yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisi Ferhat A.‘yı (32) kapkaççı kılığına sokan Bahar T., bankadan çektiği parayı sevgilisine çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen Bahar T.'nin oyununu polis bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisi Ferhat A. ile aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran Bahar T.'yi, acemi oyunculuğu ele verdi. İşte film gibi olayın detayları...

Haber 12-11-23 10:45

Merve Boluğur Halloween partisine katıldı! Tarzıyla dikkat çekti

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur Halloween partisindeki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 29-10-23 08:59

Çanakkale'de eğitimlerini tamamlayan 1387 acemi er yemin etti

Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan 1387 acemi er için yemin töreni yapıldı.

Yurthaber 27-10-23 15:00

Arabasının arka camına astı! Sürücünün o yazısı görenleri hem şaşırttı hem gülümsetti

Eskişehir’de acemi sürücünün otomobilinin arka camına astığı “Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim!” ifadelerini içeren yazı gülümsetti.

Haber 20-09-23 10:21

Merve Boluğur evleniyor mu? Yüzüğünü gösterdi, sosyal medya karıştı!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran "Acemi Cadı" dizisi ile şöhreti yakalayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur bu defa tektaş yüzüğüyle olay oldu. Yüzüğünü gösteren ünlü oyuncu bu paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 05-09-23 16:03

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Acemi Cadı'da birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizide Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın son hali gündem oldu. İrem Erkaya'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 28-08-23 21:19

Acemi hırsızlar iş başında... Marketi soydu, kaçarken tüfekle kendini vurdu! Soygun anları kamerada

İzmir’in Bornova ilçesinde ilginç bir soygun olayı yaşandı. Bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfekle kendini vurdu. Yaralı soyguncu ve suç ortağı, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı olan hastaneye kaldırılırken, soygun anları ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-08-23 12:59

Merve Boluğur'un son halini görenler şoke oldu! Esra Dermancıoğlu'na benzetildi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren "Acemi Cadı" dizisi ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur bu defa son haliyle gündem oldu. Aldığı kilolar ve kısa saçlarıyla Esra Dermancıoğlu'na benzetilen ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 10-07-23 14:23

Acil servisler doldu taştı! Bayramda acemi kasapların bilançosu: 4 bin 877 yaralı

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesimi sırasında hayvanın darbeleri ya da kesici aletlerle yaralanan vatandaşlar, hastaneleri doldurdu. İstanbul hariç, yurt genelinde 4 bin 877 kişi hastanelere başvurdu.

Haber 28-06-23 17:26

Birçok ilden görüntüler geldi... Acemi kasaplar hastanelik oldu! Soluğu acilde aldılar

Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Bayramın ilk gününde kurbanlıklarını kesmeye çalışırken acemilikleri nedeniyle kendilerini yaralayan vatandaşlar, hastanenin yolunu tuttu. Kayseri, Kırklareli ve Samsun'dan kesim sırasında yaralandığı için soluğu acilde alan vatandaşların görüntüleri geldi.

Haber 28-06-23 10:18

Acemi Cadı'nın Ceren'i Dicle Alkan'ın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamıyor

Bir dönemin büyük bir ilgiyle izlenen gençlik dizisi Acemi Cadı yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmişti. Merve Boluğur, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan ve Kubilay Güleçoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizideki oyuncuların son halleri merak ediliyor. Bu isimlerden biri de dizide Ceren karakterine hayat veren Dicle Alkan oldu. Alkan'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 13-06-23 09:05

Merve Boluğur’dan dikkat çeken açıklama! “Manukyan'ın hayatını oynamak isterim”

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur “Manukyan'ın hayatını oynamak isterim” sözleriyle gündem oldu.

Magazin 01-05-23 11:26

Acemi şoförlerin korkulu rüyası! Mahalle sakinleri dikkat edip, ona göre araba alıyor

Tokat'ın en eski yerleşim yerleri arasında bulunan Kabe-i Mescid Mahallesi'nde dar sokaklar acemi şoförlerin korkulu rüyası oluyor. Mahallenin sokakları araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar ise otomobil alırken dar sokaklara uygun olmasına dikkat edip, dar sokaklara göre otomobil alıyor. Bu konuya değinen Hamdi Günerçoban, "Burada yaşayan insanlar daha küçük arabalar tercih ediyorlar, çünkü normal bir sedan araba bu sokaklara pek sığmıyor" dedi.

Haber 30-04-23 17:12

Emre Belözoğlu'na Beşiktaş maçı sonunda sert sözler! 'Acemi bir hocasın!'

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası, Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasına sahne oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka, siyah - beyazlıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Turuncu - lacivertli ekibin teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, "Teknik adamlara fazla rol biçiyoruz ama bu işin %80'i oyunculardır." ifadelerini kullanmıştı. Genç çalıştırıcıya spor yorumcusu Reha Kapsal'dan sert bir yorum geldi.

Spor 13-03-23 07:56

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya değişimiyle herkesi şaşırttı! Bakan bir daha baktı

Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur'un en yakın arkadaşı Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın yılar içindeki değişimi şaşırttı. Son hali ile kendine hayran bırakan ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 04-03-23 09:02

Karabük'te 1980 bedelli asker yemin etti

Karabük'te acemi eğitimlerini tamamlayan dördüncü dönem bedelli askerler törenle yemin etti.

Yurthaber 04-01-23 13:33

Acemi zıt anlamlısı nedir? Acemi kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Dil bilgisinde sözcükte anlam konusunun temel anlatımlarından biri zıt anlamlı kelimelerdir. Türkçede tüm kelimelerin zıt yani karşıt manaya gelen kelimesi yoktur. Eş anlamlılıktan daha farklı sınırlara sahip olan zıt anlamlılık durumu her kelimede bulunmaz. Karşıt anlamlı olarak da adlandırılan zıt anlamlı kelimeler temel olarak anlam bakımından birbirleriyle çelişmesi ve aynı görevde kullanmak gerekir. Bu nedenle her kelimenin zıt anlamlısı yoktur. Peki, acemi kelimesinin karşıt anlamı var mı?

Egitim 23-12-22 16:29

Hem profesyonel hem acemi kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek 2022 yılının en iyi matkap markaları

Evde bozulan, tamirat ve tadilat gerektiren eşyaları onarmak için kaliteli bir matkaba ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Öyleyse 2022 yılının ön plana çıkan matkaplarını incelediğimiz bu yazımızın fazlasıyla ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Tıpkı bir usta gibi, evde yapılması gereken işleri tek başınıza halletmenizi sağlayacak, birbirinden kaliteli matkapları yakından incelemek ister misiniz?

Haber 23-12-22 14:03

Aracına astığı not görenleri hem gülümsetti hem de şaşırttı! Biraz hoşgörü, usta olacağım

Eskişehir’de bir vatandaşın arabasının arkasına yazdığı yazı, seyir halinde ilerleyen sürücülerin şaşkınlığına neden oldu. Sürücü, aracının arkasına "Acemi sürücüyüm, biraz hoşgörü. Usta olacağım" şeklinde yazı asarak trafikteki diğer sürücüleri uyardı. İçerisinde yolcuların olduğu görülen seyir halindeki araçta yazan not diğer sürücülerin de dikkatini çekmeyi başardı.

Haber 11-12-22 12:00

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son haline bakın! Görenler tanımakta zorlandı

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Vatan Şaşmaz ve Meriç Acemi gibi isimler yer alıyordu. Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer, son görüntüsüyle şaşırttı.

Magazin 07-12-22 14:54

Halıların altında ve salon duvarında bulundu! Defineci Yok artık dedirtti

Bursa’nın İznik ilçesinde bir definecinin yaptıkları, duyan herkese "Yok artık" dedirtti. Şahıs, kendi evinin içerisinde kaçak kazı yaparak tünel açtı. Akılalmaz olayda ekipler salonda serili halıların altında ve duvarda çukurla karşılaştı. Acemi defineci jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 24-11-22 23:54

Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın boşanıyor mu? Boşanma işlemlerini başlatan Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir?

Merve Boluğur ve eşi Mert Aydın 44 gün önce görkemli bir törenle evlenmişti. Oynadığı Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler ile hafızalara kazınan daha sonra da müziğe yönelen ünlü oyuncu Merve Boluğur ile Mert Aydın ayrılık dedikoduları sonrası yeniden gündem olmuştu. Merve Boluğur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerine yer verdi. Peki, Mert Aydın kimdir?

Magazin 17-11-22 07:57

Acemi sürücü bir aileye dehşeti yaşattı! O anlar kamerada

Esenyurt’ta market alışverişi sonrası araba kullanmak isteyen acemi sürücü, karşıdan karşıya geçen aileye çarptı. Gaz ile freni karıştırdığı iddia edilen sürücünün yaşattığı dehşet anları kameraya yansıdı. Kazada, anne ve iki kızı yaralandı.

Haber 30-10-22 16:14

Şaşkına çeviren anlar! Acemi hırsız tanınmamak için neler yaptı neler

Düzce'de tesisat malzemelerinin bulunduğu depoya giren hırsız tanınmamak için önce kafasına poşet geçirdi, yetmedi raflarda bulduğu örtüyü de başına bağladı. Ellerinde de iş eldiveni bulunan hırsız, depodan yaklaşık 20 bin TL'lik malzeme çaldı. El arabasıyla olay yerinden ayrılan şüpheli, kısa bir süre sonra bekçi ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 28-10-22 13:54

Merve Boluğur ile Mert Aydın evlendi! Nikâha damga vuran şaka! İşte törenden görüntüler

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın evlendi. Acemi Cadı dizisi ile ünlenen son zamanlarda ise müzik dünyasına adım atan Boluğur, mutluluğa 'evet' dedi. Nikâh anına ise damadın arkadaşlarının yaptığı şaka damga vurdu. Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın nikâh töreninden görüntüler de sosyal medyadan yayınlandı.

Magazin 02-10-22 22:55

Antalyaspor-Kasımpaşa maçının ardından

Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan: - "Bize lütfen acemi hakemler vermesinler. Bizi deneme tahtası yapmasınlar. Hakkımız yenilmesin"

Yurthaber 05-09-22 00:43

Bir fotoğraf uğruna canından olacaktı! Şakanın sonu facia oldu

Avustralyalı turist Isaac Power, Bali'de çıktığı tatilde şaka olsun diye havuz suyu içtikten sonra ciddi şekilde hastalandı. Sağlık ekiplerini müdahalesiyle olayı atlatan genç adam, Bali'nin suyunu içmesi nedeniyle, birçok gezgin tarafından acemi olmakla eleştirildi.

Trend 18-08-22 11:07

Avladığı yılanı bütün yutarak boğulma tehlikesi yaşayan kartalın tedavisi sürüyor

Doğa Koruma ve Milli Parklarda görevli veteriner hekim Murat Ünlü: - "Kartalımız biraz avlanmak konusunda acemi gibi çünkü bütün halde yutmuş ve parçalamamış yılanı, çıkarmadan önce yılanın çürümeye başladığını gördük. Yaklaşık 2 gün kadar kartalın ağzında yılan durmuş. Kartalı şube müdürlüğümüze getirmeselerdi ölebilirdi"

Yurthaber 17-08-22 11:53

Acemi Cadı’nın Hulki Hocası Levent Sülün bakın nasıl değişti! Dizinin sevenleri ‘bambaşka biri olmuş’ dedi

Başrolünde Merve Boluğur'un yer aldığı Acemi Cadı dizisi seneler önce sona erdi. Keyifli senaryosuyla seyircilerden tam not alan dizide Levent Sülün, Hulki Hoca rolünü canlandırdı. Oyuncunun şimdiki hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 15-08-22 11:27

Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan pozlarıyla nefes kesti! Son hali olay oldu...

Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle herkes tarafından tanınan ve sevilen isim Billur Yazgan, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Kocaman bir kadın olan ve pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuran Billur Yazgan, güzelliğiyle herkesi mest etti.

Magazin 05-08-22 14:21

Acemi Cadı’da Toygar'ın sağ koluydu! Kubilay Güleçoğlu son haliyle görenleri şaşırttı

Kubilay Güleçoğlu, başrolünde Merve Boluğur'un yer aldığı Acemi Cadı dizisinde hayat verdiği Naci rolü ile tanındı. Dizinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen görüntüsü aynı kalan Güleçoğlu, görenleri şaşırttı.

Magazin 04-08-22 20:32

Acemi Cadı’nın Selim’i Çağkan Çulha’nın annesi görenleri şaşkına çevirdi! Çulha’nın annesi bakın hangi Türkiye güzeli çıktı

Oyuncu Çağkan Çulha adıl şöhretini, yaklaşık 16 yıl önce yayınlanan Acemi Cadı dizisinde hayat verdiği Selim rolü ile edindi. Acemi Cadı'nın Selim'i olarak akıllarda kalan Çağkan Çulha'nın annesi bakın kim çıktı.

Magazin 01-08-22 22:58

Merve Boluğur'dan çok konuşulacak bikinili paylaşım! Bronz teniyle ortalığı salladı

Merve Boluğur, aranjör sevgilisi Mert Aydın ile Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün jetski üzerinde görüntülenen çift, magazin basını tarafından anbean takip ediliyor. Merve Boluğur sosyal medya hesabında Mert Aydın ile yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Şarkı çıkarmasının sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu şu sıralar bikinili pozlarıyla dikkat çekiyor. İşte Acemi Cadı, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar gibi dizilerle bilinen ünlü Merve Boluğur'un o paylaşımı...

Magazin 01-08-22 13:43

Merve Boluğur'dan o soruya olay yanıt: Paragöz bir kadın olsaydım...

Merve Boluğur; Acemi Cadı dizisiyle yakaladığı ünü Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle devam ettirmişti. İlginç açıklamaları ve Instagram hesabında paylaştığı iddialı pozlarıyla gündem olan Merve Boluğur, şarkıcılığa soyunması nedeniyle bir süredir eleştiri oklarının hedefinde. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü isim "Kalbini etkileyen kişi fakir olsa, aşk mı dersin zenginlik mi?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte Merve Boluğur'un yanıtı...

Magazin 25-07-22 10:11

Giriş ücretinin 2 bin 500 TL olduğu söylenmişti! Merve Boluğur iddialara yanıt verdi

Acemi Cadı dizisiyle yıldızı parlayan ancak artık oyunculuk yapmayan Merve Boluğur ilginç açıklamaları ve iddialı pozlarıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcılığa soyunan oyuncunun ilk kez çıkacağı mekânın giriş ücreti gündem olmuştu. Oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 22-07-22 13:30

Acemi eş anlamlısı nedir? Aceminin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanımı nasıldır?

Bir dilin öğrenilmesi ve öğretilmesinde kelimeler önemli yer tutmaktadır. Bu kelimelerin anlam farklılığını ve birbiriyle olan ilişkilerini anlamada eş anlamlı kelimelerin yeri büyüktür. Sıklıkla kullandığımız bu kelimeler hemen hemen her dilde var olan sözcüklerdir. Aceminin eş anlamlısı nedir, örnek kullanımı nasıldır?

Egitim 18-07-22 14:07

Acemi Örümcek Adam sosyal medyada olay oldu! Yolcular gülme krizine girdi: Bunu çekmeyin

Antalya’da tramvaya binen Örümcek Adam kıyafetli gencin hüsranla sonuçlanan ters takla gösterisi sosyal medyada viral oldu. Örümcek Adam, akrobatik hareket yapmak isterken bir anda yüzüstü yere düştü ve yolcular o sırada gülme krizine girdi. Acemi Örümcek Adam yolculara seslenip "Bunu çekmeyin, iyi değildi" dese de sonunda başarıya ulaştı. İşte sosyal medyada olay olan Acemi Örümcek Adam'ın gösterisi!

Haber 10-07-22 14:04

Adana ve Hatay'da acemi kasaplar hastanelik oldu

Adana ve Hatay'da "acemi kasaplar" hastanelik oldu

Yurthaber 09-07-22 19:10

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de 741 acemi kasap hastanelik oldu

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de 741 "acemi kasap" hastanelik oldu

Yurthaber 09-07-22 17:50
Yurthaber 09-07-22 17:45

Kurban bayramının ilk gün bilançosu belli oldu! İşte Türkiye genelinde yaralananların sayısı

Kurban Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanırken acemi kasaplar her bayram olduğu gibi bu sene de kendilerinden bahsettirdi. Günün ilk saatleriyle beraber, hastaneler yaralı kasaplarla doldu. Bu sene İstanbul haricinde hastaneye başvuran yaralı kasap sayısı 5 bin 102 olarak açıklandı. İstanbul'da da 1149 kişi yaralanma sebebiyle hastaneye başvurdu. İşte il il yaralı kasap bilançosu...

Haber 09-07-22 17:20

Samsun ve çevre illerde acemi kasaplar hastaneye koştu

Samsun ve çevre illerde "acemi kasaplar" hastaneye koştu

Yurthaber 09-07-22 16:42