Hudut Kapilari Daire Baskanligi Haberleri

Kilis’te 10 Kasım etkinlikleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82 yıl dönümü Kilis’te düzenlenen törenle anıldı.Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene, Kilis Valisi Recep Soytürk, Garnizon Komutanı ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Soner Oruçoğlu, Kilis Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yalçın, daire amir ve müdürlerinin yanı sıra sivil ve askeri erkan, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan tören, saat 09.05’te 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti.

Yurthaber 2020-11-10 11:14:55

Kilis’te 15 Temmuz’u anma töreni düzenlendi

Kilis’te, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Gününde Şehitlikte anma töreni düzenlendi.Şehitlikteki törene Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve 1.Hudut Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Mehmet Cihanoğlu, daire amir ve müdürleri katıldı.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasında müteakip Kuran-ı kerim tilaveti yapıldı.

Yurthaber 2020-07-15 10:14:43

İstanbul Havalimanı'nda pasaport polisleri turkuaz giyindi

Enver ALAS - İSTANBUL,DHA - İSTANBUL Havalimanı'nda görev yapan pasaport polisleri, üniformaların üzerine ön kısmında "Türkiye" yazılı, turkuaz renkli özel tasarım yelekleriyle hizmet vermeye başladı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, pasaport polislerinin kıyafetlerinde geçen ay değişikliğe gitmişti.

Haber 2020-01-22 09:34:40

Hudut kapılarında görevli pasaport polislerinin kıyafeti değişti

EMNİYET Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı pasaport polislerinin kıyafetlerinde değişikliğe gitti.

Haber 2019-12-01 11:15:08

Pasaport polislerine turkuaz yelek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, pasaport polislerinin kıyafetlerinde değişikliğe gitti - Hudut kapılarında görevli pasaport polisleri, turkuaz renkli ve ön kısmında "Turkey" yazısı bulunan özel tasarım yelekler giymeye başladı

Yurthaber 01-12-19 10:53

Yolcuların yüzde 80’i pasaport polisinden memnun

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Yolcu Memnuniyeti Ölçme ve Değerlendirme anketine katılan 23 binin üzerindeki yerli ve yabancı yolcu, pasaport kontrol noktalarındaki polis memurlarından memnuniyet oranının yüzde 80’in üzerinde olduğunu ortaya çıkardı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı tarafından 10 Eylül 2019 tarihinden itibaren başta İstanbul Havalimanı olmak üzere ilk olarak en yoğun 10 hava hudut kapısında pasaport kontrol noktalarının bulunduğu alanlarda başlatılan Yolcu Memnuniyeti Ölçme ve Değerlendirme Anketi, ilk sonuçlarını vermeye başladı.

Haber 26-10-19 16:19

İstanbul Havalimanı'nda pasaport hizmeti anketle değerlendiriliyor

İçişleri Bakanlığının başlattığı "Yolcu memnuniyeti ölçme ve değerlendirmeye yönelik anket çalışması" kapsamında İstanbul Havalimanı'na konulan 20 cihaz yolculara hizmet veriyor - EGM Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkan Yardımcısı Ali Osman Anılır: - "Pasaport kontrol memurlarımızın genel davranışlarını değerlendirmek, hizmet kalitemizi artırmak amacıyla bu çalışmayı yaptık. Bizim araştırmamıza göre, yurt dışında başka havalimanlarında olmayan bir uygulama olarak bunu değerlendirdik" - Yolcu Nesrin Üşenmez: - "Her şey güzeldi ve mutlu olduk. Tercihimizi de güzel olarak ifade ettik"

Haber 26-10-19 15:45

Kilis’te protokol bayramlaşması

Kilis Valiliği tarafından organize edilen protokol bayramlaşması öğretmenevinde gerçekleştirildi.Gerçekleştirilen bayramlaşma programına Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Mehmet Cihanoğlu, siyasi partilerin il başkanları, daire amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.Konuşmaların ardından yapılan bayramlaşma merasimi ile program sona erdi.

Yurthaber 12-08-19 10:20

Tayland’a Giden Sigara Tiryakilerine Emniyetten Uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, Tayland’a gidenlerin yanlarında en fazla 200 adet sigara...

Yurthaber 26-05-17 08:46

Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Şahin'den Tekirdağ'a Ziyaret

Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Hayati Şahin, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yurthaber 09-01-13 18:30

Mehmetçik Ilkyardım Eğitimi Aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, 1. Hudut Taburu Komutanlığı’na bağlı askerlere, yangın, kurtarma...

Yurthaber 09-07-12 13:11

Mehmetçik Yangına Karşı Da Koruyacak

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, 1. Hudut Komutanlığı'na bağlı Mehmetçikler, yangın, kurtarma ve ilk yardım konularında eğitim verilerek, tatbikat

Yurthaber 09-07-12 10:10