Hukuki Bir Gecerliligi Var Mi Haberleri

Kendine aşık olduğunu söyleyince gündem yarattı! Aşkı aramaktan vazgeçti... Kendimle bir ilişkim var

29 yaşındaki Mimi Watt isimli bir kadın kendisine aşık olduğunu söyledi ve başka bir kişide aşkı aramaktan vazgeçtiğini dile getirerek sosyal medyanın ilgisini çekti. İnsanlarla yaşadığı başarısız ilişkilerin kendisini yorduğunu dile getiren Watt, "Enerjimi kendime geri vermek istedim. Bu yaptığım en doğru şeydi" dedi.

Trend 2024-04-23 11:49:03

Patiswiss tartışmasına Murat Ülker'den de yorum geldi: Her mevkide öğreneceğimiz şeyler var

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi tehdit eden yanıtı sonrası başlayan tartışmalara Yıldız Holding CEO'su Murat Ülker de dahil oldu.

Finans 2024-04-23 11:37:47

Bakanlıktan sonra Bakan Şimşek'ten de 'locals' açıklaması geldi! Milletimiz benim duruşumu bilir, belli ki kötü niyetli çevreler var

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ardından Bakan Mehmet Şimşek'ten gündem olan 'locals' kelimesi hakkında açıklama geldi. Şimşek, "Uluslararası bir finans platformunda anlamı çok net olan kelimeyi kullanmamın istismar edilmesi gerçekten bizi çok şaşırttı. Belli ki kötü niyetli çevreler var. Onun için biz programımıza odaklanacağız" dedi.

Finans 2024-04-23 10:04:08

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 2024-04-23 08:19:45

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya ilişki sorunları patiswiss Murat Ülker Mehmet Şimşek duman ele ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan tiktok Devlet Bahçeli MHP columbia columbia erkek mont columbia mont columbia mont erkek Joe Biden gaf abd alara ilik fabrika Kazan yemek müşteri is kurmak istiyorum hindi Konya Pınar yaşında Metin Akpınar İngiltere hava durumu meteoroloji mevduat faizi Altın borsa dolar emekli zammı İsrail İran Adnan Oktar Diyarbakır yol Dışişleri Bakanlığı Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta son dakika Fatih İETT Tokat deprem haberler fotoğraflar google asgari ücret temmuz emekli en düşük emekli maaşı Yaşar Güler Irak Adana Araç güzellik isim Venedik portakal çiçeği festivali portakal çiçeği karnavalı yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 TV8 Armağan Çağlayan beşiktaş beşiktaş, süper li Süper Lig erden ligi maçın fenerbahçe Ali Koç Eda Erdem memur zammı Bolu Tanju Özcan kepez antalya kepez belediyesi otobüs kaza hakemi kaan numanoğlu maçı portekizli tff VAR Tugay Kaan Numanoğlu Hakem antalya da, türk hakemler yapılan açıklama MHK Hakan Ural Gaziantep döviz bürosu tam altın Fernando Santos Reddit the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon Avustralya sidney bıçaklı saldırı koca çocuk hapis Göz Optik illüzyon 10 3,0 de premier lig

Ağustos böceğinin gerçek ömrünü öğrendi! Yıllardır anlatılan hikayeye isyan etti... Böyle bir şey olabilir mi ya?

'Ağustos Böceği ve Karınca' öyküsüne isyan eden bir kadın paylaşımı TikTok kullanıcılarının ilgisini çekti. Ağustos böceğinin gerçekte 4 haftalık ömrü olduğunu öğrenen genç kadın TikTok paylaşımında, "Akılsız karınca ya. Adamın 4 haftalık ömrünü bir de çalışarak geçirttirecek" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 08:11

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 22-04-24 14:14

Her mevsime uygun Columbia yağmurluk günün fırsat ürünü oldu

Yağmuru keyfe dönüştürecek kaliteli bir yağmurluğunuz yoksa şimdi almanın tam zamanı! Neden mi? Çünkü Columbia Erkek Pouring Adventure II Yağmurluk yalnızca bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında tam 475 TL indirime girdi. Kaçırmamak için acele edin, işte detaylar!

Haber 22-04-24 12:14

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 22-04-24 10:32

Arkadaşa ikram ile başladı fabrika sahibi oldu! Binlerce müşterisi var

Aksaray'da memurken evde yaptığı yemekleri iş yerinde arkadaşlarına ikram eden ve bir süre sonra arkadaşlarının sürekli içli köfte istediği kadının yemek serüveni yemek fabrikasına dönüştü.

Kadin 22-04-24 07:29

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-24 11:30

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Merkez Bankası güncel rakam açıkladı: Aylık 46 bin 560 TL getirisi var

Mevduat faizi oranları arttı, bankalarda toplam mevduat tutarı azaldı. Uzmanlar mevduat faizlerinin daha da artmasını beklerken 1 milyon liranın getirisi 46 bin lirayı aştı. Peki altın mı, borsa mı, dolar mı, mevduat faizi mi daha cazip. Uzmanlar o soruya da yanıt verdi. “En yüksek risk borsada en düşük risk mevduat faizinde” dediler…

Finans 20-04-24 08:35

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası açıkladı, yüzde 25,46’lık hesap! SSK Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cevdet Yılmaz, ‘Hazırlıklar var’ diyerek detayları anlattı

Son dakika: En düşük emekli maaşı 10 bin TL olmuş, SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 olarak belirlenmişti. 6 aylık enflasyon rakamı ile emekli maaşları Temmuz ayında bir kez daha artacak. Yüzde 15,05’lik zammı garantileyen milyonlar için zamda ipucu Merkez Bankası’ndan dün geldi. Emekli maaşı hesaplama tablosu da böylece değişti. İşte kök maaş ve taban maaş düzenlemeleri ile emekli zammı haberinin detayları…

Finans 20-04-24 07:57

İsrail İran'ın hava savunma tesisini mi vurdu? ABD'li üst düzey yetkiliden misilleme açıklaması

Geçtiğimiz hafta İran'ın saldırısının ardından İsrail'in misilleme yaptığı iddiaları gündem oldu. ABD'li üst düzey bir yetkili ise İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına girmeden İran'a 3 füze fırlattığını açıkladı. Aynı yetkili İsrail'in İran'ın nükleer tesisini koruması için kurulan hava savunma sistemini hedef aldığını söyledi.

Haber 19-04-24 21:56

Adnan Oktar mağdurlarından mahkemeye sosyal medya başvurusu! ‘Twitter çifte standart uyguluyor…’

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etti. Bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Haber 19-04-24 17:25

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması: Kalıcı çatışma riski var

Orta Doğu'da yaşanan İsrail-İran gerilimiyle ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakanlığın mesajında, "İsrail’in Şam’daki İran Büyükelçiliği’ne yaptığı uluslararası hukuka aykırı saldırıyla başlayan gerilimin, son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunmaktadır. Hadiseleri yakından takip etmekteyiz. Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haber 19-04-24 12:55

BİM'e Fakir Türk kahve makinesi geliyor! İşte 19 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 19 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 19-04-24 11:10

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 19-04-24 07:59

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Türkiye-Irak sınırındaki 'güvenli hat' için Bakan Güler'den açıklama: Orada yapmamız gereken işler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günkü Irak ziyareti öncesi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den 'güvenli hat' konusunda önemli bir açıklama geldi. Türkiye-Irak sınırındaki hatla ilgili Güler, "Orada yapmamız gereken bazı işler daha var" dedi.

Haber 17-04-24 16:19

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 17-04-24 10:19

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 17-04-24 10:12

TV yayın akışı 17 Nisan 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Nisan 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 17 Nisan Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Deliha, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 17 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 17-04-24 07:26

Istakoz krizi gündemdeydi! Armağan Çağlayan'ın Ajda Pekkan'la yaşadığı zorlu Istakoz anısı herkesi şaşırttı

Istakoz meselesi gündemdeyken ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da geçmişte Ajda Pekkan'la yaşadığı bir anıyı anlattı. Çağlayan, "Ajda Hanım 'Istakozları yiyemem' dedi, ben alerjisi var sandım ama konu farklıymış" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-04-24 14:22

Beşiktaş'tan olay yaratan açıklama! ''Elimizde çürümüş bir takım var''

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' ifadelerini kullandı.

Spor 16-04-24 14:17

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 16-04-24 09:53

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 16-04-24 08:55

Asgari ücret, memur ve emekli zammı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun maaşlar için ‘Temmuz’ planını açıkladı: Tek tek oran verdi

Asgari ücretlisi, emeklisi Temmuz ayını bekliyor! Maaş zammı içinse gözler ekonomi yönetiminde. Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Emekli zammı ne olacak? soruları milyonların gündeminde kalmaya devam ederken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, hükümetin asgari ücrete, emekliye ve memura düşündüğü zam oranlarına ilişkin bir paylaşım yaptı. Asgari ücrete zam yapılmayacağını ifade eden Erdursun, memur ve emekli için ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 25 öngörüsünde bulundu.

Finans 16-04-24 08:32

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 15-04-24 20:24

Malatya'da korkunç kaza! Otomobille çarpışan otobüs şarampole devrildi: Yaralılar var

Malatya'da feci bir kaza meydana geldi. Otomobille çarpışan otobüs, şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı.

Haber 15-04-24 08:54

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:35

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 14-04-24 19:42

Yabancı VAR hakemi uygulaması sonrası Türk hakemleri isyan etti! Talepleri herkesi şaşırttı

TFF'den yapılan açıklamayla kritik maçlara yabancı VAR hakemi getirilmesinden rahatsız olan hakemler, bu duruma tepki gösterirken oldukça ilginç bir talepte bulundukları öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 17:49

İran İsrail'i vurdu, Hakan Ural canlı yayında gerilimi yorumlarınca sosyal medyada gündem oldu! Bir akıl var...

İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Dünyanın gözü İran-İsrail gerilimindeyken canlı yayında yaşananları Hakan Ural yorumladı. Hakan Ural'ın yorumları ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-04-24 15:13

Çalışanın bir anlık dalgınlığı döviz bürosuna pahalıya patladı! Az bir para değil, yazık günah

Gaziantep’te bir döviz bürosu çalışanı, yoğunluk sırasında 7 tam altın vereceği müşterisine dalgınlıkla 10 tam altın verdi. Yanlış işlem sonucu verdiği 3 tam altın, döviz bürosuna 49 bin 500 TL’ye mal oldu. Döviz bürosu sahibi ise “Ortada bir emek var, az bir para değil. 3 tam altın 50 bin TL’ye yakın para ediyor. Yazık, günah" dedi. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 14-04-24 11:22

Fernando Santos istifa edecek mi? Maç sonunda flaş açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve istifa sorusuna flaş bir yanıt verdi.

Spor 13-04-24 22:08

Annesinin teklifiyle şaşkına döndü! Ölen kız kardeşimin kocasıyla evlenip çocuklarını büyütmemi istiyor

Reddit'te ismini açıklamadan paylaşım yapan bir kadın annesinin kendisine yaptığı teklifle şaşkına döndüğünü söylerken sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi. Annesinin ölen kız kardeşinin kocasıyla evlenmesini istediğini söyleyen genç kadın, "Devamlı olarak 'Çocukların bir anneye ihtiyacı var, onun da bir eşe ihtiyacı var' diyor. Siz olsanız ne yapardınız?" notuyla paylaşım yaptı.

Trend 13-04-24 13:32

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

Avusturalya'da büyük panik! Alışveriş merkezinde çok sayıda kişi bıçaklandı, hayatını kaybedenler var! Korkunç görüntüler geldi

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre 7 kişi öldürüldü ve yaralılar var. Yaralıların arasında 9 aylık bir bebeğin de bulunduğu belirtildi. Ekipler bölgeye sevk edildi. Öte yandan polis operasyon başlattı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Haber 13-04-24 10:05

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 13-04-24 09:17

Eşine 'beni evlendir' diyen arsız koca, karşı komşusundan 2 çocuk yaptı! Mağdur kadının şimdi tek isteği var

7 yıllık evli Gülhan Geçin'in başına gelenler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 7 yıllık Geçin çiftinin çocukları olmuyor diye kocası eşine sürekli, 'beni evlendir, çocuğum olursa sana veririm' diyordu. Arsız koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı. Talihsiz kadın bunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Üstelik bir de 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Gülhan Geçin'in şimdi tek isteği var. İşte detaylar...

Haber 13-04-24 08:51

Zorlu optik illüzyonla saklanan muzu sadece dahiler saniyeler içinde fark ediyor

Optik illüzyon testleri, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, en hızlı şekilde resimde gizlenen veya farklı nesneyi bularak çözülür. Bu testte dünya şeklinde bir oyuncağın etrafında bulunan 5 çocuk yer alıyor. Testte gizli muzu bulmak için saniyeleriniz var. İşte zorlu optik illüzyon testi ve cevabı...

Kadin 13-04-24 08:23