Huruz Hill Haberleri

Sosyal medya fenomeni Breckei Hill, 'Tek bakışla erkekleri kendime bağlarım' dedi... Cezbetme yeteneğini böyle övdü

TikTok fenomeni Breckie Hill, geçtiğimiz yıllarda kendisine ait bir OnlyFans hesabı oluşturarak popülerliğine popülerlik katmıştı. Fenomen isim son olarak iddialı bir açıklamaya imza atarak erkekleri kendisine tek bir bakışla bağlayabildiğini söyledi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı fenomen ismin açıklamasından sonra güzelliğini överken diğer bir kısmı ise müstehcen pozlarını hatırlattı.

Trend 2024-01-24 15:17:54

Anlattıkları sosyal medyada gündem yarattı! “Öldüm ve hayata geri döndüm. O beyaz ışık...”

Doktorların ‘Mucize Adam’ olarak adlandırdığı 55 yaşındaki Kevin Hill, kalp kapakçığı ameliyatı sırasında geçirdiği komplikasyonlar nedeniyle birkaç dakika boyunca öldü. Doktorlar tarafından mucizevi bir şekilde hayat döndürülmeden önce ölen bir adam “öbür dünyadaki” inanılmaz deneyimden söz etti. Anlattıkları kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend 2023-03-25 10:16:15

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 2022-12-30 10:31:14

ABD’de F35 savaş uçağı düştü

ABD’nin Utah eyaletinde F-35 savaş uçağı, Hill Hava Kuvvetleri Üssü’nde piste inerken yere çakıldı.ABD’nin Utah eyaletinde eğitim uçuşu için havalanan F-35 savaş uçağı, Hill Hava Kuvvetleri Üssü’ne inişe geçtiği sırada pistin kuzey kesiminde düştü.

Haber 2022-10-20 18:01:59

Taylor Hill gibi kalın kaşlara sahip olmak için yapmanız gereken basit! Hayal ettiğiniz gür kaşlara doğal yollarla kavuşabilirsiniz

Güzelliği ve fiziği ile tanınan genç model Taylor Hill ünlü olduğu andan itibaren gür kaşları ile dikkat çekiyor. Birçok kadın kaşlarını kalınlaştırmanın yolunu arıyor. Aslında doğal şekilde daha gür kaşlara sahip olmak için uygulanması gereken adımlar oldukça basit! Siz de doğal yollarla kaş kalınlaştırma yöntemleri arıyorsanız bu bakımları uygulayabilirsiniz.

Kadin 06-10-22 08:13

Otobüs durağının çatısında twerk yaptılar! Aniden çökünce insanların üstüne düştüler

İngiltere'de 1966'dan bu yana düzenlenen Notting Hill Karnavalı, 3 yılın ardından başkent Londra'da yeniden başladı. Festivalden renkli görüntüler gelmeye devam ederken bir grup genç eğlencenin dozunu kaçırınca tuhaf bir kazaya imza attı. Bir otobüs durağının üstüne çıkarak twerk yapan bir grup arkadaş çatının çökmesi sonucunda kendisini bir anda yerde buldu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 29-08-22 13:33

Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman çekildi? Büyükbaba ile Savaş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Robert Kimmel Smith'in aynı adlı romanına dayanan "Büyükbaba ile Savaş" filminin detayları araştırılmaya başlandı. Büyükbaba ile Savaş filminin yönetmen koltuğunda Tim Hill yer alıyor. Peki Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman çekildi? Büyükbaba ile Savaş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 29-07-22 18:06

Kavurucu sıcaklara aldırış etmediler! Katlı otoparkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler

İngiltere tarihinin en sıcak günlerini yaşarken sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü gündem yaratmayı başardı. Birmingham Şehir Merkezi'ndeki Snow Hill istasyonunun yakınındaki belediyeye ait çok katlı otoparkta kaydedilen görüntülerde ismi açıklanmayan bir çiftin cinsle ilişkiye girdiği anlar gösterildi. Sosyal medyada görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 25-07-22 13:46

Dişleri nedeniyle alay konusu olmuştu! Düzelttirmek için...

Diş tüm görünüşü değiştiren en önemli etkenler arasında bulunuyor. Dişin güzel ve sağlıklı olması daha iyi bir görünüm sağlanmasına yardımcı olurken iletişimim bile daha etkili olmasını sağlıyor. Yeni Zelandalı Evan Hill dişlerindeki bozukluk nedeniyle yıllarca zorbalığa uğradı. Dişlerini yaptırmak milyon dolara mal oldu.

Haber 09-06-22 12:27

Stranger Things'in yeni sezonu Kate Bush'u yeni jenerasyonla tanıştırdı

Stranger Things'in Netflix'te gösterime giren dördüncü sezonunun ilk bölümünde Kate Bush'un 1985'te kaydettiği Running Up That Hill kullanılınca şarkı sosyal medyada viral oldu, İngiltere Spotify'da en çok dinlenenler arasına girdi.

Haber 03-06-22 05:54

Her şeyi online görüşme üzerinden yaptılar! Bunu bile

Sosyal medya üzerinden tanışan Jon Hill ve Stefanie Harbeson, uzak mesafe ilişkisi yürütüyorlardı. Tanışmalarından nişanlanmalarına kadar birçok şeyi internet üzerinden yaşayan çift, yine online bir görüşme esnasında korkunç bir şey tecrübeledi. Jon, sevgilisi Stefanie'nin gözleri önünde felç geçirdi. Genç kadın çaresizce izlemek durumunda kaldı.

Trend 07-05-22 17:55

Bir aile katledildi! Çığlıkları onları kurtaramadı

63 yaşındaki Dolet Hill ile birlikte eşi, kızı ve torunu, Londra'nın güneydoğusundaki Bermondsey'deki evlerinde ölü bulundu. 20'li yaşlarında bir adam cinayet şüphesiyle tutuklanarak Güney Londra'daki bir polis karakoluna götürüldü. Soruşturmalar devam ediyor.

Haber 26-04-22 10:07

Ekmek kuyruğunda beklerken Rus askerleri tarafından öldürülmüştü! Son sözleri ortaya çıktı: Güvenliğimden endişe ediyorum

Rusya'nın Ukrayna'nın Çernihiv kentinde bir fırını hedef aldığı iddia edilmişti. Fırının önündeki kuyrukta bekleyen 10 sivil hayatını kaybettiği ifade edilmişti. Ekmek kuyruğunda Rus kurşunlarının hedefi olan sivillerden biri de Amerikalı öğretmen Jimmy Hill. Öğretmenin Kiev’den yaklaşık iki kilometre uzaklıktaki Chernihiv’deki ekmek kuyruğunda Rus keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülmesinden önceki son paylaşımı ortaya çıktı.

Trend 18-03-22 14:41

Jennifer Lawrence, Don’t Look Up filminin çekimlerini anlattı! “Jonah Hill ile çok eğlendik”

Netflix’in en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başaran Don’t Look Up’ın başrol oyuncusu Jennifer Lawrence çekimlere dair açıklamalarıyla dikkatleri çekti. Jennifer Lawrence, Netflix'in son hit filmi Don't Look Up'ın çekimlerinde Jonah Hill'in son derece eğlenceli olduğunu söyledi.

Trend 29-12-21 16:34

Uzaylılara dair en gerçekçi bulguların tespit edildiği Betty ve Barney Hill çiftinin kaçırılma hikayesi gizemini koruyor

“Koskocaman evrende tek başımıza olamayız” sözü uzaylılarla ilgili yapılan sohbetlerin bir numaralı konusudur. Uzaylıların varlığı bilimsel olarak kanıtlanmasa dahi tarih boyunca pek kişi uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bunların içinde Betty ve Barney Hill çiftinin yaşadığı olay bilim insanlarının dikkatini çekti. Uzaylılar tarafından kaçırılan ilk çift oldukları iddia edilen iki yaşadıkları travmayı hipnoz seansı ile atlatabildi.

Trend 29-09-21 15:17

One Tree Hill yıldızından, seks sahnesi itirafı: Kendimi hayat kadını gibi hissettim

Unutulmaz yapımlar arasında yer alan One Tree Hill’in başrol oyuncusu Hilarie Burton’dan çarpıcı bir itiraf geldi. Hilarie Burton, One Tree Hill'de başrolü paylaştığı Chad Michael Murray'le birlikte çekilen samimi sahnede nasıl zorlandığını anlatırken, "Kendimi hayat kadını gibi hissettim" ifadelerini dile getirdi.

Magazin 11-08-21 08:02

Dünyaca ünlü model Taylor Hill'e Daniel Fryer'dan romantik evlilik teklifi!

Dünyaca ünlü model Taylor Hill, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Daniel Fryer'dan evlilik teklifi aldı. Abartıdan uzak ve doğanın içinde bir mekan seçen Fryer'ın teklifi çok beğenilirken, sosyal medyadan o esnada çekilen fotoğraflarını paylaşan model, "Benim en iyi arkadaşım, ruh eşim, seni her zaman seveceğim" notunu düştü.

Magazin 28-06-21 10:10

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Mercan'dan Türkiye aleyhindeki makaleye yanıt

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, The Hill gazetesinde yayımlanan bir makalenin Türkiye-ABD ilişkilerinin gerçek doğasını yansıtmadığını belirterek "Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mesnetsiz suçlamalar, Türk kamuoyunda itirazlara yol açmıştır ve ikili ilişkilerde uzun dönemli yan etkilere yol açacaktır." ifadesini kullandı.

Haber 12-05-21 20:10

Amanda Gorman: Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiir sonrası Instagram'da takipçi sayısı bir günde 2 milyondan fazla artan şair

ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiirle büyük övgü alan şair Amanda Gorman, bir gecede sosyal medyada yüz binlerce takipçi kazandı. "The Climb We Hill" (Tırmandığımız Tepe) adlı şiirini okuduktan sonra 22 yaşındaki Gorman'ın Instagram'daki takipçi sayısı 20 binden 2,2 milyona, Twitter'daki takipçi sayısı da 90 binden 1,1 milyona çıktı.

Haber 21-01-21 13:03

ABD’de ölen bir profesör çalıştığı üniversiteye 350 bin dolar bıraktı

ABD’de geçen yıl hayatını kaybeden Profesör Linda Hill, yaklaşık 40 yıl çalıştığı üniversiteye 350 bin dolar bıraktı.

Haber 19-11-20 12:21

Korku filmi gibi: Her yer dışkı ve kan lekesiyle kaplı!

42 yaşındaki Rebecca Hill, Liverpool'daki bir otelde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Talihsiz kadın yaşadıklarını "korku filmi" olarak tanımladı.

Haber 20-10-20 14:10

Korku sevenlere: The Haunting of Hill House konusu ve oyuncuları

The Haunting of Hill House, gerilim sevenleri ekran başına davet ediyor! Korku ve dram ögeleri ile hüzünlü bir hikayeye sahip olan dizi, beş çocuklu bir ailenin gizemli bir evde yaşadıklarını konu alıyor. Olayları geçmiş ve şimdiki zaman üzerinden anlatan The Haunting of Hill House konusu ve oyuncuları ile ilgili merak edilenleri bir araya topladık.

Trend 16-09-20 14:06

Trump: Seattle'ın anarşistler tarafından işgal edilmesine izin vermeyeceğiz

ABD Başkanı Donald Trump, Seattle'de göstericilerin kentin Capitol Hill bölgesinde "otonom bölge" ilan etmesine ilişkin, yerel yöneticileri "yeterince sert hareket etmemekle" suçladı ve "Seattle'ın anarşistler tarafından işgal edilmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Haber 12-06-20 07:11

“Vaka Sayısı Azaldıkça Aşı Bulma Şansı da Azalıyor”

Corona virüsü salgınında önde gelen aşı çalışmalarından birini yürüten Londra’nın Oxford Üniversitesi Jenner Enstitüsü Başkanı Adrian Hill, Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada araştırmanın başarılı olma şansının yalnızca yüzde 50 olduğunu söyledi

Haber 24-05-20 20:44

Bahisçiler, futbol durunca masa tenisi maçlarına yöneldi

İngiltere merkezli bahis şirketi William Hill, koronavirüs salgınında birçok ülkede futbol liglerinin askıya alınası nedeniyle masa tenisi bahisleri oynatmaya başladı.

Haber 15-05-20 15:11

Amerika'da Köpekte İlk Corona Vakası

Amerika’da ilk kez bir köpeğin Corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. North Carolina’nın Chapel Hill kentinde tamamı virüse yakalanan ailenin köpeklerinin de pozitif çıkması, Amerika’da bilinen ilk evcil köpekte görülen Corona virüsü vakası olduğu belirtiliyor

Haber 28-04-20 23:28

Adı 'üçlü ilişki' skandalına karışan vekilden üzen açıklama!

Esrar içerken, kadın bir yardımcısıyla öpüşürken ve bikini bölgesinde Nazi simgesi olarak bilinen Demir Haç dövmesi bulunduğunu gösteren fotoğrafları basına sızan ABD'li Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Katie Hill, takip eden süreçte 'kabus yaşadığını' ve 'intihar etmek istediğini' söyledi.

Trend 09-12-19 09:56

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ikinci oldu

SALON: Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Ziling Wang (Çin), Joo-Hee Kang (Güney Kore) IMOCO CONEGLIANO: Egonu, Folie, Hill, de Kruijf, Wolosz, Sylla, De Gennaro (L) (Fersino, Sorokaite, Geerties) ECZACIBAŞI VİTRA: Boskovic, Natalia, Kim, Gibbemeyer, Beyza, Lloyd, Simge (L) (Hande, Gamze, Yasemin) SETLER: 22-25, 25-14, 25-19, 25-21 SÜRE: 111 dakika (32, 24, 26, 29) FIVB 2019 Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, final mücadelesinde İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor 08-12-19 17:22

VakıfBank final şansını yitirdi

Imoco Volley: 3 - VakıfBank: 2 İSTANBUL / DHA SALON: Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Rogerio Espicalsky (Brezilya), Maamer El Keboub (Cezayir) IMOCO VOLLEY: De Kruijf, Wolosz, Sylla, Folie, Egonu, Hill (De Gennaro, Fersino, Sorokaite, Geerties, Ogbogu) VAKIFBANK: Ognjenovic, Rasic, Zehra Güneş, Haak, Ebrar Karakurt, Guimaraes (Gizem Örge, Gözde Yılmaz, Meliha İsmailoğlu, Cansu Özbay) SETLER: 25-23, 20-25, 25-23, 21-25, 23-21 SÜRE: 144 dakika (27, 29, 31, 30, 27) FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın yarı finalinde İtalya ekibi Imoco Volley'e 3-2 yenilen VakıfBank Voleybol Takımı, final şansını kaybetti.

Spor 07-12-19 15:34

Imoco Volley Conegliano - Eczacıbaşı VitrA: 3-1

Salon: Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi  Hakemler: Sumie Myoi, Ziling Wang Imoco Volley Conegliano: De Kruijf, Wolosz, Sylla, Folie, Egonu, Hill, De Gennaro (L), Botezat, Geerties.

Spor 03-12-19 09:01

ABD'de Trump'a azil soruşturması kapsamındaki açık oturumlar 5. gününde

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde yapılan oturumda, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi

Haber 22-11-19 00:17

‘Komplo Teorilerine Prim Vermeyin’

Başkan Donald Trump hakkındaki azil soruşturması kapsamında bu kez ABD’nin Ukrayna Büyükelçiliği’nde görevli David Holmes ve Trump’ın eski Rusya danışmanı Fiona Hill ifade verdi. Hill, bazı Cumhuriyetçiler’in Ukrayna’yla ilgili savunduğu komplo teorisini hedef aldı, “Bunlara prim vermeyin” dedi

Haber 21-11-19 20:24

Game of Thrones’un Varys’i Conleth Hill tartışmalara noktayı koydu

Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke‘ın yaptığı açıklamanın ardından Conleth Hill, dizideki sahnede görünen kahve bardağından sorumlu olduğunu reddetti.

Trend 14-11-19 12:42

Siyasete damga vuran 'üçlü ilişki' skandalı istifa getirdi!

ABD siyasetine bomba gibi düşen bir fotoğraf ülke gündemini adeta değiştirdi. 32 yaşındaki Kongre Üyesi Katie Hill'in bir partner bulma sitesinde paylaştığı çıplak fotoğrafı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hill görevinden istifa etti.

Trend 28-10-19 12:09

ABD Kongre üyeleri Fed'den kendi kripto parasını çıkarmasını istedi

Amerika Birleşik Devletleri’nde iki kongre üyesi James French Hill ve Bill Foster, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’a bir mektup gönderdi.

Haber 03-10-19 14:00

BBC’den yeni dizi: Red Rose

The Haunting of Hill House'un senaristlerinin kaleminden BBC'ye yeni dizi: Red Rose.

Trend 27-08-19 16:52

Çavuşoğlu-Hill ortak basın toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu (2): - "(İdlib'deki 9 Nolu Gözlem Noktası) Şu anda bunu başka bir yere taşıma gibi bir niyetimiz de yoktur, görevini sürdürecek. Arkadaşlarımız güvenlikle ilgili gerekli askeri tedbirleri alıyor" - "(TSK konvoyuna saldırı) Burada rejimin de ateşle oynamaması gerekiyor. Biz, burada kendi askerimizin ve gözlem noktalarımızın güvenliği için ne gerekiyorsa yaparız" - "(Güvenli bölge) ABD'nin ikinci Münbiç sürecini işletmesine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'yi bir taraftan oyalayarak diğer taraftan terör örgütlerine silah verilmesini ve işi zamana yaymasını tolere etmemiz mümkün değil" - "(El Salvador'un Türkiye'de büyükelçilik açma planı) Biz de bu adıma duyarsız kalamayız. Dolayısıyla Türkiye olarak en kısa zamanda El Salvador'da büyükelçiliğimizi açmak için çalışmayı başlatacağız"

Haber 20-08-19 15:35

Çavuşoğlu-Hill ortak basın toplantısı

El Salvador Dışişleri Bakanı Alexandra Hill: - "Yakın zamanda Türkiye'de El Salvador büyükelçiliğini açacağız ve aynı şekilde Türkiye de El Salvador'da büyükelçilik açacaktır" - "Biz Türkiye ile sadece ekonomik, kültürel ilişkiler açısından değil, her alanda ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz"

Haber 20-08-19 15:33

Çavuşoğlu-Hill ortak basın toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (1) - "(Suriye'de TSK konvoyuna saldırı) Rejimin ateşle oynamaması gerekiyor. Askerimizin güvenliği için ne gerekiyorsa yaparız" - "(İdlib'deki) 9. Gözlem Noktası'nı başka yere taşıma gibi bir niyetimiz yok" - "(Güvenli bölge mutabakatı) ABD'nin ikinci Münbiç sürecini işletmesine müsaade etmeyeceğiz"

Haber 20-08-19 14:32

El Salvador Dışişleri Bakanı Hill Türkiye’ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı, El Salvador Dışişleri Bakanı Alexandra Hill’in, yarın Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceğini ve bu kapsamda Türkiye ile El Salvador arasındaki ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınacağını bildirdi.Bakanlıktan, söz konusu ziyarete ilişkin yapılan açıklama şöyle:“El Salvador Dışişleri Bakanı Alexandra Hill, 20 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizi ziyaret edecektir.

Haber 19-08-19 11:00

Maçta başına darbe alan Rus boksör hayatını kaybetti

ABD’nin Maryland eyaletinde bir boks maçında başına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçiren 28 yaşındaki Rus boksör Maksim Dadaşev hayatını kaybetti.Rus boksör Maksim Dadaşev, cuma günü ABD’nin Maryland eyaletindeki Oxon Hill bölgesinde düzenlenen hafif orta siklet boks maçında kafasına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdi.

Haber 24-07-19 13:43

Game of Thrones’un yıldız oyuncusu: Finale tepki nefret kampanyasıydı

Game of Thrones dizisinin sevilen karakterlerinden Lord Varys’i canlandıran Conleth Hill de sezon finali tartışmalarına katıldı.

Trend 22-07-19 14:20

ABD'de üç Müslüman gencin öldürülmesinin nedeni İslamofobi

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde 2015'te üç Müslüman gencin neden öldürüldüğüne ilişkin detaylar resmi ağızlar tarafından ilk kez dile getirildi - Chapel Hill Emniyet Müdürü Chris Blue: - “Cinayetleri işleyen adam hiç şüphesiz bunu nefret dolu bir kalple yaptı ve cinayetler ümit vadeden üç genç canın içindeki insanlığı ve iyiliği görmemeyi açıkça seçen biri tarafından işlendi” - Durham Bölge Savcısı Satana Deberry: - “Hicks’in İslam’dan nefret etmesi, onu üç masum insanı öldürmeye itti”

Haber 14-06-19 07:08

GÜNCELLEME - ABD'de 3 Müslüman'ı öldüren katil ömür boyu hapse mahkum oldu

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kasabasında, 2015 yılında 3 Müslüman genci öldürmekten tutuklu sanık Craig Hicks, ilk duruşmada suçunu kabul ederek müebbet hapse mahkum oldu - Mahkemede, öldürülmeden önce Deah Barakat’ın cep telefonuna kaydettiği video görüntüsü de izletildi DETAYLAR EKLENDİ

Haber 12-06-19 22:24

ABD'de öldürülen 3 Müslüman genç cinayetinde video iddiası

Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kasabasında 3 Müslüman gencin öldürülmesine ilişkin cep telefonu görüntüsünün olabileceği ileri sürüldü

Haber 12-06-19 00:51

Cinsel ilişkiye giremez diyenlere bomba yanıt! Her pozisyonda, her gün...

İngiltere'de yaşayan Emma Tamsin Hill kilolu insanların yatakta kötü olduğuna dair çıkan algıyı kırmak için öyle itiraflarda bulundu ki... Bakın 22 yaşındaki sosyal medya yıldızının cinsel hayatı hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar ne?

Trend 03-05-19 11:29

‘Stratejik Hedeflerimizde Sapma Yok’

Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kentinde yaşayan Nobel Kimya Ödülü sahibi Aziz Sancar’ı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ‘eksen kayması’ eleştirilerini bir kez daha reddetti

Haber 07-04-19 04:43

DHA DIŞ - Ukrayna Başsavcısı: ABD, bazıları hakkında soruşturma açmamızı engellemek istedi

  - Ukrayna Başsavısı Yuriy Lutsenko, ABD'nin Ukrayna'da yargıya müdahale etme girişiminde bulunduğunu iddia etti.  Ukrayna Başsavcısı Lutsenko, ABD'nin, Ukrayna'da bazı kişilerin soruşturmaya tabi tutulmaması için talepte bulunduğunu öne sürdü.  ABD'de The Hill televizyonuna konuşan Ukraynalı Başsavcı, "Maalesef, ABD'nin Ukrayna'daki Büyükelçisi ile ilk buluşmamızda, kendisi bana, haklarında soruşturma açılmaması istenilen kişilerin listesini verdi" dedi.

Haber 22-03-19 11:28

Ukrayna Başsavcısı: ABD, bazıları hakkında soruşturma açmamızı engellemek istedi

  - Ukrayna Başsavısı Yuriy Lutsenko, ABD'nin Ukrayna'da yargıya müdahale etme girişiminde bulunduğunu iddia etti.  Ukrayna Başsavcısı Lutsenko, ABD'nin, Ukrayna'da bazı kişilerin soruşturmaya tabi tutulmaması için talepte bulunduğunu öne sürdü.  ABD'de The Hill televizyonuna konuşan Ukraynalı Başsavcı, "Maalesef, ABD'nin Ukrayna'daki Büyükelçisi ile ilk buluşmamızda, kendisi bana, haklarında soruşturma açılmaması istenilen kişilerin listesini verdi" dedi.

Haber 22-03-19 11:28