Huseyin Avni Sipahi Haberleri

Kan donduran cinayet! Konuşmak için buluştuğu ortağını ormanda öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Harun Sipahi (27), konuşmak için birlikte ormana gittikleri ortağı Muhammet Tuncel'i (26) tabancayla vurarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 2024-04-19 15:55:49

SON DAKİKA | Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde operasyon! Depremzedeler üzerinden büyük vurgun

Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-50" Operasyonlarında; Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin, Aydın’da elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol’un yaptığı 2 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 37 şüpheli yakalandı. Hatay'daki şüphelilerin, depremzedelere dağıtılması gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ve faturalar ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıklarının tespit edildi.

Haber 2024-02-29 08:35:40

Bakım merkezinde yaşlı adama darp! İfadeler kan dondurdu: 'Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim'

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde özel bir bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan (72), kurumda çalışan sağlık görevlisi M.S. tarafından darp edildi. M.S. tutuklanarak cezaevine konulurken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı. Merkezde çalışan N.K., M.S.’nin 'Avni’yi tokat ve yumrukla bayağı dövdüm. Sonra hırsımı alamadım yere fırlattım. Yerde kafasına tekme attım, top gibi sektirdim’ dediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 2024-02-16 17:32:03

Bakım merkezindeki yaşlıya şiddet olayında kan donduran ifadeler

30 yıl önce Velimeşe’de geçirdiği tren kazasında iki bacağını birden kaybeden ve 2 yıldır Çerkezköy’de bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan’ın darp edildiği iddiasının ardından olayla ilgili 1 sağlık görevlisi tutuklanırken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı.

Yurthaber 2024-02-16 15:03:22

Özel bakım merkezinde skandal görüntüler! Yaşlı adamı komalık ettiler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir bakım merkezinde bulunan 72 yaşındaki Avni Kılıçaslan'a yapılan şiddet saniye saniye kameralara yansıdı. Hastaya şiddet uygulayan bir kişi tutuklanırken, Kılıçaslan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kurum tarafından ise yaşlı adama zor kullanan 2 personelin işine son verildiği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 14:59

Pamukkale Belediyesi’nin sömestri sürprizine çocuklar akın etti

Çocukların en sevdiği çizgi film karakterleri çocuklarla buluştuğu etkinlikte konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Biz istiyoruz ki çocukluğunuza dair güzel hatıralarınızda payımız olsun. Bu programda bunlardan bir tanesi. Çizgi film kahramanlarımızı görmek için gelen bizi yalnız bırakmayan tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yurthaber 31-01-24 15:00

Yargı'nın 'Metin Komiseri' Hüseyin Avni Danyal'ın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı! Bakın meğer sebebi neymiş...

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. 3. sezonda olmasına rağmen pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam eden Yargı'da Hüseyin Avni Danyal'ın canlandırdığı 'Metin Komiser'in ölerek diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, bu ayrılığın sebebini açıkladı.

Magazin 20-01-24 15:00

Muş Valisi Çakır ve projeleri uzayda test edilecek öğrenciler, Gezeravcı'nın yolculuğunu izledi

Muş Valisi Avni Çakır ve hazırladıkları projenin deneyi uzayda yapılacak öğrenciler, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu Muş Bilim ve Sanat Merkezinde canlı izledi.

Yurthaber 19-01-24 07:27

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-23 19:46

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak? Şahsiyet dizisi yeni sezon tarihi belli oldu!

Şahsiyet yeni sezon tarihi belli oldu. Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı Şahsiyet dizisi ikinci sezona dair detaylar merak ediliyor. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak?

Magazin 31-10-23 22:33

Kaan Yıldırım yeni imajını paylaştı! Sevgilisi Pınar Deniz kayıtsız kalamadı

En son Sipahi dizisinde rol alan Kaan Yıldırım başarılı oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz ile beraber olan Yıldırım yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isme yorum yapanlar arasında sevgilisi de yer aldı.

Magazin 25-10-23 10:31

Şehit Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütünün döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin cenazesi İzmir'de toprağa verildi.

Yurthaber 06-09-23 15:14

SON DAKİKA | Hain tuzak! Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit, 1 asker yaralı

Son dakika şehit haberi: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İstihkâm Komd. Asb. Üçvş. Ünal Sipahi şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) aynı patlamada bir askerin de yaralandığını duyurdu.

Haber 05-09-23 12:29

Muş Valisi olarak atanan Avni Çakır için Kastamonu'da veda programı düzenlendi

Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Avni Çakır için veda programı yapıldı.

Yurthaber 16-08-23 07:04

Hababam Sınıfı'nın bıyıklı Avni Hoca'sı bakın kimmiş! Duyanlar çok şaşırdı

Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı hala büyük bir ilgiyle izleniyor. Filmdeki oyuncuların son halleri ve şimdi ne yaptıkları ise merak ediliyor. 'Hababam Sınıfı'nda bıyıklı edebiyat öğretmeni 'Avni Hoca'yı canlandıran ismin şimdiki halini hemen hemen hepimiz tanıyoruz. Hababam Sınıfı'nın bıyıklı Avni Hoca'sını bakın hangi yapımlarda izlemişiz...

Magazin 14-08-23 17:43

Kastamonu Valisi Çakır yaralanan polisleri ziyaret etti

Kastamonu Valisi Avni Çakır, eşini yaralayıp kaçan bir şüpheli tarafından silahla yaralanan 2 polisi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Yurthaber 09-08-23 07:42

Kastamonu'da sel! Dereler taştı, binalar su altında kaldı

Kastamonu'da şiddetli yağış sele yol açtı. Cide'de Çandır Deresi ve Irmak Çayı'nda aşırı yağış nedeniyle taşkın meydana geldi. İlçe merkezinde 100'den fazla binayı su bastı. Kastamonu Valisi Avni Çakır "Birkaç gün suyla alakalı sıkıntı olabilir." dedi.

Haber 10-07-23 14:31

Kastamonu'da çöpten üretilen elektrikle 10 milyon liradan fazla gelir sağlandı

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Çöp Gaz Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi'nde yıllık 8,5 milyon kilovatsaat elektrik enerjisi üretildiğini söyledi.

Yurthaber 30-05-23 15:45

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi bu akşam ATV ekranlarında yer alıyor. 29 Mayıs günü İstanbul'un Fethi olması sebebiyle bazı televizyon kanallarında fetih konularını işleyen filmler dikkat çekti. Filmin başrollerinde Can Sipahi yer alıyor. Peki, Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Magazin 29-05-23 20:28

Yargı Ilgaz öldü mü, neden ayrıldı? Yargı sezon finali ne zaman? Ay Yapım açıkladı!

Yargı dizisi pazar akşamları büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Kullanıcılar 'Yargı bitiyor mu?, Yargı Ilgaz öldü mü, Ilgaz neden ayrıldı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Dizi, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Heyecan yaratan yeni bölüm tanıtımının ardından gözler dizinin finaline çevrildi. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü, neden ayrıldı? Yargı sezon finali ne zaman?

Magazin 21-05-23 18:43

Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı? Nefes kesen sezon finali!

Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali sonrası bu sorunun yanıtı merak konusu oldu. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 63. bölümü ile ekrana geldi. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Magazin 08-05-23 07:30

Darıldın mı Cicim Bana oyuncuları kimler, konusu nedir? Darıldın mı Cicim Bana filmi ne zaman çekildi? Sadri Alışık ve Esen Püsküllü'den romantik komedi!

Darıldın mı Cicim Bana filmi bu akşam tekrar izleyiciyle buluşuyor. SKY Türk 360'ta ekrana gelecek olan filmin konusu, oyuncuları ve ne zaman çekildiği araştırılıyor. Bir Sadri Alışık efsanesi olan filmde usta oyuncuya Esen Püsküllü ve Avni Dilligil gibi usta isimler eşlik ediyor. Peki Darıldın mı Cicim Bana oyuncuları kimler, konusu nedir? Darıldın mı Cicim Bana filmi ne zaman çekildi? İşte Sadri Alışık ve Esen Püsküllü'den romantik komedi!

Magazin 12-03-23 19:08

Yargı dizisi final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı dizisi ne zaman bitecek? İzleyiciyi şoke eden final iddiası!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın final yapacağı iddia edildi. Basında yer alan haberler ile sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası birçok kişi arama motorlarında 'Yargı final mi yapıyor?, Yargı dizisi 3. sezon olacak mı?' gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Dizi, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Peki Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı ne zaman bitecek? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 27-02-23 08:24

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı: Annemizden haber alamıyoruz!

Yargı dizisinde canlandırdığı Neva karakterinin ardından Sipahi dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Başak Gümülcinelioğlu, Türkiye'nin yakından takip ettiği Kahramanmaraş depremi sonrası çağrıda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Annemiz Nevber Yurdal Çitanak‘tan haber alamıyoruz" diyerek yardım istedi.

Magazin 06-02-23 10:13

Reyting sonuçları açıklandı mı? Ömer, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı 30 Ocak reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları dün akşam (30 Ocak 2023 Pazartesi) Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma, Sipahi, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu ve Survivor 2023 gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma, Sipahi, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin yayınlandığı 30 Ocak 2023 Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 31-01-23 07:40

Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

Sipahi dizisi final kararı gündem oldu. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık yer almaktaydı. Sipahi dizisinin hayranlarını üzen final kararı sonrası detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Sipahi dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte final tarihi...

Magazin 30-01-23 18:34

Sipahi neden final yapıyor, son bölüm bugün mü? Dizi tutkunlarını üzen karar: Sipahi dizisi son bölüm konusu ve 30 Ocak Show TV yayın akışı

Sipahi dizisi final yapıyor. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın başrollerini paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi ekranlara veda ediyor. Birçok kişi internette "Sipahi dizisi final mi yapıyor?" sorusunu araştırıyor. Senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği dizi 8. bölümüyle final yapıyor. Peki, Sipahi neden final yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 30-01-23 13:41

TV yayın akışı 30 Ocak 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Ocak 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Sipahi, Dolittle, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer, Alparslan: Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Survivor 2023 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 30-01-23 07:29

TV yayın akışı 23 Ocak 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Ocak 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Sipahi, Taşıyıcı, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer, Alparslan: Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Survivor 2023 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 23-01-23 09:11

TV yayın akışı 16 Ocak 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Ocak 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Sipahi, Uzay Yolcuları, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer, Alparslan: Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Survivor 2023 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 16-01-23 15:05

9 Ocak 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yasak Elma, Ömer, Sipahi reyting sıralaması! En çok hangisi izlendi?

9 Ocak 2023 pazartesi gününün reyting sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. 9 Ocak 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? Yasak Elma, Ömer, Sipahi reyting birincisi kim? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-23 10:33

TV yayın akışı 9 Ocak 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Ocak 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Sipahi, Belalı Tanık 2, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer, MasterChef Türkiye, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 09-01-23 09:50

TV yayın akışı 2 Ocak 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Ocak 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Sipahi, 96 Saat, Jumanji: Yeni Seviye, MasterChef Türkiye, Çöp Adam, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 02-01-23 09:36

26 Aralık 2022 reyting SONUÇLARI AÇIKLANDI! Alparslan Büyük Selçuklu, Sipahi, Yasak Elma reyting birincisi kim?

26 Aralık 2022 reyting sonuçları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. Peki, en çok izlenen yapım hangisi? Zirvenin sahibi kim?

Magazin 27-12-22 14:22

TV yayın akışı 26 Aralık 2022 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Aralık 2022 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Aralık 2022 Pazartesi akşamı Sipahi, Gökdelen, MasterChef Türkiye, Bir Küçük Gün Işığı Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-12-22 09:54

Sipahi dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Sipahi dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla dizi severlerin gündeminde yer almayı başardı. Her hafta Pazartesi akşamı ekranlara gelen Sipahi, Show Tv'de yayınlanıyor. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Sipahi dizisinin bu akşam tekrarı yayınlanacak. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Magazin 21-12-22 20:44

TV yayın akışı 21 Aralık 2022 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Aralık 2022 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Aralık Çarşamba akşamı Sipahi, O Kız, MasterChef Türkiye, Hayatımın Şansı, Kuruluş Osman, Çöp Adam ve Kasaba Doktoru programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 21 Aralık Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 21-12-22 10:20

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yasak Elma, Sipahi 19 Aralık 2022 reyting BİRİNCİSİ!

Reyting sonuçları 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Atv'de Bir Küçük Gün Işığı, Show Tv'de Sipahi, Fox Tv'de Yasak Elma ve Tv8'de ise MasterChef Türkiye yapımlarının ekrana gelmesinin ardından merak edildi. Reyting sonuçları açıklandı. İşte Bir Küçük Gün Işığı, Sipahi, Yasak Elma ve MasterChef'in ekrana geldiği 19 Aralık 2022 Pazartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 20-12-22 10:29

Sahte doktordan sonra bu kez de sahte mimar! Neredeyse yarım asırdır herkesi kandırmış: Görev aldığı projeler şaşkına çevirdi

Türkiye sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın şokunu daha atlatamamışken benzer bir vaka daha ortaya çıktı. Üstelik sahte belgeyle iş yapan Avni Tekinaslan 42 yıldır birçok kamu ve özel projede mimar ve şantiye şefi olarak görev aldı. Tekinaslan kendini "Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu" olarak tanıtıyordu. Ancak ihbar sonrası geçici mezuniyet belgesi üniversiteyle paylaşılınca Tekinaslan'ın foyası ortaya çıktı.

Haber 19-12-22 12:27

Sipahi dizisi nerede çekiliyor? Sipahi konusu ne, oyuncuları kimler?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam 2. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını CNP Film'in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat'ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Peki, Sipahi dizisi nerede çekiliyor? Sipahi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 19-12-22 11:12

TV yayın akışı 19 Aralık 2022 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Aralık 2022 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Aralık 2022 Pazartesi akşamı Sipahi, Çin Seddi, MasterChef Türkiye, Bir Küçük Gün Işığı, Aykut Enişte 2, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-12-22 09:58

Sipahi dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Sipahi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Sipahi dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Sipahi her hafta pazartesi akşamları ekranlara geliyor. Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin bu akşam tekrarı yayınlanıyor. Peki, Sipahi dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Magazin 14-12-22 20:30

TV yayın akışı 14 Aralık 2022 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Aralık 2022 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Aralık Çarşamba akşamı Sipahi, O Kız, MasterChef Türkiye, Hayatımın Şansı, Kuruluş Osman, Çöp Adam ve Kasaba Doktoru programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Aralık Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 14-12-22 09:22

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sipahi, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı 12 Aralık reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları, 12 Aralık'ta Sipahi, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı, Alparslan: Büyük Selçuklu ve MasterChef gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırmaya yapıyor. Reyting sonuçları açıklandı. İşte 12 Aralık reyting sonuçları...

Trend 13-12-22 10:28

SİPAHİ OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sipahi oyuncuları ve konusu için araştırmalar başladı. Yeni dizi Sipahi bu akşam başladı. Dizide Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği genç, cesur ve yetenekli ajan Korkut Ali karakterine Kaan Yıldırım hayat veriyor. Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarıyor. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu...

Magazin 12-12-22 22:31

Sipahi uyarlama mı? Sipahi dizisi nerede çekiliyor? İlk bölüm bu akşam başladı!

Show Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği dizi heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitleyecek. Peki, Sipahi dizisi nerede çekiliyor? Sipahi uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 20:35

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı! Sipahi Yıldırım Bozok kimdir?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen Milli İstihbarat Teşkilatı ajanlarının hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadorusu da oldukça dikkat çekici. Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı. Peki, Sipahi Yıldırım Bozok kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 15:15

Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayeleri ile öne çıkan Sipahi dizisi, aksiyonu bol ve çok heyecanlı bir yapım olarak izleyicisiyle buluşacak. Kaan Yıldırım, dizide Korkut Ali Türkoğlu isimli çok yetenekli bir ajan karakteri ile yer alacak. Peki, Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 13:00

TV yayın akışı 12 Aralık 2022 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Aralık 2022 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Aralık 2022 Pazartesi akşamı Sipahi, Çin Seddi, MasterChef Türkiye, Bir Küçük Gün Işığı, Aykut Enişte, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 12-12-22 09:52