Husumet Haberleri

Önce husumetliler sonra aileler birbirine girdi... Kiracı, dükkan sahibini silahla yaraladı

Bursa’da aralarında husumet bulunan iş yeri sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Market işletmecisi kiracı, dükkan sahibinin bacağına arka arkaya ateş açtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, tarafların yakınları tartışmaya tutuştu.

Haber 2024-04-22 06:21:19

Kars'ta çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kars'ta aralarında husumet bulunan aileler arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı.

Yurthaber 2024-04-19 13:30:57

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 2024-04-09 23:05:18

Kadınlar sözlü tartışmaya girdi, kocaları sokak ortasında çatıştı! 2 kişi yaralandı,2 kişi gözaltına alındı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile sokak ortasında karşılaşınca ortalık savaş alanına döndü. Kadınlar sözlü münakaşaya girerken silahlarına davranan kocaları çatıştı. Meydana gelen olayda iki kişi yaralanırken iki kişi de gözaltına alındı. Sokak ortasındaki silahlı çatışma ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-08 00:57:04

Bodrum'da 'ev satışı' cinayeti! 81 yaşındaki komşusunu sokak ortasında öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçak ve silahın kullanıldığı olayda, 81 yaşındaki Bayram Ş. komşusu tarafından sokak ortasında tüfekle vurularak öldürüldü.

Haber 30-03-24 21:57

Kars’ta sopalı kavga: 2 yaralı

Kars’ta aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-03-24 12:10

Tetikçi tutup iş yerine silahlı saldırı düzenletti! O anlar kameralara yansıdı... Nedeni ise bakın ne çıktı

Okmeydanı’nda bir şahıs tetikçi tutup bir iş yerine silahlı saldırı düzenletti. Saldırı anı kameralara yansırken olaydan sonra üstünü değiştiren tetikçi ve onu azmettirenler, 4 ilçede dedektif gibi iz süren polislerce yakalandı. Tetikçinin olaydan sonra bindiği taksiyle seyrederken, polis ekiplerinin uygulamasında gözaltına alınıp silahı yakalattığı öğrenildi. Öte yandan, şahıslardan birisinin iş yeri sahibinin oğluyla aralarında husumet bulunduğu için dükkana ateş açtırdığı ortaya çıktı.

Haber 24-03-24 13:35

Alanya'da husumetli olduğu kişiyi silahla öldüren zanlı tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında husumet olduğu belirtilen kişiyi tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 22-03-24 15:11

Kan donduran görüntü! Silahla vurup öldürdü, cesedinin başında sigara içti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden inerken aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, yaşamını yitirdi. Ümit Y.'nin husumetlisi Emre Taşdemir'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başında sigara içerek bir süre beklediği ortaya çıktı. İşte kan donduran o görüntü...

Haber 19-03-24 16:59

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-24 13:52

Tatvan İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ökmen, uğrağı saldırı sonucu yaralandı

Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, aralarında husumet bulunan yakınlarının saldırısı sonucu yaralandı.

Yurthaber 04-03-24 14:16

İş adamı Levent İşçen'in katil zanlıları hakim karşısında

Ankara'nın Çankaya ilçesinde aralarında husumet bulunduğu eski ortağı Levent İşçen'i öldürdüğü iddiasıyla Osman Şeker ve cinayete yardım ettiği öne sürülen Salih Karakurt'un yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 28-02-24 07:53

Üniversite öğrencisini bıçaklayarak öldürdü! Aynı kıza arkadaşlık teklif etmişler

İzmir'de tartıştığı üniversite öğrencisi Nebi Özdemir'i (22) bıçaklayarak öldüren şüpheli O.G. (19), adliyeye sevk edildi. O.G.'nin polisteki ifadesinde, Özdemir ile aynı kıza arkadaşlık teklif ettikleri için aralarında husumet olduğunu, sokakta karşılaşınca da çıkan kavgada olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Haber 27-02-24 19:40

Baba ve engelli oğluna sokak ortasında kurşun yağdırdı! Korku dolu anlar kamerada

Pendik’te sokakta yürüyen baba ve engelli oğlu silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli yakalandı. Yapılan incelemelerde, iki aile arasında kız alıp verme meselesi nedeniyle husumet olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 13:20

Bursa’da aralarında husumet bulunan kişinin dükkanına böyle ateş açtı

Bursa’da bir şüpheli aralarında husumet bulunan kişinin dükkanına gelip tabancayla ateş açtı.

Yurthaber 12-02-24 10:06

Çocukluk arkadaşına kurşun yağdırmıştı! Kan donduran cinayetin nedeni ortaya çıktı

Ankara'da Mehmet Ersin Ekinci (36), çocukluk arkadaşı Ferhat Özcan'ı (36) evine gidip tabancayla öldürdü. Ekinci hakkında, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ekinci savunmasında, eski kız arkadaşı F.S.'yi Özcan'ın işe aldığını ve bu yüzden aralarında husumet oluştuğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 11:50

Sokak ortasında husumetlisine ateş etmişti, tutuklandı

Bursa’da aralarında husumet bulunan şahsı sokak ortasında silahla yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 02-02-24 07:48

AYM'den nonoş ve noniş ifadeleriyle başlayan husumet için karar! Tartışmanın fitilini dubleks daireler ateşledi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında ilginç bir olay hakkındaki AYM kararı yer aldı. Kararda yer alan detaylara göre; müteahhit K.K. ile kat malikleri arasında husumet oluştu. K.K.'nin sosyal medyadan yaptığı, içinde "noniş" ve "nonoş" ifadeleri geçen paylaşımını kat maliki L.K. üzerine alınıp şikayetçi oldu. AYM, sadece "noniş" kelimesinin hakaret olduğuna hükmederken, söz konusu ifadeleri nedeniyle cezalandırılan K.K. lehine bir karar verdi.

Haber 31-01-24 12:04

Sokak ortasında tekme tokat kavga kamerada

Konya’da daha önceden aralarında husumet bulunan yaklaşık 10 kişilik grubun sokak ortasında tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 24-01-24 11:57

Çerkezköy’de iş yerini kurşunlayan saldırganlar yakalandı

Tekirdağ Çerkezköy’de aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişinin işyerinin önüne motosikletle gelen kasklı iki kişi işyerine kurşun yağdırdı.

Yurthaber 05-01-24 14:23

Sokak ortasında kurşun yağdırdı! Korkunç cinayet kamerada

Konya'da 13 yıl önce kardeşini bıçakla yaralayarak felç kalmasına sebep olan ve olaydan sonra aralarında husumet bulunan Mehmet Yıldız’ın iş yerine gelen R.D., çıkan tartışma sonrası tabancayla Yıldız'a ateş etti. Yıldız, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet anı ise kameraya yansıdı.

Haber 24-12-23 09:48

Kavgadan husumet başladı, iş yerini basıp öldürdü!

Konya’da bir kişi, daha önce kavgadan dolayı aralarında husumet bulunduğu öğrenilen oto tamircisini tabancayla vurarak öldürdü.

Haber 22-12-23 21:25

Kuşadası’nda silahlı saldırı: 1 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen 2 kişinin kavgası kanlı bitti.

Yurthaber 22-12-23 14:03

Sokak ortasında çatıştılar! O anlar saniye saniye görüntülendi

Konya'da iş yeri kurşunlaması nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 grup, tüfek ve tabancalarla sokak ortasında çatıştı. Çatışma anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralanan kimsenin olmadığı olay sonrası çalışma yapan polis, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 21-12-23 11:00

Sokak ortasında çatışma kamerada

Konya’da iş yeri kurşunlaması nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 grup, tüfek ve tabancalarla sokak ortasında çatıştı.

Yurthaber 21-12-23 08:48

Yer: Konya! Güpegündüz silahlar ateşlendi, çatışma çıktı: Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Konya'da aralarında husumet bulunan iki grup, tüfek ve tabancalarla sokak ortasında çatıştı. Saniye saniye çatışma anı kaydedilirken ölen ya da yaralanan olmadı. Olay sonrası çatışmaya karışanları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri 11 kişiyi gözaltına aldı. 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme sonrasında cezaevine gönderildi.

Haber 21-12-23 07:04

Ankara’da “kız meselesi” kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’da aralarında kız meselesi nedeniyle husumet olan iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Yurthaber 11-12-23 07:50

Güngören’de sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Güngören’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Yurthaber 11-12-23 07:44

Aksaray’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Aksaray’da aralarında husumet bulunan 2 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 08-12-23 08:11

Asker eğlencesinde husumetli aileler arasında kavga: 9 yaralı

Balıkesir’de asker eğlencesinde aralarında husumet bulunan aileler arasında kavga çıktı. Kavgada 9 kişi tüfekle vurularak yaralandı.

Yurthaber 06-12-23 08:34

Asker eğlencesinde kavga çıktı! 9 kişi tüfekle yaralandı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde asker eğlencesinde aralarında husumet bulunan aileler arasında kavga çıktı. Kavgada 9 kişi tüfekle vurularak yaralandı.

Haber 06-12-23 00:32

Tokat'ta arasında husumet bulunan kişi tarafından vurulan muhtar hayatını kaybetti

Tokat'ın Erbaa ilçesinde arasında husumet bulunduğu iddia edilen kişi tarafından tabancayla vurulan mahalle muhtarı yaşamını yitirdi.

Yurthaber 22-11-23 08:02

Çocukların kavgasına babalar da dahil oldu, kan aktı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde çocukların tartışması nedeniyle aralarında husumet oluşan muhtar Duran Keleş (49), işyerinin önünde Hüseyin N. (35) tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Haber 21-11-23 23:05

Eski dünürler köy meydanında çatıştı, 1 kişi ağır yaralandı

Afyonkarahisar’da boşanma davasından dolayı aralarında husumet bulunan eski dünürler köy meydanında çatıştı.

Yurthaber 16-11-23 10:19

Sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdılar! Dehşet anları kamerada

Beyoğlu'nda İsmail B. (25), alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Fırat D.'ye sokak ortasında silahla ateş açtı. Yaralanan Fırat D. de yerde silahını çekip karşılık verince çatışma çıktı. Çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, çatışma anları saniye saniye kameraya yansıdı. Olay sonrası hastaneye sahte kimlikle giriş yaptırılan Fırat D.'nin oyununu ise polis bozdu. Fırat D.'nin 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve bir suçtan arandığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 05-11-23 10:30

'Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş' Dehşet evi! Öldürdüğü ağabeyiyle yan yana defnedildi

Ankara’da dün akşam bir evde aile vahşeti yaşanmıştı. Ahmet Yusuf Aksu, husumet yaşadığı ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu'yu tabanca ile öldürdükten sonra intihar etmişti. Ahmet Yusuf Aksu, öldürdüğü ağabeyi ile yan yana defnedildi. Olayla ilgili konuşan apartman yöneticisi, olayın annenin fark etmesiyle duyulduğunu belirtirken "Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş. Küçük kardeş, ağabeyini vurmuş, sonra da banyoda intihar etmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-23 17:39

1998'den beri husumetlilerdi! 25 yıllık küslük bugün sona erdi

Muş'un Korkut ilçesinde 1998'de meydana gelen bir olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Kandemir ve Bozkurt aileleri bu olay nedeniyle 25 yıl birbirine husumet besledi. Bugün bir araya gelen 2 aile kanaat önderlerinin araya girmesiyle kucaklaştı. Barışma törenine Vali Çakır, belediye başkanı, il müftüsü ve il jandarma komutanı da katıldı.

Haber 22-10-23 18:03

Düğünde yeğenine kurşun yağdırmıştı! Kan donduran sözler: 'Annenin yanına mezarını kazacağım'

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Muharrem Ç. (63), aralarında husumet bulunan yeğeni Hakan Aydın'ı (45) düğünde 5 el ateş ederek öldürdü. İlk kez hakim karşısına çıkan Muharrem Ç., mahkemede cinayetin nedenini açıkladı. Hakan Aydın'ın kendisine ‘Annenin yanına mezarını kazacağım. İzmit’e gelme’ diye mesajlar atarak kendisini tehdit ettiğini söyleyen sanık Muharrem Ç., "Yeğenim Aydın, beni darp ederek küfür etti. Anneme küfür edince şuurumu kaybettim. Olayın böyle sonuçlanmasına çok üzgünüm" dedi.

Haber 12-10-23 16:30

Kardeşini darbeden profesörden öç almaya gelmiş! İlahiyat fakültesinde kanlı saldırı: Bir gün öncesinde tuvalette birbirlerine girmişler

Üniversitede iki profesör arasında yıllara dayanan husumet geçtiğimiz günlerde feci patlak verdi. İlahiyat fakültesinde geçen olayda, Prof. Dr. Tahir Uluç, odasına Prof. Dr. G. A. ile onun kardeşi İzzet A. geldiğinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. İki profesör arasındaki husumetin geçmişteki bir 'izin' anlaşmazlığından ileri geldiği ortaya çıktı. Profesörlerin bir gün öncesinde tuvalette karşılaştıklarında kozlarını paylaştığı öğrenildi.

Haber 06-10-23 08:32

'Kız kaçırma' kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te, iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada İbrahim Süzer (27) öldü, 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar...

Haber 02-10-23 11:52

Kız kaçırma meselesi kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında gece saatlerinde silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi silahla yaralandı.

Yurthaber 02-10-23 11:02

Beykoz’da 4 kişinin yaralandığı kahvehane baskını güvenlik kamerasına yansıdı

Beykoz’da alacak verecek meselesi sebebiyle husumet bulunan 3 kişi, akşam saatlerinde bastıkları kahvedeki 4 kişiyi önce darp etti.

Yurthaber 26-09-23 13:59

Mülk sahibi ve kiracı arasında 'kaçak tavuk kesimi' kavgası! Vicdan azabı çekmek istemiyorum

Batman'da, mülk sahibi İlyas Çelebi ile 1,5 yıllık kiracısı Sema Aytekin arasında 4 ay önce 'kaçak tavuk kesimi' nedeniyle husumet oluştu. Tartışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Bu sırada emniyetin dışında bekleyen tarafların yakınları da kavga etti, kiracı Aytekin'in eşi yaralandı. Taraflar, tekrar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kiracı Aytekin, "Eşim ölümden döndü", mülk sahibi Çelebi ise "Halkın bu tavuktan dolayı zehirlenmesi sonucu vicdan azabı çekmek istemiyorum" dedi.

Haber 20-09-23 14:27

Teyze-yeğen sokakta birbirine girdi, ortalık karıştı! Kızının uygunsuz fotoğraflarını paylaşıp...

Afyonkarahisar'da aralarında husumet bulunan teyze H.S. ile yeğeni C.N.M. sokak ortasında birbirine girdi. Kavgaya eşleri de dahil olunca ortalık karıştı. Tekme ve yumrukla birbirine saldıran tarafları çevredekiler araya girerek ayırdı. Öte yandan, H.S.'nin 17 yaşındaki kızının uygunsuz fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıp, hakaret içeren yorumlar yaptığı iddiasıyla C.N.M.'den şikayetçi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-09-23 16:59

Adana'da düğünde ortalık karıştı! Salonda başlayan kavga sokakta devam etti

Adana'da aralarında husumet bulunan akrabalar, bir düğünde karşı karşıya geldi. Karşılıklı atışmayla başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Salonda başlayan kavga sokağa taştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kalabalığı dağıtırken kavgada 6 kişi yaralandı.

Haber 18-09-23 10:27

Çorbacıda çıkan tartışma kanlı bitti! Çok sayıda yaralı var

Burdur’un Gölhisar ilçesinde aralarında husumet bulunan şahıslar, barışmak için bir çorbacıda buluştu. Ancak çıkan tartışma silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Sokağa taşan kavgada 3 kişi silahla, 1 kişi de darp edilerek yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 13-09-23 00:03

Sahil kenarında kan donduran görüntü! Akrabasına kurşun yağdırdı, yakalanacağını anlayınca...

Samsun’da kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Kemal Yüksel (42), aralarında husumet bulunan akrabası Kadir İş’e (44) kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinden yaya olarak kaçan Yüksel, polise yakalanacağını anlayınca kafasına tabancayla ateş açıp intihar etti. İşte olayın detayları...

Haber 01-09-23 12:59

Bolu'da sokak ortasında silahlı çatışma: 1'i ağır 3 yaralı! Yoldan geçen kurye de vuruldu

Bolu'da aralarında husumet bulunan iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma yaşandı. Ortalığı savaş alanına çeviren olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken ara sokaktan geçen bir kurye de kurşunların hedefi oldu.

Haber 29-08-23 19:24

Cinayetin ardından yasak aşk çıktı! 'Eşimle ilişkisi vardı'

Erzurum'da Ümit Demir (35), sabah tartışıp kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürerek şikayette bulunduğu Bünyamin Karatay’ı (52), öğleden sonra pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Tutuklanan Demir ifadesinde, Karatay'ın eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdü. Karatay’ın yakınları ise ikili arasında para meselesi yüzünden husumet olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Haber 28-08-23 12:40