Ibb Cemal Resit Rey Konser Salonu Haberleri

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 2024-03-14 18:09:15

Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler gözyaşlarını tutamadı

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavisi devam ederken hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca son yolculuğuna uğurlanıyor. Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Ünlü isimlerin katıldığı törenin sunuculuğunu da Sunay Akın üstlendi. Törende ünlü isimler gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 2023-11-18 13:10:02

Metin Uca'nın cenaze programı belli oldu! Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak

62 yaşında hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, yarın 11.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek veda töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 2023-11-17 14:55:11

İstanbul Valiliğince Büyük Önder Atatürk'ü anma programı düzenlendi

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan programda, Atatürk'e yazılan şiir ve mektuplar okunurken güzel sanatlar lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "100 Yıllık Eserin Bize Emanet" oratoryosu sahnelendi.

Yurthaber 2023-11-10 13:34:39

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 2022 konser sezonu başladı

Konserde CRR Senfoni Orkestrası ve CRR Korosu, "Uğur Mumcu Kantatı" ve Wolfgang Amadeus Mozart'ın "Requiem" eserlerini icra etti

Yurthaber 30-01-22 10:34

Türk Sanat Müziği sanatçısı İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı

1998 yılında 'Devlet Sanatçısı' unvanına layık görülen İnci Çayırlı için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. 86 yaşında vefat eden sanatçı, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 03-09-21 16:30

Toprak Dede’ye veda

Hayatını kaybeden ’Toprak Dede’ lakaplı TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi.

Haber 22-01-20 13:11

Kılıçdaroğlu Kazakistan bağımsızlık günü programında konuştu 3- (AKTÜEL)

HARBİYE'de bulunan Cemal Reşit Rey konser salonunda Kazakistan'ın 28.

Haber 16-12-19 23:31

Kılıçdaroğlu Kazakistan bağımsızlık günü programında konuştu

HARBİYE'de bulunan Cemal Reşit Rey konser salonunda Kazakistan'ın 28.

Haber 16-12-19 21:26

9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu

Bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali, Cemal Reşit Rey konser salonunda gerçekleşen ödül töreniyle sona erdi.

Trend 28-11-19 12:11

Öğretmenler Günü kapsamında kutlama töreni düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda düzenlenen törenle kutlandı.İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünce, 24 Kasım Öğretmenle Günü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen kutlama törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı başta olmak üzere il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber 24-11-19 14:52

Büyük Önder Atatürk şarkılarla anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonunda "Atatürk'ü Anma Gecesi" düzenlendi

Haber 10-11-19 22:11

Grammy ödüllü Stanley Clarke CRR'de konser verecek

Ünlü basgitar sanatçısı Stanley Clarke, "The Message" albümünün dünya turnesi kapsamında, yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alacak

Haber 15-10-19 10:28

CRR'de yeni sezon 9 Ekim'de başlıyor

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 2019-2020 sezonu 9 Ekim akşamı CRR Senfoni Orkestrası ve Korosu'nun konseriyle başlayacak

Haber 08-10-19 16:56

15. Doğançay Müzesi Ödülleri sahiplerini buldu

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, birinciliğe Özel Şişli Terakki Ortaokulu'ndan Bora Cengiz, ikinciliğe Ataköy Atatürk Ortaokulu'ndan Şevval Boyacı, üçüncülüğe ise Özel İstanbul Koleji'nden Beren Karasu değer görüldü

Haber 28-05-19 15:45

Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi

Milli Eğitim Bakanlığının "2023 Eğitim Vizyonu" doğrultusunda öğretmen ve öğrencilere Türk müziğini ve enstrümanlarını tanıtmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda seminer ve konser düzenlendi

Haber 24-05-19 12:53

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ

  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda etkinlik düzenlendi.  Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1.

Haber 19-05-19 13:42

CRR'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği

 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey (CRR) Konser salonunda etkinlik düzenlendi.  Programa İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşelir Belediyesi Başkanvekili Ali Yerlikaya, 1.

Haber 19-05-19 13:18

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ

  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda etkinlik düzenlendi.  Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1.

Haber 19-05-19 13:03

Ufka Yolculuk-7’nin Aydın’daki kazananları ödüllerini aldı

Türkiye ve Değişik ülkelerde Server Genc¸lik Dernegˆi tarafından bu sene 7.’si du¨zenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Ku¨ltu¨r Yarıs¸masının o¨du¨l to¨reni Aydın My Kolej’de yapıldı.Türkiye ve Değişik ülkelerde Server Genc¸lik Dernegˆi tarafından bu sene 7.’si du¨zenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Ku¨ltu¨r Yarıs¸ması merkezi o¨du¨l to¨reni, İstanbul Cemal Res¸it Rey Konser Salonu’nda cos¸kulu bir katılımla gerc¸ekles¸ti.

Yurthaber 28-04-19 11:32

Rakım Erkutlu vefatının 71. yılında eserleriyle anıldı

7 Nisan 2019 Pazar günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu güzel ve anlamlı bir konsere sahne oldu. Türk müziği tarihinin en önemli bestekarlarından biri olan Rakım Elkutlu vefatının 71.senesinde eserleriyle anıldı.

Trend 17-04-19 10:19

Hamiyet Yüceses CRR’de Anılacak

Makber yorumuyla ününe ün katan, müzik yaşamı boyunca 500 taş plak, 37 45’lik ve 8 longplaye imza atan Hamiyet Yüceses, 1 Nisan Pazartesi akşamı, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda anılacak.Gelmiş geçmiş en büyük üç kadın sesinden biri sayılan Hamiyet Yüceses anısına düzenlenen konserde Çiğdem Yarkın, Yonca Lodi, Ayşen Birgör ve Bekir Ünlüataer solist olarak sahne alacak.

Haber 28-03-19 11:39

Türkiye’nin Kadın Profesyoneli Kayserigaz’dan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl ilki düzenlenen Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nin ikincisi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı törende “Akademi Ödülü”, “İş Dünyası Ödülü”, “Profesyonel Ödülü”, “Girişimci Ödülü”, “Enerjide Örnek Şirket Ödülü”, “Geleceğe İlham Veren Kadın Ödülü” ve “Jüri Özel Ödülü” kategorilerinde ödüller verildi.Kayserigaz’da proje yöneticisi olarak üstlendiği çalışmaları ve sorumluluğundaki departmanda yürüttüğü faaliyetleri, hem sektörde hem de diğer şirketlere ilham verici çalışmalar olarak görülen Kayserigaz Yönetim Sistemleri Yöneticisi Işıl Akkoç Profesyonel Ödülü’nü aldı.ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’nin Türkiye’deki ilk baş denetçilerinden birisi olan Işıl Akkoç’un, Proje Yöneticisi olduğu ISO 31000 Kurumsal Risk Yönetimi Projesi, Uluslararası Yönetim Danışmanlığı Enstitüleri Konseyi tarafından verilen en iyi proje ödülüne layık görüldü.

Yurthaber 19-03-19 14:25

TÜRKİYE'YE ENERJİ VEREN KADINLAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödülleri" Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda törenle sahiplerine verildi.

Haber 15-03-19 00:00

TÜRKİYE'YE ENERJİ VEREN KADINLAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödülleri" Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda törenle sahiplerine verildi.

Haber 14-03-19 23:49

Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödülleri sahiplerini buldu

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödülleri" Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda törenle sahiplerine verildi.

Haber 14-03-19 23:48

Çanakkale Kahramanları Destansı Oratoryosu 18 Mart’ta CRR’de

Çanakkale Kahramanları Destansı Oratoryosu’, 18 Mart’ta, İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İstanbullularla buluşacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, Çanakkale Zaferi’nin 104.

Haber 13-03-19 11:09

Türkiye’ye enerji veren kadınlara ödül

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık sağlamak amacıyla düzenlenen “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar" ödül töreninin ikincisi, bu yıl da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek.7 farklı kategoride ödül verilecek olan “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar" ödül töreni, akademi, siyaset, iş, sanat, spor dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile 14 Mart Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber 08-03-19 13:07

Osmanlı’dan günümüze eğitim alanında verilen başarı belgeleri kitap haline getirildi

Yazar Enver Beşinci’nin “Osmanlı’dan Günümüze, İcâzetten Diplomaya” adlı koleksiyon kitabını düzenlediği programla tanıttı.Araştırmacı-Yazar Enver Beşinci’nin “Osmanlı’dan Günümüze, İcâzetten Diplomaya” isimli kitabı, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Haber 07-03-19 23:10

Mazhar Alanson’dan Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası ile muhteşem konser

Mazhar Alanson, Şef Turhan Yükseler yönetimindeki Cemal Reşit Rey (CRR) Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konser verdi.“Mazhar Senfoni” başlıklı konser, 3 Mart Pazar akşamı CRR Konser Salonu’nda gerçekleşti.

Haber 04-03-19 11:52

Caz ve Klasik CRR’de buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, dün akşam Türkiye`de sık rastlanmayan bir buluşmaya sahne oldu.

Haber 27-02-19 11:16

Yavuz Bingöl gözyaşlarına hakim olamadı

Önceki akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda gerçekleşen “Yavuz Bingöl ile Bin Yılın Ozanları” konserinde Ali Kızıltuğ anıldı.

Haber 21-02-19 10:39

İstanbul Don Kişot rotasına dahil ediliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür AŞ ve Cervantes Enstitüsü işbirliği ile 22-23 Şubat’ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda, Modern Avrupa’nın ilk romanı olarak kabul edilen Don Kişot’un yazarı Cervantes ile ilgili bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Haber 20-02-19 10:04

İzmit Belediyesi ritim grubu İstanbul’da sahne aldı

İzmit Belediyesi engelli ritim grubu Nefes, Okay Temiz’in doğum günü kapsamında İstanbul’da düzenlenen konserde sahne aldı.Dünyaca ünlü vurmalı çalgılar ve perkusyon ustası Okay Temiz’in doğum günü kapsamında İstanbul Harbiye’deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İzmit Belediyesi engelli ritim grubu Nefes özel olarak davet edildi.

Yurthaber 13-02-19 12:40

İstanbul’un su altı belgeseli izleyiciyle buluştu

İstanbul’un saklı kalmış su altı zenginlikleri, 52 gün süren 120 dalışın ardından “İki Deniz Bir Şehir: Su Altından İstanbul” belgeseliyle izleyicilerle buluştu.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Turizm Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “İki Deniz Bir Şehir: Su Altından İstanbul” belgeseli, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda düzenlenen özel gösterimle izleyici ile buluştu.

Haber 12-02-19 22:23

CRR’de Türkiye Rusya Kültür Turizm Yılı Etkinlikleri devam ediyor

Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, 2019 Türkiye Rusya Kültür Turizm Yılı etkinlikleri kapsamında, 10 Mart’ta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda İstanbullularla buluşacak.

Haber 12-02-19 13:03

İstanbul'un su altı zenginliği dünyaya tanıtılacak

İstanbul'un su altı zenginlikleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek özel gösterimle izleyicinin beğenisine sunulacak "İki Deniz Bir Şehir: Su Altından İstanbul" belgeseli ile dünyaya tanıtılacak.

Haber 12-02-19 12:49

Özdemir Erdoğan “Unutulmayan Şarkılar”la 14 Şubat’ta CRR’de

Unutulmaz şarkıların bestecisi ve söz yazarı Özdemir Erdoğan, “Unutulmayan Şarkılar” başlıklı konserle 14 Şubat akşamı İBB Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Haber 12-02-19 10:43

İstanbul'un su altı zenginliği, dünyaya tanıtılacak

İBB Turizm Müdürlüğü, "İki Deniz Bir Şehir: Su Altından İstanbul" isimli belgesel ile İstanbul'un su altı zenginliklerini dünyaya tanıtacak - Belgesel, 12 Şubat Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek özel gösterimle izleyicinin beğenisine sunulacak

Haber 10-02-19 18:46

Emel Sayın ilk kez sahnede seslendirdi, gözyaşlarını tutamadı

Her ay gerçekleştirdiği konserlerle İBB Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşan Emel Sayın, “Ah Bu Gönül Şarkıları” başlıklı konserle sahne aldı.

Haber 07-02-19 12:08

TBMM Başkanı Yıldırım: İstanbul, sizin dilinizden dökülecek yürekli sözlere konu olsun istiyorum. Var mısın? (2)

SANATÇI Esat Kabaklı sanat hayatında geçen 50 yıla özel Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konser düzenledi.

Haber 20-01-19 08:35

TBMM Başkanı Yıldırım: İstanbul, sizin dilinizden dökülecek yürekli sözlere konu olsun istiyorum. Var mısın?

SANATÇI Esat Kabaklı sanat hayatında geçen 50 yıla özel Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konser düzenledi.

Haber 20-01-19 08:34

TBMM Başkanı Yıldırım: İstanbul, sizin dilinizden dökülecek yürekli sözlere konu olsun istiyorum. Var mısın?

SANATÇI Esat Kabaklı  sanat hayatında geçen 50 yıla özel Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konser düzenledi.

Haber 20-01-19 03:50

TBMM BAŞKANI YILDIRIM: İSTANBUL, SİZİN DİLİNİZDEN DÖKÜLECEK YÜREKLİ SÖZLERE KONU OLSUN İSTİYORUM. VAR MISIN?

Sanatçı Esat Kabaklı  sanat hayatında geçen 50 yıla özel Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konser düzenledi.

Haber 20-01-19 02:23

Bestekar Erol Sayan için CRR'de özel etkinlik

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen "Türk Müziğine Adanmış Asude Bir Ömür" isimli özel etkinlikte, sanatçının bestelerinden oluşan çok sayıda eser icra edildi - Murat Bardakçı: - "TRT Radyosu 1970'li yılların sonunda kadar Erol Sayan ile açılır, Erol Sayan ile kapanırdı. Devamlı senelerce dinledik, yüzlerce öğrenci yetiştirdi"

Haber 15-01-19 23:46

Başkan Uysal: Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel işler başardık

MEVLANA'NIN evrensel mesajları engelli bireyler tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelendi.

Haber 03-01-19 23:24

BAŞKAN UYSAL: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

MEVLANA'NIN evrensel mesajları engelli bireyler tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelendi.

Haber 03-01-19 22:10

Başkan Uysal: Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel işler başardık

MEVLANA'NIN evrensel mesajları engelli bireyler tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelendi.

Haber 03-01-19 22:07

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin vefatının 745. yılı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce 15 Aralık'ta Cemal Reşit Rey Konser ve Sergi Salonu'nda düzenlenecek Şeb-i Arus Töreni'nde, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin evrensel mesajları yetenekli engelli bireyler tarafından şiir ve ilahi dinletileriyle özgün şekilde sahnelenecek

Haber 14-12-18 13:02