Ibrahim Kara Haberleri

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 15:28:27

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 2024-04-16 12:21:09

Seyir halindeki tır alev aldı

Şanlıurfa-Mardin kara yolunda seyir halindeki bir tır alev aldı.

Yurthaber 2024-04-16 09:28:55

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın kızları Elif Ada kocaman oldu! Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada son haliyle şaşırttı

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında dünyaevine girmişti. Elif Ada adını verdikleri bir kızı olan İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, 2 yıl sonra boşanmıştı. Ünlü çiftin kızları Elif Ada, büyüdü, doğum gününü kutladı. Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 2024-04-15 08:59:28

Konya'daki trafik kazasında 6 kişi yaralandı

Konya-Aksaray kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 08:28

Orta Doğu'da İran-İsrail gerilimi! ABD ile Türkiye arasına kritik görüşme: CIA Başkanı'ndan dikkat çeken istek

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Burns, Kalın'dan İran-İsrail geriliminde arabulucu olmasını istedi.

Haber 14-04-24 19:06

Tatilin son gününü beklemeden eve dönmek için yola çıktılar ama... Bayram dönüşü yoğunluk! Trafik durma noktasına geldi

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor. Bazı vatandaşlar tatilin son gününü beklemeden evlerine dönmek üzere yola çıksalar da kara yollarındaki yoğunluk özellikle bazı noktalarda dikkat çekiyor. Tatilcilerin yaşadıkları şehirlere dönmeye başlamasıyla trafikte bayram yoğunluğu yaşanırken benzer bir yoğunlukta otogarlarda görülüyor. Bazı bölgelerde trafik zaman zaman durma noktasına gelirken bu yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Haber 13-04-24 17:46

Artık bu banknotları alamayacaksınız! ATM'lerde yeni dönem iddiası: Bayram sonrası başlıyor

ATM'den 5, 10, 20 TL gibi meblağlarda para çekenleri kara kara düşündürecek bir dönem başlıyor. Bundan böyle ATM'lerden söz konusu tutarlarda para çekilemeyeceği öne sürüldü. Halihazırda devreye giren düzenleme bayramdan sonra iddiaya göre Türkiye geneline yayılacak.

Finans 12-04-24 10:29

Tatilciler dönüş yoluna geçti! Kilit kavşak Kırıkkale'de araç yoğunluğu

"Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yolunda trafik yoğunluğu oluşturdu. Karayolları ekipleri trafik akışının normal seyretmesi için Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun ilerleyen günlerde artması bekleniyor.

Haber 11-04-24 20:27

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-24 11:07

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! Gün gelecek...

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklulukları devam ediyor. Fenomen Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bayram mesajı yayınlandı.

Magazin 11-04-24 07:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe temaslar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile de telefonda görüştü. Ayrıca Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ile de görüştü.

Haber 10-04-24 14:37

Kendi cezaevinde aklı sosyal medyada! Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden suç duyurusu! 'Kelepçeli lama' yorumu çılgına çevirdi

Lüks yaşantıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlarla yargılanıyor. Kasım ayından beri cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti cezaevinde de sosyal medyayı yakından takip ediyor. Polat çifti ‘Kelepçeli lama’ yorumu karşısında şikayetçi oldu.

Magazin 09-04-24 09:55

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 08-04-24 09:43

22 üründen 45 milyon lira! Bakan Yumaklı duyurdu: Bayram öncesi ceza yağdı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.

Finans 08-04-24 08:59

İbrahim Kutluay 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi! Kira gelirini açıklayan Demet Şener'den bomba yanıt

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu ve kızı için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi. Demet Şener ise bu konuya dair yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu.

Magazin 08-04-24 08:01

İki bakan duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplara geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bakanlığa ait destek ödemelerinin bayram öncesi hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin 5 Nisan'da çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi. Bakan Göktaş da “Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırıyoruz” açıklamasını yaptı.

Finans 07-04-24 09:09

Akın akın Muğla'ya geliyorlar! Bayram tatili başladı, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün başladı, vatandaşlar yollara düştü. İstanbul'da dün akşam iş çıkışı başlayan bayram trafiği, sabah saatlerinde de devam etti. Turizm merkezlerinden olan Muğla'da da sabah saatlerinden itibaren kent girişinde yoğunluk başladı. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, GBT kontrolü yaparken; bayram boyunca Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70’lik orana ulaşması bekleniyor.

Haber 06-04-24 13:52

İbrahim Tatlıses torunuyla davalık oldu! Davayı kazanan İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler: Babalık nasıl yapılır...

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıktı. Tatlıses, "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Magazin 05-04-24 11:06

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

Bodrum açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bottaki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 04-04-24 14:51

2024 Kış Tatbikatı nefesleri kesti

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın yıllık planlı eğitimleri kapsamında 5 Mart’ta başlayan ve 5 Nisan’da sona erecek olan Kış-2024 Tatbikatı nefesleri kesti.

Yurthaber 04-04-24 11:09

Gördes’te yeni belediye başkanı İbrahim Büke göreve başladı

Manisa’nın Gördes ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) yüzde 46,63 oyla Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Büke, mazbatasını alması sonrası görevi eski başkan Muhammet Akyol’dan devraldı.

Yurthaber 04-04-24 10:36

Başkan İbrahim Sandıkçı mazbatasını aldı

Mazbatasını alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede eser ve hizmet belediyeciliğini sürdüreceklerini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 10:12

Seçim sonrası paylaşımı sosyal medyayı sallamıştı! İbrahim Tatlıses gerçeği açıkladı

Türkiye 31 Mart'ta yerel seçimler için sandık başına gitmişti. Seçimlerden sonra birçok kişi konuyla ilgili paylaşım yaparken dikkat çeken bir paylaşım da İbrahim Tatlıses'ten gelmişti. "Seçimi kaybettim, evleniyorum" diyen Tatlıses, gerçeğin öyle olmadığını 1 Nisan şakası yaptığını açıkladı.

Magazin 03-04-24 09:46

Anne ve kızının öldüğü ilaçlama davası tüm Türkiye'nin gündemindeydi! Yakalama kararı çıkartıldı

Ankara'da anne Türkan Sabancılar ile kızı Elif Sude Sabancılar'ın ölümüne yol açan apartmandaki haşere ve tahtakurusu ilaçlaması davasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 1'i tutuklu 3 sanıklı davada, İbrahim Çatuk'un tutukluluk halinin devamına karar verilirken; tutuksuz sanık Ramadan Abass Aden hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Haber 02-04-24 18:17

Bakan Yumaklı duyurdu: Hibe tutarı 1.2 milyar TL'ye ulaştı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD-II programında desteklenen proje sayısı ve hibe tutarını açıkladı. IPARD-II kapsamında üreticilere destek veriliyor.

Finans 02-04-24 12:02

Manavgat halkı Niyazi Nefi Kara dedi

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Manavgat Belediye Başkanlığını CHP Adayı Niyazi Nefi Kara kazandı.

Yurthaber 01-04-24 15:02

İbrahim Tatlıses'in seçim paylaşımı gündem oldu! Seçimi kaybettim ve...

Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidip oyunu kullandı. Yerel seçimde CHP tarihi bir başarıya imza attı. İstanbul ve Ankara’da CHP açık ara farkla yarışı önde tamamladı. Oyunu kullanan ünlü isimlerden seçim sonrası paylaşımlar geldi. Paylaşım yapanlardan biri de İbrahim Tatlıses oldu. Ünlü türkücü, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum" dedi.

Magazin 01-04-24 10:34

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın; “Yeniden Çorum’da sevgi kazandı, barış kazandı, kardeşlik kazandı”

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yeniden Çorum’da sevgi kazandı. Yeniden Çorum’da barış kazandı. Yeniden Çorum’da kardeşlik kazandı. Bunun için rabbime hamd ediyorum. Şükrediyorum” dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:15

Osmaniye’de zafer İbrahim Çenet’in

Osmaniye’de resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı.

Yurthaber 01-04-24 08:02

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-24 18:32

MHP'li belediye başkan adayına silahlı saldırı! 'Tamamen öldürmeye teşebbüs'

Kırıkkale'de, Bahşılı ilçesi belediye başkan adayı MHP'li Halil İbrahim Bişkin'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda tüfekten çıkan saçmalar aracın camı ile kaportasına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Saldırıyı haber alan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı olay yerine gelerek, Bişkin’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Abalı, "Tamamen öldürmeye teşebbüs gibi gözüküyor incelediğimiz zaman, öngörümüz bu dedi. Başkan adayı Bişkin de olay anını anlattı. İşte detaylar!

Haber 31-03-24 06:59

Çorum seçim sonuçları canlı! Çorum seçim sonuçlarında AK Parti adayı Halil İbrahim Aşgın mı CHP adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu mu önde?

Türkiye bir kez daha sandığa gidiyor. Yerel seçim öncesinde heyecan dorukta. Çorum seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti adayı Halil İbrahim Aşgın mı, CHP adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu mu Çorum'da daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:30

Canlı Konya seçim sonuçları! Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazanacak?

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirleyecek. Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Bu kapsamda Konya seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı avantajlı? İşte tüm detaylar...

Haber 29-03-24 12:06

MİT Başkanı Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bugün bir araya gelecek.

Yurthaber 29-03-24 11:09

Emekliler güpegündüz akın etti: 2 bin TL'lik alışveriş kartını duyunca koşarak gittiler! Sancaktepe'deki görüntülere tepki gecikmedi

Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü, emeklilere market alışverişi için her ay 2 bin TL bütçe içeren 'Sancaktepe Emekli Kart' vaadinde bulundu. Kart için oluşturulacak isim listesine adını yazdırmaya kalabalığın akın akın gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan "Mübarek ramazan ayında; Yazıktır, günahtır, ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

Finans 29-03-24 11:08

Gaziantep'te kara yolu kenarında kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürülmüş halde bulundu.

Yurthaber 29-03-24 07:31

TV yayın akışı 29 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-03-24 07:13

Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası verildi!

Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-03-24 20:45

Trabzon’da isale hattındaki göçükte hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 28-03-24 13:34

Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alıyor! Sagittarius A* kara deliğinin net fotoğrafı paylaşıldı

Olay Ufku Teleskobu (Event Horizon Telescope-EHT), Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alan süper kütleli kara delik Sagittarius A*'nın net fotoğrafını paylaştı. Görsel sayesinde kara deliğin etrafındaki manyetik alanlar da gözlemlenebiliyor.

Haber 28-03-24 00:36

Ardahan-Şavşat kara yolunda ulaşım normale döndü

Kar, tipi ve buzlanmanın etkili olduğu Ardahan-Şavşat kara yolunda ulaşım normale döndü.

Yurthaber 27-03-24 12:30

Dev kanatlı kara akbabaların Kars'taki popülasyonu artıyor

Dev kanatlı kara akbabaların Sarıkamış'taki popülasyonunun son 5 yılda arttığı belirlendi.

Yurthaber 27-03-24 12:04

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-24 11:30

Komşuların gürültü kavgası cinayetle bitti! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Denizli'de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan adam dehşet saçtı. Motosikletin egzozundan çıkan yüksek ses nedeniyle oğlunu azarlayan komşusu İbrahim Kızılkaya'yı (67) tabancayla vurarak öldüren, olay yerinde bir kişinin de yaralanmasına neden olan Hasan Ersoy (30) tutuklandı.

Haber 26-03-24 23:19

Ardahan-Şavşat kara yolunda kar nedeniyle tırların geçişine izin verilmiyor

Ardahan-Şavşat kara yolu, kar ve yoğun tipinin oluşturduğu buzlanma nedeniyle tır geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 26-03-24 14:55

Gümüşhane kara kışı martta yaşıyor

Gümüşhane kent merkezine kış mevsiminde yağmayan kar mart ayında yağdı.

Yurthaber 26-03-24 11:29

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kaza yaptığı anın görüntüleri ortaya çıktı! Ölen kişi Suriyeli olunca yapılan insanlık dışı yorumlar mide bulandırdı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın aracıyla çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim M. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıkarken bazı sosyal medya kullanıcılarının ölen kişinin Suriyeli olduğunu öğrenmesi sonrası yaptığı insanlık dışı yorumlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 15:23