Ibrahim Nar Haberleri

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 2024-03-18 10:58:22

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Resmen eridi

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Dilan Çıtak son olarak iddialı pozlarını paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 2024-03-17 10:19:37

Şila isimli köpeği kulübesini yakarak canice öldürmüştü! İstinaf mahkemesi cezasını artırdı, tutuklama kararı çıktı

Başakşehir'de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasını konuşurken, İzmir'de ise Şila isimli Pitbull cinsi köpeğin kulübesini ateşe vererek öldüren sanığın cezası artırıldı. 'İyi hal' indirimi ile 1 yıl 8 ay hapis cezası alıp tutuklu kaldığı 72 günün ardından tahliye edilen Ömer Faruk Baki'nin cezası, istinaf mahkemesinde 4 yıla çıkarıldı, sanığın tutuklanmasına karar verildi.

Haber 2024-03-14 17:37:03

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 2024-03-14 15:56:16

Eski sevgili dehşeti! Genç kızı öldürüp intihar etti, sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19), eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Olayı duyup gelen aile yakınları sinir krizi geçirirken, toplanan kalabalığı polis dağıtmaya çalıştı. İbrahim Olece’nin sosyal medya hesabından paylaştığı silahlı fotoğrafları dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 13:56

Bakanlardan Irak'a kritik ziyaret: MSB'den terörle mücadelede kararlılık mesajı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta basın toplantısı düzenledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Aktürk, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Aktürk ayrıca Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Haber 14-03-24 12:25

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-24 18:00

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-24 14:21

Bakan duyurdu: 3 milyar 870 milyon liralık destek cuma hesaplarda!

Üreticilerin merakla beklediği açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi. Hayvancılık desteği ödemelerinin miktarı ve hesaplara geçeceği tarih belli oldu.

Finans 13-03-24 12:13

4 yıldır taciz, tecavüz tehditleri, saplantılı telefonlar... Üniversiteli Hazal'ın iddiaları sosyal medyayı sallamıştı! Polis arabasından paylaşım geldi

Sosyal medya 21 yaşındaki Adana'da üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu'nun 'saplantılı aşık' iddiasıyla adeta yıkılıyor. Genç kızın "4 yıldır beni ölüm ve tecavüzle tehdit ediyor" dediği Halil İbrahim Ç.'den akılalmaz bir 'gözaltı' fotoğrafı geldi. O genç ayrıca Çimenoğlu'nun iddialarına karşılık kamera kaydı paylaşarak kendini savundu.

Haber 12-03-24 11:01

MSB'de kritik toplantı! Güler, Kalın ve Fidan bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldi.

Haber 11-03-24 15:27

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a zehir zemberek sözler! ''Ahlaki değil, Trabzon'da da aynısını yapsana...''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1’lik skorla mağlup etti. Hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede kırmızı kart gören Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan bir gün sonra açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-24 14:51

Haskoloğlu'nun bakanlığa ait olduğu belirtiliyor diye yaptığı paylaşım yalanlandı: Böyle habercilik mi olur?

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu sosyal medyadan bir vatandaştan gelen araba fotoğrafını paylaşarak "Gençlik, Spor Bakanlığı resmi görevli aracı olduğunu belirtiyor. Bir de kaldırıma ve engellilerin yürüyüş çizgisine park etmiş" dedi ve 'tasarruf' eleştirisinde bulundu. Haskoloğlu'nun paylaştığı fotoğraftaki aracın bakanlığa ait olduğu iddiası Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanı Kerim Çomoğlu tarafından kısa sürede yalanlandı.

Haber 11-03-24 14:03

Türkiye’nin en büyük teknoloji yayıncılarından Webtekno, Mediazone tarafından satın alındı

2013 yılında İbrahim Akman tarafından, İzmo Bilişim AŞ çatısında kurulan Webtekno’nun tüm hak ve varlıkları Mediazone tarafından hisse karşılığında satın alındı.

Haber 11-03-24 12:59

'Güldür Güldür'ün 'İbrahim'i Rüştü Onur Atilla zayıfladı! 1 yılda 45 kilo nasıl verdi?

‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla resmen eridi. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklamıştı. İşte başarılı oyuncunun son hali...

Magazin 10-03-24 20:04

Devrim Özkan Ebo ile görüntülendi! Eski aşkı Lucas Torreira sorulunca...

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Özkan son olarak Ebo olarak bilinen İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Muhabirler ise aşk sorusunu sormadan edemedi.

Magazin 10-03-24 15:12

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin fit hali gündem oldu! Yapılan o yoruma kayıtsız kalamadı

Yasemin Şefkatli Tatlıses ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şefkatli bu kez sosyal medyada kendisini eleştiren kişiye verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-03-24 18:23

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak boyacıyla mahkemelik oldu! İki taraf da birbirini suçladı! İşte Boya davasının detayları...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak, iş yerindeki tadilat için bir boyacıyla anlaştı. Kısa süre sonra Çıtak ve boyacı arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve taraflar mahkemelik oldu. İki tarafında birbirini suçladığı boya davasının ayrıntıları oraya çıktı. Mağdur boyacı 9 bin TL alacağının olduğunu söyledi. Dilan Çıtak ise boyacının işlerini eksik yaptığını iddia etti.

Magazin 06-03-24 21:22

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den ikinci ameliyat açıklaması

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istemişti. Torunlarından İbrahim Ayel bir kez daha operasyon geçirecek. Yasemin Şefkatli, oğlunun geçireceği operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Magazin 06-03-24 18:01

Bakan Yumaklı duyurdu: 7 bin 500 kişi sahada, denetimler sıkılaştırıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayı öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek, Ramazan ayına özgü olarak 7 bin 500 kişinin yeniden sahaya çıktığını söyledi.

Finans 05-03-24 14:52

Yeni Yenice Mahalle Muhtarı Okyay hayatını kaybetti

Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Yeni Yenice Mahallesi’nin Muhtarı İbrahim Okyay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-03-24 11:07

İbrahim Üzülmez'den Fenerbahçe açıklaması! ''Teslim olmayacağız''

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Oyuncularımızla birlikte kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Spor 03-03-24 17:46

Komedyen Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'in vurulması ile ilgili yaptığı şaka sonrasında ölüm tehditleri aldı! Hukuki süreç başlatacak

Yeni komedyenlerden Özkan Çelik, çıktığı bir sahnede İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili şaka yaptı. Çelik, sahnede şaka yaptığı videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ölüm tehditleri aldığını belirten komedyen hukuki süreç başlatacağını ifade etti.

Magazin 01-03-24 14:08

Çiftçiler dikkat! 9 milyar liralık destek ödemesi hesaplara yatacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri ilgilendiren açıklama geldi. Çiftçilere yaklaşık 9 milyar lira mazot ve gübre destek ödemesi bugün yapılacak.

Finans 01-03-24 12:12

Zamlar sonrası şikayet yağmıştı, bir açıklama da Bakan Yumaklı'dan geldi: Bunun adı fırsatçılıktır, göz açtırmayacağız!

Son 15 günde iki zam gelen ve Rekabet Kurumu'nun harekete geçtiği et fiyatlarıyla ilgili bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi. Bakan Yumaklı, "Bunun adı fırsatçılıktır" dedi.

Finans 01-03-24 07:37

Bodrum'da hayvan katliamı! Mahkemede akılalmaz savunma: 'Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım'

Muğla Bodrum'da 4 köpek ile 3 kedi zehirlenerek öldü. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda hayvanları zehirleyen İbrahim Özlem tespit edilip yakalandı. Özlem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özlem mahkemedeki savunmasında "Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım, sen bizden misin yoksa jandarmadan mı diye beni denemek istediler" dedi.

Haber 29-02-24 19:47

İbrahim Üzülmez Pendikspor'un başına geçti, 4 yıl sonra Süper Lig'e geri döndü!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'da Ivo Vieira'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez getirildi. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 18:09

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

Balıkesir'de ilk! Hobisini gelire dönüştürdü, evinin bodrumunda üretiyor: Yurt dışından alıcılar var!

Balıkesir'de 5 yıl önce mantar üretimine merak salan İbrahim Burak Örs, evinin bodrumunda aslan yelesi mantarı üretimine başladı. Örs, Türkiye'deki piyasa değeri ise bin 200 TL ile 2 bin TL arasında değişirken, yurt dışında 35-60 dolar arasında talep gördüğünü belirtti.

Finans 28-02-24 14:56

Koza Halı 2023'te yüzde 138 büyüdü: 'Hedefimiz Türkiye'nin en çok aranan halı markası olmak'

Koza Halı İcra Kurulu Başkanı Halil İbrahim Cingisiz 2023 yılında yüzde 138 büyüdüklerini açıkladı. Cingisiz, Türkiye'nin en çok bilinin ve aranan halı markası olmak istediklerini belirtti.

Finans 28-02-24 10:40

Hakeme yumruk atan o futbolcu tutuklandı! Yattara'nın maçında yaşanmıştı...

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta, müsabakanın hakemi Batuhan Bolat’a yumruklu saldırıda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi futbolcusu Emre Uyanık tutuklandı.

Spor 27-02-24 18:01

Bakan Yumaklı: Buzağının yanı sıra kuzu ve oğlak için de destek veriyoruz

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin Hayvancılık Yol Haritası'nı açıkladı. Yumaklı, hayvancılıkta yeni ve etkin bir destekleme modeline geçileceğini belirterek, "Buzağının yanı sıra, aşısı ve kaydı yapılan her kuzu ve oğlak için de destek veriyoruz" dedi.

Finans 26-02-24 13:03

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor maçında hakeme yumruk atıldı!

Eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta kavga çıktı.

Spor 25-02-24 19:55

Bakan Tunç canlı yayında 'Hepimiz bu konuda hassasız' diyerek açıkladı: Cumhurbaşkanımız beni arayarak ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ dedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili olarak açıklama yaptı. "Hepimiz bu konuda hassasız" diyen Bakan Tunç, "Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ diyerek beni aradı" diye konuştu.

Haber 24-02-24 23:33

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kayseri'de konuştu:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Kayseri pastırmamızla alakalı Avrupa Birliği'nde tescil başvurusu var. Bu süreçleri titizlikle takip ediyoruz. İnşallah çok kısa zamanda Kayseri pastırmasına Avrupa Birliği coğrafi işaret tescili kazandırmış oluruz." dedi.

Yurthaber 23-02-24 14:00

Trabzonspor efsanelerinden Ibrahim Yattara, Sivas'ta bir amatör kulüp ile anlaşma sağladı!

Karadeniz ekibi Trabzonspor'da uzun yıllar forma giymiş olan Ibrahim Yattara Sivas'ta bulunan süper amatör spor kulüplerinden İmranlıspor’a transfer oldu.

Spor 22-02-24 16:02

Trabzonspor'un eski yıldızların İbrahim Yattara'dan muhteşem kolbastı performansı!

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un eski futbolcusu Ibrahim Yattara, katıldığı bir etkinlikte gençlerin isteğini kırmayarak kolbastı oynadı.

Spor 22-02-24 15:50

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli doğum kilolarından kurtuldu! 1 ayda tam 16 kilo verdi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doğum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı. Şefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-02-24 12:40

Ramazan pidesi için ilk rakam geldi! Fırıncılardan açıklama: '20 liradan satılsın' diye teklif verdiler

Ramazan pidesi kaç TL olacak? Ramazan ayına kısa bir süre kala telaş başladı. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı fiyatlar ile ilgili konuştu. İlk başvurunun Sakarya’dan geldiğini söyleyen Balcı, 20 liradan satılması için teklif verildiğini açıkladı. Böylece Ramazan pidesi fiyatlarında ilk ipucu da gelmiş oldu.

Finans 21-02-24 15:47

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: 'Başakşehir'de canice öldürülen Eros isimli kedinin kamu davası yeniden görülecek'

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sanık hakkında hapis cezası hükmünün açıklanmasının geriye bırakılması kararına karşı yapılan itirazın Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildiğini, davanın yeniden görüleceğini bildirdi.

Haber 21-02-24 01:15

İbrahim Keloğlan, Eros'u dakikalarca tekmeleyip öldürmüştü! Tepkilere yol açan olayla ilgili mahkemeden dikkat çeken karar

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararının kaldırılmasına hükmetti.

Haber 20-02-24 17:45

Altay, ABD'li büyükelçinin sözlerine dayanamadı: Misafirimize bir şey söylemezsem insanlığımızı bulamayacağımızı düşünüyorum

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Yıllık İstişare Toplantısı'na katıldı. Aynı toplantıda bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Şehir Diplomasisinden Sorumlu Büyükelçisi Nina Hachigian'a tepki gösteren Altay, "Bizler insanlık adına söz almalı ve dünyanın her yerinde acı çeken insanların sesi olmalıyız" dedi.

Haber 20-02-24 16:16

Ünlü gazeteciler birbirine girdi! Yağız Sabuncuoğlu ile İbrahim Haskoloğlu sosyal medya hesaplarından kapıştı! ''Şerefim namusum üzerine söz veriyorum, seninle görüşeceğiz...''

Türkiye'nin tanıdığı ünlü gazeteciler Yağız Sabuncuoğlu ve İbrahim Haskoloğlu sosyal medyada birbirlerine girdi. Paylaşılan bir haber üstünde tartışmaya başlayan ikilinin konuşması şiddetlendi ve istenmeyen yerlere geldi.

Spor 19-02-24 16:04

Sanatçılıktan mahalle muhtar adaylığına

Diyarbakır’da tiyatro, sinema ve ses sanatçılığı yapan 56 yaşındaki İbrahim Candan, doğup büyüdüğü mahallesinde mahalle muhtar adayı oldu.

Yurthaber 19-02-24 15:33

Pes dedirten 'ceset' merakı! Film gibi izlediler: Polis uyarıp uzaklaştırdı, onlar yine toplandı

Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında, üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerini olay yerinde gören vatandaşlar, çalışmaları izlemek için bölgeye geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık adeta polisi bezdirdi. Polis ekiplerinin uyardığı ve uzaklaştırdığı kalabalık çevrede yine toplandı.

Haber 18-02-24 16:08

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-24 16:13

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi: Mide ağrısını anında kesiyor

Mide ağrısı, hayat kalitesini olumsuz yönde etkileyen rahatsız edici bir durumdur ve anında rahatlama sağlayacak etkili çözümler aranır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, uzmanlığıyla tanınan bir isim olarak, mide ağrısını hafifletmek için etkili bir tarif sundu. Bu tarif, doğal ve kolay bulunabilir malzemelerle hazırlanır ve mide ağrısını anında kesmeye yardımcı olabilir.

Kadin 17-02-24 11:48

90'lı yıllara damga vurmuştu! Küçük İbo'nun şarkı söylediği anlar sosyal medyayı salladı! Son haline yorum yağdı

Henüz 12 yaşındayken Küçük İbo olarak hafızalara kazınan Halil İbrahim Küçük, uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Güçlü sesi ve sempatik tavırları ile İbrahim Tatlıses'in tahtına aday gösterilen Küçük İbo'nun şarkı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 15-02-24 17:47