Içişleri Haberleri

İçişleri Bakanlığı paylaştı! Depremzedelere yapılacak yardımlara ilişkin sıkça sorulan sorular cevaplandı

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, afetzedelere yapılacak yardımlara ilişkin sıkça sorulan 7 soruyu yanıtladı.

Haber 19-02-2023 18:12

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Aralarında sözde Cudi Dağı bölge sorumlusu da var... 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "J-SİHA ve KKK.lığı Atak Taarruz Helikopterlerinin destek verdiği, JÖH ve Jandarma Komando timleri ile Güvenlik Korucularının katılımıyla icra edilen operasyonda yaşanan silahlı çatışma sonucu, birisi Cudi Dağı Bölge sorumlusu olmak üzere 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Haber 17-12-2022 17:35

İçişleri Bakanlığı duyurdu! 1 örgüt mensubu daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı 1 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğunu açıkladı.

Haber 03-12-2022 21:00

Reuters'ın haberi yalanlandı! İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı

İçişleri Bakanlığı, Reuters Haber Ajansı'nın "Ankara’da elçilikler olası saldırılar konusunda uyarıldı" başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığı, ''Servis edilen haber ile ilgili olarak, Bakanlığımız İstihbarat birimlerince, Yabancı Büyükelçiliklere ve kuruluşlara gönderilmiş herhangi bir uyarı mesajı bulunmamaktadır'' denildi.

Haber 01-12-2022 16:14

Içişleri

İçişleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. İçişleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İçişleri Bakanı Soylu, Kırklareli'nde STK temsilcileriyle buluştu:

"(Gıda krizi) Sayın Cumhurbaşkanımız tam 22 yıllık Türkiye yönetimini hakikaten sahaya yansıtır bir şekilde bir politika sergiledi ve dünyada bu konuda önemli bir adımın Türkiye olarak da şahsi olarak da sahibi oldu. Bu Türkiye açısından önemli bir şeydir"

Yurthaber 17-09-2022 02:04

Bakan Soylu: Türkiye, Suriye rejimi ve PYD zulmü altında inleyen insanları asla yalnız bırakmaz

Bakan Soylu: "Türkiye, Suriye rejimi ve PYD zulmü altında inleyen insanları asla yalnız bırakmaz"

Yurthaber 12-08-2022 23:52

Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor! 3 terörist teslim oldu...

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'dan kaçan 3 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Haber 05-08-2022 20:17

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliklerine ‘metamfetamin’ talimatı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığının genelgesinde piyasada kolaylıkla bulunabilen cam kalem parfüm şişeleri veya alüminyum folyoların metamfetamin tüketiminde kullanılabileceği uyarısı yapılarak, bu alanda mücadele eden birimlerin duyarlılığının artırılması talimatı verildi. İşte İçişleri Bakanlığı’nın son dakika açıklamasının detayları…

Haber 05-08-2022 12:20