Icisleri Bakani Soylu Haberleri

Antalyalı Örümcek Adam Gazzeli çocuklar için sokağa çıktı

Antalya'nın işlek cadde ve parklarında, giydiği "Örümcek Adam" kostümüyle tanınan Burak Soylu, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden çocuklara dikkati çekmek için şehir turu attı.

Yurthaber 2024-04-17 14:11:11

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 2024-04-16 16:04:38

Komedyenin esprisi Süleyman Soylu'yu kızdırdı: Fetödyen!

Komedyen Özgür Turhan, bir grip ilacı ve Süleyman Soylu hakkında sosyal medyada ses getiren bir espri yaptı. Süleyman Soylu'dan Turhan'ın esprisine yanıt gecikmedi. Turhan'ı sert sözlerle hedef alıp "fetödyen" ifadesini kullanan Soylu, sözlerini "Şifa diliyorum" diyerek noktaladı.

Haber 2024-04-07 15:45:12

CHP’li vekilden gündem yaratan Süleyman Soylu iddiası: “Hakime 'Beni gördüğünüzde niye ayağa kalkmadınız?' demiş”

Yerel seçim sonuçları belli oldu ancak dikkat çeken detaylar gelmeye devam ediyor. CHP'li Gökhan Günaydın, oy farkının az olduğu Gaziosmanpaşa'da ilçe seçim kuruluna gelen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun odasına gittiği hakime, "Beni gördüğünüzde niye ayağa kalmadınız" dediğini anlattı.

Haber 2024-04-02 07:36:41

Süleyman Soylu'dan 'İkinci Bahar' şarkısı! Murat Kurum'a destek için sahaya indi

AK Partili eski İçişleri eski bakanı Süleyman Soylu, partisinin İstanbul adayı Murat Kurum'a destek için sahaya indi. Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Eyüpsultan’da bir etkinliğe katılan Soylu, Sezen Aksu’nun İkinci Bahar şarkısını söyledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 09-03-24 08:59

Süleyman Soylu sürprizi! Erdoğan'ın otobüsünde hep en yakınındaydı... 2009 detayı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'daki programına katıldı. Adıyaman'ın ardından Aydın'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimler arasında olan Soylu'nun, Demokrat Parti Genel Başkanı olarak 2009 yılında kentte elde ettiği başarı akıllara geldi.

Haber 01-03-24 06:49

Süleyman Soylu CHP standını ziyaret etti! Kahkahaların havada uçuştuğu görüşmeyle ilgili Saymaz'dan çarpıcı çıkış geldi: Özellikle bir olayı hatırlattı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmaları kapsamında Kemerburgaz'daki CHP standını ziyaret etti. Bakan olduğu dönemde sert ifadelerle hafızalara kazınan Soylu'nun bu ziyareti geniş yankı uyandırdı. Gazeteci İsmail Saymaz bu ziyarete dikkat çekerek hem 2017'deki o olayı hatırlattı hem de 'Nereden nereye' ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Haber 28-02-24 11:51

Korkunç kaza! Dağdan kopan kaya parçası kamyonetin ön camından girdi: 1 ölü

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Dağdan düşen kaya parçasının camdan içeri girdiği kamyonetteki Ali Ekber Soylu (64), yaralandı. Bacakları ezilen Soylu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 11:59

Diziler ve filmler merhametsizliği artırdı Psikiyatri Uzmanından dikkat çeken açıklama!

Merhamet duygusunun azalması konusunda bilgiler veren Psikiyatri Uzmanı Dr. Cengiz Soylu, “Sadece insanlar için değil, dünyadaki tüm varlıklar için olmazsa olmaz merhamet duygusu; başta diziler ve filmlerin etkisi olmak üzere birçok nedenden dolayı yerini merhametsizliğe bıraktı” dedi.

Kadin 29-01-24 10:23

İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu taklidi! 'O zaman kürsüleri devirecekti' dedi böyle yüklendi: Şimdi pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert çıktı. İBB'ye dönük terör ithamına ilişkin soruşturmada Soylu'nun avukatının yaptığı savunmayı işaret eden İmamoğlu, Soylu'nun o dönem Meclis'te yaptığı konuşmayı hatırlattı. Soylu'nun taklidini de yapan İmamoğlu, "Kürsüleri devirecekti, mikrofonlar sallanıyordu bize anlatırken, sayı veriyordu. Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz" dedi.

Haber 15-01-24 13:58

Süleyman Soylu ve Ali Yerlikaya derken... İmamoğlu'nun rakibi belli oldu, Erdoğan'ın işaret ettiği o şehir için kabinedeki bakan sahaya iniyor!

Türkiye, artık iyiden iyiye yerel seçim iklimine girdi! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rakibi de eski Bakan Murat Kurum oldu. Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu ve Fahrettin Koca gibi bakanlık yapmış isimlerin de adı geçiyordu. Son gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut bakanlarından birini sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Haber 09-01-24 11:59

Seyhan Soylu, İntizar'ın cinsel hayatına dair sözleriyle gündem oldu! Onunla beraber olan kişilerden duyduğum...

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, İntizar'ın cinsel hayatına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. "İntizar çok karakterli bir insan. Çok özel bir yaratık" diyen Sisi, ilginç bir iddiada bulundu.

Magazin 08-01-24 09:36

Soylu'nun yüzüne ağır sözler söyledi, Bekir Bozdağ araya girdi! Sırrı Sakık: Bana parmak sallama, terbiyesiz adam

Hemen hemen her yıl tansiyonun yükseldiği, hatta kimileyin tartışmaların kavgaya dönüştüğü TBMM bütçe görüşmelerinde son gerginlik AK Partili Süleyman Soylu ile DEM Partili Sırrı Sakık arasında yaşandı. Sakık'ın konuşması sırasında araya giren Soylu'ya Sakık ağır sözlerle karşılık verdi. Meclisin canlı yayınına yansıyan ağız dalaşıyla artan gerginliği yatıştırmak için Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ araya girmek durumunda kaldı.

Haber 25-12-23 09:44

Bakan Yerlikaya fenomenler ve fon vurgunuyla ilgili 'devletin gücünü göstereceğiz' diyerek net konuştu, Süleyman Soylu sorusuna yanıt verdi

Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) basın toplantısında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin gündemindeki fenomenler ve fon vurgunuyla ilgili konuştu. Bakan Yerlikaya, "Ayrıcalık asla olamaz. Bazıları da çok iyi saklandıklarını düşünüyor ama milletin gücünü devletin gücünü onlara göstereceğiz" dedi. İBB adaylığı ve Süleyman Soylu sorularına da yanıt veren Yerlikaya, yakın zamanda 10 bin polis alımı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber 05-12-23 12:30

Süleyman Soylu ile ters düştüğü konuşuluyordu! Celal Uzunkaya adaylık için başvurdu

Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, memleketi Samsun'dan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Uzunkaya'nın, Kemal Kılıçdaroğlu'na linç girişimi ile ilgili yaptığı açıklama sonrası Süleyman Soylu ile gerginlik yaşadığı iddia edilmişti.

Haber 27-11-23 09:51

İstanbul'da yakalanan çete lideri hakkındaki iddialar sonrası sert çıkış! Süleyman Soylu'yu gömelim derken devletin birimlerini gömüyorlar

Kırmızı bültenle aranırken yakalanan, Avustralya merkezli çete Comanchero'nun lideri Hakan Ayık Türkiye'de yakalanmıştı. Ayık hakkında çıkan vatandaşlık iddialarına eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. Soylu, "Süleyman Soylu’yu gömelim derken aynı zamanda tüm devletin birimlerini gömüyorlar" dedi.

Haber 24-11-23 13:07

Süleyman Soylu hakkındaki son iddialara ateş püskürdü! Gazete kupürlerini bir bir paylaştı: Bana alışmışlar

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevi Ali Yerlikaya'ya devretmesinin ardından başta uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütlerine yönelik olmak üzere kimi operasyonlar hız kazandı. Ayrıca bakanlık bünyesindeki teşkilatlarda büyük ölçüde değişiklikler yaşandı. Gündemdeki söz konusu gelişmeler üzerine hakkında öne sürülen iddialara Süleyman Soylu ateş püskürdü!

Haber 21-11-23 10:34

Herkesin merak ettiği soru: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? Anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Süleyman Soylu, Murat Kurum, Melih Gökçek, Fahrettin Koca...

Yerel seçimler için partiler çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ise partilerin göstereceği adayları merak ediyor. Bu nedenle seçim anketleri çok sayıda kişi tarafından dikkatle takip ediliyor. Son olarak Asal Araştırma, İstanbul ve Ankara için "AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olmalı?" sorusunu yöneltti. Açık uçlu olan soruyla yapılan bu araştırmanın sonucundan çarpıcı isimler çıktı. Ankara için ilk sırada Turgut Altınok yer alırken İstanbul için de Murat Kurum yer aldı.

Haber 09-11-23 09:51

Şey zamir midir? Şey isim midir zamir midir?

Gerek günlük sohbetlerde gerekse yazışmalarda kendimizi karşı tarafa güzel ifade edebilmek adına birçok farklı sözcükten yararlanırız. Bu sözcüklerin büyük kısmı aslında zamirlerden meydana gelir. Ad soylu sözcüklerin yerini tutan kelimelerin tamamı zamir olarak tanımlanır. Zamirler de kendi içerisinde farklı başlıklara sahiptir ve her bir başlık bünyesinde birtakım nitelikler barındırır. Bazı durumlarda hangi kelimenin zamir olup olmadığı bilinemeyebilir. Peki, şey zamir midir yoksa isim midir?

Egitim 03-11-23 16:28

Seyhan Soylu 'İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık' demişti! Ünlü şarkıcı yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı...

Son dönemde Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen “Sisi” lakaplı Seyhan Soylu geçtiğimiz aylarda bir programda "İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından İzzet Yıldızhan, Soylu'dan şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı bu konu hakkında yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı ve soluğu savcılıkta aldı.

Magazin 05-10-23 15:40

Seyhan Soylu şoke eden iddialar sonrası Dilan Polat'ın kocasıyla anlaştı! Ev, araba ve para alıp...

Sisi olarak tanınan Seyhan Soylu günlerdir Dilan Polat ve Engin Polat hakkında adam vurdurma, dolandırıcılık gibi iddialarda bulunup savcılığa gideceğini söylüyordu. Günler sonra Sisi Engin Polat ile görüşerek ev, para ve araba karşılığında anlaşma yaptı.

Magazin 05-10-23 07:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da dikkat çeken görüşme! Süleyman Soylu talep etmiş

Eski içişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği iddia edildi. Soylu'nun talebi üzerine Ankara'da gerçekleşen görüşmenin yaklaşık iki saat sürdüğü belirtildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dün yapmış olduğu 'destek' açıklamaları dikkat çekerken, Soylu'nun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyareti gündem yaratmıştı.

Haber 04-10-23 08:08

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyareti! Süleyman Soylu da yer aldı...

Eski İçişleri Bakanı, Meclis İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, Komisyon üyesi milletvekilleriyle birlikte İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası sosyal medyada hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, teşekkürlerini iletti.

Haber 03-10-23 14:39

SON DAKİKA | MHP lideri Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması! 'İftira kuyruğuna girmeleri zaman ayarlı bir tuzaktır'

Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşlarıyla ilgili "Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" diye konuştu. Ankara'daki saldırı girişimi sonrasında Süleyman Soylu ve Ali Yerlikaya üzerinden yapılan tartışmayla ilgili Bahçeli, "Bu saldırı sonrasında sosyal medyadan eski ve yeni bakanlar arasında fitne üretilmesi arsızlık ve ahlaksızlıktır. Sayın Soylu'ya iftira kuyruğuna girmeleri zaman ayarlı bir tuzaktır" diye konuştu.

Haber 03-10-23 11:08

Seyhan Soylu'dan şoke eden Dilan Polat iddiası! Bir kişiyi vurdurdu! Tüm mal varlıklarına...

Dilan Polat hakkında iddialara bir yenisi daha eklendi. Sisi lakaplı Seyhan Soylu avukatlarıyla ifade hazırladıklarını iddia ederek "Tüm mal varlıklarına el koydurmak için, yarın bütün avukatlarım girişimde bulunuyoruz" dedi. Bununla da kalmadı fenomenin bir kişiyi vurdurduğunu iddia etti.

Magazin 26-09-23 13:32

Süleyman Soylu için çok konuşulacak MHP iddiası! Bahçeli, veliaht olarak atarsa şaşırmayın dedi, AK Parti sözleri dikkat çekti: İzleri siliniyor!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptığı 'destek' açıklamasının yankıları sürerken, çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. AK Parti içinde Soylu'ya karşı büyük bir 'antipati' olduğunu savunan Portakal, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Soylu'ya ait bütün izleri sildiğini belirtirken "Bugün yarın Soylu, AK Parti'den istifa edip de MHP'ye katılırsa hiç şaşırmayın. Sonra da Bahçeli, MHP'nin başına veliaht olarak getirirse ona hiç hiç şaşırmayın" diye konuştu.

Haber 26-09-23 09:33

Son dakika | Süleyman Soylu hakkındaki iddialara ateş püskürdü! MHP lideri Bahçeli'den çok sert çıkış: 'Orantısız ve onursuzca suçlamalar'

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ortaya atılan iddialara yönelik açıklama yaptı. Sosyal medyadan bir dizi paylaşımda bulunan Bahçeli, "Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-23 13:11

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel'in konuşmasında 'Kılıçdaroğlu' sloganı: 'Beni Süleyman Soylu susturamadı...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkanlığa aday olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir il kongresinde dikkat çeken bir konuşmaya imza attı. "CHP'yi ayağa kaldırmak için babaevinden helallik almaya geldim" diyen Özel'in konuşması zaman zaman "Bay Kemal'in yanındayız" sloganları ile bölündü. Özel ise, "Hepimiz Bay Kemal'in yanındayız. Hep yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Gençler size bunu kim dediyse yapmayın. Beni Süleyman Soylu susturamadı, yapmayın bunu" dedi.

Haber 16-09-23 14:11
CHP

Kılıçdaroğlu, Soylu'ya açtığı tazminat davasını kazandı

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu aleyhine açtığı tazminat davasını kazandı.

Haber 07-09-23 11:36

Ankara AK Parti adayı için çok konuşacak iddia! Süleyman Soylu...

Yerel seçimlere doğru geri sayıma geçilirken, AK Parti'nin Ankara adayı için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. MAK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti kulislerinde Ankara adaylığı için Süleyman Soylu ve Veysel Tiryaki'nin konuşulduğunu belirtti.

Haber 24-08-23 11:47

AK Parti'de İstanbul ve Ankara için 4 isim öne çıktı! Süleyman Soylu sürprizi... Kulisler 8 ay kala hareketlendi

Türkiye, Mart ayında yapılacak yerel seçimlere doğru yavaş yavaş geri sayıma geçerken; kulisler hareketlendi. İktidar Ankara ve İstanbul'u geri almanın hesabını yaparken, muhalefet büyükşehirleri koruma iddiasında. Özellikle iki kentte hangi isimlerin aday gösterileceği merak edilirken, iktidar kanadında 4 isim öne çıktı. İşte tüm detaylar...

Haber 09-08-23 08:07

Süleyman Soylu hakkında ses getirecek sözler! Şimdiden çok ciddi hareketlenme var deyip kulislerdeki isimleri tek tek saydı: Ankara, İstanbul, Antalya...

Cumhur İttifakı yaklaşan yerel seçimler için hazırlıklarında vites artırıyor. MHP lideri Bahçeli dün seçim stratejilerini açıklamıştı. AK Parti'de de İstanbul, Ankara, Antalya için kulisleri hareketlendiren isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bir önceki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde görev yapan bakanlardan bazıları da iddiaya göre adaylığa hazırlanıyor. Murat Kurum'un adı hem İstanbul hem Ankara için geçerken Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak bir kulis bilgisi de gündeme geldi!

Haber 02-08-23 09:08

Yaklaşan yerel seçimler öncesi dikkat çeken anket! Listede sürpriz isimler var

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çarpıcı bir anket araştırması yapıldı. 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sizin adayınız kimdir?' sorusunun yöneltildiği araştırmaya 2 bin 750 kişi yanıt verdi. Yapılan anket araştırmasında, Ekrem İmamoğlu, Mustafa Sarıgül ve Süleyman Soylu detayı ise dikkat çekti.

Haber 22-07-23 17:48

Aralarında Süleyman Soylu da var! 'İYİ Partililer AK Parti'nin adaylarına oy verdi' iddiası! Yol ayrımına orada girdi

Seçimlerin ardından ardı sıra istifaların yaşandığı İYİ Parti cumartesi günü 3. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Partinin 81 il başkanı dün yaptığı açıklamayla Meral Akşener'e açık destek vermişti. Kongrede Akşener'in vereceği mesajlarla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in bu mesajıyla ilgili "Üslubunun, içeriğinin sert olacağını duyuyorum" dedi. Saymaz'ın bir diğer dikkat çeken iddiasına göre de İYİ Partililer Meclis'te AK Parti adaylarına oy verdi.

Haber 20-06-23 14:36

AK Partili Soylu o iddialara sert tepki gösterdi! Sosyal medyadan duyurdu: Suç duyurusunda bulunulacak

7 yıl boyunca yürüttüğü İçişleri Bakanı görevini geçtiğimiz günlerde Ali Yerlikaya'ya devreden AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, hakkında bugün çıkan iddiaları yalanladı. "İftira ve yalan" olarak nitelediği haberle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Haber 07-06-23 09:38

MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? YENİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi?

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 'ın hayatı ve bulunduğu görevler merak edildi. 31 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanı Kararıyla Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığına atanan Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK gibi kurumların çalışmalarını yürüttü. Peki, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? Mehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi? İşte hakkında merak edilenler...

Haber 04-06-23 12:46

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Mehmet Nuri Ersoy'un biyogragisi

Mehmet Nuri Ersoy'un kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy dışında tüm kabinenin değiştiği görüldü. Peki, MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli?

Haber 04-06-23 12:45

YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? YENİ ADALET BAKANI Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile ilgili aramalar hız kazandı. AK Parti eski Milletvekili, eski Adalet Komisyonu Başkanı ve Grup Başkanvekili ve şu an da yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un hayatı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklamasıyla yeni dönem bakanlıklar da belli oldu. Peki, YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler...

Haber 04-06-23 12:42

YUSUF TEKİN kimdir? YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI Yusuf Tekin nereli, kaç yaşında? İşte hayatı

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Mahmut Özer'in ardından Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin'in eğitim ve kariyer hayatı merak edildi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tekin, 15 Eylül 2018 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörlüğü görevine başlamıştır. Eski Milli Eğitim Bakanı müsteşarıdır. Peki, Yusuf Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 04-06-23 12:41

YENİ HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR, kaç yaşında? Mehmet Şimşek hangi görevlerde bulundu, nereli?

Mehmet Şimşek'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. 28. Dönem kabinenin açıklanmasıyla birlikte yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından araştırmalar hız kazandı. Şimşek bugün yapılan devir teslim töreninin ardından ilk mesajını paylaştı. Peki, Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, daha önce hangi görevlerde bulundu?

Haber 04-06-23 11:46

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Yaşar Güler'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanı olarak açıklanan Güler, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Güler, 09 Temmuz 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Genelkurmay Başkanlığı görevine atandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde birçok yerde görev yaptı. Peki, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Haber 04-06-23 08:43

YENİ DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN kimdir, kaç yaşında? Hakan Fidan evli mi, hangi görevlerde bulundu? İşte hayatı

Hakan Fidan'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dışişleri Bakanı olarak açıklanan Fidan, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Fidan, akademik tahsilinin büyük kısmını TSK'daki görevi esnasında yapmış ve 2010 yılında MİT Başkanı olmuştur. Daha sonrasında 10 Şubat 2015 tarihinde bu görevinden ayrılmış, 10 Mart 2015'te geri dönmüştür. Peki, Hakan Fidan kimdir, kaç yaşında? MİT Başkanı Hakan Fidan evli mi? İşte hayatı...

Haber 04-06-23 08:43

YENİ ADALET BAKANI kim oldu? Bakanlar Kurulu listesinde Adalet Bakanı belli oldu mu? Erdoğan'dan yeni kabine açıklaması

Yeni Adalet Bakanı'nın kim olduğu yeni kabinenin açıklanmasıyla merak edildi. Bekir Bozdağ'ın ardından geleyeni ismin kim olduğu gündemi takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Yeni Adalet Bakanı kim oldu? Bakanlar Kurulu listesinde Adalet Bakanı belli oldu mu? Erdoğan'dan yeni kabine açıklaması...

Haber 04-06-23 00:06

Süleyman Soylu'dan yeni kabine sonrası ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni kabineyi açıkladı. Süleyman Soylu'dan yeni kabine sonrası sosyal medyada ilk paylaşım geldi. Soylu paylaşımında, "İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya arkadaşımızı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-23 22:52

Bakan Soylu duyurdu! Diyarbakır'da 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Lice kırsalında 3 PKK'lı teröristin ölü olarak geçirildiğini açıkladı. Bakan Soylu açıklamasında "29 Ekim 2023'te, Türkiye'nin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız" dedi.

Haber 03-06-23 08:47

Hayat Bilgisi'nin Ürperi'si Ceren Soylu değişimiyle şaşırttı! Son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi 2003-2006 yılları arasında yayınlanmış ve büyük bir ilgiyle izlenmişti. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizideki oyuncuların son halleri ise zaman zaman gündeme geliyor. Dizide sempatik tavırları ile hafızalara kazınan Ürperi karakterine hayat veren Ceren Soylu değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 30-05-23 11:21

Bakan Soylu'dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle Fatih Sultan Mehmed Han'ın türbesini ziyaret etti. Bakan Soylu seçim sonuçlarına ilişkin ise "Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu. Milletimiz var olsun" dedi.

Haber 29-05-23 13:39

Bakan Soylu'dan 'seçim' açıklaması! 'Afet bölgesinde de sorunsuz bir şekilde başlamıştır'

Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için Türkiye sandık başına gidiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 28-05-23 09:29

Bakan Soylu duyurdu: 'Dağdaki terörist sayısı 77’ye düştü'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2016- 2022 arasında jandarma tarafından terör operasyonlarında 6 bin 399 PKK'lı evet, kimisi ölü, kimisi teslim alınmak suretiyle etkisiz hale getirilmiştir. Bugün dağlardaki terörist sayısı 77’ye düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.

Haber 27-05-23 13:21