Idam Haberleri

Cinayet hükümlüsü zehirli iğneyle idam edildi: İnfazdan hemen önce bir şey istedi...

ABD'de 23 yıl önce kuzeni ve onun arkadaşını öldüren kişi iğneyle idam edildi. İsmi Ivan Cantu olan hükümlünün idam sehpasında infazdan hemen önce bir istekte bulundu.

Haber 29-02-2024 16:33

Taksici Oğuz Erge'nin öldürülmesine peş peşe sert tepkiler! İdam sözleri damga vurdu: Bu vatan haini katil asılmalıdır

İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin canice katledilmesi herkesin yüreğini sızlattı. Sosyal medyada gündemden düşmeyen olayla ilgili peş peşe sert tepkiler geldi. Gazeteci ve siyasi birçok isimden tepki gelirken idam vurguları dikkat çekti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Sosyal medyasında hain terör örgütü PKK’nın propagandasını da yapan bu vatan haini katil asılmalıdır!" dedi. İşte detaylar...

Haber 02-02-2024 09:45

Sevgilisiyle birlikte iki çocuğunu pencereden aşağıya atarak öldürmüştü! 15. kattan gözü bile kırpmadan attı... Cezası kesinleşti

Çinli bir çift, birlikte yeni bir aile kurabilmek için adamın önceki evliliğinden olan iki çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezalandırıldı. Çiftin 2020 yılında 15. katta bulunan evlerinin penceresinden Zhang Bo'nun önceki evliliğinden olan iki çocuğunu aşağıya attığı belirtildi.

Trend 01-02-2024 08:28

Dünya bu idamı konuşuyor! Bir ilk gerçekleşti tartışmalar alevlendi: İşkence, insanlık dışı uygulama...

İdam cezasının kullanıldığı ülkelerden biri olan ABD'de dün daha önce hiç denenmemiş bir idam gerçekleştirildi. Cinayet suçundan idam cezası alan Eugene Smith isimli bir mahkum nitrojen gazı solutularak infaz edildi. Tarihe geçen bu uygulama insan hakları tartışmalarını bir kez daha alevlendirdi.

Haber 26-01-2024 07:13

Idam

Idam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Idam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zehirli iğne ile ölmemişti bu defa azot gazıyla boğacaklar! ABD'deki idam kararına BM'den tepki

ABD'nin Alabama eyaletinde bir mahkumun 25 Ocak'ta azot gazıyla infaz edilmesi kararı dünya çapında gündem oldu. 'Gazla boğma' yöntemiyle yapılacak infaza tepki gösteren Birleşmiş Milletler uzmanları idamın durdurulması istedi. Diğer yandan aynı mahkumun geçen yıl da iğneyle infaz edilmeye çalışıldığı ancak ölmediği bildirildi.

Haber 03-01-2024 21:27

İran'da tecavüz suçlamasıyla idama mahkum edilen 5 kişinin cezası infaz edildi

İran'ın Doğu Azerbaycan eyaletinde tecavüz suçlamasıyla yargılanan 5 kişinin idam cezası infaz edildi.

Haber 09-08-2023 09:55

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan 'tekel cinayeti' yorumu: Alçaklar için yaşasın idam

Dün akşam sosyal medyada görüntülerin yayılmasıyla Türkiye'de gündem olan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 'tekel cinayeti'yle ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Gözaltına alınan şüphelinin fotoğrafını paylaşan Saral, "Bu namussuz için ve onlara ortaklık eden alçaklar için yaşasın idam" ifadelerine yer verdi.

Haber 30-07-2023 16:19

Oğlu vahşice öldürülen köşe yazarı Mustafa Kasadar'dan 'idam' çıkışı! Cani tutuklandı ama neye yarar?

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar, eski aile çalışanı tarafından kaçırılarak korkunç şekilde öldürülmüş, katil ise fidye isterken yakalanıp cinayeti itiraf etmişti. Türkiye'nin günlerdir gündeminde yer alan olayla ilgili baba Kasadar idam isteyerek dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Haber 16-07-2023 16:03

Ormanda bir adamı öldürüp bağırsaklarını çıkartan ayıya idam cezası verildi! Karar büyük şaşkınlık yarattı

İtalya’nın kuzeyindeki Trentino eyaletindeki Val Di Sole bölgesindeki bir ormanlık alanda yürüyüş yapan 26 yaşındaki Andrea Papi isimli adam ayı saldırısına uğradı. Adamı öldürüp bağırsaklarını dışarı çıkartan ayının DNA yoluyla tespit edilip yakalanmasından sonra ölüm cezasına çarptırılması herkesi şaşkına çevirdi. Karara hayvan hakları savunucuları büyük tepki gösterdi.

Trend 02-05-2023 08:09

Son dakika: İki ülke arasında 'idam' krizi! İran Alman vatandaşı Şarmehd'i mahkum etti, Berlin'den karşı hamle gecikmedi

Son dakika haberi: İran'ın İran-Almanya çifte vatandaşı olan Cemşid Şarmehd'i idama mahkum etmesi iki ülke arasında gerilimin tırmanmasına yol açtı. Berlin, İran'ın bu idam kararına tepki olarak karşı adım attı. Şarmehd, terör eylemleri düzenlemekle suçlanıyordu.

Haber 22-02-2023 12:49

Adnan Menderes'in idamını fotoğraflayan İsmail Şenyüz toprağa verildi

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam edilirken fotoğraflarını çeken ve dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmail Şenyüz (90), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 30-01-2023 15:16

İran, İngiltere adına casuslukla suçlanan Eski Savunma Bakan Yardımcısı Ekberi idam edildi

İngiltere adına casusluk yapmakla suçlanan ve aynı zaman İngiltere vatandaşı olan idama mahkum edilen Eski Savunma Bakan Yardımcısı Ali Rıza Ekberi’nin idam edildiği duyuruldu. Hakkındaki casusluk suçlamalarını reddeden Ekberi’nin bu sabah idam edildiği kamuoyuyla paylaşıldı.

Trend 14-01-2023 11:24

Çin'de eski istihbarat yetkilisi için idam kararı

Çin’in istihbarat kurumu Devlet Güvenliği Bakanlığının eski Disiplin Komitesi Başkanı Liu Yanping, "rüşvet ve görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla ölüm cezasına çarptırıldı.

Haber 11-01-2023 18:31

İran'da tansiyon düşmüyor! Bir hafta arayla ikinci idam, korkunç iddia: Bu kareler çekilirken...

İran'da bir kadın kapatılan ahlak polisleri tarafından öldürülmesiyle başlayan gösterilerde rejim, geri adım atmıyor. Rejim gösterileri engellemek için idam sehpası kurdu. Ülke bir hafta arayla ikinci idamı gerçekleştirdi. 23 yaşında bir gencin idam edildiği belirtilirken korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Haber 13-12-2022 07:49

İran'da 'Mahsa Emini' protestolarında ilk idam cezası!

İran'da Mahsa Emini'nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde ilk idam cezası kamu güvenliğini bozmak ve devlete savaş açmak suçlamaları ile tutuklanan 6 kişiden 1'ine verildi. Diğer 5 kişinin ise hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.

Haber 13-11-2022 21:07

Afganistan’da korkunç olay! Taşlanarak infaz edilmesine karar verilen kadın idamdan bir gün önce ölü bulundu

24 yaşındaki bir kadın, geçtiğimiz hafta Taliban’ın kendisini Afganistan'da ailesinden olmayan bir adamla dışarıda yakalamasının ardından taşlanarak ölüme mahkum edildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, ölüm cezasını bekleyen kadın infazın bir gece öncesinde ölü bulundu.

Trend 15-10-2022 08:23

Menderes'in köyünde 61 yıldır dinmeyen acı

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in doğup büyüdüğü Aydın'ın Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi'ndeki hemşehrilerinin üzüntüsü 61 yıldır sürüyor - Menderes'in çiftliğinde çalışanlardan 92 yaşındaki Münevver Çıkrık: - "(Adnan Menderes) İdam edilince gazeteyi gösterdiler, bayılmışım, haberim yok kendimden. Çok üzüldük, halen daha üzülüyoruz"

Yurthaber 17-09-2022 11:08

Tarihte bir ilk olacak! Ölümü 2-3 dakikaya indiriyorlar... Daha önce kimsede denenmedi, o mahkumda test edilecek

Nitrojen hipoksi yöntemini duydunuz mu? Amerika Birleşik Devletleri'nde üç kişiyi öldürdüğü için idam cezasıyla karşı karşıya kalan mahkumun infazı, daha önce hiçbir insanda uygulanmayan nitrojen hipoksi yöntemiyle yapılacak. Bu yöntemin acısız ölüme yol açtığı ifade ediliyor. Alan Eugene Miller'da uygulanacak bu yöntem tarihte bir ilk olacak.

Haber 14-09-2022 07:57

İdam cezasına mahkum edilen kadın kendisinden önce asılanları görünce kalp krizi geçirip öldü! Cesedini infaz ettiler

İran’da yaşayan Zahra Esmaili isimli bir kadın, İstihbarat Bakanlığı yetkilisi olduğu iddia edilen tacizci kocasını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırılmıştı. İnfazın gerçekleşeceği gün kendisiyle birlikte idam cezasına çarptırılan mahkumlarla aynı yerde bulunan kadın korkunç bir şekilde can verdi. İdam sırasını bekleyen Esmaili, kendisinden önce infaz edilen 16 kişinin ölümünü izlerken kalp krizi geçirerek vefat etti.

Trend 06-09-2022 13:58

İdam cezasına çarptırılmıştı! Tek kurtuluşu Messi! Adeta yalvarıyorlar...

Suudi Arabistan, Messi'yi konuşuyor fakat bu kez transfer için değil. Tarihler 2017'yi gösterdiğinde devlet rejimine karşı suç işlediği iddiasıyla 15 yaşında tutuklanıp idam cezasına çarptırılan Muhammed Al Faraj'ın ailesi, oğullarının kurtarılması için Messi'den yardım istedi.

Spor 15-08-2022 18:00

İran İnsan Hakları Örgütü: Ülkede bir günde 3 kadın, geçen hafta 32 kişi idam edildi

İran İnsan Hakları Örgütü, ülkede geçen hafta 32 kişinin idam edildiğini açıkladı. Örgüt İran'da ayrıca Çarşamba günü de, eşlerini öldüren 3 kadının ölüm cezalarının infaz edildiğini duyurdu.

Haber 29-07-2022 12:49