Idam Edildi Haberleri

Afetzedelere adli yardımın sağlanacağı tır, Türkiye Barolar Birliğine teslim edildi

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından depremden etkilenenlere adli yardım ulaştırması için hazırlanan tır, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliğine (TTB) verildi.

Yurthaber 2024-04-19 15:06:42

Kan donduran vahşet! Almanya'dan gelen torun, anneannesini döverek öldürdü

Konya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 2024-04-19 12:50:42

Günlerdir Eskişehir'de tedavi gören Nuri Alço Hacettepe'ye sevk edildi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi oyuncuya kalp pili takılacağını söyledi.

Magazin 2024-04-19 12:31:20

Karın ağrısıyla gittiği hastanede vücudunda tümör bulunan çocuk tedavi edildi

İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden ve yumurtalığında tümör tespit edilen 8 yaşındaki çocuk, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 2024-04-19 11:50:55

Silah ve mermi gösterip şantajla para aldığı iddia edilen gazeteciye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Bursa’da 4 sene önce haber yapmama karşılığı iş adamlarından silah ve mermi göstererek şantajla para aldığı iddia edilen yerel gazete sahibi N.İ. 7 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

Yurthaber 19-04-24 10:46

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

Bitlisli öğrencilerin 8 projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi

Türkiye Bilimsel Araştırmalar Merkezi (TÜBİTAK), Bitlis’teki Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından hazırlanan 8 projeyi kabul etti.

Yurthaber 19-04-24 09:36

Gerilim sonrası S&P'den İsrail kararı! Kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), artan jeopolitik risk nedeniyle İsrail'in "AA-" olan kredi notunu "A+"ya indirdi. İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi.

Finans 19-04-24 07:52

Son dakika! İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Misilleme yapılacak mı? İşte İran'dan gelen açıklama

Tüm dünya gözünü Orta Doğu'ya çevirdi! İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Gözler İran'a çevrilmişken dikkat çeken bir açıklama geldi. İranlı yetkili saldırıyı kimin yaptığının bilinmediğini ve misilleme planları olmadığını belirtti. İşte büyük gerilimdeki tüm detaylar...

Haber 19-04-24 06:22

Filistin'in BM'ye tam üyeliği veto edildi

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti. ABD'nin "hayır" oyu kullandığı tasarı, 12 "evet" ve 2 "çekimser" oy aldı.

Haber 19-04-24 00:34

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 18-04-24 15:21

Sarıyer’de taksiciyi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu Y.B.G. isimli zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 18-04-24 14:41

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-24 12:08

Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat, KAFFED Heyeti'ni kabul etti

Anavatan ziyaretleri kapsamında KAFFED Heyeti Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat tarafından kabul edildi. Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından yapılan açıklamaya göre Başkan Kumpıl Murat görüşmede heyetin başlıklar halinde ilettiği konularda gereken desteği vereceğini, ayrıca atılacak karşılıklı adımlar ile Türkiye ve Rusya ilişkilerinin de olumlu anlamda etkileneceğini belirtti.

Haber 18-04-24 11:15

Kırıkkale'de sazan sarmalı yöntemiyle dolandırılan kişinin 190 bin lirası kurtarıldı

Kırıkkale'de otomobil almak isteyen ve "sazan sarmalı" olarak nitelendirilen yöntemle dolandırılan kişinin 190 bin lirası polis ve banka çalışanı sayesinde hesabına iade edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:57

Bir il bunu konuşuyor! Seçim sonrasının en ilginç haberi: Belediye araçlarını parçalayıp sattılar

31 Mart seçimleri sona erdi ve belediyelerde yeni başkanların mesaisi başladı. Değişim yaşanan birçok ilden farklı haberler gelirken en ilginci Ağrı Patnos'ta yaşandı. Belediyeye ait araçların parçalanarak hurdacılara satıldığı tespit edildi. Zabıtalar kentteki bütün hurdacıları gezerek parça arıyor.

Haber 18-04-24 10:24

Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 8'i kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:07

Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı

Kütahya’da İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerinin yapmış olduğu denetimlerde toplam 382 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı, 28 araç trafikten men edildi, 9 sürücü belgesi geri alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:43

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 08:33

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

Onursal Adıgüzel'in eşi Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atandı iddiası! Gündem olan iddiaya açıklama geldi

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in CHP'li Çekmeköy Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak atandığı iddia edildi. Gündem olan iddia sonrası Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'den açıklama geldi.

Haber 17-04-24 21:22

Real Madrid gözü Türkiye'ye dikti! Arda Güler'den sonra bir transfer daha... Genç yıldıza 10 milyon euro

Real Madrid'in, Trabzonspor U19 takımında forma giyen genç file bekçisi Onuralp Çevikkan için devreye girdiği iddia edildi. İddiaya göre İspanyol devi genç yıldız için 10 milyon euro teklifte bulunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 19:53

Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta zorlandı! Dansçılardan yardım alarak...

Kapadokya'da konser veren şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahne görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Hastalığından dolayı ayakta duramayan Ortaç'ın sarhoş olduğu da iddia edildi.

Magazin 17-04-24 15:29

Uğur Dündar iddialar sonrası art arda açıklama yaptı! Kızı var mı? Mahkemenin gizlilik kararı olmasa...

Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya iddia edildi. Dündar açıklaması sonrası durumun gündemde kalması sonrası önce Müge Anlı'ya mesaj attı ardından sosyal medyada paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-24 13:02

Adana'da köpek saldırısında yaralanan çocuk taburcu edildi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, Rottweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan 4 yaşındaki çocuk hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yurthaber 17-04-24 11:22

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere roketatar sağlayan 3 sanığa 15'er yıla kadar hapis talebi

Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına roketatar ve para temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Yurthaber 17-04-24 11:19

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-24 10:23

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 17-04-24 10:12

İzinsiz haşhaş eken 4 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar’da izinsiz haşhaş eken 4 kişi jandarma gözaltına alınırken, 33 bin 720 kök izinsiz haşhaş bitkisi ise imha edildi.

Yurthaber 17-04-24 10:09

Şırnak'ın Altındağları bölgesi özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Altındağları bölgesi 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Yurthaber 17-04-24 09:56

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 09:15

Tebliğ taslağı GİB sitesinde yayımlandı, lokanta ve kafelere KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek: 'KDV oranlarında artış yapmadık!'

KDV oranı yüzde 10 olan yeme içme sektöründe bazı lokantaların yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV oranında fatura kestiği tespit edildi. Bazı marketler temizlik malzemesi sattıkları halde gıda malzemesi satmış gibi göstererek yüzde 20 KDV yerine yüzde 1 KDV hesapladığı belirlendi. Gelir İdaresi Başkanlığının düzenlemesiyle lokanta, kafe ve pastane gibi işletmeler sattıkları tüm yiyecek ve içecekler için KDV'yi yüzde 10 olarak hesaplayacak. Öte yandan Bakan Şimşek'ten açıklama geldi

Finans 16-04-24 20:34

Getir, bazı varlıklarını elden çıkarmaya hazırlanıyor

Hızlı teslimat şirketi Getir'in FreshDirect ve BiTaksi uygulamalarını elden çıkarmayı değerlendirdiği iddia edildi. Sky News'ün haberine göre; beş ülkede faaliyet gösteren Getir, yeniden yapılandırma konusunda tavsiye aldı. Getir sözcüsü, "Prensip olarak söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz" açıklamasında bulundu.

Finans 16-04-24 15:17

16 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak yürüdü! Güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Liverpool şehrinin merkezindeki St Johns Gardens bölgesinde 16 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kıza tecavüz edildi. Yaşadığı saldırının ardından durumu polise haber veren genç kıza saldıran kişinin meydandan elini kolunu sallayarak uzaklaştığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 16-04-24 15:01

Dudak dudağa görüntüleri olay olmuştu... Gizli video sonrası Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edildi! Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Son dönemde İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edilirken Cansu Taşkın'a dava açacağı iddia edildi. Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 16-04-24 13:58

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 16-04-24 11:49

Araştırma: Aşırı kilolu bireyler için en fazla faydayı sağlayan egzersiz zamanı belli oldu

Avustralya'da yapılan bir araştırmada, aşırı kilolu (obez) kişiler için en faydalı egzersiz zamanının akşam olduğu tespit edildi.

Haber 16-04-24 10:23

Otomobilden kuyuma... 3 ayda tasfiyelik satışlardan 913 milyon TL gelir elde edildi

E-ihale yöntemiyle 2024 yılının ilk 3 ayında gerçekleştirilen toplam 3 bin 807 ihaleden 3 bin 332’sinde satış gerçekleşti. İhaleler kapsamında 1081 araç satışından yaklaşık 478 milyon lira, 2 bin 251 eşya grubu satışından 435 milyon lira olmak üzere toplam 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildi.

Finans 16-04-24 09:51

Kazanın perde arkasından skandal çıktı! 17 yaşındaki öğrencisiyle arabasında yakalanan öğretmen kaçmak isterken kaza yaptı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Douglas bölgesinde 45 yaşındaki Erin Ward isimli bir öğretmen reşit olmayan öğrencisiyle arabasında cinsel birliktelik yaşıyordu. İkili polisler tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmak istedi ancak kaza yaptı. Tutuklanan Ward'ın öğretmenlikten uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Trend 16-04-24 09:05

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-24 07:44

'Acı verici misilleme' planının ardından gözler İsrail Savaş Kabinesi'ne çevrildi! Karşılık vereceğiz açıklamasına İran'dan yanıt: 'Tepkimiz daha yıkıcı olur'

İran’ın drone ve füze saldırısının ardından İsrail Savaş Kabinesi'nin "İran'a karşı acı verici misilleme saldırısı" hazırlığı yaptığı iddia edildi. Orta Doğu'da yeniden sıcak saatlerin yaşanması beklenirken, gözler Savaş Kabinesi'nin yeni toplantısındaki kararlara çevrildi. İsrail Hava Kuvvetleri'ni hazırlıkları tamamladığı bildirilirken, Genelkurmay Başkanı Halevi "Karşılık vereceğiz" açıklamasını yaptı. İran'dan ise "Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır" yanıtı geldi.

Haber 15-04-24 20:47

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Elazığ'da 3 kişi cin çarpması iddiasıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu, ekipler sevk edildi

Elazığ'da bugüne kadar görülmemiş bir olay yaşandı. 3 kişi, cin çarpması iddiasıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu. Sağlık ve güvenlik ekiplerinin sevk edildiği merkeze bir de hoca geldi. Sürekli zıplayan şahıslar, hastaneye gitmeyi reddederken hocanın okuduğu duayla düzeldiklerini belirtti.

Haber 14-04-24 22:33

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:55

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

Fenerbahçe maçında dakikalar kala Emre Mor krizi! Sarı-Lacivertliler'i karşı oynamak istemediği iddia edildi

Süper Lig'de heyecan 32. hafta mücadeleleri ile sürerken, 32. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un kadroda olmadığı görülürken bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 19:10

Yer: Bursa! Her şey bir anda oldu, özel halk otobüsünün motoru patladı

Bursa'da seyir halindeki özel bir halk otobüsünün bilinmeyen bir sebeple motor kısmında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevreye metal parçalar savrulurken yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Haber 14-04-24 17:11

'Güçlü ve çevik liderliği takdir edildi': IMF Başkanlığı koltuğundaki isim değişmedi

Uluslararası Para Fonunun (IMF) başkanlığına Kristalina Georgieva'nın yeniden seçildiği duyuruldu. Karar oy birliği ile alındı. Açıklamada, kurulun, Georgieva'nın etkili politika tavsiyesi, kapasite geliştirme ve finansman yoluyla fonun üyelerine verdiği desteği güçlendirmeye odaklandığı ifade edildi.

Finans 14-04-24 10:27

Orta Doğu'da kaynayan kazan taştı! İran'ın füzeleri İsrail'in Demir Kubbesi'ne böyle takıldı... O anlar kamerada

Orta Doğu'da kaynayan kazan sonunda taştı. İsrail'in 1 Nisan tarihinde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluğunu vurmasına tepki 13 gün sonra geldi. İran gece saatleri itibarıyla onlarca İHA ve balistik füzeyle İsrail'e misilleme düzenledi. ABD ve İngiltere süper bir hızla İsrail'e desteklerini bildirirken, İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler, İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından imha edildiği anlara dair görüntüler servis edildi.

Haber 14-04-24 09:34

İsrail'de savaş hazırlığı! Okullar tatil edildi: 'Düzinelerce uçak gökyüzünde hazır bekliyor'

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, beklenen İran saldırısı nedeniyle ülkede tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı. Hagari, İsrail'in hava savunmasının “alarmda” olduğunu ve “düzinelerce uçağın gökyüzünde hazır beklediğini” ifade etti.

Haber 13-04-24 21:47