Iftar Duası Haberleri

İftarda okunacak dua: İftarda nasıl dua edilir? İftar duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı

Orucun nasıl açılacağı, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen ramazan ayında oruç tutan olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. Bu mübarek ay boyunca yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olacağına inanılır. Peki, iftar duası nasıl yapılır?

Haber 21-03-2024 23:37

İftar duası okunuşu ve anlamı: İftarda hangi dualar okunur? İşte Arapça ve Türkçe okunuşu...

İftar duası okunuşu ve anlamı oruç tutan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ramazan ayının 5. günü iftar vakti İstanbul'da saat 19:30'da, Ankara'da 19:14'te, İzmir'de 19:36'da. Ramazan ayı 20 Nisan 2023 Perşembe günü açılacak oruçla sona erecek. Oruç açılırken okunacak duaların Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı merak ediliyor. Peki, İftarda hangi dualar okunur? İşte, İftar duası okunuşu ve anlamı...

Haber 27-03-2023 19:33

İFTAR DUASI Türkçe ve Arapça okunuşu: Oruç açarken okunan iftar duası nedir? İşte iftar vakti oruç açma duası

İftar duası, ilk gün orucunu açacak olanlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 2023 yılında ilk ramazan orucu bugün tutuluyor. Diyanet Ramazan İmsakiyesi sahur saatlerine göre oruca başlayan vatandaşlar, ibadetlerini tamamlamak için iftar saatini bekliyorlar. Oruç açarken okunacak dua, iftara az bir zaman kala tekrar gündem oldu. Peki, Oruç açarken okunan iftar duası nedir?

Finans 23-03-2023 18:54

ORUÇ AÇMA DUASI: Oruç nasıl açılır, oruç açılırken nasıl niyet edilir? İftarda okunacak dua Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı

Ramazan ayında yapılan oruç ibadetiyle beraber iftarda okunacak dualar gündeme geldi. Bu sene 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayan ramazan ayı, 21 Nisan 2023 Cuma günü son bulacak. Ramazan ayında milyonlarca Müslüman vatandaş dualar eşliğinde oruç, teravih namazı gibi ibadetlerini yerine getirecek. İftar açılırken okunacak duaların Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı merak ediliyor. Peki, Oruç nasıl açılır, oruç açılırken nasıl niyet edilir? İftarda okunacak dualar nedir?

Haber 23-03-2023 05:24

Iftar Duası

İftar Duası Hakkındaki Haberler Mynet'te. İftar Duası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.