Iğne Haberleri

Çiğnedikçe iğne ipliğe döndürüyor! Vücuda girdiği andan itibaren yağ yakıyor

Sağlıklı yaşam ve fazla kilolardan kurtulma konusunda sayısız yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden biri olan sandaloz sakızına dair deyim yerindeyse kullananlar 'iğne ipliğe döndüğünü' söylüyorlar. Ülkemizde pek fazla bilinmeyen sandaloz sakızı, Kuzey Afrika'da Sandaraca ağacından elde ediliyor. Bu sakız kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı iyileştirmeye de destek olur.

Kadin 16-02-2024 07:26

Yemek yerken zayıflatıyor! Çiğneme sayısı... Paylaştığı yöntemle 15 kilo verdi 'Sosyetik gibi davranıyorum'

Kilo vermek ve zayıflamak için sağlıklı ve dengeli beslenmenin yanı sıra uzmanlar çiğneme sayısının da önemli olduğuna vurgu yapıyor. Buna göre her lokmayı belirli sayıda çiğnemek gerekiyor. Uzmanların buna dair açıklamaları ve araştırmaların yanı sıra bir sosyal medya fenomeni de egzersizden nefret etmesine rağmen yemek yeme tarzındaki değişiklikle nasıl 15 kilo verdiğini paylaştı. Yavaş yemek yediğinde doyduğunu hissettiğini söyleyen fenomen, 'Yüksek sosyeteye mensup gibi davranın' dedi.

Kadin 01-02-2024 12:13

Kokina (Yılbaşı çiçeği) nedir? Yılbaşında neden kokina alınır? Kokina çiçeğinin anlamı, hikayesi ve özellikleri

Kırmızı meyveleri ve yeşil yaprakları ile kokina çiçeği, adını Yunanca 'kırmızı' anlamına gelen 'kokino' sözcüğünden alır. Yeni yıl döneminde tezgahlarda sıkça rastlanan bu çiçeğin pek çok anlamı bulunur. Peki, yılbaşının sembolü olan kokina çiçeği nedir?

Kadin 29-12-2023 00:46

Kıskançlık krizine girip sevgilisinin başka kadınlara baktığını söyledi! Sinir krizi geçiren kadın erkek arkadaşının gözüne iğne sapladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan bir kadın erkek arkadaşının başka kadınlara baktığını söyleyerek sinir krizi geçirdi. 44 yaşındaki Sandra Jimenez 8 yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisinin gözüne köpeklerinin kuduz aşısı için kullanılan iğnelerden birini sapladı. Jimenez kaçmaya çalışırken yakalanarak tutuklandı.

Trend 29-11-2023 08:41

Yer: Samsun! Yüz felci geçiren 10 yaşındaki çocuk bakın nasıl sağlığına kavuştu

Samsun’da gerçekleşen olay duyanları çok şaşırttı. 10 yaşındaki Haldiye Elomer yüz felci geçirdikten sonra akupunktur tedavisi ile sağlığına kavuştu. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli anestezi ve reanimasyon uzmanı Dr. Ayşegül Elbir Şahin "Hasta özellikle ilk 6 aylık dönemde bize başvurursa cevap çok daha güzel oluyor." dedi ve detayları anlattı.

Kadin 07-11-2023 15:03

Bayern Münih ve Çaykur Rizespor maçlarına iğneyle çıkmıştı! Galatasaray'da şaşkına çeviren Icardi kararı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi Beşiktaş maçında sakatlanmasına rağmen büyük bir fedakarlıkla Bayern Münih ve Çaykur Rizespor mücadelesinde ilk 11'de oynamıştı. Yıldız oyuncu için yönetimden şaşırtan kadar geldi. İşte detaylar...

Spor 30-10-2023 11:40

80 yaşındaki kadın tüm hayatı boyunca beyninde bulunan iğneyle yaşadı! Nedeni doktorları bile şaşkına çevirdi

80 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın doğumundan itibaren beyninde bulunan bir iğneyle yaşadı. Doktorların CAT taraması sırasında fark ettikleri iğne herhangi bir sağlık sorununa neden olmadığı ve ameliyat yapılması durumunda daha da kötüleşme ihtimali olduğu için çıkartılmaması tercih etti. İğnenin beyinde bulunma nedeni ise şaşkınlık yarattı.

Trend 19-10-2023 15:39

Eşine erkek hemşire iğne yaptı diye hemşireyi darp etmişti! Bakan Koca o şüpheli için yeni kararı duyurdu

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hasta eşine iğne yapan hemşire Mehmet Şah Bilge'ye saldırıp, burnunu kıran Kadir Fatih S., adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Tepki çeken olayla yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şüpheliyle ilgili tutuklu yargılanma talebi çıkarıldığını ve her yerde arandığını açıkladı.

Haber 08-10-2023 20:51

Eşine iğne yapan erkek hemşireye kabusu yaşattı! 'Nasıl olur da benim karıma...'

Şanlıurfa’da Kadir Fatih S., evinde rahatsızlanan eşini Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste görevli hemşire Mehmet Şah Bilge, hasta kadına iğne yaptı. Kadir Fatih S., 'Burada kadın hemşire varken benim karıma bir erkek nasıl iğne yapar’ diyerek hemşire Bilge'ye saldırdı. Kadir Fatih S., Bilge'yi darbederek burnunu kırarken, saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-10-2023 17:59

İki yaşındaki çocuk yanlışlıkla 8 tane dikiş iğnesi yuttu! Doktoları bile şaşkına çevirdi... İşime odaklandığım için fark ettim

Peru'da ismi açıklanmayan 2 yaşındaki çocuğun midesinden 8 tane dikiş iğnesi çıktı. Acilen hastaneye kaldırılan çocuk yapılan cerrahi müdahalenin sonrasında sağlığına kavuştu. 2 saat süren operasyonun sonrasında iyileşen oğlu için endişelendiğini dile getiren anne Narly Olortegui Pisco, "Oğlumla beraber işe gitmek zorundayız. İşime o kadar çok odaklanmıştım ki onun neler yaptığını takip edemedim" dedi.

Trend 15-09-2023 09:00

Tüp bebek nasıl yapılır? Tüp bebek tedavisi ile ilgili merak edilenler

Tüp bebek tıp alanında önemli bir başarı ve umut kaynağı olarak kabul edilen yardımcı üreme tekniklerinden biridir. Tıp literatüründe "in vitro fertilizasyon" (IVF) olarak da adlandırılan tüp bebek, çocuk sahibi olmakta zorluk yaşayan çiftlere ve kısırlık sorunu yaşayan bireylere çözüm sunar. Peki, tüp bebek nedir ve tüp bebek süreci nasıl ilerler?

Kadin 31-07-2023 15:59

Bir günlük bebeğinin kulağını deldirdiği için eleştirilerin hedefi oldu! Bu bebeğinin vücudu, senin değil

Yeni doğan bebeklerin sağlığından ve bakımından sorumlu olan ebeveynlerin oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Hassas dönemde olan bebekler gözden kaçan ufak detaylar nedeniyle zarar görebiliyor. Bir günlük yeni doğan bebeğine küpe taktıran bir anne sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kadin 29-05-2023 09:09

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-2023 09:41

Dudağına yaptırdığı dövme TikTok'ta olay oldu! Acı çekiyorum

Dudak pigmentasyonu yaptıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudakların kırmızı ve pembe tonlanlarında renklendirilmesine yarayan pigmentasyon doğal sonuçlar elde edildiğinde çok daha bakımlı bir görünüm sağlayarak sürekli makyaj yapma ihtiyacını götürüyor. Ancak yanlış müdahaleler yapay görünümlere sebep olabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dudak dövmesini paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 22-05-2023 14:27

15 yaş genç gözükmesini sağlayan gizli formülünü açıkladı! Yıllara meydan okuyor

Genç gözükmenin genetikle ilgili olduğu düşünülse de bu eksik bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Doğru cilt bakımı, beslenme ve ufak müdahalelerle yıllara savaş açmak mümkün olabiliyor. TikTok'ta 49 yaşındaki bir kadın 15 yaş genç gözükmesini sağlayan yaşlanma karşıtı gizli formülünü açıkladı.

Kadin 10-05-2023 13:54

11 yıl boyunca içinde unutulan iğne ve iplikle yaşadı! “Çok büyük acılar hissettim”

Kolombiya’da yaşayan Maria Aderlinda Forero isimli bir kadın MRI taraması sırasında vücudunda bir iplik ve iğne olduğunu fark ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kolombiyalı 39 yaşındaki kadın 11 yıl boyunca iğne ve iplikle yaşamanın kendisine derin acılar hissettirdiğini söyledi. Yıllar boyunca ağrı çekmesinin nedenini bir iğne ve iplik olduğunu öğrenen Forero şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 26-04-2023 09:49

Edirne'de sahipsiz köpekler kayboldu iddiasıyla suç duyurusu

Edirne'nin Havsa ilçesinde, çok sayıda sahipsiz köpeğin ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.

Yurthaber 10-04-2023 15:25

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Diyanet açıkladı! Orucu bozan 10 şeye dikkat! İşte orucu bozan durumlar

Orucu bozan durumlar, ramazan ayına az bir zaman kala merak edilmeye başlandı. Bu sene ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak. Oruç tutacak olanlar iftar ve sahur saatleri aralığında orucu bozan şeylerden uzak duracaklar. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan durumlar tek tek açıklandı.

Kadin 22-03-2023 09:39

Hamilelikte mide yanmasına ne iyi gelir, iyi gelen yiyecekler nelerdir? Gebelikte mide yanması nasıl geçer, neden olur, belirtileri nelerdir?

Hamilelik döneminde kadınlar hormonal değişiklikler yaşadığı için pek çok rahatsızlıkla karşılaşabilir. Bu sorunlardan bazıları gebeliğin doğal seyri iken bazıları için mutlaka bir hekime danışmak gerekir. Gebeliğin ilk aylarında mide bulantısı ile birlikte mide yanması hissetmek de normaldir. İlk aylarda hafif olan bu yanma, hamileliğin ikinci ve üçüncü trimestlerinde daha yaygın görülebilir ve şiddetli hissedilebilir. Peki, gebelikte mide yanmasına iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Kadin 07-03-2023 17:21

Depremden 98 saat sonra enkazdan çıkarılan 7 yaşındaki çocuğun ilk sözleri hem güldürdü, hem ağlattı! 'İğne mi o, acır mı?'

Deprem felaketinin yaşandığı Hatay'da arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altından kurtarılan kişiler sevinçle karşılanırken, bazı detaylar ise görenleri hüzne boğuyor. Hatay'ın merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi, Gündüz Caddesi üzerinde yerle bir olan Bakırcı Apartmanı'ndan 98 saat sonra sağ kurtarılan 7 yaşındaki kız çocuğunun kendisine damar yolu açmak isteyen UMKE görevlisine "İğne mi o? Acır mı?" diye sorması kurtarma ekiplerini hem güldürdü, hem de ağlattı. İşte detaylar...

Haber 10-02-2023 11:05

Hapşırmasıyla iğneyi yutması bir oldu! Yaşadığı şokla acı içinde kaldı

Yutulan yabancı maddeler yemek borusuna ve organlara oldukça zarar verebiliyor. Yabancı maddelere erken müdahale etmek organların en az seviyede hasar almasını sağlıyor. Başörtüsünü bağlarken toplu iğneyi yutan 45 yaşındaki Semiha Keçeci iğnenin bir anda saplandığını belirterek panik anlarını anlattı.

Haber 01-02-2023 10:56

Büyük göğüslerinin videosunu paylaştı! Sütyen zorunluluğuna isyan edip...

Sütyen takmak kadınlar için oldukça rahatsız edici olabiliyor. Özellikle toplumun bu konuda yaptığı baskılar kadınların kendini kötü hissetmesine yol açıyor. Her geçen yıl bu baskılara karşı duran birçok kadın sütyen takmaktan vazgeçiyor. TikTok'ta sütyene karşı direnişini paylaşan bir kadın başka sosyal medya kullanıcıları tarafından desteklendi.

Kadin 29-12-2022 13:47

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-2022 09:37

Hayatınızdaki küçük sinir bozucu problemleri ortadan kaldıracak ürün önerileri

Günlük yaşantımızda ara sıra küçük de olsa birçok problemle karşılaşırız. Bazılarını pratik şekilde çözer bazılarını ise görmezden geliriz. Tabii gün içerisinde karşılaşılan bu sorunlar her ne ne kadar küçük olsa da küçük çaplı bir sinir krizine neden olabilir. Ancak dert etmenize gerek yok! Keyfinizi kaçıran sorunlara "Elveda." diyebilirsiniz. Nasıl mı? Cevabını öğrenmek için okumaya devam edin!

Haber 07-09-2022 15:10

Mersin'de tekstil mühendisi kadın, yünlerden tablo yapıyor

Mersin'de tekstil mühendisi kadın, yünlerden tablo yapıyor

Yurthaber 07-08-2022 15:13