Iha Bayraktar Haberleri

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 2024-04-19 17:06:27

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 2024-04-19 14:43:25

SON DAKİKA | İliç'teki maden faciasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Sabırlı Deresi bölgesinde ulaşılan cenazenin Adnan Keklik’e ait olduğunu belirterek, aileye başsağlığı diledi.

Haber 2024-04-19 11:15:13

Bakan Bayraktar'dan maden ruhsat sahası açıklaması: '3 binden fazla...'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden ruhsat sahalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Bayraktar, 15 Nisan'dan itibaren 3 binden fazla denetleme yapıldığını söyledi. Tespit edilen uygunsuzluklar nedeniyle toplam 2 bin 421 faaliyet durdurma işlemi kararı verildi.

Finans 2024-04-18 12:45:58

İran ile İsrail arasında sular durulmuyor! Hamaney'in temsilcisinden çok sert sözler: 'İsrail'in kulağını çektik'

İran'ın İsrail'e düzenlediği misilleme saldırısı sonrası bölgede tansiyon tavan yapmıştı. İran, İsrail'e onlarca füze ve İHA ile saldırmıştı. Bölgedeki tansiyon bir an olsun düşmezken İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, İsrail'e çok sert sözlerle yüklendi. Haşim, İsrail'in kulağını çektiklerinin notunu düşerek, "Biz hiç korkmuyoruz. Biz biliyoruz, saldırı yapamazlar. Eğer yaparlarsa biz hazırız. Daha sert karşılık veririz." dedi.

Haber 17-04-24 11:48

Selçuk Bayraktar’dan o paylaşıma yanıt: 'Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer'

Hakkari'de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve Yüksekova'da çekilen fotoğraflarını da paylaştı. Bayraktar, ziyaretteki bir fotoğrafını ''Defol Kürdistan'dan" yazarak paylaşan, terör örgütü destekçisi Hollandalı Frederike Geerdink'e ise "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer" yanıtını verdi.

Haber 15-04-24 22:53

15 yıl sonra aynı yerden paylaştı! Selçuk Bayraktar'ın Hakkari ziyaretine vatandaşların ilgisi dikkat çekti

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Hakkari'de bir takım ziyaretlerde bulundu. Çukurca ve Yüksekova'dan fotoğraflar paylaşan Bayraktar'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Öte yandan Bayraktar'ın aynı bölgeden 2009 yılında çekilmiş olduğu fotoğrafı "Dün, bugün, yarın...Aynı yerdeyiz." diyerek paylaşması dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:38

Dışişleri Bakanlığı'ndan İran ve İsrail açıklaması!

Dışişleri Bakanlığı İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve balistik füze saldırıları hakkında açıklama yaptı.

Haber 14-04-24 17:41

İran saldırıları sonrası İsrail borsasında düşüş

Dünya bu gerilime kilitlendi. İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve balistik füze saldırıları İsrail'in borsasını da etkiledi. İsrail borsasında düşüş kaydedildi.

Finans 14-04-24 15:34

İran İsrail'i vurdu, Hakan Ural canlı yayında gerilimi yorumlarınca sosyal medyada gündem oldu! Bir akıl var...

İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Dünyanın gözü İran-İsrail gerilimindeyken canlı yayında yaşananları Hakan Ural yorumladı. Hakan Ural'ın yorumları ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-04-24 15:13

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans 14-04-24 10:03

Orta Doğu'da kaynayan kazan taştı! İran'ın füzeleri İsrail'in Demir Kubbesi'ne böyle takıldı... O anlar kamerada

Orta Doğu'da kaynayan kazan sonunda taştı. İsrail'in 1 Nisan tarihinde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluğunu vurmasına tepki 13 gün sonra geldi. İran gece saatleri itibarıyla onlarca İHA ve balistik füzeyle İsrail'e misilleme düzenledi. ABD ve İngiltere süper bir hızla İsrail'e desteklerini bildirirken, İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler, İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından imha edildiği anlara dair görüntüler servis edildi.

Haber 14-04-24 09:34

Biden ve Netanyahu'ya açık açık söyledi: İran'a karşı saldırı olursa destek vermeyiz!

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e İHA saldırısının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Biden görüşmede ABD'nin İsrail'e yönelik desteğini bir kez daha vurgularken; saldırıyı "olabilecek en güçlü şekilde" kınadıklarını iletti. Biden Netanyahu'ya, ABD'nin İsrail'in İran'a yönelik herhangi bir yanıt niteliği taşıyan saldırısına ise karşı çıkacağını belirtti.

Haber 14-04-24 08:35

İran'ın saldırısı alay konusu oldu! İsrailliler oyuncakla tiye alıp tek cümlelik notla paylaştı

İran gece saatlerinde yüzlerce kamikaze İHA ve balistik füzeyle İsrail'i hedef aldı. Saldırı dünyada savaş alarmları çaldırırken sosyal medyada akılalmaz bir paylaşım yapıldı. Tek cümlelik notuyla gündem olan paylaşımda İsrailliler, İran'ın hava saldırısını resmen tiye aldı.

Haber 14-04-24 08:08

SON DAKİKA | İran, İsrail'e saldırdı! İHA ve balistik füzeler peş peşe fırlatıldı... İran'dan yeni açıklama: 'Mesele sonuçlanmıştır'

Son dakika haberine göre İsrail'in İran konsolosluğunu vurması sonrasında İran'dan beklenen misilleme geldi. İran, insansız hava araçları ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırı düzenledi. İsrail'in ünlü 'Demir Kubbe'si İran füzelerini imha etti. ABD, İsrail'in yanında olduğunu ilan ederken, Ürdün bazı İran İHA'larını düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan İran yaptığı açıklamada "Mesele sonuçlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-24 06:42

İran-İsrail geriliminde füzeler ateşlendi! Saldırı sonrası dikkat çeken sözler: 3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz

İran'ın İsrail'e insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı başlatmasının ardından "3. Dünya Savaşı" uyarısı dikkat çekti. Tüm dünyada endişe yaratan açıklama Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'dan geldi. Kolombiya lideri Petro, ABD'yi soykırıma destek vermekle suçlarken "3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz" diye konuştu.

Haber 14-04-24 05:19

İran’ın İHA ve füzeleri Yüksekova üzerinde de görüldü

Akşam saatlerinde İran’ın İsrail üzerine başlattığı İHA ve füze saldırıları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin üzerinden geçerken görüntülendi.

Haber 14-04-24 03:37

İran, İsrail'e çok sayıda füze ve İHA fırlattı! Açıklama geldi, saldırıyı böyle engelleyecekler

İsrail'in konsolosluk saldırısı sonrasında İran'ın olası saldırısı başladı. Çok sayıda füze ve İHA, İran'dan İsrail'e fırlatıldı. Saldırının başlamasıyla birlikte İran, Ürdün ve Irak hava sahasını tüm uçuşlara kapattı. İran'ın saldırısı sonrasında gelen son bilgilere göre ABD Hava Kuvvetleri, İran’ın fırlattığı dronları İsrail’e ulaşmadan havada vurmayı deneyecek.

Haber 14-04-24 00:11

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 40 bin varilin üzerine çıkıldığını bildirdi. "Hedefimiz 100 bin varile çıkabilmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Böylece üretilen petrol rekor seviyeye ulaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla bağlanarak, "Petrol üretiminde bu hedefe ulaşarak bizim gücümüze güç katacaksınız." ifadelerini kullandı.

Finans 11-04-24 13:50

İBB'den 'Haluk Bayraktar' açıklaması Hukuki süreç başlatılacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'la ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır" denildi.

Haber 10-04-24 16:44

‘İsrail’e jet yakıtı satışı’ gündem olmuştu! Bayraktar, İmamoğlu'nu hedef aldı: İBB'den yanıt geldi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. Bayraktar iddiayı yayanların İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu söyledi. ‘Alçakça ve şerefsizce iftira kampanyası’ diyen Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacağını, tazminat ile Gazze’ye yardım yapacaklarını söyledi. Öte yandan İBB'den de Bayraktar'ın iddialarına yanıt geldi.

Finans 10-04-24 09:54

Uzak durulması gereken burç erkeklerini açıkladı! Sosyal medyada çok konuşuldu: 'Fingirdek erkek...

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken burç erkeklerini açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Bayraktar videosunda burçlara yönelik yaptığı analizlerle adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 05-04-24 09:13

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 02-04-24 22:32

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 30-03-24 22:36

Trafik kazasında hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri son yolculuğuna uğurlandı

Artvin’de önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri Tolga Gül son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 29-03-24 13:57

Murat Kurum Baykar'ı ziyaret etti! 'Bugün yeni çok şey öğrendim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Baykar'ı ziyaret etti. "Türk savunma sanayinin göz bebeği İHA ve SiHA’ları yerinde inceledik" diyen Kurum "Bugün yeni çok şey öğrendim. Bir kez daha gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Haber 29-03-24 00:12

Nisan ayında fiyatlarda değişiklik olacak mı? Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ifade ederek nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını aktardı.

Finans 28-03-24 19:10

Kapadokya Üniversitesinde üretilen insansız hava aracı tescillendi

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) İnsansız Hava Aracı Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezinde üretilen İHA, tescil sertifikası ile sanayi sicil belgesi aldı.

Yurthaber 28-03-24 13:33

Yeni görüntüler yayınlandı! Aselsan yaptı, Bayraktar TB3 böyle uçtu! Çok önemli bir hamle daha…

Türkiye Savunma Sanayi’nde önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Son olarak, Bayraktar TB3 SİHA ASELFLIR-500 elektro-optik sistemle 6 saat uçuş gerçekleştirdiği 25. uçuş testini de başarıyla tamamladı.

Finans 27-03-24 09:44

Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.

Haber 27-03-24 00:18

Bakan Bayraktar tarih verdi: Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ramazan ayının sonuna işaret ederek, Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacağını bildirdi. Bakan Bayraktar yıl sonu hedeflerini de açıkladı.

Finans 24-03-24 10:55

Yer: Gazze: Havadan insan avı! Görüntüler dehşete düşürdü

İsrail, Gazze vahşetlerine devam ediyor. Son gelen görüntüler, katliamın boyutlarını gözler önüne seriyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nin paylaştığı anlarda, İsrail ordusunun Han Yunus şehrinde işlediği bir sivil katliam kayda alındı. Görüntülerde 4 sivil gencin İHA ile bombalanarak parçalara ayrıldığı görüldü.

Haber 22-03-24 09:45

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Erzincan'da temaslarda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-03-24 08:00

Çanakkale’de İHA destekli kaçak göçmen operasyonu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen İHA destekli operasyonda 84 kaçak göçmen yakalandı.

Yurthaber 19-03-24 15:39

Sofralardan eksik olmuyorlar! TZOB Başkanı en çok hile yapılan 4 ürünü açıkladı

Gıdada fahiş artışlar sonrası vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlere yönelirken TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar taklit ve tağşiş konusunda uyardı. Bayraktar en çok hile yapılan 4 ürünü sıralarken, "Ramazan ayının içinde olduğumuz bugünlerde taklit ve tağşişli gıda ürünlerine karşı denetimler sıklaşmalı ve kesilen cezalar caydırıcı olmalıdır" dedi.

Finans 19-03-24 12:22

Bakan Bayraktar: 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bu sene, 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz." dedi. Bayraktar, "Türkiye olarak enerjideki bu dışa bağımlılık sorununu hep birlikte ortadan kaldırmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-24 15:01

Bakan duyurdu: Altın üretiminde hedef 100 ton

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretimindeki yeni hedefini açıkladı. Bayraktar enerjide bağımsızlık mesajı verdi.

Finans 17-03-24 11:46

Bakan Bayraktar'dan enerjide yeni keşif açıklaması: 3 lokasyonda arama yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu yıl enerjide yeni keşiflerin beklendiğini belirterek, "Karadeniz'de çok önemli 3 lokasyonda 2024 içerisinde arama yapacağız." ifadesini kullandı.

Finans 13-03-24 16:56

Herkesin sorduğu soruya cevap verdi! Kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikler notuyla paylaşıp tek tek sıraladı: 'Ev boş bize gidelim mi?'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar, Instagram'da kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikleri tek tek anlatan bir paylaşım yapınca popüler olmayı başardı. Erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmeyen davranışlarını sıralayan Bayraktar'ın gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 13-03-24 13:53

Bursa'da nefes kesen operasyon! İHA'lar da katıldı, tüm mahalle ablukaya alındı... Kimisi çatıda kaçarken, kimisi gardıropta saklanırken yakalandı

Bursa'dan nefes kesen bir operasyon düzenlendi. 100 ekip, 8 dedektör köpek, 2 İHA ve 1000 polisle yapılan operasyon film setlerini aratmadı. Evlerin çatılarından kaçmaya çalışan torbacılar İHA'lar tarafından tespit edilirken, bazı zehir tacirleri ise saklandıkları evlerin gardıroplarından çıktı. Gözaltına alınan 60 şüpheli Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 12-03-24 10:57

Ramazan öncesi zam şampiyonları belli oldu! TZOB Başkanı açıkladı, 38 üründe...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan ayı öncesi geçtiğimiz yıla göre bu yılın fiyat değişimlerini ve et fiyatlarında yaşanan artışları değerlendirdi.

Finans 08-03-24 12:06

Gabar'daki petrol üretiminde yeni gelişme: Günlük 37 bin varilin üzerine çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 37 bin varilin üzerine çıkıldığını açıkladı.

Finans 07-03-24 16:57

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Eskişehir'de ziyaretlerde bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir'de bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Yurthaber 06-03-24 13:36

Üretici ve market fiyatları arasında uçurum: Yüzde 634,4 farkla rekor limonda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubat ayında üretici ve market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 634,4 ile limonda görüldüğünü bildirdi.

Finans 01-03-24 15:27

Bayraktar AKINCI'dan Çakır seyir füzesiyle tam isabet

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), milli olarak geliştirilen Çakır seyir füzesiyle gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.

Yurthaber 01-03-24 12:18

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40