Ihbar Haberleri

İzmir'de polis memurunun silahla yaralanmasına ilişkin 1 kişi tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir polis memurunun aile içi şiddet ihbarına müdahale için gittiği adreste silahla yaralanmasına ilişkin 1 kişi tutuklandı.

Yurthaber 02-02-2024 07:06

Oğlu intihar eden annenin ihbarı, 'Çukur Çetesi'ni çökertti! Suç gelirleri dudak uçuklattı

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede 'Çukur Çetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin toplamda 11 milyar 10 milyon lira ve 33 kilo altın suç geliri elde ettikleri tespit edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-2023 11:59

Cenaze aracı, yemek siparişi, ölüm ilanı, taşıma firması... 'Film gibi hikayem var' Yaşadıkları akılalmaz! Hiçbir şeyden haberleri de yok, eve gelenin haddi hesabı da...

Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde yaşayan Öztürk ailesi, 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle sorun yaşamaya başladı. Sık sık 112'ye yapılan ihbarlar nedeniyle itfaiye, polis, ambulans ve cenaze aracı gelen evine, esnaf tarafından da kimliği belirsiz kişilerce sipariş edilen yemek ve tatlı gönderilmesinin psikolojisini bozduğunu anlatan Öztürk ailesi, sürekli polise şikayette bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarını ifade etti.

Haber 22-09-2023 12:43

Sahilde ekipleri harekete geçiren olay! Akılalmaz gerçek sonradan anlaşıldı: Meğer Rus çift...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Denizden yapılan aramalarda boğulan herhangi bir kişiye rastlanılmazken, tatil için ilçeye gelen Rus çiftlerin birbirlerine şaka yapmak için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.

Haber 27-06-2023 12:38

Ihbar

İhbar Hakkındaki Haberler Mynet'te. İhbar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

O ülkede bazı okulların e-posta adreslerine gönderilen ihbarlar yetkilileri harekete geçirdi... Hepsi tahliye edildi

Sırbistan'da bazı okullar yapılan bomba ihbarı sonrası tahliye edildi. Bazı okulların e-posta adreslerine okullara patlayıcı yerleştirildiğine dair bildirimlerin gönderildiği aktarılırken bu ihbarın sahte olup olmadığının kontrol edileceği ifade edildi. Ayrıca Sırbistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada daha önce yapılan bomba ihbarlarının asılsız çıktığı vurgulandı.

Haber 29-05-2023 14:55

Bir kişinin ihbarı her şeyi aydınlattı! Ekipler 4 ay çalıştı, 110 dolandırıcılık vakası çözüldü

Yalova'nın Armutlu ilçesinde bir vatandaşın dolandırıcılık ihbarı üzerine yapılan teknik takip sonucu, 110 dolandırıcılık vakası çözüme kavuştu. Jandarma ekiplerinin 4 ilde gerçekleştirdikleri operasyonda 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-01-2023 20:31

İhbar tazminatı gelir vergisi yüzde kaç? İhbar tazminatında gelir vergisi nasıl hesaplanır, gelir vergisi matrahına eklenir mi?

Tazminat ve vergilerle ilgili güncellemeler, işçi ve işverenler için her zaman merak konusu olmuştur. İş sözleşmeleri feshedilirken taraflar arası bazı durumlarda ortaya çıkan ihbar tazminatı da bunlardan biridir. Süresiz iş sözleşmelerinde geçerli olan ve işten ayrılmak isteyen ya da iş akdi bitirilen çalışan ve iş veren için ihbar süresi geçerlidir. Hizmet akdinin süresine göre belirli sürelere sahip olan ihbar tazminatı gelir vergisi matrahına eklenir mi?

Haber 06-01-2023 09:14

Çalınan köpeğini geri almak için mücadele başlattı

İzmir'de bir kursta yöneticilik yapan Berrin Navruz, çalınan köpeğinin bulunması için şüphelilere ait güvenlik kamerası görüntüsünü bulup, polise başvurdu.

Yurthaber 22-12-2022 10:18

Enkaz altında kaldı diye ihbar yaptı, gerçek bambaşka çıktı! İzmir'de hayal gören kişi ekipleri 2 saat uğraştırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişinin toprak altına kaldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri ihbarın yapıldığı bölgede seferber olarak enkaz altına kaldığı söylenen kişiyi bulmaya çalıştı. Ancak 2 saatlik çalışmalar netice vermedi, herhangi bir ize rastlanmadı. İhbarın ardından bambaşka bir gerçek çıktı.

Haber 18-10-2022 13:27

Antalya'da kumar operasyonunda 19 kişi yakalandı

Antalya'da kumar operasyonunda 19 kişi yakalandı

Yurthaber 16-08-2022 13:42