Ihrac Edilenlerin Listesi Haberleri

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 2024-03-23 15:57:19

Süper Lig'in en değerli futbolcusu listesi güncellendi! Zirvede iki isim madalyayı paylaşırken Icardi sürprizi yaşandı...

Transfermarkt'ın yeni güncellemesine göre Süper Lig'in en değerli futbolcuları listesi yenilendi. Zirvede Fenerbahçe'den 2 isim yer alırken, Icardi'nin yer almaması sosyal medyada tepki çekti.

Spor 2024-03-15 15:54:21

Çorum'un tescilli İskilip Ramazan Keşkeği iftar sofralarını süslüyor

Çorum'un İskilip ilçesinin tescilli lezzeti, UNESCO'nun "Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi"nde yer alan İskilip Ramazan Keşkeği, ilçenin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de talep görüyor.

Yurthaber 2024-03-15 07:54:47

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 2024-03-14 17:00:03

Diğer Haber Etiketleri

tarifi tatlısı tarifi Gaziantep katmer tarifi katmer tatlısı Ramazan Ramazan menüsü süper li transfer beşiktaş galatasaray fenerbahçe Trabzonspor Çorum İskilip köpek evcil hayvan kedi güllaç güllaç tarifi milyarder zengin isim Elon Musk Bill Gates Bernard Arnault alara Göz güzellik hücreler posa vf yüz temizleme jeli fetö Murat Kurum hakkı alkan İsrail boykot amazon alışveriş moda mutfak indirim kedi mama kabı kedi kumu proplan proplan köpek maması proplan kısır kedi maması saadet partisi CHP seçim Seçim 2024 Balıkesir cumhuriyet halk partisi İvrindi Yerel seçim Özgür Özel Manisa ehliyet sınavı sosyal medya At erden galatasarayda transfer dönemi Astroloji hangi burç ilik boşanma Koç burcu Akrep burcu İkizler burcu Balık burcu Aslan burcu çiftler sevgi Sevgililer Günü sevgiliyle gidilecek yerler istanbul istanbul da sevgiliyle gezilecek yerler su muhallebisi tarifi osmanlı mutfağı kandil simidi kandil simidi tarifi kandil simit tarifi kandil simiti tarifi kandil simidi nasıl yapılır Miraç kandili Esenyurt Tarım ve Orman Bakanlığı kolay pasta tarif kolay pasta tarifleri pandispan püf noktaları alman pastası alman pastası tarifi muzlu alman pastası ligde elektrikli otomobil Türkiye MTV kasko trafik sigortası hayatta kalma filmleri Ardahan ak parti hava kuvvetleri tsk düğün davetiye Reddit soğan halkası soğan halkası tarifi soğan halkası yapılışı damla çikolatalı kurabiye kurabiye kurabiye çeşitleri Recep Tayyip Erdoğan aday büyükşehir pizza hamuru pratik pizza hamuru pizza pizza sosu pizza sosu tarifi emekli promosyon kolay karnabahar kızartması tarif Karnabahar karnabahar kızartma tarifi karnabahar kızartması nasıl olur karnabahar kızartması tarifi kış yemekleri yemek Zam Menemen Uludağ çeşme Lahmacun ayva tatlısı ayva ayva tatlısı nasıl yapılır ayva tatlısı tarifi kek nasıl kek tarif kek tarifi kek yapmak kek şerbeti nasıl yapılır reyhan şerbeti reyhan şerbeti tarifi Kira destek Kentsel dönüşüm Ordu salep Van epstein Simpsons dizisi Berber antalya Altın makas araç muayene istasyonu Otomobil

31 bin liralık 'iftar ve sahur' önerisi! Sağlık Bakanlığı'nın listesi tepki topladı: Asgari ücretli 16, emekli 9,5 gün oruç tutabiliyor

Sağlık Bakanlığı'nın Ramazan ayı için paylaştığı sağlıklı beslenme için menü önerisi, 4 kişilik bir aileye aylık 31 bin liraya mal oluyor. Asgari ücretli bir aile bu tavsiye ile ancak 16 gün, emekli ailesi de 9.5 gün oruç tutabiliyor.

Finans 13-03-24 08:17

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Milyarderler listesi açıklandı! Tahtın sahibi tepetaklak oldu, işte zirvedeki sürpriz isim!

Bloomberg Milyarderler Endeksi listesi belli oldu. Elon Musk birinci sıradaki yerini kaybederken zirvedeki isim 201 milyar dolar servetiyle Bernard Arnault oldu.

Finans 10-03-24 11:21

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-24 14:54

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

İndirimlerle dolu yeni bir hafta başladı! Günün fırsat ürünlerini sizin için seçtik

Alışveriş listenizdeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ünlü markaların indirimlerine bakmadan geçmeyin. İşte karşınızda, indirimlerle dolu günün fırsat ürünleri listesi!

Haber 04-03-24 12:01

Evcil hayvan sahiplerinin Almakla ne iyi ettim! dediği ürünler listesi

Her evcil hayvan sahibi, sevgili dostlarının hayatlarına kattığı değeri ve mutluluğu bilir. Peki birlikte geçirdiğiniz zamanlarda, onların hayatını daha da güzelleştirecek ürünlerden haberdar mısınız? Mama, oyuncak, yaşam alanı ve daha pek çok kategoride evcil dostlarımız için geliştirilmiş ürünler mevcut. Minik dostlarınızın ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulmak için hazırladığımız içeriğimize göz atarak birlikte geçireceğiniz anları daha da özel kılabilirsiniz.

Haber 01-03-24 19:36

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 21-02-24 19:26

Balıkesir İvrindi'de CHP'nin aday listeleri seçim kuruluna teslim edilmedi

CHP, belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerine ilişkin aday listesi, süresinde İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmediği için Balıkesir'in İvrindi ilçesinde yerel seçimlere katılamayacak.

Yurthaber 21-02-24 12:10

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 21-02-24 09:07

11 yıl boyunca 23. kez ehliyet sınavına girdi! Ancak 24. hakkında kazanabildi... 2012'de bir başlıyor arkadaşlar

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekti. Tam 11 yıl boyunca 23. kez ehliyet sınavına giren bri kişi sonunda 24. hakkında ehliyetinin sahibi oldu. İsmi açıklanmayan ehliyet sahibinin tam 1 sayfa uzunluğunda yıllarda göre girdiği ehliyet sınavlarının listesi gösterildi.

Trend 17-02-24 14:55

UEFA'nın beklenen listesi yayımlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 20 kulüp arasında yer aldı

Futbolun patronu FIFA tarafından ara transfer döneminde harcanan rakamlar açıklandı. En çok bonservis ödeyen ülke Fransa olurken listede Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 16-02-24 11:17

En çok boşanan burçlar belli oldu! 'Evet' demeden önce bir kez daha düşünün

Astroloji, ilişkilerde bazı burçların daha fazla boşanma eğiliminde olduğunu öne sürüyor. Bu bilgiler, ilişkilerde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Boşanma hem partnerleri hem de yakın çevresini derinden etkileyebiliyor. Astrolojiye göre en çok boşanan burçlar listesi haberimizde.

Kadin 13-02-24 11:58

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-24 18:50

Az malzemeli nefis tatlı: Su muhallebisi tarifi! Kolay su muhallebisi nasıl yapılır? İşte malzeme listesi...

Sütlü tatlı denince şüphesiz akla ilk gelenlerden biri de muhallebi oluyor. Az malzeme ile hazırlanan ve muhallebinin yapımına çok benzeyen su muhallebisi adından da anlaşılacağı gibi su eklenerek yapılıyor. İçeriğinde hem su hem de süt bulunan su muhallebisi tatlısı oldukça hafif ve sevilen tatlar arasında yer alıyor. Peki, kolay su muhallebisi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte yemelere doyamayacağınız su muhallebisi tarifi...

Yemek 09-02-24 16:03

Kıtır kıtır susamlı kandil simidi tarifi! Evde pratik kandil simidi nasıl yapılır?

Kandil simidi, Türkiye'de geleneksel olarak kandillerde dağıtılır. Şekli itibariyle simidi andıran kandil simidi susamlı ve sade çeşitleriyle ikram edilir. Hakiki kandil simidi tarifinde mahlep, ayrıca susam veya çörek otu kullanılır. Türkiye'de özellikle kandillerde üretilmekle birlikte, çoğu pastanede her gün yapılan kandil simidi tarifi merak ediliyor. İşte kıtır kıtır susamlı kandil simidi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 06-02-24 15:16

Esenyurt damgası! 57 ili geride bıraktı, Türkiye'nin en kalabalık ilçesi oldu! TÜİK açıkladı... İşte listeye giren ilk 10 ilçe

Türkiye'nin en kalabalık ilçeler listesi belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan nüfus verilerine göre ilk 10 ilçenin yer aldığı listeye Esenyurt damga vurdu. 977 bin 489 nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olan Esenyurt, aynı zamanda 57 ili de geride bıraktı. Esenyurt'u sırasıyla Çankaya ve Keçiören ilçeleri takip etti.

Finans 31-01-24 15:59

Tarım ve Orman Bakanlığı'na 5500 sözleşmeşi personel alımı yapılacak! Hangi bölüme, kaç kişi alınacak? İşte kadro listesi...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığa 5 bin 500 personel alımı sürecinin başladığını duyurdu. Bakan Yumaklı hangi kadroya kaç kişinin alınacağına dair de bir tablo paylaştı.

Finans 31-01-24 11:33

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Sacha Boey'un Bayern'e transferi sonrası Süper Lig'deki en değerli oyuncu listesi değişti! İşte zirvenin yeni sahipleri...

Galatasaray'da Sacha Boey'un Bayern Münih'e transferinin ardından Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesinde güncelleme yaşandı. Bundan önceki süreçte birinci sırada bulunan Boey'in yerine yeni oyuncular geçti.

Spor 29-01-24 11:53

27 modelde Türkiye kapısı kapandı! Yeni yasa ile her şey değişti: Bu otomobiller 2024'te satılamayacak

Ticaret Bakanlığı’nın elektrikli araç ithalatına ilişkin aldığı karar sonrası birçok marka ve model için Türkiye kapısı şimdilik kapandı. Eğer yasada herhangi bir değişiklik yapılmazsa tam 27 model Türkiye’de satılamayacak. Yasağa takılan şirketler ise yeni ithalat koşullarına göre araçlarını Türkiye’de satabilmek için gerekli adımları atacaklarını dile getiriyorlar. İşte herkesin merak ettiği o araçların listesi…

Finans 27-01-24 14:41

En vatansever ülkeler listesi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? 'Ülken için savaşır mısın?' diye soruldu, Türkiye'deki oran dikkat çekti

Dünyanın en vatansever ülkeleri belli oldu. Türkiye'nin söz konusu listede ilk 10'da yer almaması sosyal medyada gündem oldu. Gallup tarafından yapılan araştırmada, dünyanın çeşitli ülkesinde yaşayanlara "Ülkeniz için savaşır mısın?" diye soruldu. Türkiye'deki katılımcıların verdiği yanıtlara göre evet ya da hayır diyenlerin oranları dikkat çekerken, Finlandiya detayı da çok konuşuldu.

Haber 25-01-24 09:09

MTV’den trafik sigortasına, kaskodan araç muayene ücretine! Araç sahipleri dikkat, 31 Ocak’ta bitiyor: Kalem kalem ortaya çıktı

2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ödeme süreci 31 Ocak’ta tamamlanacak. Araç sahipleri en düşük MTV için yüzde 58,46’lık zam sonrası 347 TL, en yüksek 160 bin lira ödeme yapmak zorunda. Öte yandan zorunlu araç muayene ücreti, trafik sigortası ve kasko fiyatlarındaki artış da araç sahiplerini bu yıl zorlayacak. İşte kalem kalem o masraf listesi…

Finans 25-01-24 07:37

En iyi hayatta kalma filmleri – Nefesinizi kesecek en iyi hayatta kalma temalı filmler listesi

Film izlemek birçok kişinin en keyif aldığı aktivitelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hayatta kalma filmleri, izleyen insanları oldukça etkilemektedir. Her insan hayatta kalmak için belirli konularda mücadele etmektedir. Özellikle yaşam ile ölüm arasında kalındığında bu mücadele daha da zorlu bir hâle dönüşür. Zor durumlar karşısında yaşamak için savaşan kişileri konu alan birçok film vardır. Peki, en iyi hayatta kalma filmleri hangileridir?

Trend 24-01-24 14:26

Ardahan’da Restoran ve kafelere ’fiyat listesi’ denetimi

Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü personeli tarafından, yiyecek-içecek hizmeti sunulan işletmelerde fiyat tarifesi ve fiyat listelerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 24-01-24 11:44

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları kimler oldu? İşte adayların listesi

AK Parti'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak tanıtım toplantısına çevrildi. Toplantı öncesinde Ankara ilçe belediye başkan adaylarının listesi kulislere sızdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adaylarına İl Başkanı Hakan Han Özcan tarafından tebliğler yapıldı.

Haber 23-01-24 23:43

Türkiye Fransa'yı geçti, tırmanıyor! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri listesi açıklandı... İşte 2024'e damga vuracak ilk 10 ülke

Dünyanın en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeleri belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeler listesi güncellendi. 2024 yılının ilk verileriyle birlikte Türkiye, Fransa'yı geride bıraktı. Açıklanan güncel listede Türkiye, dünyanın en güçlü hava kuvvetleri sıralamasında yine ilk 10'da yer aldı. İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2024 listesindeki ülkelerin sıralaması...

Finans 22-01-24 11:40

Böyle düğün görülmedi! Gündem olan yasaklar listesi: Keller, şişmanlar ve dövmeliler giremez!

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün davetiyesi görenleri şaşkına çevirdi. Misafirlerin uyması gereken kurallar ve yasakların yazdığı davetiyedeki maddeler gündem oldu. İşte o davetiye!

Trend 21-01-24 11:37

Çıtır çıtır soğan halkası tarifi! Evde kolay ve lezzetli soğan halkası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Soğan halkası tarifi merak ediliyor. Soğan halkasını ister hamburger ve pizza gibi menülere eşlik olarak ister ara öğünde patates kızartmasının yanına servis edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay oolan soğan halkasını yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, soğan halkası nasıl yapılır? İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzeme listesi....

Yemek 20-01-24 18:05

Ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi! Nefis damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Damla çikolatalı kurabiye tarifi ağızda dağılan yumuşak dokusuyla deneyenlerden tam puan alıyor. Temel kurabiye malzemeleri ve damla çikolata ile hazırlanan bu tarif davet sofralarına çok yakışan ikramlıklardan biri. Damla çikolatalı kurabiyenin bu tarifi ile çat kapı misafire be hazırlasam derdine son vereceksiniz. İşte ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi...

Yemek 19-01-24 18:04

Erdoğan 9 ismin üstünü çizdi! Belediye başkanları aday gösterilmedi: Deprem bölgesine yeni adaylar: Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman...

AK Parti'nin yeni belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adaylar arasında 9 kentin belediye başkanının yeniden aday gösterilmemesi dikkat çekti. Alınan karar sonrası "Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 ismin üzerini çizdi" yorumları yapıldı. Peki hangi mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilmedi? İşte isim listesi..

Haber 18-01-24 15:46

AK Parti'nin belediye başkanı aday listesi! 48'i daha açıklandı! Sayı 74 oldu... Erdoğan kürsüye tek tek çağırdı

Yerel seçimlere 73 gün kaldı. AK Parti merak edilen isimleri ilan etmek için Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması beklenen adaylar ise daha öncesinde belli oldu. 48 adayın ismi tek tek açıklanırken; büyükşehir ve il bazında toplam 74 il duyurulmuş oldu. İşte AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak adaylarının isim listesi...

Haber 18-01-24 12:21

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-24 17:50

Emekliye ek zam açıklandı, sırada emekli promosyonları var! 15 bin TL’yi gören yeni liste hazırlığına başladı! İşte en yüksek emekli maaş promosyonu veren bankalar

Emekli maaşı zammı oranlarının netleşmesi sonrası en yüksek emekli promosyonu için bankaların yarışı başladı. Emekliye 15 bin TL ödenecek! Bankalar 2024 emekli maaş promosyonu için kesenin ağzını açtı. Peki, hangi banka, ne kadar emekli maaşı promosyonu ödüyor? İşte Ocak 2024 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...

Finans 17-01-24 09:01

Pratik ve lezzetli karnabahar kızartması tarifi! Karnabaharı sevmeyen bile bayılarak yiyor! İşte malzeme listesi

Kış aylarının gözde sebzelerinden karnabahar birbirinden lezzetleri yemek çeşitleriyle sofralarda yerini aldı. Klasik karnabahar tariflerinden sıkılanların deneyebileceği bu karnabahar kızartması tarifi yediden yetmişe herkes tarafından bayılarak tüketiliyor. İşte pratik ve lezzetinden parmak ısırtan karnabahar kızartması tarifi...

Yemek 16-01-24 17:39

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Fiyat listesinde, en ucuz yiyecekler 250 TL'den başlarken bir menemenin fiyatının da 400 lira olduğu görüldü.

Finans 16-01-24 17:29

Tam mevsimi: Nefis ayva tatlısı tarifi! Pratik ayva tatlısı nasıl yapılır? Misafirlerinizin bayılacağı lezzet

Sonbahar ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sofralarımızı süsleyen ayvanın hem kendisi hem de tatlısı oldukça seviliyor. Tam mevsimi gelmişken denemeniz gereken nefis ayva tatlısı tarifi ile misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. En pratik adımlarla hazırlayabileceğiniz ayva tatlısı tarifi ile damakları unutulmaz bir tat bırakacaksınız. İşte ayva tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:41

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:25

Hem sağlıklı hem lezzetli reyhan şerbeti tarifi! Püf noktalarıyla reyhan şerbeti nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Reyhan şerbetinin püf noktalarıyla tarifi merak ediliyor. Hem lezzetli hem sağlıklı reyhan şerbeti damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Reyhan şerbetinin öksürüğe iyi gelmesi, vücutta onarımı hızlandırması ve iştah açmasının yanında pek çok faydası vardır. Peki, reyhan şerbeti nasıl yapılır? İşte reyhan şerbeti tarifi...

Yemek 12-01-24 18:01

Kentsel dönüşümde kira desteği arttı: İşte illerde yeni ücret listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmak için kira desteğini artırdı. İllerde yeni ücret listesi de belli oldu.

Finans 10-01-24 10:22

Türkiye savunmada atağa kalktı! Dikkat çeken yükseliş! Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesi yayımlandı... İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) listedeki yeni sırası

Dünyanın en güçlü orduları belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı dünyanın en güçlü ordularını bu yıl da güncelledi. Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesinde Türkiye'nin yükselişi ise dikkat çekti. Ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktörün dikkate alınarak hazırlanan listede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2023 yılına göre 3 basamak yükseldiği görüldü.

Finans 10-01-24 09:45

Kışın içinizi ısıtacak: Salep tarifi! Gerçek salep nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, geleneksel bir içecek arıyorsanız, gerçek salep tarifi tam da size göre! Gerçek salep nasıl yapılır, hangi malzemelerle hazırlanır merak ediyorsanız, bu eşsiz tarif size yardımcı olabilir. Salebin yapımı oldukça basittir ve malzemeler genellikle her evde bulunur. Kışın sıcacık bir içecek keyfi yaşamak istiyorsanız salep tarifi ve malzeme listesi haberimizde.

Yemek 09-01-24 17:50

Van’da iş yerlerine ‘fiyat listesi’ denetimi

Van’da yiyecek ve içecek hizmeti veren iş yerlerine fiyat listelerine yönelik kapsamlı denetim yapılırken, fiyat listesi olmayan işletmeler için tutanak tutuldu.

Yurthaber 09-01-24 12:21
Van

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-24 09:01

Saç sakal kesimi bin lirayı geçti, Antalya'da rekor zam gündemde: Altın makasla mı kesiyorlar

Yeni yılla birlikte Antalya'daki berberlerin de tarifleri zamlandı. Kentte saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. 20 yılı aşkın süredir kentte 4 farklı tarifeyle fiyat listesi oluşturuluyor. Fiyatlar sosyal medyada gündem oldu. İşte yeni tarife...

Finans 03-01-24 13:34