Ihtiyac Sahibi Ogrenciler Haberleri

Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatacak: Herkesin gözü Instagram ve WhatsApp'taydı: 29 Nisan öncesinde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyurdu. Bu karardan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın etkilenmeyeceği bildirildi.

Finans 2024-04-15 14:53:48

Liverpool ve Arsenal kaybetti, Manchester City zirvenin yeni sahibi oldu

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un ardından şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal de sahasında Aston Villa'ya 2-0 mağlup olarak liderliği Manchester City'ye kaptırdı

Spor 2024-04-15 07:57:22

SON DAKİKA: Fenerbahçe öldü öldü dirildi! Edin Dzeko'nun tarihe geçtiği maçta Sarı-Lacivertliler Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek mağlup etti

Son dakika: Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. İlk yarıyı rakibi karşısında 1-0 yenik durumda tamamlayan Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 üstünlükle tamamlayarak 3 puanın sahibi oldu. Öte yandan takımının beraberlik golünü kaydeden Edin Dzeko attığı bu golle Sarı-Lacivertli kulübün tarihine adını yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-14 20:59:33

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 2024-04-14 11:53:41

Çalışanın bir anlık dalgınlığı döviz bürosuna pahalıya patladı! Az bir para değil, yazık günah

Gaziantep’te bir döviz bürosu çalışanı, yoğunluk sırasında 7 tam altın vereceği müşterisine dalgınlıkla 10 tam altın verdi. Yanlış işlem sonucu verdiği 3 tam altın, döviz bürosuna 49 bin 500 TL’ye mal oldu. Döviz bürosu sahibi ise “Ortada bir emek var, az bir para değil. 3 tam altın 50 bin TL’ye yakın para ediyor. Yazık, günah" dedi. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 14-04-24 11:22

Meclis'te konut mesaisi! Kirada yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü Meclis gündemindeki yeni düzenlemelerde. "Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı, uygulamaya devam mı edilecek?" soruları Meclis'te yanıtlanacak.

Finans 14-04-24 07:59

Kalçasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı! Kalçasıyla 'En Uzun Hulahop Çevirme' rekorunun sahibi oldu: Tam 55 dakika 4 saniye...

Guinness Rekorlar Kitabı'nda birbirinden değişik kategorilerde rekorlar yerini alırken Andrea Hulamyhoop, kalçasıyla en uzun süreli hulahop çevirme rekorunun sahibi oldu. 2021 yılında 31 dakika 25 saniyeyle rekorun sahibi olan Hulamyhoop, kendi rekorunu geliştirerek 55 dakika 4 saniyeye uzattı. O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu.

Trend 13-04-24 07:40

Sahibi kayıp ihbarı yapmıştı! Şaşkına çeviren görüntü... Kaçan yarış atı tren istasyonuna daldı

Avustralya’dan herkesi şaşkına çeviren görüntüler geldi. İlginç olayda, bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre atın sahibi olay öncesi kayıp ihbarında bulunmuştu.

Haber 10-04-24 17:32

İftar sonrası geri dönüp dehşet saçtılar! İstanbul'da lahmacun siparişi tartışmasında silahlar patladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde cumartesi iftardan sonra korkunç anlar yaşandı. Lahmacun siparişlerinin gecikebileceğini duyan müşterilerle iş yeri sahibi tartıştı. Müşteriler iftar sonrası iş yerine gelip dehşet saçtı, panik görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:58

40 yıldır yaşadığı evini kaybetti! 'Ben çocukları uyardım, müdahale edemedim'

Antalya'da talihsiz bir olay meydana geldi. Çocukların kapı önünde sünger yakmasıyla çıkan yangında tek katlı müstakil ev ile evin önünde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait sinekle mücadelede kullanılan kamyonet küle döndü. Dumandan etkilenen ev sahibi Fatma Özdemir'e ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, eşi Mehmet Ali Özdemir ise "Sünger olunca müdahale edemedim, alevler boyumu geçti. Gidecek bir evim yok. 40 yıldır yaşadığım evimi kaybettim" dedi.

Haber 08-04-24 23:57

Galatasaray kupasını kavuşuyor! Sarı-Kırmızılılar Süper Kupa'yı o maçta kaldıracak

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Süper Kupa'nın sahibi olan Galatasaray resmi kararı beklerken, Sarı-Kırmızılılar'ın kupayı kaldıracağı tarih belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 22:24

İsrail ile ticareti tohum üzerine değilmiş: MHP'li Hilmi Durgun'dan 'milli görev' savunması

Son günlerde Türkiye'nin İsrail ile ticareti çok konuşuluyor. 31 Mart yerel seçimlerine de etkisi olduğu değerlendirilen konuyla ilgili MHP'li Milletvekili Hilmi Durgun eleştirilerin hedefindeydi. Durgun, sahibi olduğu firmanın İsrail ile 'gübre hammaddesi' ticareti yaptığını belirterek iddialara yanıt verdi.

Haber 08-04-24 11:17

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 05-04-24 14:07

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 11:59

Tüm dünya bu maçı konuşuyor! Chelsea-Manchester United maçında galibiyet 90+10 ve 90+11'de atılan gollerle geldi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftası sezonun maçına sahne oldu. İki ezeli rakip Chelsea ile Manchester United Stambford Bridge'de karşılaşırken mücadele 10 ve 11. uzatma dakikalarında atılan gollerle ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 07:50

Başakşehir sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı! Ev sahibi ekip puanı son saniyede kurtardı

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele Başakşehir'in uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 eşitlikle sonuçlanırken puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 22:30

Taylor Swift milyarderler listesine girdi! Net serveti dudak uçuklattı

14 Grammy ödülü sahibi olan ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift, Dünya Milyarderler Listesi'ne girmeyi başardı. Ünlü şarkıcı 1,1 milyar dolarlık net servetiyle bu yılın milyarderler listesinde 2 bin 545. sırada yer aldı.

Magazin 03-04-24 12:35

Üniversite öğrencileri gönüllülük dersi ile 300 çocuğu bayramlıklarla mutlu etti

Erzurum'da üniversite öğrencileri "gönüllülük" dersi kapsamında başlattıkları "Bu bayram beni sen giydir" projesi ile temin ettikleri bayramlıklarla ihtiyaç sahibi 300 çocuğu mutlu etti.

Yurthaber 03-04-24 11:55

Eskişehir’e yerleşen depremzedelerden Ramazan dayanışması

Eskişehir’de, 6 Şubat tarihli depremler sonrası depremzedeler tarafından açılan yemek işletmelerinden 3’ü, kendileriyle aynı yıkımı yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği yardımı yapıyor.

Yurthaber 03-04-24 10:31

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Acun Ilıcalı, 'Ali Koç ile aynı fikirde değilim' diyerek isyan etti! ''Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felaket''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında Fenerbahçe ile ilgili ifadeler kullanmıştı. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Vitor Pereira hakkında da konuşan Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-04-24 09:38

Formula 1'in sahibi Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

Formula 1'in sahibi Liberty Media, 3,6 milyar sterlinlik bir anlaşmayla MotoGP'yi satın aldı.

Spor 01-04-24 21:32

Makatından 15 cm'lik PVC borusu çıkarıldı! Tuvalet tartışmasında kiracılar deliye döndü, 67 yaşındaki ev sahibine dehşeti yaşattı... Korkunç iddia!

Ev sahibi-kiracı kavgası cinsel saldırıya dönüştü. Zonguldak'taki kira ve tuvalet gideri yüzünden kiracısı olan baba ve oğulla tartışan 67 yaşındaki ev sahibi, bir süre sonra makatında acı hissettiğini söyleyerek ambulans çağırmalarını istedi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın makatından 15 cm uzunluğunda 2 cm çapındaki PVC boru çıkarıldı. Tedavisi süren Hasan S., kiracılarının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek şikayetçi oldu. Kiracılar ise suçlamaları reddetti.

Haber 01-04-24 12:02

Oy zarfa nasıl konulur? Yanlış oy kullanan seçmene yeni pusula verilir mi?

Seçim döneminde oy kullanma hakkına sahip olan bireyler, seçmen olarak tanımlanmaktadır. Seçmenlerin seçim günü sandık başına gidip oy kullanması önemli bir vatandaşlık görevi olarak bilinmektedir. İlk kez oy kullanacak olanların oy kullanımı hakkında bilgi sahibi olması da bu noktada önemlidir. Oyların yanlış ya da hatalı kullanılması ise oyların geçersiz sayılmasına yol açabilir. Peki oy zarfa nasıl konulur, yanlış oy kullanan seçmene yeni pusula verilir mi?

Haber 31-03-24 05:35

Oy nasıl kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Seçimlerde sandık başına gidip oy verme hakkını kullanmak her vatandaş için oldukça önemlidir. Oy kullanırken bazı önemli konulara da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oy kullanım anında yapılan en ufak bir hata o oyun geçersiz sayılmasına yol açabilmektedir. Özellikle ilk kez oy kullanacak kişilerin bu konu hakkında bilgi sahibi olması, oy verme sürecinin sağlıklı geçmesi açısından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Peki, oy nasıl kullanılır ve oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Haber 31-03-24 05:35

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Hull City son maçta kendini ateşe attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig'e çıkma planları yapıyordu. Championship'in 39. haftasında Stoke City'ye mağlup olan Hull City, play-off yolunda ağır bir darbe aldı.

Spor 30-03-24 10:16

Müsabakalardan madalyaları ile döndüler

Bilecikli sporcular madalyalarla döndü.Kocaeli’nde düzenlenen Kocaeli Uluslararası Judo Turnuvasında Süper Minikler kategorisinde müsabakaya çıkan Bilecikli sporcular madalyaların sahibi oldu.

Yurthaber 29-03-24 11:57

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “18 yaşındaki yaklaşık 5 bin genç artık GençKart sahibi”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu.

Yurthaber 29-03-24 10:21

Pandemi döneminde 4 bin TL'ye ev sahibi oldu! Görenler şaşırıyor, hayranlıkla inceliyor 'Çok rahat ve havadar'

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Tırazlar Mahallesinde Ali Dölek isimli üzüm üreticisinin bağın kenarında bulunan dut ağacına yaptığı ahşap kulübe ilgi odağı oldu. Dölek kulübeyi 4 yıl önce pandemi döneminde yaptığını ve 4 bin TL'lik masraf ettiğini söyledi.

Haber 29-03-24 10:04

Sahibinden satılık tarihi kilise! İstenen rakam dikkat çekti

Sivas'ta 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay (43) tarafından satışa çıkarıldı. Emlak danışmanı Vahap Yıldız, “Tapusu var ve satılmasında hiçbir engel gözükmüyor. Kilise 1’inci derecede sit alanı ve koruma altındadır. Bugün itibarıyla satışa çıkardık” dedi. Kilise için istenen rakam ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 09:59

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-24 14:52

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-24 15:57

Sahibi marketteyken elektrikli bisikleti çaldı

Adana’da herkesin gözü önünde elektrikli bisiklet çalan bir kişi önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 26-03-24 09:56

İzmir'de hırsızlık iddiasıyla 2 kişiyi silahla yaralayan tekel bayisi sahibi tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla tartıştığı 2 kişiyi silahla yaralaması sonucu gözaltına alınan tekel bayisi sahibi tutuklandı.

Yurthaber 26-03-24 08:21

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 26-03-24 08:19

Köy hayatı tutkunu çift 2 koyunla başladı! Şimdi çiftlik sahibi oldular

Düzce'nin Konaklı köyünde yaşayan Figen ve Kadir Ayyıldız çifti, devlet desteğiyle aldıkları 2 koyunla başladıkları besicilikte büyüdüler. Aldıkları diğer desteklerle ahırlarını büyüten çift, 8 yılda hayvan sayısını 200'e çıkardı.

Haber 25-03-24 19:37

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 25-03-24 10:59

Beşiktaş’ta dehşete düşüren olay! Fren yerine gaza basan sürücü bir kadına çarpıp eve daldı

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.

Haber 25-03-24 10:44

Hırsız çifti vuran market sahibinin de hırsızlıktan suç kaydı çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde marketinden ürün çaldığı iddiasıyla bir çifti evine kadar takip eden market sahibi, tartıştığı adamı ve kadını tabancayla vurdu.

Yurthaber 25-03-24 07:56

İzmir'de tekel bayisi sahibi hırsızlık iddiasıyla 2 kişiyi silahla yaraladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde tekel bayisi sahibi, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla tartıştığı 2 kişiyi silahla yaraladı.

Yurthaber 25-03-24 07:44

Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe Opet!

AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Spor 24-03-24 19:11

'Belediye paramı ödemedi' dedi, yaptığı 'pes' dedirtti

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 8 yıl önce belediye tarafından açılan yolun geçtiği arsa sahibi Kadriye Ekinci, kamulaştırma bedelinin ödenmediği iddiasıyla yolu kepçeyle kazdırıp, parke taşlarıyla kapattı. Yoldan geçmek isteyen sürücüler, kapalı olduğunu görünce geri dönerken, belediye konu ile ilgili açıklama yapmadı. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 14:59

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Koyun besicisinin öldürüldüğü olayda 7 şahıs tutuklandı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koyun çiftliği sahibi Ali Çirkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yurthaber 22-03-24 13:56

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Kira gelir vergisi, vergi kanunları kapsamında ev ve ticari mülk gibi gayrimenkulleri kiraya vererek gelir kazananlar için devlet tarafından uygulanan bir vergi türüdür. Mülk sahibi kişiler için resmi kurumlara bildirim yapmak ve bununla birlikte vergi vermek oldukça önemlidir. Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Haber 21-03-24 23:48

'CHP broşürü bıraktın' kavgası! Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü

Antalya'da gündüz saatlerinden yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir bakkala CHP broşürü bırakmak isteyen kişiyle market sahibi arasında tartışma yaşandı. Dayılarının kavga ettiğini gören yeğenler de markete geldi. Kavgada silahlar çekilince 1 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 17:12

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 12:28

Yüksek kar vaadiyle 100 milyon dolarlık vurgun! Evi, arabayı satıp...

Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan on binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, bir an önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi. 2021 yılında evini ve babasından kalan arsasını satıp şirkete 100 bin dolar kripto yatıran Suat Şimşek, "Ben evimi satıp bu işe girdim, şu anda kirada oturuyorum. Bir an önce yakalanmalarını istiyoruz" dedi.

Haber 21-03-24 11:59

İşitme engelli milli judocu Enes Yıldız, dünya şampiyonluğu hedefiyle çalışıyor

Avrupa ve dünya şampiyonalarında ikincilik ile üçüncülük sahibi 28 yaşındaki işitme engelli milli judocu Enes Yıldız'ın hedefi, katılacağı Dünya Şampiyonası'nda bu kez altın madalyaya ulaşmak.

Yurthaber 21-03-24 11:14