Ii Dunya Savasi Haberleri

Bakan Yumaklı duyurdu: Hibe tutarı 1.2 milyar TL'ye ulaştı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD-II programında desteklenen proje sayısı ve hibe tutarını açıkladı. IPARD-II kapsamında üreticilere destek veriliyor.

Finans 2024-04-02 12:02:30

Çivi ve tellerle yaptıkları hayrete düşürdü

Düzce’de lise öğrencileri filografi sanatını 2 ayda öğrenip, metrelerce uzunlukta tel ve ip kullanarak ünlü isimlerin portrelerini yaptı. Sultan II. Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, Tarık Akan’dan Adile Naşit’e kadar yapılan birçok ünlü ismin portresi okul içinde sergilenmeye başladı.

Haber 2024-02-27 12:36:44

Yılda sadece 2 kez gerçekleşiyor! Firavun'a güneş vurdu

Yılda sadece iki kez gerçekleşen doğa olayına yerli ve yabancı turistler akın etti. Mısır'ın Asvan kentindeki Ebu Simbel Tapınağı'nda bulunan Firavun II. Ramses'in heykeline güneş ışığı vurdu. Söz konusu tarihi olay sadece, II. Ramses'in "doğum günü" kabul edilen 22 Ekim ve "taç giyme günü" olduğu belirtilen 22 Şubat'ta gerçekleşiyor ve 20 dakika sürüyor.

Haber 2024-02-22 20:36:53

Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından Osmanoğlu ailesinden açıklama! Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan paylaştı

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri büyük tepki çekmişti. Yaşanan olayın ardından Osmanoğlu ailesinden bir açıklama geldi. Roksan Kunter Özkan "Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur" notuyla ailenin mesajını paylaştı.

Haber 2024-02-22 19:35:29

İlber Ortaylı katıldığı nikah törenindeki o sözlerle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı: 'Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim'

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olduğu törende Şevki Yılmaz'ın söyledikleri tepki çekti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaylı, "Eski bir milletvekilinin yersiz konuşmalarını tasvip etmem mümkün değildir. Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim. Bunlar tarih bilmeyen insanların kahvehane köşelerine yakışan sözleridir. Açık bir Atatürk düşmanlığıdır, hazımsızlığıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 19:28

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-24 10:51

Uzun pil ömrü, ergonomik tasarım... Bose QuietComfort Earbuds II günün fırsat ürünü

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds II size göre olabilir. Sadece geçen ay Amazon'da 50 adetten fazla satılan ürün, bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 12:29

Bakan Yumaklı açıkladı: 768 milyon lira hibe desteği verilecek

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AB Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri (IPARD-II) Programı kapsamında, hayvancılık ve gıda işleme sektörlerine yönelik 768 milyon lira hibe desteği verileceğini açıkladı.

Finans 16-01-24 13:02

Fiyatı 2 bin 635 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmeyen Columbia Watertight Ceket indirimde

Çok satanlarda birinci sırada yer alan Columbia Watertight II Ceket, donanımlı Omni-Tech teknolojisi sayesinde yağmurlu havalarda kuru kalmanızı sağlıyor. Üstelik şimdi Günün Fırsatları kapsamında indirimde! Yağmur çamur demeden konforlu ve güvenli bir kış geçirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Yağmurlu havalarda tarzınızı korurken sizi koruyacak Columbia Watertight Ceket indirimi bitmeden sahip olmak için acele edin.

Haber 12-01-24 16:45

Bartın’da taşkın ve su kıtlığı riski en aza indirilecek

Bartın Üniversitesi’nin (BARÜ) Avrupa Birliği (AB) IPA II Çerçeve Anlaşması çerçevesinde hazırladığı projeyle Bartın’da taşkın ve su kıtlığı risklerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 12-01-24 09:04

İlk bölümüyle büyük ses getiren Atatürk filminin ikinci kısmının afişi yayınlandı! Afişi bile sosyal medyada gündem yaratmaya yetti

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı "Atatürk 1881-1919"un ikinci filminin afişi paylaşıldı. 5 Ocak'ta vizyona girecek olan film "Atatürk II" adını taşıyor ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı’na ve 1919 yılında Samsun'a çıkışına kadar yaşanan sürece odaklanıyor.

Trend 15-12-23 15:33

Tokat'ta heyecanlandıran keşif: Temel kazısında bulundu! En az 500 yıllık

Tokat'ta yıkılıp yerine yapılacak olan yeni okulun temel kazısında, tarihi hamam kalıntıları bulundu. Kalıntıların, Sultan II. Beyazıt dönemine ait olduğu düşünülen ve Hazinedar Başı Firuz Ağa tarafından 1485 yılında inşa edildiği tahmin edilen Tahtakale Hamamı’na ait olabileceği üzerinde duruluyor. Tokat Valisi Numan Hatipooğlu, "Burada eski bir hamam kalıntısı var. Bu hamam kalıntısını tamamen ortaya çıkaracağız. Açık hava müzesi haline getireceğiz’’ dedi. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 10:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultan ıı. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti.

Haber 18-11-23 18:13

Türk-Macar dostluğunun sembolü Rakoczi Müzesi'ni 2 bin kişi gezdi

Macaristan Kralı II. Rakoczi'nin Osmanlı döneminde Tekirdağ'da kaldığı müzeye dönüştürülen evi 7 ayda yerli ve yabancı 2 bin turist ziyaret etti.

Yurthaber 09-08-23 09:58

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” daha vizyona girmeden heyecanlandırdı! “İçinde bulunduğum en iyi film”

II. Dünya Savaşı döneminde atom bombasının mucitlerinden olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi dünya prömiyerinin ardındna övgü dolu yorumlar topladı. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filme bir övgü de oyuncu Robert Downey Jr.’dan geldi. Usta oyuncu “Şimdiye kadar oynadığım en iyi film” yorumunu yaptı.

Trend 15-07-23 15:46

Emre Kurttepeli Mentor Clinic II Toplantısında açılış konuşması yaptı

GBA “Mentor Clinic II” toplantısını 30 Nisan 2014’te Maslak Sheraton’da düzenledi. Toplantıda fikir sahibi girişimciler, mentorlerle ve melek yatırımcılarla bir araya geldi.

Finans 06-07-23 13:00

Emre Kurttepeli Made The Opening Speech in Mentor Clinic II

GBA “Mentor Clinic II” meeting was held in Maslak Sheraton on 30 April 2014. Investors with investment ideas came together with mentors and angel investors.

Finans 06-07-23 11:57

Belgesel çekimi sırasında zor anlar! Köpek balıklarının Netflix ekibine saldırdı... Kıl payı kurtuldular

Netflix'in belgesel serisi Gezegenimiz II'nin (Our Planet II) çekimleri sırasında çekim ekibi zor anlar yaşadı. Hawaii’deki çekimlerde Netflix ekibine köpek balığı saldırdı. Ekip köpek balıklarının kıl payı kurtularak patlayan botları sönmeden kıyıya ulaşmayı başardı.

Trend 20-06-23 15:50

Kaptan Amerika: İlk Yenilmez konusu nedir, oyuncuları kimler? Kaptan Amerika: İlk Yenilmez nerede ve ne zaman çekildi?

Kaptan Amerika İlk Yenilmez filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Orijinal adı Captain America: The First Avenger olan film bu akşam televizyon erkanlarında yayınlanacak. Filmde, II. Dünya Savaşı sırasında, zayıf, ufak tefek ve çelimsiz bir adam olan Steve Rogers, süper asker Kaptan Amerika'ya dönüşür. Peki, Kaptan Amerika: İlk Yenilmez konusu nedir, oyuncuları kimler? Kaptan Amerika: İlk Yenilmez nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 14-06-23 20:15

FBI duyurdu! 1983 yılında Kraliçe Elizabeth’e yönelik suikast planları yapılmış...

ABD’de Federal Soruşturma Bürosu (FBI), geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth’e 1983 yılında ABD ziyareti sırasında suikast planlandığına ilişkin bilgileri paylaştı.

Haber 26-05-23 16:24

Antik dönemlerin aşk ve kahramanlık hikayelerinin taşlara işlendiği sürgün eserler

Türkiye'den yurt dışına kaçırılan Knidos Aslanı, Nereidler Anıtı, Zeus Sunağı, Halikarnas Mozolesi, Milet Antik Kenti Agora Kapısı, Trysa Heroonu, İhtiyar Balıkçı heykeli, II. Selim ile III. Murat türbesi ve I. Mahmut Kütüphanesi çinileri, Karkamış Antik Kenti'ne ait mozaikler, Payava Lahdi ve Harpy Anıtı gibi dönemlerinin aşk ya da kahramanlık hikayelerini günümüze taşıyan eserlerden bazıları, Berlin, Paris, Viyana ve Londra'daki müzelerde sergileniyor.

Yurthaber 11-05-23 11:54

Yaşayan Nostradamus olarak anılıyor! Kral Charles kehaneti gündem yarattı... “Tahttan çekilecek”

Tüm dünyanın gözü kulağı İngiltere’de gerçekleşen Kral III. Charles’ın taç giyme törenine çevrilmişken Brezilyalı kahin Athos Salome’nın kehaneti dikkatleri çekti. Daha önceki yıllarda Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü ve koronavirüs salgınını önceden tahmin eden kahin bu kez Kral Charles’la ilgili kehanetiyle gündem yarattı.

Trend 06-05-23 15:08

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II'den deprem bölgesi Malatya'ya ziyaret

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'ya ziyarette bulundu.

Yurthaber 02-05-23 13:36

Onu yakalamak çok zor! Yengeç gibi hareket ediyor: Türk zırhlısı AKREP II seri üretime hazırlanıyor

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen AKREP II 4x4 yeni nesil zırhlı araç, seri üretime hazırlanıyor. Düşük silueti, yüksek hareket ve beka kabiliyeti ile modern orduların güncel ve gelecek ihtiyaçlarına cevap verebilmek için geliştirilen AKREP II ailesi, 90 milimetreye kadar silah taşımaya uygun modüler yapısıyla dikkati çekiyor. Savunma sanayinin yeni gözbebeği tüm performans ve dayanıklılık testlerinden ise tam not almayı başardı.

Finans 24-04-23 15:28

Fotoğraflar geldi! Kız Kulesi'nde kubbe ahşap imalatları tamamlandı... İşte son durum

Yapımı milattan önce 410'lu yıllara dayanan Kız Kulesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığınca geçen yıl uluslararası restorasyon ilkeleri ve oluşturulan bilim kurulu rehberliğinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Tarihi yapıdaki restorasyon, II. Mahmud döneminde ahşap kubbesinin yeniden yapılarak yerine konulmasının ardından tamamlanmış olacak.

Haber 16-03-23 14:39

YÖK merak edilenleri yanıtladı! Bahar yarıyılı eğitim ve öğretim süreci nasıl işleyecek?

YÖK, bahar yarıyılı eğitim ve öğretimine ilişkin yeni soruları yanıtladı. YÖK'ün internet sitesinden, "özel öğrencilik", "Öğretmenlik Uygulaması II" dersi," lisansüstü programlardaki teorik dersler", "derslerin laboratuvar ve uygulama kısımları" ve "yüz yüze eğitimin kapsamı" gibi konularda 9 yeni soruya açıklık getirildi.

Egitim 22-02-23 19:01

İspanya onu konuşuyor! Her şey deprem sonrası oldu... Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Çolak 'futbolu bıraktım' dedi sonra paylaşımını sildi!

Futbola 2008 yılında Galatasaray altyapısında başlayan ve birçok kulüpte forma giymesinin ardından son olarak İspanya 3. Lig ekiplerinden Intercıty'de top koşturan Emre Çolak, ligin son haftasında Athletic Bilbao II karşılaşmanın 61. dakikasında oyuna dahil olmuş ve maçın ardından yaptığı açıklamayla kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Sonrasında bu paylaşımı silen Çolak kafaları karıştırırken, İspanyol basınının da gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 14-02-23 07:57

Otellerde unutulanlar şaşkına çevirdi! Eşek, köpek, düğün pastası...

İngiltere'nin ünlü otel zinciri Travelodge, 2022 yılında Birleşik Krallık'taki 580 otelinde müşteriler tarafından unutulan en tuhaf eşyaları raporladı. Unutulan eşyalar arasında yavru köpekler, Daisy ve Duke adlı bir çift eşek ve Kraliçe II. Elizabeth'in resmedildiği bir yağlı boya tablosu da bulundu.

Trend 06-01-23 20:07

Son dakika: Beşiktaş resmen açıkladı! Siyah - beyazlılarda II. Şenol Güneş dönemi başladı...

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de oynanan son 6 maçta sadece 1 galibiyet alınmasının ardından teknik direktör Valerien Ismael'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Siyah - beyazlılarda takımın başına geçecek isim futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Beşiktaş taraftarlarının istediği Şenol Güneş ile görüşen ve anlaşmaya varan siyah - beyazlı yönetim, bugün resmi açıklamayı da yaptı. Şenol Güneş artık resmen Beşiktaş'ta! İşte ayrıntılar...

Spor 28-10-22 11:04

Honda, havacılık sektöründeki yeniliklerine devam ediyor

Honda Aircraft Company Başkanı ve CEO'su Hideto Yamasaki: - "HondaJet Elite II, performans, konfor ve stilin tüm alanlarında kategorisinin ötesinde"

Yurthaber 19-10-22 16:34

Dünyanın en nadide pembe elması! Dün açık artırmaya çıkmıştı 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı

Dünyanın en nadide pembe elmaslarından biri olarak bilinen ‘Williamson Pembe Yıldızı’ dün Hong Kong’da açık arttırmayla satışa çıkarılmıştı. 11.15 karatlık elmas aynı gün 20 dakikada satıldı. Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı. Williamson Pembe Yıldızı olarak bilinen 11.15 karat elmas, adını diğer iki büyük pembe elmastan aldı. Bu iki pembe elmastan biri 1947'de Kanadalı bir jeolog tarafından Kraliçe II. Elizabeth'e düğün hediyesi olarak verilmişti.

Haber 08-10-22 10:36

Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı hangi kanalda ekrana gelecek?

Monaco ile Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda karşı karşıya gelecek. Heyecan verici maç için nefesler tutuldu. Monaco Trabzonspor maçı 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda düzenlenecek. Peki Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 06-10-22 17:45

Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili kimdir? Giorgi Kruashvili nereli ve kaç yaşında?

Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi merak edildi. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen maç yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda oynanacak. Bordo mavili taraftarlar karşılaşmayı yönetecek hakeme ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili kimdir, nereli ve kaç yaşında? Giorgi Kruashvili nereli ve kaç yaşında?

Spor 06-10-22 15:15

Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı canlı yayın hangi kanalda?

Monaco UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda Trabzonspor'u misafir edecek. Futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen maç, yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Monaka'daki karşılaşmayı Gürcü hakem Giorgi Kruashvili yönetecek. Peki, Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi...

Spor 05-10-22 18:20

Monaco Trabzon maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Monaco Trabzon maçı için geri sayım sürüyor!

Monaco Trabzon maçı için geri sayım devam ediyor. Monako merkezli Fransız futbol kulübü UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda sahasında Karadeniz ekibini konuk edecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda oynanacak. Monaka'daki karşılaşmayı Gürcü hakem Giorgi Kruashvili yönetecek. Peki, Monaco Trabzon maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzon maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-22 09:30

Ona 'yaşayan Nostradamus' diyorlar! Genç kahinin tahminleri dehşete düşürüyor

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletine bağlı Divinópolis kentinde yaşayan ve modern zamanların Nostradamus'u olarak nitelendirilen 36 yaşındaki Athos Salomé, İngiliz Daily Star gazetesine konuştu. Dünyayı kurtaracak Tanrı vergisi güçlerle donatıldığını iddia eden Salomé, Covid-19, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü ve Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması gibi olayları tahmin ettiğini öne sürmüştü. Genç adam kabiliyetine ilişkin detayları ve tüm dünyayı tedirgin eden son öngörüsünü paylaştı.

Trend 02-10-22 11:11

İngiltere Kraliyet Darphanesi duyurdu! Kral 3. Charles'ın portresini içeren yeni madeni paraların üretimine başlandı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından Birleşik Krallık'taki madeni paralar yenilenmeye başladı. İngiltere Kraliyet Darphanesi tarafından yapılan açıklamada, ülkenin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın portesini içeren ilk madeni paraların üretimine başlandığı duyuruldu.

Haber 30-09-22 22:51

Bilgisayar ekran kartı modeli öğrenme işlemi adımları: Ekran kartım kaç GB, markası, modeli ve özellikleri nedir?

Ekran kartları, bilgisayarların en önemli parçalarından biridir. Ana amaçları bilgisayardaki her türden görüntüyü işlemleyip monitöre yansıtılması olan ekran kartları, piyasada grafik kartı adıyla da bulunur. Bilgisayarın işlemcisinde veya anakartında dahili grafik birimi olarak bir ekran kartı bulunmazsa, bilgisayarın açılması imkansızdır. Bilgisayarda karşılaşılan görüntü kalitesi, sahip olunan monitöre ve ekran kartına doğrudan bağlıdır. İlk defa Apple II Mikrobilgisayar'da kullanılmıştır.

Haber 26-09-22 20:11

Kehanetleri bir bir gerçekleşiyor! Kraliçe'nin ölümünü de bildi

16. yüzyılda Fransa'da yaşamış ünlü doktor ve kahin Nostradamus'un geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünü de öngördüğü iddia edildi. Ünlü Fransız kahin aynı zamanda Kral III. Charles'tan sonra da tahta Prens William'ın değil Prens Harry'nin geçeceğini öngördü.

Trend 26-09-22 10:30

Kraliçe’nin ölümünü ve Rusya-Ukrayna savaşını bilmişti! Nostradamus’un 2022 yılı kehanetleri yeniden gündem oldu

Fransız astrolog Nostradamus'un 1555'te yayınlanan Les Prophéties adlı kitabı, Rusya-Ukrayna savaşı ve Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü önceden öngördükten sonra yeniden gündeme gelmeyi başardı. 2022 yılının bitimine aylar kalsa da bu yıl için Nostradamus’un kehanetleri bir kez daha konuşulmaya başlandı. Dünyaca ünlü kahin 2022 yılında Üçüncü Dünya Savaşı vurgusu yapmıştı.

Trend 21-09-22 17:33

Annesi ve babası Kral ile Kraliçe ama onu kimse tanımıyor! Kardeşine seslendi: ''İkimiz de kraliyet ailesinin kara koyunlarıyız''

Avustralya'da yaşayan ve Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın aşk çocuğu olduğunu iddia ederek gündeme gelen 56 yaşındaki Simon Dorante-Day, uzun zamandır çeşitli kanıtlar ortaya atarak iddiasını destekliyordu. Dorante-Day, geçtiğimiz günlerde de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Prens Harry iddiasıyla manşetlerde.

Trend 21-09-22 16:40

Kraliçe Elizabeth'in özel omlet tarifi! Sıra dışı olan bu tarif kraliçelere özel

Yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in hayatıyla ilgili birçok konu araştırılıyor. Uzun yaşamasıyla bilinen Elizabeth'in yemek düzeni oldukça dikkat çekiyor. Bir beslenme uzmanı, Kraliçe II. Elizabeth'in çok sevdiği bildirilen bir çırpılmış yumurta tarifini paylaştı. İşte Kraliçe II. Elizabeth'in leziz omlet tarifi...

Yemek 21-09-22 09:20

Cenaze törenini izlemek için bulduğu yol herkesi şaşkına çevirdi!

Kraliçe II. Elizabeth'in dün gerçekleşen cenaze törenine dair detaylar hala gündemde. Onlardan biri ise sosyal medya platformu Reddit'te paylaşılan bir görüntü oldu. Bir adamın Majestelerinin cenaze törenini izlemek için bulduğu garip yöntemi gözler önüne seren gönderi, büyük ilgi topladı.

Trend 20-09-22 10:20

Dikkat çeken tek şey göz yaşları değildi! Meghan Markle'ın elbisesindeki gizli detaylar şaşırttı

Kraliçe II. Elizabeth'in dün öğle saatlerinde gerçekleşen cenaze töreninde dikkat çeken sayısız detay vardı. Bunlardan biri de Sussex Düşesi Meghan Markle'ın gözyaşlarını tutamadığı anlar oldu. Markle'ın hüzünlü halinin yanı sıra dikkat çeken bir başka detay da giyimiyle ilgiliydi. Düşesin tercih ettiği görünüş, Kraliçe II. Elizabeth'e dair birçok ufak dokunuş içeriyordu.

Trend 20-09-22 07:53

Kraliyeti sarsan olay iddia! 'Yasak aşk sonucu doğdum' diyerek tehdit etti

Avustralya'da yaşayan ve Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın aşk çocuğu olduğunu iddia ederek gündeme gelen 56 yaşındaki Simon Dorante-Day, uzun zamandır çeşitli kanıtlar ortaya atarak iddiasını destekliyordu. Dorante-Day, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından yaptığı açıklama ile yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Trend 19-09-22 08:46

ABD Başkanı Biden, Kraliçe 2. Elizabeth'in tabutunu ziyaret etti

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesine katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya geldi. Biden ve eşi, yarınki cenaze töreni öncesi Kraliçe Elizabeth'in Westminster Hall'daki tabutunu ziyaret etti, ardından Lancaster House'da Kraliçe Elizabeth'in taziye defterini imzaladı.

Haber 18-09-22 23:02

İki yıl sonra ilk olacak! Prens Harry askeri üniforma giyecek

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu Prens Harry, kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Prens Harry, iki yıl sonra ilk kez yeniden askeri üniforma giyecek.

Haber 17-09-22 00:01

Kraliçe Elizabeth'in son uçak yolculuğu 'en çok izlenen uçuş' rekorunu kırdı! 5 milyon kişi takip etti

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin yankıları tüm dünyada sürüyor. Son olarak II. Elizabeth’in cenazesini İskoçya’nın başkenti Edinburgh’tan İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşıyan uçak, tüm zamanların ’en çok izlenen uçuş’ rekorunu kırdı. Uçuşu yaklaşık 5 milyon kişi izledi. Öte yandan söz konusu rekor kısa bir süre önce dünyada büyük ses getiren ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan ziyaretindeki uçuşunda kırılmıştı.

Haber 14-09-22 17:05