Ikramiye Emeklilere Haberleri

'En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkmayacak...' AK Partili kaynaklar hükümetin emekli zammı planını açıkladı: Bölgesel destekler geliyor

Emekli zammı için Temmuz öncesinde seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak konusuydu. AK Partili kaynaklar Temmuz ayını işaret etti. 6 aylık enflasyon oranı dikkate alınarak artış yapılacağını dile getirdiler. Ayrıca emekli aylığı en düşük seviyede olan ve başka bir geliri olmayan emeklilere bölgesel farklılıkları da dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağlamak için çalışma başlattı. Bakan Vedat Işıkhan da, "Emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkma durumu yok" dedi.

Finans 2024-04-17 11:17:21

Emekliler dikkat, intibak yasası mı geliyor? ‘Yeni düzenlemeler yolda’ demişti: SGK Uzmanı Özgür Erdursun köşede kalmış o detayı açıkladı

Emekli maaşı farkları için intibak yasası bekleyen emekliler için SGK Uzmanı Özgür Erdursun dikkat çeken bir iddiada bulundu. Orta Vadeli Program’da emekli maaşları için yapılacak yeni düzenlemenin aslında bir intibak yasası olduğunu dile getiren Erdursun, “Bu şekilde bir düzenleme yapıldığında, tüm emeklilere intibak yansır” yorumunu yaptı.

Finans 2024-04-15 09:00:50

İhale yasası, kamuda tasarruf... Mehmet Şimşek 'ek ödeneğe' kapıyı sert kapattı: Kimse bunun için bana gelmesin

2024'te emekliler seyyanen zam beklentisine kavuşamamış, bunun etkisinin sandık sonuçlarına da fazlasıyla yansıdığı gündeme gelmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden önce emeklilere yönelik bir adımı görüştüğü de konuşuluyordu. Mehmet Şimşek'in son olarak tasarruf konusunda çok net sözler sarf edip "Kimse ek ödenek için bana gelmesin" dediği öne sürüldü.

Finans 2024-04-09 08:33:43

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 2024-04-07 13:48:25

Emeklilere bayram ikramiyeleri ödenmeye başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini bugün itibarıyla ödemeye başladı.

Yurthaber 02-04-24 10:26

Emekli promosyonu 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor! Kamu bankalarının 8-12 bin TL adımının ardından özel bankalar da açıkladı... Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Özel bankalar ne kadar emekli promosyonu veriyor? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli promosyonlarını 8-12 bin TL'ye kadar yükseltmesi sonrası özel bankalar da emekli promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti. Bazı bankalarda emeklilere 17 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Peki, emekli maaşı banka promosyonu 2024 başvurusu nasıl yapılır? Emekli promosyonu ne zaman yatırılacak? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Finans 30-03-24 10:14

Bakan duyurdu: Emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak

Emeklilere seyyanen zam, bayram ikramiyeleri ve promosyonlar gündemdeyken 2024 Emekliler Yılı kapsamında bir düzenleyi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu. Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini söyledi.

Finans 29-03-24 14:30

Emekliler güpegündüz akın etti: 2 bin TL'lik alışveriş kartını duyunca koşarak gittiler! Sancaktepe'deki görüntülere tepki gecikmedi

Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü, emeklilere market alışverişi için her ay 2 bin TL bütçe içeren 'Sancaktepe Emekli Kart' vaadinde bulundu. Kart için oluşturulacak isim listesine adını yazdırmaya kalabalığın akın akın gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan "Mübarek ramazan ayında; Yazıktır, günahtır, ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

Finans 29-03-24 11:08

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Emekli promosyonu nedir? 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Emekli maaşı promosyonu, banka kuruluşlarının emekli vatandaşlara sunduğu bir teşvik uygulamasıdır. Emekli promosyonu, sadece emeklilere para desteği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda banka kurumları arasındaki rekabeti artırarak daha nitelikli hizmet sunulmasına da imkân tanır. Peki emekli promosyonu nedir, 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Finans 26-03-24 23:46

Zam haberi almayan emeklilere milletvekilinden 'ek iş' tavsiyesi! 1980'li yılları örnek gösterdi: Sadece devletten beklemek yerine...

Son olarak seyyanen zam hayalleri yıkılan emeklilere MHP'li milletvekili Ramazan Kaşlı'dan tavsiye geldi. Emeklilere 'ek iş' yapabileceklerini salık veren Kaşlı tavsiyesinde 1980'li yılları örnek gösterdi, bir de "sadece devletten beklemek yerine" vurgusu yaptı.

Finans 26-03-24 15:19

SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlar dikkat: 5 bin lira ödeme yapılacak

Sosyal Güvenli Kurumu (SGK), bankalar aracılığıyla emeklilere ödenen banka promosyonu ile ilgili açıklamada bulundu. Promosyonların 2 katına çıkarıldığını ifade eden SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin kamu bankalarına başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

Finans 25-03-24 21:37

Bakan Işıkhan'dan emeklilere özel indirim ve kampanya açıklaması!

Emekliler yılına özel atılacak yeni adımlar açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere indirim ve kampanya başlatacaklarını duyurdu. Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." diye konuştu.

Finans 25-03-24 18:48

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 10:13

Emekliye Nisan'da, asgari ücrete Temmuz'da zam mı var? AK Partili Akbaşoğlu canlı yayında açıkladı: Yeni adımlar atacağız

Milyonlarca emekli, maaşlarına seyyanen zam yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu programlarını yakından takip etmiş, ancak beklenen 'müjde' gelmemişti. Seçimlere 1 hafta kala maaş zammı için açıklama bekleyen emeklilere bekledikleri haber ise AK Partili Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Tarih veren Akbaşoğlu 'Seçimlerin ardından Meclis açıldığında gündemimiz emekli olacak' dedi. Akbaşoğlu'nun çalışanlarla ilgili sözleri de "Temmuz'da asgari ücrete zam mı var?" sorusunu akıllara getirdi.

Finans 25-03-24 06:49

Süreç başladı, büyük gün yarın! Emeklilere zamlı ödemeler için dikkat çeken tahmin: 22 bin TL'yi aşabilir!

Emekli promosyonlarında bankalar birbiriyle yarışırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Kamu bankalarının promosyon ödeme miktarları arttı. Özel bankalardan da benzer atak gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'dan özel bankalar için dikkat çeken bir tahmin geldi.

Finans 24-03-24 11:44

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Emeklilere seyyanen zam söylentileri kulislerin 1 numaralı gündemi oldu! Akşener 'arkadaşımdan duydum' dedi rakam vererek açıkladı: Emekliler ayağa kalkar

2024 Ocak ayı itibarıyla emeklilere verilen zam yüzleri güldürmedi. Hal böyle olunca hem vatandaşlar hem siyasetçiler emekli maaşlarındaki düşüklüğü dillerinden düşürmedi. Bugün gelen bir haber ise emeklileri heyecanlandırırken kulisleri de hareketlendi. Seyyanen zam iddiası sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener de 'Arkadaşımdan duydum' diyerek tartışmalara katıldı. Rakam veren Akşener 'emekliler ayağa kalkar" dedi. İşte detaylar...

Finans 20-03-24 19:37

Emeklinin gözü kulağı zamda! Seçim öncesi AK Partili adayın sözleri emeklileri heyecanlandırdı: 'Cumhurbaşkanımız iyileştirme yapacak'

Emeklilere zam sürprizi mi geliyor? Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam haberindeyken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini anlatarak, emekliler için iyileştirme yapılacağı sinyalini verdi.

Finans 20-03-24 10:16

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi açıklaması: 2 ila 5 Nisan arasında yatırmış olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik" şeklinde konuştu. Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Haber 16-03-24 20:39

Emekliye seyyanen zamda yeni kulis! SGK Uzmanı İsa Karakaş çok yakın olan o tarihi açıkladı: ‘Tamamen tersine dönebilir…’

Emekliye seyyanen zam var mı? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kademeli emeklilikte son dakika gelişmeleri neler? SGK Başuzmanı İsa Karakaş Ankara’dan son kulis bilgilerini anlattı. Karakaş, seyyanen zam ile ilgili son haftaya dikkat çekerek, "Emeklilere benim öngörüm seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir yönünde” dedi. 2000-2008 arası kademeli emeklilik bekleyenler için de SGK’yı işaret etti.

Finans 16-03-24 07:58

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken çağrı! '31 Mart'a kadar bunları yap, oylar senin olsun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Akşener, "Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye ve bütün emeklilere 10 bin lira zam vermen gerekiyor. En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerekiyor. 31 Mart'a kadar bunları yap; oylar senin olsun. Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 bin öğretmenin tayinini hemen yapın. Atanamamış öğretmenlerin oyu senin olsun" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 15-03-24 17:59

Emeklilere seyyanen zam için SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan çarpıcı açıklama: Anketleri işaret etti: Her an...

Emeklilerin seyyanen zam beklentisi gündemdeki yerini koruyor. Emekli maaşlarına ve ikramiyeye verilen zam emeklileri mutlu etmedi. Bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılması kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından emeklilerin gözü seyyanen zamma çevrildi. Hükümet yetkililerin açıklamaları merakla takip edilirken seçim öncesi seyyanen zam gelmesi ihtimali ne?

Finans 12-03-24 10:01

Refah payı da listede! Emeklilere destek paketi Meclis'e geliyor: İşte gündemdeki 7 başlık

Seyyanen zam gündemdeyken milyonlarca emekliyi ilgilendiren düzenleme Meclis gündemine geliyor. Nisan başında açılması beklenen Meclis'te emekli düzenlemesine öncelik verilmesi bekleniyor. Emeklilere destek paketinin içeriğinde ne var? İşte 7 başlıkta emekli destek paketi...

Finans 08-03-24 10:13

Asgari ücrete ara zam iddiası! Kulisler hareketlendi, AK Partili ismin açıklamasına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Çalışanlar yapılan açıklamaları merakla takip ederken "Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler?" sorularına yanıt aranıyor.

Finans 08-03-24 07:37

SON DAKİKA: Emeklilere ek zam geliyor mu? AK Partili Akbaşoğlu'ndan açıklama geldi, o tarihi işaret etti!

SSK, Bağ-Kur, memur emeklilerinin ocak zammı yüzde 49.25 olurken en düşük emekli maaşı da 10 bin TL'ye yükseldi. Şubat ayı enflasyonun beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından emeklilerin maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan ek zamma ilişkin son dakika açıklaması geldi.

Finans 06-03-24 15:30

Kamuda yüzde 2 ikramiye şartının iptal kararı gündem olmuştu: Gerekçesi açıklandı

Anayasa Mahkemesinin iptal kararının gerekçesinde, bu düzenleme nedeniyle maddi sebeplerden ötürü çalışanların, üye sayısı yüzde 2'nin üzerinde olan sendikalara üye olmaya yönelebileceği ifade edildi ve bunun "meşru görülemeyeceği" belirtildi.

Finans 05-03-24 12:47

Ahmet Yüce yine yaptı yapacağını! Dün hesaplara yattı, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi!

Bayram gelmeden çalışanlarına bayramı yaşattı. Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. İkramiyeler dün hesaplara yattı.

Finans 05-03-24 10:00

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? ‘Hem ikramiye hem aylık yükselecek’ dedi: Memurlar için yeni talep

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, 7. Dönem Toplu Sözleşmesinde kayıt altına alınan birinci dereceye gelen kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi vaadinin ivedilikle hayata geçirilmesini istedi.

Finans 04-03-24 11:15

'Emekli haklı olarak şikayetçi' dedi, Kabine toplantısını işaret etti: Emeklileri umutlandıran haberi 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu

Milyonlarca emekli gözlerini bir kez daha Kabine toplantısına çevirdi. Bu kez gündem maaşlar değil ikramiyeler. Son günlerde emeklilere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Kabine'de 16 milyon emekliye verilecek bayram ikramiyeleri konuşulacak. Masada ise iki formül var. Emekliler iki bayramda toplam ya 10 bin lira alacak ya da 20 bin. Gazeteci Cem Küçük emeklileri umutlandıran haberi, 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu.

Finans 04-03-24 09:57

Tanju Özcan 'Söz veriyorum' diyerek duyurdu! İşte emeklilerle ilgili aldığı kararlar...

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, emeklilerle ilgili aldığı iki yeni kararı açıkladı. Özcan, "Şartları tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar gelir desteği vereceğiz belediye olarak. Yine aynı şekilde su parasını da yüzde 50 indirimli alacağız. Bunun sözünü burada veriyorum” dedi.

Finans 03-03-24 19:32

Asgari ücrette ara zam beklentisi! SGK Uzmanı, Yüzde 100 diyerek duyurdu, prim artışına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler? SGK Uzmanı İsmail Sevinç tek tek anlattı.

Finans 03-03-24 07:53

'Emeklilere 10 bin lira 1 hafta yetmez' dedi! Erdoğan'a seslenerek 'maaşları 17 bin liraya çıkaracak formülü' söyledi

Siyaset gündemi son hafta emekli maaşlarını konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da MHP lideri Devlet Bahçeli'den de emekli maaşlarıyla ilgili yeni açıklamalar geldi. Tartışmalara YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. En düşük emekli maaşı 10 bin lirayla 1 hafta bile idare edilemeyeceğini vurguluyan Erbakan, "Sayın Cumhurbaşkanı, sadece şu faiz canavarından kurtulabilse, 16 milyon emeklinin maaşını 17 bin liraya çıkartabilir" dedi.

Finans 02-03-24 08:34

Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL oldu! SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: İşte zamlı ikramiye ödeme takvimi

Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artış ile 3 bin TL’ye yükseltildi! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi bu yıl toplam 6 bin TL emekli bayram ikramiyesi alacak. Karar Meclis’ten geçerek yasakaşırken şimdi gözler emekli ikramiyesi ödeme tarihi için gelecek açıklamaya çevrildi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 16 milyon emekli için ikramiye ödemesi takvimi…

Finans 02-03-24 07:40

İBB'den dar gelirli emeklilere kentsel dönüşümü desteği: İnşaat maliyetinin yüzde 65'i karşılanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirli emeklilerine kentsel dönüşümde destek olacaklarını söyledi.

Finans 29-02-24 12:02

'Ölürsem cenazemde istemiyorum' deyip rest çekti, 'dakikaları' gösterip isyan etti! Özgür Özel'den 'emekli kart' teklifi: 17 bin TL ikramiye yükleyelim

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölürsem cenazemde TRT'yi istemiyorum" çıkışıyla isyan etti. TRT'nin yayında belediye başkan adaylarına, kendisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yer verdiği dakikalara tepki gösteren Özel bir de emeklilere 17 bin TL ve fatura indirimi içeren 'emekli kart' önerisini gündeme getirdi.

Haber 27-02-24 14:17

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten emeklilere seyyanen zam ve erken emeklilik sorusuna yanıt

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalar yaptı. Çelik bir gazetecinin kademeli emeklilik ve emeklilere seyyanen zam konusuyla ilgili bir sorusuna ise "Bugünkü MYK'da bu konularla ilgili somut olarak bir değerlendirme gerçekleşmedi. Çalışma Bakanlığımızın emeklilik meselesinde çalışmalarını takip etmek gerekir." dedi.

Haber 26-02-24 18:38

Bankaların yarışı emeklinin radarında: Fark 5 bin TL'ye dayandı! En yüksek promosyonda 'fatura' detayına dikkat!

Yerel seçimler öncesi emeklilere çifte zam gündemdeyken bankaların emekli promosyonların yarışı da hız kesmeden devam ediyor. Bankalar şubat ayı rakamlarını yeniledi. En yüksek promosyonla en düşük emekli maaşı arasındaki fark 5 bin TL'ye dayandı.

Finans 23-02-24 08:04

En düşük emekli maaşından bile fazla! Fark 10.500 lirayı geçti: İşte Şubat ayı en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar

Emekli maaş promosyonları emeklilere yapılan maaş zammının ardından güncellendi. Kamu ve devlet bankası arasındaki makas da epey açıldı. Rakam 15 bin TL’ye çıktı. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti Bankası, ING güncel promosyon rakamları…

Finans 21-02-24 09:22

Zam da bayram ikramiyesi de yetmeyince farklı yol denediler! Ekonomist Muhammet Bayram ‘bankalar tarihinde ilk’ dedi: Emekli maaşı promosyonunu beğenmeyen kaçıyor

Emekli maaşına zam, bayram ikramiyelerinde artış derken sıra emeklinin banka promosyonlarına geldi. Yapılan artışları yetersiz bulan emekli 15 bin liraya kadar yükselen promosyonlar için banka banka gezmeye başladı. Ekonomist Muhammet Bayram, hem emekli bayram ikramiyesinde hem de en düşük emekli maaşında güncelleme yapılacağını söyledi. Daha yüksek emekli maaşı promosyonu için emeklilere tüyo da verdi.

Finans 20-02-24 14:35

BANKA BANKA ŞUBAT PROMOSYONU | 10 bin TL ve üzeri maaş alan emekliler için zam geldi! En yüksek veren hangisi? Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti...

Banka banka Şubat ayı promosyon kampanyaları belli oldu. 10 bin TL ve üzeri maaş alan emeklilere promosyon zammı geldi. Yaklaşan yerel seçim öncesi kredi kartlarına sınırlama ve kredi faiz oranlarının artacağına dair iddialar konuşulurken, bankalar harekete geçti. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti başta olmak üzere bankalar emekli promosyonlarında artışa gitti. Peki hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka promosyon veriyor? İşte yanıtı...

Finans 19-02-24 14:02

Emekli bayram ikramiyesi için iddialı çıkış: Meral Akşener adını değiştirmeye hazır! Tehlikeyi görürse 10 bin liraya çıkarır

Emekli bayram ikramiyesi belli olduktan sonra Meral Akşener iddialı bir çıkışa imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 bin lira olarak açıkladığı ikramiye tutarı için "İşin tehlikede olduğunu görsün, 10 bin liraya çıkarmazsa adımı değiştiririm" diyen Akşener'in ayrıca emekli maaşlarının asgari ücret seviyesine yükselmesiyle ilgili mesajı da dikkat çekti.

Haber 17-02-24 09:35

Emeklilere seçim öncesi seyyanen zam yapılacak mı? SGK Uzmanı Özgür Erdursun tek tek anlattı, uyardı: Mart ayına kadar...

Emeklilere ek zammın hesaplara geçmesinin ardından seçim öncesi seyyanen zam talepleri de gündeme gelmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli aylıklarının düşük kaldığının altını çizerek seyyanen zam için seçim öncesini işaret etti. Erdursun, "Mart ayına kadar zaten bir artış olmazsa bir daha artış falan beklemeyin." değerlendirmesini yaptı.

Finans 16-02-24 09:50

Emeklilerin gözü zam oranında: EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Emeklilere ek zammın belli olmasının ardından emeklilerin gündeminde bu kez bayram ikramiyesine yapılacak zamlar var. Peki bütün emekliler bayram ikramiyesi alabilecek mi? EYT'lilerin ikramiyesinde son durum ne?

Finans 15-02-24 16:04

Emekli bayram ikramiyesinde yeni formül! 'Enflasyon' detayı dikkat çekti: 'En az...'

Emeklilerin ek hesaplarının hesaplara yatmasının ardından emeklilere bayram ikramiyesinde de yeni formüller konuşulmaya devam ediliyor. Emeklinin ikramiye hesabı nasıl olacak? Formüller hangi yönde, emeklilere ne kadar verilecek?

Finans 15-02-24 10:52

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok ile emekli vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: ‘Provokasyonu bırakalım’

Ankara’da yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti'nin adayı Turgut Altınok, "Emeklilere niye şimdi yapmıyorsunuz? İlla seçim mi olması gerekiyor?" diyen yurttaşa, "Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım" şeklinde yanıt verdi.

Finans 15-02-24 07:36

Emekliye maaş promosyonu için bankalar düğmeye bastı! Listeler güncellendi, bazıları en düşük emekli maaşını geçti

Emekli maaşı zammının belli olmasının ardından ek gelir elde etmek isteyen milyonlarca emekli vatandaş, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği araştırmaya koyuldu. Emeklilere yapılan ek zamların hesaplara yatmasının ardından bankalar listelerini güncelledi. Hangi banka ne kadar emekli maaşı promosyonu veriyor? İşte detaylar...

Finans 14-02-24 14:41