Ikyb Cemal Bayik Haberleri

Uğur Dündar ve Cemal Enginyurt arasında Kılıçdaroğlu gerilimi! Tarih affetmeyecek dedi, tansiyon bir anda yükseldi: Bu nasıl bir üslup?

Uğur Dündar ile Cemal Enginyurt arasında yaşanan tartışma canlı yayına damga vurdu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı programda Dündar, Türkiye'nin 14 Mayıs'taki seçimlerde tarihi bir fırsat kaçırdığını belirterek "Tarih Kılıçdaroğlu'nu affetmeyecektir" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Enginyurt ise herkesin Kılıçdaoroğlu'na teşekkür etmesi gerektiğini söyledi. İkili arasında tansiyon bir anda tırmanırken, karşılıklı sesler yükseldi.

Haber 2024-04-06 08:16:12

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 16:08:49

Zeydan Karalar alkışı kesip Burayı yayınlamayın dedi: 'Taş medreseliler' çıkışından saatler sonra telefon açıp özür diledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 'taş medreseliler' çıkışı gündem oldu. Karalar, vatandaşlara seslendiği bir konuşması sırasında "Taş medreseliler kardeşimiz olamaz" dedi, hemen sonra "Kesin arkadaşlar, yayınlamayın" diyerek o anların yayınlanmamasını istedi. O anlar yayınlandı, Karalar'a tepki geldi. İlerleyen saatlerde "Milliyetçiler, ülkücüler her daim kardeşim" diyen Karalar özrünü ise telefon açtığı Cemal Enginyurt aracılığıyla iletti.

Haber 2024-03-25 11:13:57

BAE'nin yurt dışı yatırımları 2,5 trilyon dolara ulaştı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yurt Dışı Yatırımcılar Konseyi Genel Sekreteri Cemal el-Carvan ülkenin yurt dışı yatırımlarının 2,5 trilyon dolara ulaştığını duyurdu.

Finans 2024-03-19 16:08:51

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-24 18:09

Külotlu çorapla boğarak katletmişti! Seçil Çiftçi'den mahkemede şok sözler: 'Kör öldü badem gözlü mü oldu'

Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Seçil Çiftçi ile yardım etmekle suçlanan babası Cemal Çiftçi'nin davasında, Adli Tıp Kurumu raporu mahkemeye ulaştı. Olayı tek başına yaptığını söyleyen Seçil Çiftçi, "Kör öldü badem gözlü mü oldu. Takıntılıydı. Tokat'tan İstanbul'a geldi. Olaylara kendisi sebebiyet verdi" diyerek tahliyesini istedi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 12:30

Günler sonra açılacak! Karun Hazinesi’nden sonra en değerli hazine olarak gösteriliyor: Herkesi buraya bekliyorum

İçinde Türkiye’de Karun Hazinesi’nden sonra en değerli hazine olarak gösterilen Amisos Hazinesi ile 5000 yıllık beyin ameliyatı izleri bulunan kafatasının da yer aldığı, konseptiyle dünyada nadir müzelerden biri Yeni Samsun Müzesi'nin açılışına günler kaldı. Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, "Bilim adamlarının bize verdiği verilere göre milattan önce 3000, 4000 yıllarında ameliyat yapıldığını görüyoruz. Bunu Samsun Müzesi'nde görmek ve yaşamak üzere herkesi buraya bekliyorum" dedi.

Haber 10-03-24 10:01

Kademeli emeklilikte yeni gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi: Cemal Enginyurt’tan 1999-2008 arası sigortalılar için dikkat çeken sözler

9 Eylül 1999 ila 30 Nisan 2008 tarihleri arasında çalışmaya başlayanlarların bazıları 1 gün için 17 yıl fazladan çalışacak. EYT kapsamına giremeyenler ‘kademeli emeklilik’ beklerken açıklamalar da peş peşe geldi. MHP’li vekil İsmail Akgül Meclis’te kademeli emeklilik talebini sesli olarak dile getirirken, Cemal Enginyurt ise, ‘kademeli emeklilik gelmez’ dedi. Staj ve çıraklıkta ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ tartışmalarına dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 24-02-24 09:35

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-02-24 16:08

'Issız Adam boşandı' iddiası gündem olmuştu! Cemal Hünal ile Lale Cangal sessizliğini bozdu! İlk açıklama...

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal'ın tek celsede sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.

Magazin 22-02-24 11:12

'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal Survivor'la ilgili sorulan o soruya sinirlendi: Engelliyorum...

Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-02-24 13:22

Canlı yayında sert sözler: Sahibin kim? Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat birbirine girdi

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç'in tartışması canlı yayına damga vurdu. İki isim de birbirleri hakkında çok sert ifadeler kullanırken; araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitti.

Haber 20-02-24 06:31

Kendisine gelen tweet'i canlı yayında okuyan Cemal Enginyurt tehdit etti: Seni de Akşener'i de sokağa çıkamaz ederim

İYİ Partili ismin tweet'ini canlı yayında okuyan Demokrat Partili Cemal Enginyurt küplere bindi, tehditvari sözlerle ateş püskürdü. Akşener'in "kumar masası" çıkışıyla 'altılı masa'yı kastettiğini savunan Enginyurt, aksini iddia eden İYİ Partili Bilal Uzun'a "Seni de ablanı da sokağa çıkmaz ederim" dedi. Sunucu Sinem Fıstıkoğlu o anlarda "Aman aman aman" diyerek araya girmeye çalıştı.

Haber 19-02-24 08:39

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

AK Partili adaydan seçmene el hareketi! Sosyal medyada tepki çekti

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan'ın sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsü kısa sürede gündem oldu. Seçmenle tartışma yaşayan Öztaylan'ın el hareketi yapması ise tepki çekti.

Haber 15-02-24 09:19

Cemal Can Canseven'i şoke eden mesaj! Bir influencer izinsiz öyle bir şey yaptı ki...

Survivor şampiyonu olduktan sonra sempatik paylaşımlarıyla hayran kitlesini artıran Cemal Can Canseven aldığı mesajla şoke oldu. Başarılı fenomenin telefon numarası hayranına satıldı.

Magazin 30-01-24 07:21

Adaylığını canlı yayında duyurdu! İstanbul'da seçim yarışı kızışıyor... Cemal Enginyurt 'tamam', Başak Demirtaş 'yüzde 90'

Yerel seçimlere 60 gün gibi bir süre kalırken, İstanbul'da aday sayısı her geçen gün artıyor. Mevcut CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak şu ana kadar 4 parti adayını açıklarken, gözler aday çıkartmaya hazırlanan DEM Parti'sine çevrilmişti. Başak Demirtaş'ın adaylığını yüzde 90 netleştiği iddia edilirken; Demokrat Partili Cemal Enginyurt'un da İstanbul'dan aday olma kararı aldığı belirtildi.

Haber 30-01-24 06:42

8 adaylı İstanbul yarışı! İmamoğlu'nun seçimlerdeki rakipleri artıyor... Cemal Enginyurt'un Ortalık karışacak! Geliyorum paylaşımı gündem oldu

Yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kalırken, İstanbul'da aday sayısı her geçen gün artıyor. Mevcut CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak şu ana kadar 5 parti adayını açıklarken, gözler aday çıkartmaya hazırlanan DEM Parti'sine çevrilmişti. Demokrat Parti'den ise dikkat çeken bir çıkış geldi. "İstanbul'dan aday olacak mısınız?" sorusuna yanıt veren Cemal Enginyurt'un "Ortalık karışacak! Ben Cemal geliyorum" paylaşımı gündem oldu.

Haber 27-01-24 09:48

Pınar Gültekin ile ilgili o paylaşımlar sonrası harekete geçildi! Rezan Epözdemir: 'Hukuki yollara başvuracağız'

Eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin ile ilgili son günlerde sosyal medyada bir takım paylaşımlar dolaşıma sokulmuştu. Çirkin iddialar sonrası Gültekin ailesinin avukatı Rezan Özdemir sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Epözdemir, söz konusu paylaşımlarla ilgili "Gerekli hukuki yollara başvuracağız" dedi.

Haber 21-01-24 21:43

Şehitler sonrası Mustafa Destici muhalefeti hedef aldı! Cemal Enginyurt adeta esti gürledi: 'Be utanmaz adam!'

Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı paylaşımla muhalefet partilerini hedef aldı. Destici'ye en sert tepki ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, "Destici denen adam, nezaketen adam diyorum, paylaştığı bir tweetle bütün muhalefeti terör örgütüyle yan yana getiriyor." dedi. Destici'den gelen "Yarası olan gocunur" paylaşımı ise dikkat çekti.

Haber 14-01-24 07:51

En düşük emekli maaşı için rakam veren Cem Küçük'ü fena tiye aldı! Astrolog, kahin... Şimdi de o çıktı başımıza

Asgari ücret ve memur ile memur emeklisi maaşlarına gelen zamdan sonra gözler şimdi de SSK, Bağkur emeklilerinin maaşlarıyla en düşük emekli maaşlarına çevrildi. Sık sık televizyon programlarında yapılacak zamlarla ilgili günler öncesinden tahminlerini açıklayan gazeteci Cem Küçük'ün tiye alındığı anlar ise gündeme damgasını vurdu. DP'li Cemal Enginyurt, Küçük için "astrolog, kahin" derken "Şimdi de Cem Küçük çıktı başımıza" sözleriyle dikkat çekti.

Finans 10-01-24 08:49

7 kişilik aile zehirlendi! Uzman isimden balon balığı uyarısı: Tamamı zehirli, ölüme kadar gidebilir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişilik aile hastanelik oldu. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, balon balığının tüketilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Turan, ""Balon balığının etinde tetrodotoksin (TTX) kimyasalı denilen bir zehir bulunmaktadır. İnsan ölümüne kadar gidebilen rahatsızlıklar oluşturabilirler" uyarısında bulundu.

Haber 03-01-24 19:52

Asgari ücretin açıklanması sonrası heyecanlandıran açıklama! 'Şaşırmamak lazım' diyerek duyurdu, Cemal Enginyurt rakam da verdi

Asgari ücret maratonu dün sona erdi. Aralık ayında başlayan görüşmeler sonrasında dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile işveren ve işçi temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Külliyedeki toplantı sonrasında Bakan Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayında asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Finans 28-12-23 08:18

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-23 10:03

Fatih Portakal, Adalet Bakanı’nın o sözleri sonrası demediğini bırakmadı: “Sizin karşınızda çocuk mu var ya!”

Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarpıp canından eden, sonra da Türkiye'den kaçan Somali Cumhurbaşkanının oğlunun Türkiye'ye dönmesine ilişkin Bakan Tunç'un sözleri yeni bir gündem yarattı. Gazeteci Fatih Portakal ise o sözler sonrası canlı yayında esti gürledi. "Kiminle dalga geçiyorsunuz, çocuk mu var sizin karşınızda" diyerek sert çıkan Portakal, Cemal Kaşıkçı davasını anımsattı.

Haber 15-12-23 10:21

'Ölümlü Dünya 2' yılın rekor açılışını yapan Türk komedi filmi oldu

Yapımını TAFF Pictures’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken” Ölümü Dünya 2 “bu yılın en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.

Magazin 04-12-23 16:42

Kendisini darbedenlere kurşun yağdırdı! Olay yerinden kaçtı

Düzce'de Cemal S., kendisini kafede darbedenlere caddede kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği 2 kişi yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Haber 27-11-23 22:11

Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler gözyaşlarını tutamadı

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavisi devam ederken hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca son yolculuğuna uğurlanıyor. Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Ünlü isimlerin katıldığı törenin sunuculuğunu da Sunay Akın üstlendi. Törende ünlü isimler gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-11-23 13:10

Metin Uca'nın cenaze programı belli oldu! Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak

62 yaşında hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, yarın 11.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek veda töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 17-11-23 14:55

İstanbul Valiliğince Büyük Önder Atatürk'ü anma programı düzenlendi

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan programda, Atatürk'e yazılan şiir ve mektuplar okunurken güzel sanatlar lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "100 Yıllık Eserin Bize Emanet" oratoryosu sahnelendi.

Yurthaber 10-11-23 13:34

Yeliz Yeşilmen babasını kaybetti! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Yeşilmen "Allah onu cennetine aldı, bu çok acı veriyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-10-23 12:52

23 yıl sonra yine aynı acı! 'İkinci İntifada'nın sembolü olmuştu... Muhammed'in babası bu kez kardeşlerini kaybetti

Yaklaşık 23 yıl önce ilan edilen ikinci intifada esnasında İsrail askerlerinin saldırısı sonucu oğlu Muhammed'i kaybeden Cemal Durra, bu defa iki kardeşi ve yakınlarını kaybetti. Sembol olan acı görüntülerle ilgili konuşan baba Durra, "Muhammed'in öldürüldüğü sahne 23 yıldır tekrarlanıyor" diye konuştu.

Haber 17-10-23 07:25

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven All Star'da neden olmadığını açıkladı! 'Kupası olmayanlar...'

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, Survivor 2024 All Star kadrosunda yer almadı. Canseven'in neden kadroda yer almadığı merak edilirken ünlü isim konu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 12-10-23 13:58

Dursun Özbek'ten açıklama: ''Asla affetmem''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalar yaptı. Dursun Özbek, Cemal Özgörkey'in istifasına dair sert açıklamalar yaptı.

Spor 11-10-23 11:30

İmamoğlu 'çok çirkinleştiler' demişti! Kılıçdaroğlu da tepki gösterdi: Ben de rahatsızım

CHP İstanbul İl Kongresi'nde adaylardan Cemal Canpolat'ın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun suçlayan sözleri gündem yaratmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Canpolat'ın konuşmasında kullandığı ifadelerden rahatsız olduğu, "Ben de hoşnut değilim" dediği öğrenildi.

Haber 11-10-23 10:45

SON DAKİKA | CHP İstanbul İl Kongresi'nde kazanan belli oldu! İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yalanlarında boğulsunlar'

Son dakika: CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İl başkanlığı için Özgür Çelik ile Cemal Canpolat yarıştı. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Öte yandan oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrılan İmamoğlu'nun çevresindekilere söylediği “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" sözleri gündem oldu.

Haber 09-10-23 07:30

CHP kongresinde gergin anlar! Arbede çıktı, herkes o tarafa döndü: İmamoğlu'nun tepki gösterdiği Avseren yuhalandı

CHP bugün seçim sonrası en hararetli günlerinden birini yaşıyor. 4-5 Kasım'daki büyük kurultaya en çok delege gönderecek İstanbul'da il başkanlığı için Cemal Canpolat ile Özgür Çelik'in yarıştığı kongre başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde basın önünde 'Rezalet' diyerek tepki gösterdiği Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'in konuşması sırasında arbede çıktı. Öte yandan İmamoğlu konuşmasında isim vermeden, adı genel merkezle anılan Canpolat'a yüklendi.

Haber 08-10-23 07:35

Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme...

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu. Avcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise suça iştirakten 4 yıl hapis kararı verilirken, istinaf mahkemesinin bu kararını sanıklar temyize gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı inceledikten sonra Cemal Metin Avcı’nın temyiz başvurusunu reddederken kardeşi M. Avcı’nın başvurusunu kabul etti. Nihai kararı Yargıtay Ceza Dairesi verecek.

Haber 04-10-23 22:50

Telefonu Fatih Portakal'ın yüzüne kapadı! 'Kılıçdaroğlu ve Atatürk' çıkışıyla gündem yaratan Canpolat canlı yayına bağlandı, tansiyon yükseldi

CHP'deki kritik seçime adaylığını ortaya koymasıyla gündemden düşmeyen Cemal Canpolat'ın "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" sözleri sonrası yeni bir gerginlik yaşandı. Gazeteci Fatih Portakal, Canpolat'ın bu sözlerini sert eleştirip "Sizin kafa gitmiş! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu" dedi. Çok geçmeden canlı yayına bağlanan Canpolat, konuşmasının kesilerek yayınlanmasına tepki gösterirken canlı yayında tansiyon yükseldi. Canpolat telefonu Portakal'ın yüzüne kapadı.

Haber 04-10-23 12:01

CHP'li isimden çok konuşulacak sözler: Kılıçdaroğlu'na saldırmak Mustafa Kemal'e saldırmaktır

Genel seçimlerin ardından parti içinde hareketli günler yaşayan CHP'de Kurultay'a sayılı günler kaldı. Eleştirilerin odağındaki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Cemal Canpolat'tan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Haber 02-10-23 22:19

Cemal Canpolat İstanbul il başkanlığına adaylığını açıkladı: 4 tane televizyonda...

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, 8 Ekim'de yapılacak kongre öncesi il başkanlığına adaylığını açıkladı. Canpolat, adaylığını ilan ettiği konuşmada, "4 tane televizyonda CHP Genel Başkanı'na saldırarak CHP'nin değerlerini ortadan kaldıramazsınız." dedi.

Haber 27-09-23 21:39

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, “Devlet Planlama Teşkilatı’ndaki kariyerinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Kalkınma Bakanlığı, TBMM Bütçe ve Planlama Komisyonu Başkanlığı ve son olarak da Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunmuş böylesine kıymetli ve başarılı bir ismin ailemize katılmasından dolayı son derece memnunum" açıklamasını yaptı.

Finans 27-09-23 11:30

Cemal Enginyurt 'Başkanlığa talibim' diyerek o şehri işaret etti! Canlı yayında tek bir şartı olduğunu söyledi: CHP ve İYİ Parti...

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında yerel seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir hayali olduğunu belirten Enginyurt, "Yerel seçimlerde Ordulular da bizi destekler 'aday ol' derlerse başkanlığa talibim" dedi. Enginyurt, adaylık içinse tek şartı olduğunu söyledi.

Haber 26-09-23 12:08

İYİ Partili Bilge Yılmaz'ın 'özür' açıklaması gündem olmuştu! Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Kılıçdaroğlu' yanıtı: Senin sıfatın ne?

İYİ Partili Bilge Yılmaz'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili sözleri dikkat çekti. "Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden özür diliyorum" diyen Yılmaz'a en sert tepki Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt katıldığı canlı yayında "Senin sıfatın ne?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 13-09-23 08:18

Nevşehir'de baba dehşeti! Tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Cemal Batmaz (80), tartıştığı oğlu Yunus Batmaz'ı (56) av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Haber 11-08-23 14:59

Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a zehir zemberek sözler! Canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Adanalı dizisindeki "Maraz Ali" rolüyle tanınan oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır sözlerle Kılıçdaroğlu'nu hedef alan oyuncuya DP Milletvekili Cemal Enginyurt ateş püskürdü. Katıldığı canlı yayında esip gürleyen Enginyurt, Alakurt'tan "kendine 'sanatçı' diyen ahlaksız müptezelin biri" diyerek bahsetti.

Magazin 09-08-23 10:03

Dokunulmazlık dosyaları Meclis'te! Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dosyası da bulunuyor

TBMM'de 28. dönemin ilk milletvekili dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı. Dokunulmazlık dosyaları arasında, aralarında adı CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel'in yanı sıra Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş ile Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyaları da bulunuyor.

Haber 08-08-23 10:21

Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ziya Cemal Kadıoğlu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YAŞ toplantısının bugün yapılmasının ardından kararlar açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-08-23 16:38