Il Emniyet Mudurlugu Asayis Subesi Cinayet Burosu Haberleri

Van’da güpegündüz sokak ortasında çifte cinayet! Kulağı da kesilmiş halde... Emniyetten açıklama geldi

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde güpegündüz sokak ortasında kan donduran iki cinayet meydana geldi. Bir otomobilde kulağı kesik ve silahla vurulmuş olarak bir kişi bulundu. Araçtan 30 metre uzakta ise bir kadının silahla vurulmuş halde cansız bedenine ulaşıldı. Eşini ve bir adamı öldüren şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Cinayetle ilgili Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Haber 2022-01-29 23:29:58

Kocaeli'de oluşturulan özel ekip iz sürerek faili meçhul cinayetleri aydınlatıyor

Adeta iğneyle kuyu kazarak dosyaların her satırını tek tek inceleyip gözden kaçan detaylar üzerinde duran polis ekipleri, bir yılda 9 faili meçhul cinayeti çözdü - İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu: - "Devlet hafızası asla unutmaz. Çözülen her hadise toplumun vicdanına su serpiyor. Vatandaş ile devlet arasındaki itimat bağını kuvvetlendiriyor" - "Bazen suçlunun bile işlediği suçu unuttuğu olaylarla karşılaşıyoruz. Asayiş Şubemizin Cinayet Bürosunda çalışan arkadaşlarımız, her olay için olağanüstü emek sarf ediyor"

Yurthaber 2021-05-18 13:27:33

Aydın’daki suç örgütü operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı

Aydın’ın Çine ilçesinde şantaj ve tehditle vatandaşlardan maddi menfaat sağlayan suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 8’ i, 15 saat süren mahkeme sonucunda tutuklanarak ceza evine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özel harekat ekiplerinin desteğiyle Çine’de iki aydır polis ekiplerinin takibinde olan ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na muhalefet, kasten yaralama, ölümle tehdit ile şantaj olaylarına karışan şüphelilerin bulunduğu 11 ayrı adrese şafak operasyonu düzenlenmişti.

Yurthaber 2021-03-23 09:49:35

Suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi

Aydın’ın Çine ilçesinde şantaj ve tehditle vatandaşlardan maddi menfaat sağlayan suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özel harekat ekiplerinin desteğiyle Aydın’ın Çine ilçesinde şikayet üzerine iki aydır polis ekiplerinin takibinde olan ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na muhalefet, kasten yaralama, ölümle tehdit ile şantaj olaylarına karışan şüphelilerin bulunduğu 11 ayrı adrese şafak operasyonu düzenlenmişti.

Haber 2021-03-22 11:21:36

11 adrese operasyon düzenlendi: 9 gözaltı

Aydın’ın Çine ilçesinde şantaj ve tehditle vatandaşlardan maddi menfaat sağlayan suç çetesine yapılan şafak operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı.Edinilen bilgiye, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özel harekat ekiplerinin desteğiyle Aydın’ın Çine ilçesinde şikayet üzerine iki aydır polis ekiplerinin takibinde olan ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na muhalefet, kasten yaralama, ölümle tehdit ile şantaj olaylarına karışan şüphelilerin bulunduğu 11 ayrı adrese şafak operasyonu düzenlendi.

Yurthaber 19-03-21 19:22

Aydın’da suç çetesine şafak operasyonu

Aydın’ın Çine ilçesinde şantaj ve tehditle vatandaşlardan maddi menfaat sağlayan suç çetesine yapılan şafak operasyonunda çete elebaşı ile birlikte 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özel harekat ekiplerinin desteğiyle Aydın’ın Çine ilçesinde şikayet üzerine iki aydır polis ekiplerinin takibinde olan ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na muhalefet, kasten yaralama, ölümle tehdit ile şantaj olaylarına karışan şüphelilerin bulunduğu 11 ayrı adrese şafak operasyonu düzenlendi.

Haber 19-03-21 17:11

Katilin kaçış rotasını 322 ayrı kamera görüntüsünü izleyen polis böyle belirledi

Bursa’da radyo programcısı Hazım Özsu’nun katil zanlısı balıkçı polisten ancak 6 gün kaçabildi.Hazım Özsu’yu radyo programında sarf ettiği bazı ifadeleri beğenmediği için öldürdüğünü belirten katil zanlısının, arkasında iz bırakmamak için takip ettiği kaçış rotasını, 322 ayrı güvenlik kamerası görüntüsünü tek tek inceleyen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri çözdü.

Haber 16-03-21 16:34

Kahramanmaraş’ta silahlı olaylara karışan 2 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş’ta silahlı olaylara karışıp polis tarafından yakalanan 4 kişiden 2’si tutuklandı.Edinilen bilgiye göre Onikişubat ilçesinde bir kişinin yaralanması ve bir ikametin zarar görmesine nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yurthaber 20-02-21 20:50

Bolu’da yakalanan firari cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

İstanbul’da 4 yıl önce 2 kişinin öldüğü silahlı kavgada cinayete karışanlar arasında bulunan ve hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilen Barbaros Aslıyüce (28), Bolu’da yakalanarak adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’un Pendik ilçesinde 4 yıl önce 2 kişinin öldüğü silahlı kavgaya karıştıktan sonra kaçan Barbaros Aslıyüce’nin Bolu’da olduğu tespit ederek çalışma başlattı.İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakkında 1 buçuk yıl önce ’Cinayet’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilen Aslıyüce’nin Bolu’da yaşadığı belirlenen evine operasyon düzenlendi.

Haber 08-01-21 13:23

Eskişehir’de iki ayrı silahlı kavga, 2 yaralı

Eskişehir’in Şirintepe ve Emek mahallelerinde çıkan silahlı 2 kişi yaralanırken, olaylarla ilgili 3 kişi saklandıkları evlerde yakaladı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şirintepe ve Emek mahallelerinde çıkan silahlı kavga olayları ile ilgili çalışma başlattı.

Yurthaber 22-12-20 12:40

Şehit polis memuru memleketine uğurlandı

Cinayet zanlısı Muhammet Karataş tarafından şehit edilen 3 çocuk babası polis memuru Barış Göl (40) için Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Haber 03-12-20 18:35

Osmaniye’ye şehit ateşi düştü

Kahramanmaraş’ta bir otelde aranan saldırganın ateş açması sonucu şehit düşen Barış Göl’ün (36) şehadet haberi Osmaniye’deki baba ocağına ulaştı.Antalya’da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı olan Muhammet Karataş’ın Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş’ta bir otelde olduğu bilgisi alındı.

Haber 03-12-20 15:33

12 yıl önceki olayın sırrı çözüldü

Mersin’de 12 yıl önce trafik kazasında ölen Cuma Çabuk’un trafikte sıkıştırılarak öldürüldüğü iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olası kast ile Cuma Çabuk’un (30) öldürülmesi olayını aydınlattı.

Haber 02-12-20 18:04

Firari cinayet şüphelisi 17 yıl sonra yakalandı

Eskişehir’de ‘Kasten Öldürme’ suçundan hapis cezasına çarptırılan, ancak firari olan şüpheli 17 yıl sonra yakalandı.Alınan bilgiye göre, 2003 yılında İhsaniye Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde restoranda çıkan ve bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bıçakla kavganın şüphelisi firari İbrahim M.’nin kentte olduğunu tespit eden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi.

Yurthaber 01-12-20 10:55

İzmir’de aranan cinayet zanlısı Uşak’ta yakalandı

İzmir’de kasten adam öldürme suçundan aranması olan zanlı, Uşak’ta polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.Edinilen bilgilere göre; Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kasten adam öldürme suçundan aranan zanlı T.A.’nın Uşak’ta olduğu istihbaratını edindi.

Yurthaber 27-11-20 20:40

Kanlı ‘kız isteme’ kavgasına 3 tutuklama

Eskişehir’de ‘kız isteme’ meselesi yüzünden 4 kişinin yaralandığı kavga sonrasında gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 8 Ekim’de 75.

Yurthaber 10-10-20 12:05

Alkolden ehliyeti alınan sürücü yine trafikte yakalandı

Aksaray’da alkolden ehliyetine el konulan sürücü ehliyetsiz araç kullanırken polis ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Tacin Mahallesi’nde rutin devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri durumundan şüphelendikleri 68 HS 990 plakalı otomobili durdurdu.

Haber 08-10-20 17:48

Kayseri’de cinayet şüphelisi 9 kişi tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, cinayet şüphelisi 9 kişi tutuklandı.Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, 2’si kasten öldürme, 3’ü kasten öldürmeye teşebbüs, 2’si kasten yaralama, 1’i taksirle yaralama olayı olmak üzere işlem yapılan toplam 8 olayda yakalanan 26 şüpheliden 9’u tutuklanarak, 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.Meydana gelen olaylar ile ilgili 3 adet tabanca, 1 adet tüfek, 3 adet bıçak ele geçirildi.

Yurthaber 17-09-20 19:35

Malatya’da eş zamanlı cinayet operasyonu: 4 tutuklama

Malatya’da kasten adam öldürme suçu kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüphelinden 4’ü tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kasten adam öldürme suçu kapsamında meydana gelen olayın azmettiricisi ve yardım yataklık ettiği değerlendirilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Haber 11-09-20 20:28

Kanserle mücadelesini kaybeden polis memuruna son görev

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde görev yapan ve bir süredir verdiği kanserle mücadelesini kaybederek, yaşamını yitiren polis memuru Sadettin Atalay (45) İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sivas’a gönderildi.Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde görevli polis memuru Sadettin Atalay (45) bir süredir kanserle mücadele ediyordu.

Yurthaber 30-07-20 12:13

Cinayet zanlısı eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'da yakalandı

İstanbul'da 5 yıl önce trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu silahla vurup öldürmekten aranan eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yakalandı.

Haber 23-07-20 16:50

Kayseri’de 12 cinayet şüphelisi tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 12 cinayet şüphelisi tutuklandı.Asayiş Büro ekiplerinin çalışmaları sonucunda 3’ü kasten öldürme, 4’ü kasten öldürmeye teşebbüs, 1’i taksirle öldürme 1’i şüpheli ölüm olayı olmak üzere işlem yapılan toplam 9 olayda yakalanan 21 şüpheliden 12’si tutuklanarak, 6 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.Meydana gelen olaylar ile ilgili 2 adet tabanca, 3 adet tüfek ve 3 adet de bıçak ele geçirildi.

Yurthaber 23-07-20 12:42

Müebbetle aranan cinayet zanlısı drone destekli operasyonla yakalandı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, üç ayrı suçtan 30 yıl ve müebbet hapis cezasıyla aranan cinayet zanlısı, polisin saklandığı çiftlik evine drone desteği ile düzenlediği operasyonla yakalandı.Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Tasarlayarak Adam Öldürme, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” suçlarından 30 yıl ve müebbet hapis cezasıyla zanlının, yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında şahsın saklandığı adresi tespit etti.

Yurthaber 29-06-20 17:45

Kayseri’de aranması bulunan 682 şahıs yakalandı, kayıp 70 kişi bulundu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 Şubat-14 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalarda haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 682 kişi yakalandı, kayıp olarak aranan 70 kişi bulundu.Belirtilen tarihler arasında Cinayet Büro Amirliğince 1’i kasten öldürme, 1’i kasten yaralama ve intihar ile 2’si kasten yaralama olayı olmak üzere işlem yapılan toplam 4 olayda yakalanan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Yurthaber 18-03-20 15:53

Kayseri’de aranması bulunan 621 kişi yakalandı, kayıp müracaatı bulunan 82 kişi bulundu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 Aralık 2019-14 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda yakalama ve aranması bulunan 621 kişi yakalandı, kayıp müracaatı yapılan 82 kişi bulundu.Edinilen bilgiye göre belirtilen tarihlerde Cinayet Büro Amirliği’nce 1’i kasten öldürme, 4’ü kasten yaralama, 1’i taksirle öldürme olayı olmak üzere 6 olaya işlem yapıldı.

Yurthaber 17-01-20 10:58

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman Rize’nin 2019 suç bilançosunu açıkladı

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize’nin 2019 suç bilançosunu açıklayarak “Rize asayiş suçları anlamında yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir kentimiz” dedi.Rize’nin diğer kentlere göre huzurlu bir şehir olduğunu dile getiren Gökduman “2019 yılında ilimizde terörle mücadele, asayiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ile narkotik olaylarına karışan 6 bin 710 kişi ve adli makamlarca haklarında yakala emri verilen 916 kişi olmak üzere toplam 7 bin 626 kişi yakalandı ve bunlardan 571 kişi sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi” ifadelerini kullandı.Gökduman, söz konusu bir yıllık dönemde meydana gelen olaylarda 186 tabanca, bir adet uzun namlulu silah, 15 adet av tüfeği, 21 adet kuru sıkı tabanca, 2 bin 684 adet tabanca fişeği, 42 adet uzun namlulu tabanca fişeği, 16 adet av tüfeği fişeği, 237 adet şarjör ve 100 adet aksamı namlu ile gövde 85 adet bıçak, 4 adet muşta, 10 kilo kubar esrar maddesi, 9 kilo sukunk esrar maddesi, bin 41 adet ectasy hap ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiği bilgisini paylaştı.Rize’de uyuşturucu anlamında daha çok esrar maddesi kullanıldığını ve kimyasal uyuşturucu kullanımının yok denecek kadar az olduğunu belirten Gökduman, “Asayiş olaylarına baktığımızda 2019 yılı içerisinde Rizemizde bir tane cinayet var.

Haber 14-01-20 14:29
Haber 30-12-19 13:21

Kayseri’de fuhuş yapıldığı tespit edilen 11 ev kapatıldı

Kayseri’de polis ekiplerinin 1 ayda yaptığı çalışmalarda fuhuş yapıldığı tespit edilen 11 ev kapatılırken, aranması bulunan 688 şahıs yakalandı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, 2’si kasten öldürme, 1’i taksirle öldürme ve 2’si kasten yaralama olayı olmak üzere işlem yapılan toplam 5 olayda yakalanan 8 şüpheliden; 3’ü tutuklandı, 2’si hakkında adli kontrol kararı verildi.

Yurthaber 20-11-19 10:54

Yabancı uyruklu genci öldüren kadın tutuklandı

Mardin’in Artuklu ilçesinde yabancı uyruklu genci bıçakla öldürdüğü belirtilen kadın gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Mardin merkez Artuklu ilçesi Yeniyol Mahallesi’nde boğazı kesilerek öldürülmüş halde sokak ortasında bulunan 35 yaşındaki yabancı uyruklu Ahmet Şeyho’nun katilinin yakalanmasına yönelik Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen titiz çalışmalar neticesinde cinayet zanlısının adresi belirlendi.

Haber 13-11-19 19:41

Kulular’ın 5 yıllık döneminde Emniyet Müdürlüğü projeleri ile dikkat çekti

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, 2014-2019 yılları arasında FETÖ başta olmak üzere PKK, DEAŞ gibi terör örgütleriyle mücadele başta olmak üzere uyuşturucu ile mücadeleden şehirde aydınlatılmayan faili meçhul cinayet kalmamasına kadar dikkat çeken çalışmalara imza atmasının yanında, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı binalar ve tesisler konusundaki projeleri ile de dikkat çekti.2014 yılında Kayseri Emniyet Müdürü olarak atanan İbrahim Kulular, Kayseri’de görev yaptığı süre içinde birbirinden başarılı operasyonlarla dikkat çekti.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüşüyü’nde DEAŞ militanlarınca yapılacak olan suikastin de başarılı bir şekilde önlenmesini sağlayan Kulular, Türkiye genelinde 15 Temmuz öncesinden de FETÖ’ye operasyon düzenleyen emniyet müdürü olarak biliniyor.Boydak Holding’e yönelik FETÖ operasyonunu tüm siyasi müdahalelere, engelleme girişimlerine rağmen kararlılıkla gerçekleştiren Kulular, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması, DEAŞ’a yönelik en çok operasyonun yapılması, PKK terör örgütünün Kayseri’de gerçekleştirdiği ve 15 askerimizin şehit edildiği hain saldırının faillerinin eksiksiz bir şekilde tespit edilerek ve olayın bütün yönleriyle aydınlatılması, Kayseri’nin Uyuşturucu satıcılarından temizlenmesi gibi çalışmalarıyla da dikkat çekmişti.Başarılı bir polis Müdürü olan İbrahim Kulular, Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırdığı projeler ve yapılan tesislerle de personelin rahat bir ortamda çalışmasını sağladı.İşte İbrahim Kulular döneminde yapılan ve projelendirilen çalışmalar:1-Selimiye Osman Börklüoğlu Polis Merkezi Amirliği: 1.254,00 metrekare inşaat alanına sahip 3 katlı Polis Merkezi Amirliği binası Ağustos 2018 tarihinde hizmete açıldı.2-Danişment Polis Merkezi Amirliği: 750 metrekare inşaat alanına sahip zemin+1 kattan oluşan polis merkezi 120 bin kişiye hizmet vererek Melikgazi Polis Merkezi Amirliğinin iş yükünü hafifletti ve Ağustos 2018 tarihinde hizmete girdi.3-İldem Polis Merkezi Amirliği: 1.254,00 metrekare inşaat alanına sahip bina 150 bin kişiye hizmet vermek üzere Ocak 2019 tarihinde hizmete açıldı.4-Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezi Amirliği: 1.254.00 metrekare inşaat alanına sahip polis merkezi amirliği 2019 yılında hizmete girdi.5-Şeker Polis Merkezi Amirliği: Kocasinan Belediyesi’ne park yapılması için tahsisli 45 bin 434 metrekarelik taşınmazın 6 bin 611 metrekarelik kısmının kullanım adı Emniyet Hizmet Alanı olarak 2018 yılı içinde tahsisi sağlandı.

Yurthaber 20-09-19 13:30

Kayseri’de kayıp olan 80 şahıs polis ekiplerince bulundu

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda kayıp olarak aranan 86 şahıstan 80’i bulunurken ayrıca UYAP aranması bulunan 582 şahıs yakalandı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 15 Temmuz - 14 Ağustos tarihlerinde 3’ü kasten öldürme, 1’i kasten öldürme-intihar olayı olmak üzere işlem yapılan 4 olayda yakalanan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Yurthaber 21-08-19 15:30

15 yıl önceki cinayetin firari şüphelisi Muş’ta yakalandı

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2004 yılında Adana’da meydana gelen cinayet olayının firari şüphelisini Muş’ta yakaladı.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 2004 yılında Adana’da meydana gelen cinayet olayının firari şüphelisinin Muş il merkezinde saklandığı ikamette yakalayarak gözaltına alındığı belirtildi.Şüphelinin sevk edildiği adli makamlarca “adam öldürme” suçundan tutuklandığı ve cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Yurthaber 20-08-19 14:30

Polisi şehit eden zanlı 2 yıl sonra Şanlıurfa’da yakalandı

Adana’da kasten adam öldürme suçundan aranan ve Şanlıurfa’da sahte kimlikle yakalanan zanlının, bir polisin şehit olması, bir polisin yaralanması ve bir vatandaşın da öldürülmesi olaylarının şüphelisi olduğu ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Büro Amirliği görevlileri, ‘Kasten adam öldürme’ olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz Salı gecesi Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan bir olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Haber 25-07-19 13:00

Cinayet suçundan 31 yıl hapis suçuyla aranan şüpheli yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında cinayet suçundan 31 yıl hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan kişilere yönelik yapılan çalışmalar sonrasında adam öldürme suçundan hakkında arama kararı bulunan ve 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M.P.

Yurthaber 17-07-19 12:15

Kars’ta polis memuru için mevlid okutuldu

Kars’ta görev yapan ve İzmir’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru için mevlid okutuldu.Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Adnan Keçeli, İzmir’in Bornova ilçesinde, motosikletiyle kaza yapmış, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış burada süren tedavisi sonrasında tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.Hayatını kaybeden polis memuru Adnan Keçeli için Fethiye Camisinde Kars Emniyet Müdürlüğü’nce Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yurthaber 13-07-19 15:10

Evinde vahşice öldürülen emekli polisin failleri 14 yıl sonra yakalandı

Adıyaman’da başından 17 bıçak darbesi ile öldürülen emekli polis memurunun failleri 14 yıl sonra yakalandı.26 Temmuz 2005 tarihinde Gölbaşı ilçesi Kutlar Mahallesi Asfalt Sokak’ta ikamet eden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden emekli Seydi Vakkas Gültekin, evinde ölü bulunmuştu.

Haber 10-07-19 14:58

Düğününden bir gün önce öldürülmüştü, katil zanlısı kayın birader tutuklandı

İzmir’in Konak ilçesinde, düğününden bir gün önce ablasının nişanlısını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kayın birader, tutuklanarak cezaevine konuldu.Konak ilçesine bağlı 1153 sokakta, ablasının nişanlısı 24 yaşındaki Tugay Keser’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan N.G’nin (24), İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Haber 03-07-19 15:53

Düğününden bir gün sonra öldürülmüştü, katil zanlısı kayın birader tutuklandı

İzmir’in Konak ilçesinde, düğünden bir gün sonra ablasının nişanlısını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kayın birader, tutuklanarak cezaevine konuldu.Konak ilçesine bağlı 1153 sokakta, ablasının nişanlısı 24 yaşındaki Tugay Keser’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan N.G’nin (24), İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Haber 03-07-19 15:17

Bingöl’deki ‘Son Çekim Operasyonu’nda 10 tutuklama

Bingöl polisinin 5 ay süren çalışmasında gizli kameralarla çekim yaparak, ilişki sonrası hamilelik şantajıyla yüklü miktarda para koparan fuhuş çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 10’u tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Ahlak Büro Amirlikleri tarafından şantaj yaptığı belirlenen fuhuş çetesine yönelik çalışma yapıldı.

Haber 29-06-19 16:07

'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek 5 yıl sonra ortaya çıktı

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro amirliği ekipleri 2014 yılında evinde ölü olarak bulunan A.Y.’nin ölümünü şüpheli buldu. Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu 5 yıl önce 'Eşim evde balık ayran yedi, balık galiba bayattı ondan öldü” diyen F.Y.’nin sevgilisi ile A.Y.'yi boğarak öldürdüğünü belirledi.

Trend 26-06-19 17:11

’Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü’ dedi, cinayet 5 yıl sonra ortaya çıktı

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro amirliği ekipleri 2014 yılında evinde ölü olarak bulunan A.Y.’nin ölümünü şüpheli buldu.

Haber 26-06-19 16:26

İzmir'de korkunç cinayet! Cesedi yakıp dereye attılar

İzmir'in Bayındır ilçesinde ailesinin kayıp müracaatı yaptığı kişinin, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin iz takip köpeklerinin yardımıyla yürüttüğü çalışmada cesedi bulundu.

Haber 25-06-19 22:02

Darbederek öldürdükleri kişinin cesedini yaktılar

İzmir'in Bayındır ilçesinde ailesinin kayıp müracaatı yaptığı kişinin darbedilerek öldürüldüğü, cesedinin yakılarak dereye atıldığı ortaya çıktı - İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedi kokuya duyarlı iz takip köpeklerinin yardımıyla bulurken, cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı

Yurthaber 25-06-19 18:20

Kadına kurşun yağdıran şahıs adliyeye sevk edildi

Kayseri’de husumetli olduğu iddia edilen 25 yaşındaki kadına kurşun yağdıran şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekiplerince otomatik silahla birlikte yakalandı.Edinilen bilgiye göre 15 Mart tarihinde gece saatlerinde Gesi Fatih Mahallesi Hanedan Sokak üzerinde meydana gelen olayda F.B.

Yurthaber 30-03-19 15:40

Otomatik silahla kadına kurşun yağdıran şüpheli yakalandı

Kayseri’de otomatik silahla husumetli olduğu iddia edilen 25 yaşındaki kadına kurşun yağdıran şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre 15 Mart tarihinde gece saatlerinde Gesi Fatih Mahallesi Hanedan Sokak üzerinde meydana gelen olayda F.B.

Haber 30-03-19 13:16

DHA YURT BÜLTENİ-21

Uzman çavuş, eşi ve oğlunu öldürüp, intihar etti (2) CENAZELER MALATYA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖTÜRÜLDÜ Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevlendirdiği savcı ile İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı Atatürk Mahallesi'ndeki askeri lojmanda olay yeri inceleme çalışmalarını tamamladı.

Haber 17-03-19 00:05

Uzman çavuş, eşi ve oğlunu öldürüp, intihar etti (2)

CENAZELER MALATYA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖTÜRÜLDÜ Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevlendirdiği savcı ile İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı Atatürk Mahallesi'ndeki askeri lojmanda olay yeri inceleme çalışmalarını tamamladı.

Haber 16-03-19 23:01

Batman’da 3 gaspçı yakalandı

Batman’da, yolda yürüyen bir kişinin cep telefonunu gasp eden 3 kişi yakalandı.Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri bir cep telefonunun yağma edilmesi olayı ile ilgili yaptıkları çalışmada M.

Yurthaber 26-02-19 16:45

Kayseri’de aranması bulunan 664 kişi yakalandı, kayıp 66 kişi bulundu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince son bir ayda yapılan çalışmalarda yakalama ve aranması bulunan 664 kişi yakalanırken, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’nce yapılan çalışmalarda kayıp müracaatı alınan 66 kişi bulundu.15 Ocak 2018 - 14 Şubat 2019 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince 2’si kasten öldürme, 1’i kasten öldürmeye teşebbüs ve 1’i kasten yaralama olayı olmak üzere 4 olayda 14 şüpheli yakalanırken, bunlardan 4’ü tutuklandı.

Yurthaber 21-02-19 17:35