Il Emniyet Muduru Dr Mustafa Caliskan Haberleri

‘Organ Bağışı Haftası’nda hastalara moral ziyareti

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, ‘Organ Bağışı Haftası’ dolayısıyla hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Yurthaber 2023-11-07 12:10:05

Müdür Erarslan: “Halkımız Sağlıklı Hayat Merkezinde verilen hizmetlerden ücretsiz yararlanabilir”

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 No’lu Sağlıklı Hayat Merkezi, Şehit Mustafa Baş Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Yurthaber 2023-03-29 08:47:05

Hatay'da deprem sonra bir istifa daha! Vali Doğan'ın ardından İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat da milletvekili aday adayı oluyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma neden olduğu Hatay'dan Vali Rahmi Doğan'ın ardından bir istifa haberi daha geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat da görevi bırakma kararı aldı. Hambolat'ın da Doğan gibi milletvekili aday adayı olabilmek için bu kararı aldığı iddia edildi.

Haber 2023-03-16 15:39:54

Geleceğin Yıldızları, Maçkada yetişecek

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamuran Nur Bekiroğlu: -"Bizim için teknik liseden gelenler çok farklı. Bunu samimiyetle söylemem gerekir. Eğitim esnasında da bu ortaya çıkıyor. Teknik lise eğitimi üzerine alınan teknik üniversite eğitimi çok iyi sonuçlar veriyor" - İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akhan: -"Öğrenciler, mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanmaları halinde üniversitenin bursuna da hak kazanacaklar. Bu birliktelik bizim için çok anlamlı, çok önemli"

Yurthaber 2022-07-08 10:27:33

Kabe üzerindeki Atatürk görseli olay yarattı! Tepkiler sonrası Savcılık harekete geçti

Mustafa Kemal Atatürk'ü Kabe üzerinde otururken gösteren görsel olay yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan görseli, bir üniversite öğrencisinin montajla yaptığı belirlenirken, tepkiler peş peşe geldi. Gelen tepkiler sonrası harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin tespiti ve gözaltına alınması için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne talimat verdi.

Haber 03-06-22 15:50

Emniyet kemeri ikazını susturmak için 'ölüm tokası' kullanılıyor! ''Canın değeri 10 lira mı?''

Emniyet kemeri takmak istemeyen birçok kişi, araçtan gelen ikaz sesini engellemek amacıyla 'toka' olarak da adlandırılan aparatı kullanıyor. Olası bir kazada hayat kurtaran emniyet kemerinin kullanılmaması, ölüme davetiye çıkarıyor. Aparatların fiyatlarının 10 liradan başladığı söylenirken konuyla ilgili bilgi veren ve uyarılarda bulunan Ulaştırma uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, ''Canın değeri 10 lira mı? Bu tokayla kendinize kurşun atıyorsunuz" dedi.

Haber 14-01-22 11:31

Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi çevresel ve mesleki hastalıklar alanında hizmet verecek

"Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi" adını alan hastanenin, yatılı meslek hastalıkları servisi ile toksikoloji laboratuvarının açılışı Ankara Valisi Vasip Şahin ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma tarafından yapıldı

Yurthaber 10-12-21 10:02

Rize Sağlık Müdürü: Horon oynamayın

Türkiye’de nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü Rize’de İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, aşı çağrısında bulundu. Halkı kurallara uymaya davet eden Tepe, “Şehirde keyiflenmek için kahvehaneye gittiğinizde 4 kişi okey oynuyor, yanlarında 4 kişi izliyorsa lütfen oraya girmeyin” dedi. Tepe, hemşerilerine düğünlerde horon oynamamaları gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 15-09-21 16:06

Kovid-19 vaka sayılarında ilk sırada yer alan Rize'de Delta varyantı uyarısı

RTEÜ Tıp Fakültesi Kovid-19 Yetkilendirilmiş Tanı Laboratuvarı İl Koordinatörü Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek: - "İnsanların yaşam tarzı olarak iç içe yaşamayı sevmesi, kayıkhane ve kahvehane muhabbetlerinin fazla olması maalesef Rize'deki oranların düşmemesinde çok önemli etken" - "Pandemi bitmediği halde bitmiş gibi davranıyoruz. Aşı bu işin emniyet kemeri ise maske, mesafe, hijyen de diğer kurallarını oluşturuyor, hem aşımızı olup hem de diğer kurallara uyarak bütün halinde pandemi ile mücadele edeceğiz"

Yurthaber 14-09-21 12:12

Listede birinci sıradaydı! Ordu'da ölümlü vakalar 10 günde 1'e düştü, 4 ilçede vakalar sıfırlandı

Türkiye'de nisan ayının başında en fazla vakanın olduğu il olan Ordu'da, alınan tedbirler ve aşılama çalışmalarıyla vaka sayılarındaki gerileme sürüyor. Kentin 4 ilçesinde vakalar sıfırlanırken, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, "Yoğun bakımda ağır hastalarımız kalmadığı gibi, vakadan ölüme dönüşme sıklığımız 10 günde 1 olarak gerçekleşiyor" dedi.

Haber 24-06-21 11:21

İl Sağlık Müdürü açıkladı: Ordu'da vaka sayısı yüzde 75 azaldı

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, 17 günlük tam kısıtlama sonrası kentteki vakaların yüzde 75 azaldığını söyledi.

Haber 18-05-21 18:29

Van Gölü'nde yaşayan inci kefalleri üreme döneminde sıkı önlemlerle korunacak

Güvenlik güçleri 15 Nisan-15 Temmuz tarihleri arasında yumurtalarını bırakmak için tatlı sulara göç eden balıkların avlanmaması için göl yüzeyi ve akarsularsa sürekli nöbet tutacak - YYÜ Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş: - "İlk olarak balığı gölde avlattırmayacağız. Eğer bir şekilde avlanırsa bunun kara yolu ile taşınmasını önleyeceğiz. Polis ve zabıta aracılığıyla balığın satışını engelleyeceğiz" - İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş: - "12 araç kiraladık. Kiralanan araçları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize, jandarma ve emniyet ekiplerine dağıtıyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz ve ekiplerimiz 7 gün 24 saat sahada olacak. Alınacak ihbarlara anında müdahale edilecek"

Yurthaber 14-04-21 11:13

Silifke’de korona virüs denetimi sıklaştırıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği "korona virüs denetimleri" genelgesi kapsamında pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksiler denetleniyor.Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Süreci kapsamında, Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı beraberinde, Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, TCSG 305 Komutanı Mehmet Ebcim, İlçe Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 05-04-21 09:17

’’1000 Okul Projesi’’ne Bilecik’te 4 okul dahil edildi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, ’’1000 Okul Projesi’’nin Bilecik’te 4 okul, 17 yönetici, 154 öğretmen, bin 981 öğrenci ile veliyi kapsayacağını söyledi.İl Müdürü Akyol, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer başkanlığında, Bakan Danışmanı Dr.

Yurthaber 01-04-21 11:13

Vali Masatlı: “Basit tedbirleri uygulayarak kontrollü normalleşmeyi hızlandırmak hepimizin elinde”

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, “Birkaç küçük fedakarlıkla ve basit tedbirleri uygulayarak kontrollü normalleşmeyi hızlandırmak hepimizin elinde” dedi.il genelinde korona virüs (Kovid-19) salgınının kontrol altına alınmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde Gümüşhacıköy’de temaslarda bulunan Vali Masatlı, ilçe merkezindeki tedbir ve uygulamalarını yerinde inceledi.Masatlı’nın esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgilendirmede bulunduğu incelemede, Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre Fırat, Belediye Başkanı Zehra Özyol ile İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 31-03-21 19:34

Hakkari’de ‘kırmızı çizgi’ uygulaması

İçişleri Bakanlığı tarafından ’Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, diğer illerde olduğu gibi Hakkari’de de start aldı.Etkinliğe Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahraman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, trafik polisleri, jandarma trafik görevlileri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yurthaber 30-03-21 13:47

Arapgir’de “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi

Malatya’nın Arapgir İlçesi’de, kurum amirlerine ve muhtarlara, Afet Farkındalığı Eğitimi verildi.İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) 2021 yılının "Afet Eğitim Yılı" ilan edilmesi nedeniyle, Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nce ilçedeki kurum amirleri ve muhtarlara pandemi tedbirlerine riayet edilerek “Afet Farkındalık Eğitimi” verilerek, bilgilendirme yapıldı.Samime Aydınlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen afet farkındalık eğitimine, İlçe Kaymakamı Mustafa Dilekli, Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Onbüyük, İlçe Emniyet Amiri Hasan Yasin Karaca, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.Katılımcılara “Depremin İlk 6 saati Bir Hayat Meselesi” adlı video izletildi.

Yurthaber 30-03-21 11:54

Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki pamuk tarımı değerlendirildi

Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da pamuk tarımı ve sanayisi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Dr.

Yurthaber 25-03-21 12:58

Adıyaman’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Valilik Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Vali Yardımcısı Halid Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşların amir ve personeli ile bazı STK temsilcileri katıldı.İl Sağlık Müdürlüğü’nün sekretaryasını yaptığı kurulda 2020 yılında uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler değerlendirilerek, bundan sonraki dönemde koruyucu ve önleyici tedbirler ile 2021 yılında yapılması gereken çalışmalar hakkında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.

Yurthaber 17-03-21 14:09

Kırklareli’nde kumar operasyonu

Kırklareli’nde bir yerel bir gazetenin isminin bulunduğu iş yerinde yapılan operasyonda 6 kişiye yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal etmekten ceza uygulandı.Alınan bilgiye göre, Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda, camında yerel bir gazetenin isminin bulunduğu iş yerinde kumar oynandığı ihbarı alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Haber 17-03-21 12:54

Vali Akbıyık: “Vakalarda artış söz konusu”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kent olarak mavi bölgede olduklarını belirterek, “Maalesef Hakkari’de de son iki haftadır vakalarda artış söz konusu” dedi.Vali Akbıyık başkanlığında korona virüsle mücadele kapsamında yapılan denetimlere Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Çevre ve Şehircilik Müdürü Nazmi Yakar, STK temsilcileri, polis ve zabıta ekipleri, sağlık çalışanları, muhtarlar ve ilgili kurum çalışanları katıldı.

Yurthaber 17-03-21 12:31

Afyonkarahisar’da KADES uygulaması kullanımı arttı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre Kadın Destek Uygulaması (KADES) kullanımının il genelinde arttığı belirtilirken, bu konuda kentte yürütülen farkındalık çalışmalarının ise artarak devam edeceği kaydedildi.Kadına ve çocuğa yönelik istismar ve şiddetle mücadelede Afyonkarahisar ve ilçelerin mevcut durumunu gözden geçirerek, koordinasyonun etkinliğinin değerlendirilmesi ve üzücü durumlara mahal vermemek amacıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı toplantısı yapıldı.Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapılan toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, kaymakamlar, daire müdürleri ve diğer ilgililer katıldı.Toplantıda 2019 ve 2020 yılı verileri değerlendirildiAile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele alanında çalışan tüm kurumların 2019 ve 2020 yılı verilerinin değerlendirildiği toplantıda, mevcut duruma ilişkin analizler yapıldı.

Yurthaber 15-03-21 17:14

Vali Akbıyık: “Sağlık alanında güzel gelişmeler var”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentte sağlık alanında çok güzel gelişmeler olduğunu söyledi.İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Akbıyık ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu ve İl Emniyet Müdürü Atanur, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

Yurthaber 15-03-21 16:48

İl Emniyet Müdürü sağlıkçıları unutmadı

Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, eşi ve beraberindeki çok sayıda polis ile birlikte hastanede görevli sağlık çalışanlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladılar.14 Mart Tıp Bayramı pandemi kuralları gölgesinde geçen Tıp Bayramında Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve eşi Sevim Akkaplan ile polis ekipleri Atatürk Devlet Hastanesi’nde Sağlık İl Müdürü Dr.

Yurthaber 14-03-21 17:18

Tüm Türkiye bu haritayı bekliyor! Bilim Kurulu üyesi il il sıraladı

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında başlanan 'yerinde karar' döneminde Sağlık Bakanlığı'nın il bazlı risk durumlarını açıklaması bekleniyor. Konuyla ilgili katıldığı canlı yayında açıklamalar yapan Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, "Renklendirilmiş haritada baktığımızda sarı ve mavilerin azalacağını, turunculardan kırmızıya döneceğini göreceğiz. Özellikle Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kocaeli gibi illerimiz kırmızıya dönecek gibi duruyor" dedi.

Haber 13-03-21 16:24

Bilim Kurulu Üyesi İlhan açıkladı: Hafta sonu tamamen kapanabilir, yüz yüze eğitim kalkabilir

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, haritalandırmada illerin maviden kırmızıya dönmesi halinde, "Şöyle düşünelim; hafta sonu 2 gün dışarıda olmak yerine 1 güne düşebilir. Ya da o il kendi özelinde vaka sayısı çok artarsa, hafta sonu tamamen İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kapanabilir" dedi. İlhan ayrıca, yine aynı durumda yüz yüze eğitimin de kapanabileceğini ekledi.

Haber 13-03-21 10:03

Vali Akbıyık kursiyer kadınlarla bir araya geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık, aile destek merkezi (ADEM) kursiyerleriyle bir araya gelerek gül dağıttı.Vali Akbıyık, beraberindeki Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Sait Abdullahoğlu ile Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet yürüten aile destek merkezi (ADEM) kursiyerlerince hazırlanan sergiyi ziyaret etti.

Yurthaber 08-03-21 17:22

Hakkari’de pandemi toplantısı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında pandemi kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 03-03-21 18:17

Bilim Kurulu Üyesi İlhan'dan 'normalleşme' açıklaması: Kurallara uyulmazsa hemen kapatılabilir

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, iki haftada bir güncellenecek normalleşme uygulamasının ilin risk durumuna göre daha erken de yapılabileceğini söyledi. İlhan, "Baktınız mavi renkli ilimizde istenmeyen görüntüler oluştu, insanlar kurallara uymadılar, işletmeler hıncahınç doldu, yeni vaka sayısı çok arttı. Elbette 'iki hafta beklenecek' diye bir şey yok, hemen İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kapatma yaklaşımını benimseyebilir" dedi.

Haber 03-03-21 09:23

İzmir’de bağımlılıkla mücadele toplantısı

İzmir Valiliği, Yeşilay Haftası kapsamında Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile İzmir İl Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı düzenledi.İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda İzmir İl Emniyet Müdürü Dr.

Yurthaber 02-03-21 17:33

“13 İl 1000 eTwinner adlı Çevrimiçi eTwinning Çalıştayı başarıyla tamamlandı

Yoğun ilgiyle karşılanan ve iki gün süren "13 İl 1000 eTwinner" adlı Çevrimiçi eTwinning Çalıştayı başarılı bir şekilde tamamlandı.Katılımcı illerde yürütülen eTwinning projelerinin nicelik ve niteliğini artırmak ve eTwinning projesi yürütmek isteyen öğretmenlere rehberlik ve danışmanlık yapmak amacıyla Amasya, Antalya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Yozgat eTwinning İl Koordinatörleri’nin işbirliği ile 24-25 Şubat 2021 tarihlerinde "13 İl 1000 eTwinner" adlı bir Çevrimiçi eTwinning Çalıştayı gerçekleştirildi.13 İlden 14 eTwinning İl Koordinatörünün ve öğretmenin görev aldığı çalıştayın açılış programına Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük, 13 ilin İl Milli Eğitim Müdürleri, eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi Koordinatörü M.Fatih Döğer, Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr.

Yurthaber 02-03-21 10:15

Vali Özkan’dan Vali Makas’a ziyaret

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ve beraberindeki Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Tunceli İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Tunceli İl Jandarma Alay Komutanı Albay Durmuş Ali Ceylan, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret ettiler.İlk olarak Valilik şeref defterini imzalayan Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Valilik makamında Vali Makas ile bir süre görüş alış verişinde bulundular.

Yurthaber 17-02-21 00:14

Başkan Çöl: Huzur ve asayişin sağlanması için her türlü desteğe hazırız

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede huzur ve asayişin daha fazla sağlanması noktasında belediye olarak güvenlik güçlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Başkan Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Yurthaber 16-02-21 14:24

Yozgat’ta protokol Covid-19 aşısı oldu

Yozgat Valisi Ziya Polat, Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Sefa Yılmaz, korona virüs (Covid-19) aşısının ilk dozunu Yozgat Şehir Hastanesi’nde yaptırdı.Yozgat Şehir Hastanesi girişinde İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 14-02-21 17:46

Gabar Dağı’nda terör örgütüne ait mühimmat ele geçirildi

Şırnak Gabar Dağı’nda devam eden “Eren-10 Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal Operasyonu” kapsamında yapılan arama tarama faaliyetinde terör örgütü PKK’ya ait mühimmat ele geçirildi.Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Eren-10 Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal Operasyonu kapsamında Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından 11 Şubat 2021 günü Şırnak ili Merkez Gabar Dağı bölgesinde icra edilen tarama, arama faaliyetinde tespit edilen 11 sığınak, 4 mağara, 3 barınak ve arazide toprağa gömülü vaziyette; 2 adet MG-3 M tüfeği, 2 adet dragunov (Kanas) keskin nişancı tüfeği, 1 adet mavzer piyade tüfeği, 1 adet dolu halde law silahı, 6 adet RPG-7 roketatar mühimmatı, 3 adet el bombası, 1 adet av tüfeği, 1 adet 60 mm.

Haber 13-02-21 21:23

Yalova Valisi Muammer Erol’dan Covid-19 denetimi

Yalova Valisi Muammer Erol, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu denetim noktalarını ziyaret etti.Vali Erol’a Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bahçepınar ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık eşlik etti.Cumhuriyet Meydanı’ndaki polis kontrol noktasındaki denetime katılan Vali Erol, daha sonra uygulamadan muaf olan iş yerlerini gezdi.Cumhuriyet ve İstanbul Caddelerinde esnafları ziyaret eden Erol son olarak Yalova Polis Merkezi inşaatını ziyaret etti.

Yurthaber 13-02-21 14:37

Vali Çelik: Rehavete kapılmamalıyız

Covid-19 salgınında Kütahya’daki son durum, mevcut çalışmalar ve uygulanan tedbirler Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında masaya yatırıldı.Covid-19 Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı’na; Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Aydın Börü, İl Jandarma Komutanı Vekili Kamil Çelik, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ile VKS üzerinden ilçe kaymakamları katıldı.Salgının sona ermediğini belirterek tedbirlere hassasiyetle uyulmasını isteyen Vali Ali Çelik, “Rehavete kapıldığımız an vaka sayısında artış yaşıyoruz.

Yurthaber 11-02-21 11:33

Vali Okay Memiş Aşkale’de

Erzurum Valisi Okay Memiş, Aşkale ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.Vali Okay Memiş’e ziyareti sırasında Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Gemalmaz da eşlik eti.Vali Memiş ve beraberindeki heyeti Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 09-02-21 14:30

Emniyet çalışanları anne ve kız kampında moral buldu

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Emniyet Çalışanları Anne ve Kız Kampı", pandemi döneminde ön safta mücadele veren emniyet çalışanları ve ailelerini buluşturdu.Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti Antalya Milletvekili Dr.

Yurthaber 05-02-21 12:50

Euromos Antik Kenti için hazırlanan destek protokolü imzalandı

Muğla’da yürütülen arkeolojik kazılara yardımcı olmak, Muğla’nın tarihi ve kültürel varlıklarının tanıtımını sağlamak, tarih ve kültür değerlerini sevdirmek, gerek ulusal gerekse uluslararası tanıtımına ve gelişimine daha geniş katkı sağlamak amacı ile Euromos Antik Kenti için hazırlanan destek protokolü imzalandı.Vali Orhan Tavlı Başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Süleyman Dilberoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr.

Yurthaber 01-02-21 10:04

Başkan Mustafa Palancıoğlu: Her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanındayız

Şehit-Gazi Birlik-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Doğan, Kayseri İl Başkanı Mehmet Dursun, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 29-01-21 12:53

Kütahya’nın güvenliği görüşüldü

Kütahya İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı, Vali Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.Her hafta gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç katıldı.Toplantıda; uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, asayiş, trafik güvenliği konuları değerlendirilerek alınması gereken önlemler görüşüldü.

Yurthaber 11-01-21 21:52

Vali Çuhardar’dan, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine Ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri’yi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.Ziyarete Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Kahta Kaymakamı Abdil Koç, Kahta ilçe Emniyet Müdürü Murat Zeren ve Kahta İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Ceran’ da eşlik etti.Vali Mahmut Çuhadar, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri’den cemiyet çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 11-01-21 17:42

Diyarbakır’da afet müdahale planı toplantısı yapıldı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında kentte görev yapan üst düzey yetkililerin katılımıyla il afet müdahale planı toplantısı gerçekleştirildi.Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Vali Karaloğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ali Özmen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kurum bölge ve il müdürleri ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan katıldı.Deprem, sel, heyelan, çığ, yangın, endüstriyel kazalar ve toplu nüfus hareketleri gibi afet ve acil durumlara müdahalede görev alacak hizmet grupları ve koordinasyon birimlerinin rollerini, görev ve sorumluluklarını uzmanlık alanlarına uygun bir biçimde tanımlayan, afet öncesi, afet sırası ve sonrasındaki müdahale planlamasının temel prensiplerinin ele alındığı toplantıda Vali Karaloğlu, afetin ve afet riskinin yönetimi kadar afet riskini azaltmaya dönük çalışmaların önemini vurguladı.

Yurthaber 09-01-21 16:34

Kütahya’da Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı

6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu’nun uygulanmasında koordinasyonun artırılması amacıyla her hafta düzenlenen “Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı” Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında yapıldı.2021 yılının ilk toplantısında; Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma Uz ile ilgili yetkililer hazır bulundu.Toplantıda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler ve kurumların çalışmaları değerlendirildi.

Yurthaber 08-01-21 11:11

Şehit Polis Memuru Işalca, mezarı başında anıldı

Aydın’ın Karacasu ilçesinden 6 Ocak 1992 yılında Batman il merkezinde şehit düşen polis memuru Ahmet Işlakca, şehadetinin 29’uncu yıldönümünde mezarı başında anıldı.Törene Kaymakam Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Davut Özkan, İlçe Müftüsü Bayram Yılmaz, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Mahalle Muhtarı Adem Onaca ve şehidimizin ailesi katıldı.

Yurthaber 06-01-21 15:26

Mera ve hazine arazileri yakından takip edilecek

Şanlıurfa il sınırları dahilinde bulunan mera ve hazine arazilerindeki işgalleri önleme, bu alanda yaşanan hukuki ve sosyal sorunları çözmeye yönelik çözüm önerileri, yapılan bir toplantı ile değerlendirildi.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, valilik konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Metin Esen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Tarım ve Orman İl Müdürü Dr.

Yurthaber 31-12-20 11:22

Vali Çelik: Sıfır şiddet hedefiyle mücadelemizi sürdüreceğiz

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Toplantısı, Kütahya Valisi Ali Çelik’in başkanlığında, gerçekleştirildi.6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu’nun uygulanmasında koordinasyonun artırılması amacıyla yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatmaz Uz ile ilgili birimlerin temsilcileri katıldı.“Kadına şiddetle mücadelede başarılı bir yılı geride bırakıyoruz”Her hafta düzenlenen toplantılarda aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında uygulanan tedbirlerin değerlendirildiğini ve çözüm istişaresinde bulunulduğunu belirten Vali Ali Çelik, “Alınan tedbirler Kütahya’da olumlu sonuçlar verdi.

Yurthaber 30-12-20 21:18

Vali Masatlı’dan pazarda, mahallede esnaf turu

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Bahçeleriçi Semt Pazarı’nda korona virüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik uygulamaları yerinde inceledi ardından Sofular Mahallesi’ndeki işyerlerini ziyaret etti.Denetimlerle ilgili bilgi almasının ardından vatandaşlarla ve bereketli kazançlar dilediği esnaflarla sohbet eden Vali Masatlı, tedbirlere büyük bir hassasiyet ile özen göstererek salgının kontrol altına alınabileceğini belirtti.Ziyaretlerde İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Coşkun ve İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 25-12-20 20:17