Il Jandarma Komutani Albay Osman Nuri Cevik Haberleri

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 2024-04-02 21:43:05

Murat Kurum'dan yerel seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının ardından açıklamalar yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte kameralar karşısına geçen Murat Kurum "Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. İstanbullular için çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-01 01:12:58

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 2024-03-27 00:39:55

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 2024-03-15 23:55:54

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-24 17:27

AK Parti'nin İstanbul'daki büyük mitingi için tarih verildi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı canlı yayında AK Parti'nin seçimler öncesinde İstanbul'da düzenleyeceği büyük mitingin tarihini duyurdu. Kabaktepe seçimlerden önceki son pazarı işaret etti.

Haber 24-02-24 09:51

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kabaktepe paylaşımında "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" dedi.

Haber 05-02-24 17:47

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: Yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve milletvekilleri, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kabaktepe, "İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz" dedi.

Haber 23-09-23 18:16

AK Parti'li Kabaktepe'den yerel seçim açıklaması! Yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve milletvekilleri, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kabaktepe, "İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz" dedi.

Haber 23-09-23 14:39

İstanbul İl Başkanı paylaştı! AK Parti'nin seçim şarkısı: Yeniden İstanbul

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partisinin ilk seçim şarkısını paylaştı.

Haber 17-09-23 15:46

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na, Şırnak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı.

Yurthaber 24-08-23 07:53

Çanakkale'de jandarma ekipleri köyde yangından etkilenen hayvanları kurtardı

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez ve askerlerin hayvanları kurtarma çabaları ile bir kedi ve köpeğin tahtaların arasına saklanmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.

Yurthaber 23-08-23 13:20

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den sandık çağrısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, tüm seçmenlere sandığa gitme çağrısında bulundu. 14 Mayıs’ın tam bir demokrasi şöleninde geçtiğini ve milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini bir kez daha ilan ettiğini vurgulayan Kabaktepe, “Seçmenlerimizin tamamını ayrım yapmaksızın sandığa ve demokrasiye çağırıyorum. Bütün bileşenleri ile ülkemizin her ferdini karar vermeye ve ülke yönetimine katkı sunmaya davet ediyorum.” dedi.

Haber 24-05-23 14:47

Jandarma görme engelli miniklerin gönüllerine dokundu

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Yıldız, Engelliler Haftası ve Görme Engelliler Günü nedeniyle özel bir sınıftaki görme engelli minik öğrencileri ziyaret ederek, özel olarak üretilen satranç takımı hediye etti.

Yurthaber 12-05-23 09:51

Akıllı Saat Projesi ile kaybolan vatandaşlara hızlıca ulaşılacak

Geçen hafta İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Ergin Yılmaz tarafından Vali Mehmet Makas’a tanıtımı yapılan Akıllı Saat Projesi çerçevesinde, akıllı saatlerin dağıtımına başlandı.

Yurthaber 11-05-23 15:32

AK Parti’den Yenikapı açıklaması: Muhalefete miting mesajı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 5 Mayıs Cuma günü bir etkinlik ayarladığını belirterek, "Buranın bir gün öncesi gecesine kadar doldurulmuş olması bizim siyasi tarihimiz açısından bilmeden de olsa büyük bir nezaketsizlik, bilerek yapıldıysa da büyük bir saygısızlık olarak altını çizmek istiyorum." dedi.

Haber 04-05-23 15:23

AK Parti'li Kabaktepe'den, seçim bürosu önünde ateş açılmasına ilişkin açıklama:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partisinin Kocasinan Seçim İrtibat Bürosu önünde silahla ateş açılmasına ilişkin, "Emniyet güçlerimize güveniyoruz. Bu müessif saldırıyı gerçekleştiren hainleri, teröristleri en kısa sürede yakalayacaklarına da inanıyoruz." dedi.

Yurthaber 22-04-23 09:11

Bayburt'ta bir köyde yangın çıktı: Birçok ev ve ahır küle döndü!

Bayburt'ta merkeze bağlı bir köyde yangın çıktı. Yangında 3 ev, 6 ahır, 4 samanlık ve traktör küle döndü. Bayburt Vali Vekili Göksel Yüksel, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı Albay Talha Övet ve İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun da olay yerine gelerek incelemede bulundu. İşte haberin detayları...

Haber 22-04-23 02:40

Son dakika: AK Parti'nin İstanbul'daki seçim bürolarına ateş açıldı! İlk açıklama geldi

Son dakika haberine göre, AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler Kocasinan İrtibat Bürosu ile Kuleli Seçim Bürosu'na silahla ateş açıldı. Olaya ilişkin olarak AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kabaktepe, "Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz." ifadelerini kullanarak, silahlı saldırının takipçisi olacaklarını bildirdi. Öte yandan olayla ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi.

Haber 21-04-23 23:53

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AK Parti'den ilk açıklama! Akşener'e geçmiş olsun dileğini iletti: Bu hain terör saldırısı hepimizi derinden üzdü

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırı sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, binayı ziyaret ederek Meral Akşener'e geçmiş olsun dileğini iletti. Kabaktepe saldırıyı kınadığını belirterek "Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hepimizi üzdü" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Akşener'in saldırı sonrası yaptığı açıklamaya tepki göstererek "Kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz" dedi.

Haber 31-03-23 13:58

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Muharrem İnce açıklaması: Bizi olumsuz etkilemiyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Yaptığımız çalışmalarda Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda alacağımızı görüyoruz. Seçim ikinci tura kalmaz." ifadelerini kullandı. Kabaktepe ayrıca Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de konuştu.

Haber 30-03-23 21:27

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti... AK Parti'ye geçtiler

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa etti. Şahin ve yönetim kurulu üyeleri istifanın ardından AK Parti'ye geçti. Ahmet Şahin'e rozetini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe verdi.

Haber 22-03-23 17:24

AK Parti'de büyük buluşma gerçekleşiyor! 100 bin sandık görevlisiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kasım ayı içerisinde 100 bin sandık görevlisi ile bir araya gelecek. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin açıkladığı programın detayları netleşti. AK Parti İstanbul Seçim İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şengül Karslı yaptığı açıklamada "Toplam 100 bin sandık görevlimiz vazife alacak. Sandık görevlilerimizi bu ay içinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile buluşturacağız. Hazırlıklara başladık" diye konuştu.

Haber 03-11-22 17:07

AK Partili isimle yetkililer arasında gerilim yaşanmıştı! 'Halk Ekmek' tartışması büyüyor: Neden içeri almıyorsunuz?

Dün AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı iddiasını dile getirdiği bir basın açıklaması yapmıştı. Açıklamasının sonuna doğru yanına gelen Halk Ekmek yetkilileriyle Kabaktepe arasında gerginlik çıkarken Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe'yi fabrikaya davet etmişti. AK Parti'den konuyla ilgili bugün yeni açıklama geldi.

Haber 22-10-22 17:52

AK Partili Kabaktepe ile Halk Ekmek yetkilileri arasında gerginlik! Yanına gelip 'Baskınla olmaz' dediler: Sakin olun, ilan ederek geliyoruz

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığı yönünde AK Parti'den tepki geldi. Fabrikaya yakın bir noktadan basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, fabrikada ekmek üretilmediğini öne sürerek "Fabrikayı açtıysanız, niye çalıştırmıyorsunuz, milleti kandırmak için mi yola çıktınız?" dedi. Kabaktepe'nin konuşmasının sonunda yanına İBB Halk Ekmek A.Ş yetkilileri gelirken, ortamda gergin anlar yaşandı.

Haber 21-10-22 13:28

AK Parti İstanbul'un Yüz Yüze 100 Gün programı Avcılar'da devam etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Hizmet ve eser üretmek, kapasite, ondan önce yönettiğiniz şehre aşık olmanızı ister. CHP, Türkiye'de ne yerel yönetimlerde ne merkezi hükümette görev aldığı dönemlerde bu bahsettiğimiz süreci tam manasıyla yapamamıştır"

Yurthaber 19-10-22 13:36

AK Parti İl Başkanlığınca Beyaz Baston Farkındalık ve Güvenlik Gününde etkinlik düzenlendi

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Birtakım engellerden dolayı ekonomide de kamuda, iş hayatında da fırsat verilmeyen, önü açılmayan engelli kardeşlerimiz, fırsat verildiğinde ülkeleri, kendileri, memleketleri için ne kadar güzel işler ve projeler üretebileceklerini gösterdiler"

Yurthaber 16-10-22 17:55

AK Parti İstanbul'un Yüz Yüze 100 Gün programı Büyükçekmece’de devam etti

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "(Ana muhalefet) Vatandaşın ve insanımızın faydasına olan projelerin gelişmesi, daha güzel bir şekilde yapılması, daha verimli bir şekilde nasıl hayat bulacağını dile getirmesinden ziyade, değersizleştirmek istiyorlar" - "Ana muhalefet ve altı artı, plus, masanın neyde ittifak ettiklerine karar vermesi lazım. Ecdada saldırı var buna mı ittifak ettiniz?"

Yurthaber 16-09-22 14:26

Tokat'ta feci kaza: 11'i öğrenci 14 kişi yaralandı!

Tokat'ta öğrenci servisi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 11'i öğrenci toplam 14 kişi yaralandı. İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı, kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. İşte haberin detayları...

Haber 15-09-22 20:35

AK Parti İstanbul'un Yüz Yüze 100 Gün programı Kartal'da devam etti

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "AK Parti'mizin temel yaklaşımı milletimize rağmen değil, milletimize göre hareket etmektir"

Yurthaber 07-09-22 17:21

AK Parti İstanbul Danışma Meclisi toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken hediye: Sürmanşette...

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Ülkemizdeki tüm vatandaşlarımız gibi Alevi Bektaşi kardeşlerimizin meselelerinin çoğunu biz çözdük. Kalanlarını da adım adım çözüme kavuşturuyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, toplantı sonrası sahneye çıkarak Erdoğan'a dikkat çeken bir hediye takdim etti.

Haber 02-09-22 21:03

Kahramanmaraş'ta aile katliamı! Annesini, babasını, ağabeyini ve kardeşini vurup intihar etti

Kahramanmaraş'tan gelen aile katliamı haberi Türkiye'yi sarstı. Onikişubat ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki B.Ö., babası M.Ö. (51), annesi H.Ö. (45), abisi H.F.Ö (25) ve kardeşi T.Ö'yü (11) tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olayı duyup eve gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi. Söz konusu korkunç olayla ilgili incelemelerde bulunan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, sükunet çağrısında bulundu. Öte yandan cenazeler bugün yan yana toprağa verildi.

Haber 10-08-22 17:18

SON DAKİKA | İstanbul'daki AK Partili belediyelerden büyük zam kararı! İşçi maaşlarında yüzde 80'lik artış

Son dakika haberi: İstanbul'daki AK Partili belediyelerden işçilere yönelik büyük zam kararı alındı. Alınan zam kararını AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe duyurdu. AK Partili Kabaktepe yaptığı açıklamada belediyelerde çalışan işçilere; mağduriyetlerini gidermek amacıyla 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere yüzde 80 oranında zam yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı. Söz konusu kararın açıklandığı salonda belediye başkanları da hazır bulundu.

Finans 10-08-22 12:36

AK Partili milletvekilleri ve belediye başkanları İstanbul'da vatandaşlarla bir araya geldi

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Her gün dünden daha çok çalışacağız. Kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Vatandaşlarımızla buluşacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eserlerini, 'Büyük ve Güçlü Türkiye' vizyonunu vatandaşlarımıza anlatacağız"

Yurthaber 07-08-22 12:42

AK Parti'li ilçe belediye başkanlarından Küçükçekmece'de esnaf ziyaretleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Bu programda bizim temel yaklaşımımız programın adından da belli olduğu gibi yüz yüze, gönül gönüle... İstanbullu, Küçükçekmeceli kardeşlerimizin gündemi neyse bizim gündemimiz de o"

Yurthaber 30-07-22 12:39

AK Parti harekete geçti! Bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları sahaya iniyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı ve yaz dönemi boyunca devam edecek olan 'Yüz Yüze 100 Gün' projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "39 ilçemizde bakanlarımız vatandaşlarımızla buluşacaklar. Genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, İstanbul'daki AK Partili belediye başkanlarımız, il yöneticileri buluşacaklar" dedi.

Haber 21-07-22 13:07

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Darbecilere karşı demokrasiyle mücadele edeceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 15 Temmuz'un 6'ncı yıldönümünde Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Kabaktepe "Kötülüğe karşı biz hep ışıkla mücadele edeceğiz. Darbecilere karşı hep demokrasi ile mücadele edeceğiz. Hainlere karşı hep milletimizin iradesiyle mücadele edeceğiz. Tankın karşısına çıkıyorsunuz ve yatıyorsunuz. Bunu size sadece milletinize olan sevdanız, Türkiye'ye olan aşkınız yaptırabilir" dedi.

Haber 15-07-22 15:47

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’den 15 temmuz çağrısı: Herkesi yarın bu meydana davet ediyoruz

İstanbul Saraçhane Parkı’nda düzenlenecek olan 15 Temmuz programına ilişkin AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklama yaptı. Kabaktepe, "15 Temmuz’da işgal edilmek istenen Türkiye’ye karşı tüm kesimlerin, tüm insanlarımızın canlarını siper ederek yaptıkları direnişi yeniden devam ettirerek o anlama sahip çıkmak demektir. Bu çağrıya ses vererek tüm İstanbul’daki kardeşlerimizi Türk bayraklarımızı alarak yarın bu meydana davet ediyoruz" dedi.

Haber 14-07-22 14:18

AK Partili Kabaktepe'den Atatürk Havalimanı tepkisi! 'Atatürk ve doğa düşmanı görmek isteyenler aynaya baksın'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "CHP İstanbul İl Başkanı’nın Atatürk’e bakış açısı parti içinde bile büyük tartışma konusu" dedi. Kabaktepe ayrıca "Doğa düşmanlığı, Atatürk düşmanlığı gibi sıfatları başkalarının üzerine atmasınlar. Zira tüm bunlar, malum kişilerin has özelliğidir" diye konuştu.

Haber 17-05-22 12:31

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’ten İBB’ye eleştiri! İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayatı felç eden kar yağışında İBB’nin yetersiz kaldığını belirterek, sosyal medyadan tepki gösterdi. Kabaktepe, "İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak, bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz" dedi.

Haber 25-01-22 10:13

İmamoğlu Engelleniyoruz demişti! AK Parti'den cevap: Adaylık mücadelesi için...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasına ilişkin, "Son dönemlerdeki 'Engelleniyoruz' yalanının altında yatan asıl niyeti gayet iyi biliyoruz. Kendi içlerinde verdikleri adaylık mücadelesi için spekülasyonlarla gündeme gelmeye çalıştıklarını görüyoruz fakat anlayışla karşılamıyoruz. İstanbul sizin yarışınıza heba olamaz." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 19-01-22 21:10

AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile Kırşehir'de görev yapan filyasyon ekibi "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı

Yurthaber 20-12-21 14:27

Kabaktepe'den İBB'nin kararına sert tepki: Faturalara yüzde 20 gizli zam yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin meclis kararı olmadan ‘İnsani Su Kullanım Hakkı’ uygulamasını iptal etmesine sert tepki gösterdi. Uygulamanın iptaliyle İstanbulluların su faturalarına yüzde 20 oranında gizli zam yansıdığını belirten Kabaktepe ‘İnsani Su Kullanım Hakkı’ uygulamasının devamı için bu ay yapılacak İSKİ Genel Kurulu’nda teklif vereceklerini belirtti.

Haber 07-11-21 16:03

İstanbul'da dikkat çeken görüntü! Osman Nuri Kabaktepe ve Canan Kaftancıoğlu el sıkıştı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 10. Ordu Günleri'ne katıldı. Ordulu olan iki il başkanı el sıkışarak poz verdi.

Haber 04-11-21 17:32

Mehmetçikten köydeki öğrencilere dönme dolap sürprizi

Erzincan'da devriye gezerken bazı köy okullarında çocukların eğlence alanının kısıtlı olduğunu fark eden askerler, İl Jandarma Komutanı Albay Hüsamettin Erol'un talimatıyla temin ettikleri seyyar dönme dolabı bir okulun bahçesine kurdu - Dönme dolabı çocuklar dersteyken kurup teneffüste onlara sürpriz yapan jandarma ekibi, çocuklar için arama kurtarma ve mayın arama köpekleriyle gösteri yaptı

Yurthaber 11-10-21 13:25

Sağlık çalışanlarıyla ilgili veto edilen karar yeniden İBB gündemine geliyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarını ve İSPARK’ları ücretsiz kullanmasına ilişkin kararın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilmesi üzerine söz konusu teklifi yeniden meclis gündemine alacaklarını duyurdu.

Haber 27-07-21 11:59

İstanbul'a çifte müjde: Süre uzatıldı, ücretsiz olacak

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün size 2 müjdemiz var. Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK’ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021’e kadar uzatıyoruz. Minibüsçülerimizin ise 1 Ocak 2020’den 1 Ocak 2022’ye kadar İSPARK kullanımlarının ücretsiz olmasını karara bağlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Finans 13-07-21 15:16

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Halk Ekmek Büfelerine ilişkin açıklama

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), komisyon kararına aykırı şekilde ilçelere Halk Ekmek Büfeleri yerleştirmeye çalıştığını belirtti.

Haber 26-04-21 21:34

İBB neden kaybedildi? AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den dikkat çeken açıklamalar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Kabaktepe yerel seçimlerde İBB'nin CHP tarafından kazanılmasıyla ilgili, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybettik. Bunun altını çizerek söylüyorum. Biz İstanbul'u kaybetmedik. Büyükşehir belediye başkanlığı dışındaki 24 ilçe belediyesini baz aldığımızı bunların altı çok dolu." ifadelerini kullandı.

Haber 07-04-21 03:00