Ilan Haberleri

İlanlar yayımlandı! Kamuya binlerce işçi alınacak!

26 kamu kurumu, toplamda 4 bin 986 yeni personel alımı yapacak. İlanlar yayımlandı, işte açık pozisyonlar...

Finans 23-04-2024 15:28

Yılın en ilginç iş ilanı: Uyuyarak 380 bin lira kazanacak işçi aranıyor!

Birleşik Krallık'ın en bilinen yatak markalarından biri yaklaşık 380 bin TL maaşla ‘Baş uyku sorumlusu’ aradığını duyurdu.

Finans 28-01-2024 09:15

Bu ilanı gören dönüp bir daha okuyor! Evlilik için şartlarını sıraladı, 'Yok artık' dedirtti 'İnsanlar şaşırmış durumda'

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde şehir merkezinde bir direğe yapıştırılan evlilik ilanını görenler dönüp tekrar okuyor. İlandaki kriterler arasında yer alan şartlar ise "Yok artık" dedirttirecek cinsten.

Haber 30-12-2023 14:28

Sonunda bu da oldu! Bekaretini açık arttırmayla internette sattığını duyurdu... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

20 yaşındaki Laura isimli bir kadın internetten verdiği ilan sayesinde kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. İnternette açık arttırma usulüyle çevrimiçi satışa izin veren bir sitede bekareti için ilan verdiğini dile getiren 20 yaşındaki kadın adı açıklanmayan bir poltikacının aldığını söyledi. Genç kadın alıcının kendisine 1.2 milyon Euro (yaklaşık 37 milyon 948 bin TL) teklif ettiğini dile getirdi.

Trend 16-12-2023 11:24

Şehrin her yerini ilana boğdu! Üzerindeki yazıyı görenler... 10 bin tane var 'Bana böyle bir şey yapılsa...'

Adanalı Ömer Şeref, kendisinden ayrılan kız arkadaşıyla barışmak için çöp kutuları dahil olmak üzere kentteki birçok alana 'Söyle Adana Özge'ye, Ömer Seni Çok Sevdi Diye' yazılı ilanlar astı. İlanları asan genç, kız arkadaşına seslenip onu çok sevdiğini söyledi. İlanları görenler şaşkınlığını gizleyemezken bir vatandaş "Bana böyle bir şey yapılmadı ama yapılsa gerçekten çok mutlu olurdum" dedi.

Haber 01-11-2023 10:23

Yer: Antalya! Otomobilini satmak için verdiği ilan gündem oldu: 'Gudubet bir araba'

Antalya'da yaşayan emlakçı Kemal Akgül, 2 yıl önce aldığı otomobili satıp kurtulmak için verdiği ilan sosyal medyada gündem oldu. "Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor" başlığıyla internette ilan veren adam "Gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı" dedi.

Haber 27-10-2023 08:04

Emlak piyasasında dengeleri bozan kişilere ceza yağdı! O ilanlar için Ticaret Bakanlığı'ndan yeni hamle

Emlak sektöründe fiyat dengesinin bozulmasına yol açan usulsüz ilanlara ceza yağdı. Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 09-10-2023 08:55

Otomobil fiyatlarının ardından konut fiyatları da geriledi! İlanlardaki o detay dikkat çekti! 3 günde 260 bin lira…

Yüksek enflasyonun da etkisi ile birlikte son yıllarda yaşanan konut fiyatlarındaki yükseliş sonunda durdu. Otomobil piyasasının ardından sevindiren bir haber de konut fiyatlarından geldi. Borsa’daki hareketlilik ve mevduat faizlerinin artması yatırımcıyı konut piyasasından çekince fiyatlar düşüşe geçti. 250 bin ila 500 bin lira arasında konut fiyatlarında gerileme yaşanıyor. İşte konut piyasasında son durum…

Finans 07-10-2023 08:27

Esrarengiz ilan görenleri hayrete düşürdü! Kimisi söküp attı kimisi fotoğrafını çekti... Keşke böyle bir şey görmeseydim

Adana’da kim tarafından asıldığı belli olmayan ve üzerinde 2 erkeğin fotoğrafı ile ‘Bu iki köpeği yolda görürseniz önlerine kaşar atmayı unutmayınız’ yazılı ilan, görenleri hayrete düşürdü. İlanı görüp şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar ilanı söküp atarken bazıları da fotoğrafını çekti. Bazı vatandaşlar, ilanla ilgili 'eğlenceli' yorumunu yaparken bazıları ise "Yapılan şey çok ayıp" dedi.

Haber 22-09-2023 10:01

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent timsahı için bakıcı arıyor! Maaşı gören şoke oldu...

Fenerbahçeli futbolcu Ryan Kent, evinde beslediği timsahına bakıcı arıyor. Yıldız futbolcu Kent, işi kabul edene 3 bin dolar vereceği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 27-08-2023 22:44

Aynı ev, 5 farklı fiyat! İlanları gören şaştı kaldı, uzmanlar uyardı

Ev sahibiyle birlikte 4 ayrı emlakçı, aynı daireyi aynı anda ilana koydu. Fotoğraflarına kadar aynı olan ev için 5 farklı fiyattan 5 farklı ilan olduğunu görenler ise şaşkına döndü. Alıcıların kafaları iyice karışırken, uzmanlar ise uyardı.

Finans 20-08-2023 08:43

Adana merkezli sahte ilanla dolandırıcılık soruşturmasında 6 zanlı tutuklandı

Adana merkezli 4 ilde, internetten verdikleri sahte araç satış ilanlarıyla 14 kişiyi dolandırdığı öne sürülen kişilere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Yurthaber 26-05-2023 10:10

Adana merkezli sahte ilanla dolandırıcılık soruşturmasında gözaltı sayısı 11'e çıktı

Adana merkezli 4 ilde, internetten verdikleri sahte araç satış ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen kişilere yönelik soruşturma kapsamında 1 kişi daha yakalandı.

Yurthaber 25-05-2023 10:30

Gurbetçiden akıllara durgunluk veren kiralık ev ilanı! Mahalle muhtarı bile hayret etti: Ne soracaklarmış genel kültür sorusu mu?

Afyonkarahisar’da evini kiraya vermek isteyen T.O. isimli bir gurbetçi, internetten görenleri hayrete düşüren bir kiralık ev ilanı verdi. T.O, 5 bin 500 TL’den ilana çıkardığı 3 katlı binanın 2. katındaki sıfır dairesini mülakatla kiraya vereceğini duyurdu. Gurbetçi ev sahibi, verdiği ilanda mülakat sonucuna göre dairenin 1 Haziran’da da teslim edeceğini açıkladı. Bu duruma, mahallesindeki mülakatla kiralık ev ilanının muhabirlerden öğrenen mahalle muhtarı bile hayret etti.

Haber 03-05-2023 14:21

Eskişehir'de fahiş fiyatlardan kira ilanı veren 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Eskişehir'de bazı kiralık evlerin fiyatlarını fahiş fiyatlardan belirleyerek internette ilan verdikleri belirlenen 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Yurthaber 28-03-2023 15:40

Otomobil satışlarında 'deprem' detayı! İlanlar dikkat çekti: Deprem nedeniyle acil satılık, 20 bin TL'si deprem bölgesine, yardım için, bölgeye gidiyorum...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası otomobil satışlarındaki ilanlar dikkat çekti. Bazı ilanlarda "Deprem sebebi ile aracım acilen satılık", "Deprem bölgesine yardım için tekliflere açığım", "20 bin TL'si deprem bölgesine" başlıklarının olduğu görüldü.

Finans 08-02-2023 10:14

'Dansçı aranıyor' ilanıyla kandırıyorlar, gerçek bambaşka çıktı! 'İstanbul'da bir, dışında 7-10 kazanırsın'

Ünlü bir siteye günlük en az 1500 TL vaadiyle dansçı aranıyor ilanı verdiler, amaçları başka çıktı. 'Dansçı aranıyor' ilanıyla ilgili arayanlara 'masa hostesliği yapacaksın' dediler. Telefonla ulaşılan ilan sahibi, 'Dans da yapılırsa ekstra bir avantaj olur. Hem de çok büyük bir avantajın olur. Mümkünse bir fotoğrafınızı göreyim, sizi mağdur etmeyeyim. İstanbul'da bir kazanırsan İstanbul dışında 7-10 kazanırsın' dedi.

Haber 21-01-2023 08:29

İlan sayfalarında 'EYT' hareketliliği! İlk maaş gününü iple çekenler; araç, arsa, cep telefonu ve eşyalarını satışa çıkardı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında askerlik ve doğum borçlanması için SGK'ya başvuranlar, ilk maaşlarını alacağı günü beklerken; bir yandan da ödemelerini yapabilmek amacıyla araç, arsa, cep telefonu veya bazı ev eşyalarını internetten satışa çıkardı. Satış yapılan sitelerde yüzlerce 'EYT nedeniyle satılık' ilanı yer alırken, ilanların çoğunda da 'acil' ibaresi bulunuyor.

Finans 15-01-2023 10:28

İş insanına büyük tuzak! 'Kelepir' başlıklı bu ilanlara sakın kanmayın! ‘Yol kenarı’ dedi dağın başı çıktı

Dolandırıcılar bu kez de arsa yatırımcılarını hedef almaya başladı. Son örnek İstanbul’dan geldi. İş insanı Hale Nur Akdeniz, Konya’da yol kenarında olan bir arsa için kaparo parası gönderdi fakat o arsa dağın yamacında çok uzak bir yerde çıktı. Dolandırıldığını anlayan kadın hemen şikayetçi olurken uzmanlar ise arsa hayali kuran yatırımcılara dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Haber 31-12-2022 07:48

Sosyal medyayı şaşırtan ilan! Gözü kara, kavga edecek, sabıkalı eleman aranıyor

Her gün birbirinden ilginç konuların gündem olduğu sosyal medyada, bir ilandaki detaylar bu kez tüm kullanıcıları şaşırttı. İstanbul'da bir restoran, "Diğer mekanların valeleriyle kavga edecek sabıkalı biri aranıyor" ilanı verdi. Söz konusu paylaşım sosyal medyada tepki çekerek kısa sürede gündem oldu.

Haber 12-10-2022 21:24

THY yetiştirilmek üzere ikinci pilot alımı yapacak

THY yetiştirilmek üzere ikinci pilot alımı yapacak

Yurthaber 05-10-2022 12:56

Ticaret Bakanlığı, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazı kullanıma sunmak için ilana çıktı

Ticaret Bakanlığı, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazı kullanıma sunmak için ilana çıktı

Yurthaber 28-08-2022 08:22

İlan eş anlamlısı nedir? İlan eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe tarih boyunca pek çok dille etkileşime geçmiştir. İlan kelimesi de Arapçadan Türkçeye geçen bir kelimedir. Zaman içerisinde ilan kelimesinin, Türkçe kökenli karşılığı da türemiştir. Peki, ilan kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 23-08-2022 19:00