Ilce Secim Kurullari Haberleri

Durdurulan araçtan 38 bin adet bandrolsüz ilaç yakalandı

Gaziantep’te, 38 bin bandrolsüz ilce ele geçirildi.

Haber 2021-03-26 13:28:17

Durdurulan araçtan 38 bin adet bandrolsüz ilaç yakalandı

Gaziantep’te, 38 bin bandrolsüz ilce ele geçirildi.

Haber 2021-03-26 13:28:05

Söke’de dinamik denetim

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle birlikte Söke Kaymakamı Soner Zeybek, emniyet müdürü ve Jandarma Komutanı ile denetim yaptı.Söke Kaymakamı Soner Zeybek beraberinde İlce Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve Jandarma Binbaşı Gökhan Kandur ile birlikte Söke’nin en işlek caddesi olan İstasyon caddesinde esnafı ve vatandaşı denetledi.

Yurthaber 2021-03-04 16:48:50

Uyuşturucuya karşı vatandaşlar bilgilendirildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri vatandaşları uyuşturucuya karşı bilgilendirdi.Kuşadası İlce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri uyuşturucu madde satışı yapan kişi ve organizasyonlara karşı gerçekleştirdikleri titiz ve etkin operasyonel mücadele yanında ilçenin yoğun noktalarında "Narko Rehber" stantları açarak vatandaşları bilgilendiriyor.Bu kapsamda Kuşadası AVM’ de açılan stantta vatandaşlara uyuşturucunun zararlarını anlatan broşürler dağıtıldı.

Yurthaber 2021-03-01 12:34:58

Öğretmenler Günü temassız spor etkinlikleriyle kutlandı

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arasında Covid-19 tedbirleri alınarak dart ve bocce turnuvası düzenlendi.Safranbolu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Safranbolu İlce Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen spor etkinliklerimiz Covid-19 tedbirleri alınarak devam ediyor.

Yurthaber 17-11-20 14:39

Pandemi süreci tüketicileri harcama yapmaktan alıkoymadı

İstanbul Ekonomik İstişare Toplantısında konuşan ULUSKON İstanbul Beşiktaş İlçe Başkanı Bahar Babacan, pandemi sürecine rağmen tüketicilerin harcama yapmaktan çekinmediğini söyledi.ULUSKON pandemi surecinde ekonomi değerlendirdi Toplantıda konuşan ULUSKON İstanbul Beşiktaş İlce Başkanı Bahar Babacan, pandemi sürecinde ekonomiyi değerlendirdi.

Yurthaber 15-10-20 10:28

Osmaniye’de bir köy karantinaya alındı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Mecidiye köyü, ilce Hıfzıssıhha kurulu kararı ile Covid-19 tedbirleri kapsamında 14 gün süre ile karantinaya alındı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mecidiye köyünde Korona virüs testi pozitif çıkan bir vakanın temas öyküsü bulunduğundan dolayı filyasyon tedbirleri kapsamında 14 gün süre ile köye giriş çıkışlar kısıtlandı.

Yurthaber 07-08-20 19:20

Başkan Bünül: Ceyhan Belediyesi usulsüzlüğe ve hukuksuzluğa bulaştırıldı

AK Parti Ceyhan İlce Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ceyhan Belediyesinde 5 Nisan’da yapılacak seçimler öncesi işe alınan kişilerin, soruşturma başlatılmasından sonra tekrar çıkışlarının verildiğini ileri sürdü.Başkan Bünül, yaptığı açıklamada, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasının alınmasından sonra yaşananlarla ilgili Ceyhan halkını doğru bilgilendirmek istediğini söyledi.

Yurthaber 14-04-20 13:47

Gökçeada’ya girişlerde yolcuların ateşi ölçülüyor

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçenin muhtelif noktalarında sürücü ve yolcuların ateş ölçümü yapılıyor.Gökçeada Emniyet Müdürlüğü, İlce Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gökçeada Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle ilçenin çeşitli yelerinde denetim noktaları oluşturuldu.

Yurthaber 30-03-20 17:10

Kütahya’da 36 litre kaçak içki ele geçirildi

Kütahya Merkez İlce Jandarma Komutanlığı ekiplerince park halindeki araç içerisinde 36 litre kaçak içki ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Merkez İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri Hacıazizler Mahallesi’nde park halinde bulunan araçta kaçak içki olduğu duyumu üzerine İ.K isimli şahsın bulunduğu aracın içerisinde ve bagaj kısmında yaptıkları kontrolde koli içerisinde kaçak içki olduğunu tespit etti.

Yurthaber 27-01-20 10:47

Tatvan’da uyuşturucu operasyonu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 1,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, 19 Ocak 2020 günü saat 15.30 sıralarında Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İzmir’e giden bir araçtan bir yazıhaneye uyuşturucu bırakıldığı yönünde bilgi verilmesi üzerine Tatvan ilce Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Grup Amirliği ekiplerince çalışma yapıldığı belirtildi.

Yurthaber 20-01-20 18:15

Yüksekovalı kadınlardan yılsonu sergisi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi yıl sonu sergisi düzenlendi.Yüksekova ilçesi Esentepe Mahallesinde bulunan Aile Destek Merkezi’ndeki (ADEM) sergiye Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, İlce Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Servet Canlı katıldı.

Yurthaber 12-12-19 12:21

Uyuşturucu zanlıları adliyede

Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 16 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi.Alınan bilgiye göre, Kozan İlce Emniyet Müdürlüğünce 17 adrese eş zamanlı olarak şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.Emniyette sorgulanan şüphelilerden 11’i savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-12-19 12:01

Jandarma ve komandolardan “Asayiş ve Huzur” uygulaması

Tokat’ın Niksar ilçesinde komandolarında katılımıyla jandarma ekiplerinin yaptığı "Asayiş ve Huzur" uygulamasında aranan 8 şahıs yakalandı.Niksar İlce Jandarma Komutanlığı ve Tokat Köklüce Komando Taburuna bağlı ekipler, 13 farklı bölgede eş zamanlı olarak “Asayiş ve Huzur” uygulaması yaptı.

Yurthaber 05-10-19 14:30

Kaybolan yaşlı adam drone yardımıyla bulundu

Kilis’in Musabeyli ilçesinde eşi ile tartıştıktan sonra evden ayrılarak kayıplara karışan yaşlı adam, jandarma tarafından drone yardımıyla bulunarak ailesine teslim edildi.İl Jandarma Komutanlığı ile Musabeyli İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hüseyinoğlu köyünde ikamet eden A.Ş.’nin kayıp olduğunu bilgisi üzerine operasyon başlattı.

Yurthaber 18-09-19 10:00

MHP Çamaş İlçe Başkanı vefat etti

MHP Çamaş İlce Başkanı Mücahit Giden geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.4 gün önce beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan MHP Çamaş İlçe Başkanı Mücahit Giden, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Yurthaber 08-09-19 20:50

Siirt’te gerçeği aratmayan deprem tatbikatı

Siirt’in Kurtalan ilçesinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.PTT Kurtalan İlce Müdürlüğü’nde gerçeği aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Haber 01-08-19 12:27

İçişleri Bakanlığı, İç güvenlik operasyonları kapsamında; Bitlis-Merkez ilce kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 4 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede operas

İçişleri Bakanlığı, İç güvenlik operasyonları kapsamında; Bitlis-Merkez ilce kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 4 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 24-07-19 15:36

Son dakika: Teröristler silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi

Bitlis-Merkez ilce kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 4 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 24-07-19 15:32
pkk

Bitlis’te Binbaşı Zafer Akkuş şehit oldu

Bitlis’te korucu aracının intikali sırasında, PKK terör örgütü tarafından önceden yerleştirilmiş EYP’nin infilak ettirilmesi sonucunda Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş şehit oldu.İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Bitlis-Merkez ilçesi Calıduzu köyü sınırları içerisinde, Yanmış Sırtları Üs Bölgesine intikal halinde olan korucu aracının PKK terör örgütü tarafından önceden yerleştirilmiş EYP’nin infilak ettirilmesi sonucu, Merkez İlce Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş şehit olmuştur” denildi.Açıklamada, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadesine de yer verildi.

Haber 19-07-19 20:31

MERNIS veri tabanında yerleşim yeri adres kaydı eksik olan vatandaşlar kısa mesaj ile uyarıldı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, MERNIS veri tabanında yerleşim yeri adres kaydı eksik olan 867 bin 886 vatandaşı kısa mesaj (SMS) bilgilendirme yoluyla uyardı.NVİ resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, yerleşim yeri adres bilgilerinin güncel olarak tutulabilmesi amacıyla; MERNIS veri tabanında yerleşim yeri adres kaydı eksik olan 867 bin 886 vatandaşa kısa mesaj (SMS) yoluyla bilgilendirme yapıldığı hatırlatıldı.Yerleşim yeri adres kaydı eksik olan vatandaşların ilce nüfus müdürlüklerine müracaat ederek veya e-devlet üzerinden güncel adres bildiriminde bulunabilecekleri ifade edilen açıklamada, adres kaydı güncel olan vatandaşların ise bu bildirimi dikkate almamaları istendi.

Haber 16-07-19 15:56

Ceyhan Belediyesi’nde 5’i engelli toplam 188 kişi işten çıkarıldı

Adana’nın Ceyhan İlce Belediyesi’nde yeni yönetim, 5’i engelli 188 personelin iş aktini feshetti.

Yurthaber 04-07-19 09:45

Sınıra askeri araç sevkıyatı

Türkiye’nin çeşitli birliklerden gönderilen askeri personel ve zırhlı personel taşıyıcı askeri araç konvoyu, Kırıkhan ilçesinden Suriye sınır hattı istikametine doğru hareket etti.Güvenlik önlemleri altında ilerleyen askeri araçların Kırıkhan ilçesindeki konvoyu gören Kırıkhan halkı konvoyun önün keserek askeri selam verdi askeri selam veren halkı gören rütbeli personeller ise selam duran gençlere siren çalarak karşılık verdi ve komandoların sınırda konuşlandırılacağı öğrenildi ilçeden gecen zırhı araçlara Kırıkhan ilce emniyet müdürlüğü trafik şube ekipleri ilçeden geçişleri sırasında güvenli bir şekilde ayrılmasına yardımcı oldu.

Haber 26-06-19 02:20

İçişleri Bakanlığı: İç güvenlik operasyonları kapsamında; Diyarbakır-Hani ilce kırsalında İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, Hakkari Şemdinli ilçesi kırsalında İl J

İçişleri Bakanlığı: "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Diyarbakır-Hani ilce kırsalında İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Haber 25-06-19 08:29

İstanbullu seçmen tatil rezervasyonlarını iptal ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı.

Trend 09-05-19 09:26

İstanbullu Seçmen Tatil Rezervasyonlarını İptal Ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı

Haber 08-05-19 22:07

Başkan Daşhan: Tek derdimiz ilçemize hizmettir

Kütahya’nın Şaphane Belediye Başkanı Raism Daşhan’’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Tavşanlı İlce Müftüsü Hüseyin Aksay ve Şaphane Müftüsü Metin Çelebi Belediye Başkanı Rasim Daşhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Şaphanede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları yürütmek için çalıştıklarını ziyaretçilerine belirten Belediye Başkanı Rasim Dşahan, ’’Bu nazik ziyaretlerin den dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Yurthaber 27-04-19 10:50

Kırklareli'de oyların sayımı sürüyor

KIRKLARELİ'de Cumhur İttifakı belediye başkan adayı MHP'li Derya Bulut'un, bağımsız aday Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre 248 oy farkla seçimi kazanmasını ardından başvurduğu Yüksek Secim Kurulu'nun (YSK) oyların yeniden sayılması kararının ardından Perşembe günü başlayan 170 sandıktaki oyların sayımı devam ediyor.

Haber 06-04-19 16:38

Kırklareli'de oyların sayımı sürüyor

KIRKLARELİ'de Cumhur İttifakı belediye başkan adayı MHP'li Derya Bulut'un, bağımsız aday Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre 248 oy farkla seçimi kazanmasını ardından başvurduğu Yüksek Secim Kurulu'nun (YSK) oyların yeniden sayılması kararının ardından Perşembe günü başlayan 170 sandıktaki oyların sayımı devam ediyor.

Haber 06-04-19 15:56

Bartın’da secim kurulu başkanı ile milletvekili arasında ilginç diyalog

Bartın’da AK Parti ile MHP’nin yaptığı itirazın ardından oyların sayımı sırasında seçim kurulunda ilginç tartışma yaşandı.

Haber 03-04-19 02:58

Bursa’da 11 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

Bursa’da jandarma ekipleri yaptıkları operasyonda 11 ton kaçak akaryakıt ele geçirdi.Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube, KOM Şube ve Yıldırım İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi’ndeki oto yıkama, yağlama dükkanında kaçak akaryakıt satıldığı bilgisine ulaştı.

Haber 29-01-19 23:21

Şemdinli-Derecik yolunda dereler taştı

Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde etkili olan aşırı yağışlardan dolayı iki ilce arasındaki bağlantıyı sağlayan karayolunda heyelan meydana geldi.Dün akşamdan bu yana bölgede etkili olan yağışlardan dolayı Şemdinli-Derecik ilçesi arasındaki bağlantıyı sağlayan Ortaklar-Gelişen ve Uslu köyleri arasındaki karayolunda toprak kayması meydana geldi.

Yurthaber 01-12-18 14:30

Teknofest İstanbul Havacılık ve Uzay festivaline katıldılar

Bilecik Gençlik Merkezi, Bozüyük İlce Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü organizasyonunda Bozüyük ilçesinde lise düzeyindeki okullardan 73 öğrenci ve 3 öğretmen Teknofest İstanbul Havacılık ve Uzay festivaline katıldılar.Dron, İHA yarışmaları ile Solo Türk ve Türk yıldızlarının da yaptıkları hava gösterileri ile şenlenen etkinlik öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından beğeniyle takip edildi.

Yurthaber 25-09-18 10:55

DHA SECİM BÜLTENİ-17

1)BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ARTIK SÖZ MİLLETTE ANTALYA'da esnaf ziyareti yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarınki seçimler için "Artık şimdi söz millette" dedi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmaları nedeniyle memleketi Antalya'da, kentin en kalabalık noktalarından 'Kapalıyol' olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi, Attalos Meydanı, Saat Kulesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber 24-06-18 15:21

Yüksek Secim Kurulunda (ysk) Milletvekili Aday Listesi Teslim Süresi Sona Erdi.

IHAAW170047-SIY/21-05-2018 - Yüksek Secim Kurulunda (YSK) milletvekili aday listesi teslim süresi sona erdi. ...

Yurthaber 21-05-18 17:00

Darp Edilen Müdür İle İlgili Basın Açıklaması

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Gıda Tarım Hayvancılık İlce Müdürünün darp edilmesiyle ilgili Tarım Orman Çalışanları...

Yurthaber 15-05-18 19:23

Şaphane’de Masa Tenisi Turnuvası

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Şaphane İlce Milli Eğitim...

Yurthaber 27-04-18 10:05

Aşkale’de huzur toplantılarına devam

Aşkale ilce Kaymakamlığının organize ettiği ve Belediye Başkanlığının da katılım sağladığı huzur toplantıları devam ediyor.

Haber 26-04-18 11:01

Aşkale’de Huzur Toplantılarına Devam

Aşkale ilce Kaymakamlığının organize ettiği ve Belediye Başkanlığının da katılım sağladığı huzur toplantıları devam ediyor....

Yurthaber 26-04-18 10:55

Gediz’de öğrencilerden TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ’4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’ kapsamında hazırladıkları 20 projeyi sergiledi.2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK 4006 fuar kapsamında; Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı sergi, Gediz Belediyesi Başkan yardımcısı Hakan Arpacı, İlce Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından açıldı.Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 sergisinde; 8 Bilişim Teknolojisi, 4 Elektrik Elektronik, 4 Makine Teknolojisi, 1 Metal Teknolojisi, 1 Yapı Teknolojisi, 2 Biyoloji olmak üzere, 20 proje sergilendi.(RB-EFE)

Haber 25-04-18 14:25

Başkan Şahin erken seçimi değerlendirdi

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimi değerlendirdi.Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, “24 Haziran 2018 genel secim kararı Türkiye, Türk dünyası, İslam alemi ve tüm ezilen, kardeş kavgasına sürüklenen dünya halkları için hayırlı olsun.

Haber 21-04-18 12:57

Şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Çaycuma ve Gökçebey’de ikamet eden şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.Çaycuma Belediye Sosyal Tesislerinin bahçesinde gerçekleşen kahvaltıya Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sosyal Politikalar İlce Müdürü Tuncay Ünlütürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Gökçebey İlçe Emniyet Müdürü Hasan Bektaş,Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, şehit ve gazi aileleri yakınları katıldı.Çaycuma Kaymakamı Keçeli duygularını şöyle dile getirdi;“Her zaman söylediğim gibi şehitlerimiz ve gazilerimiz bu ülkenin temel taşlarıdır, temel kolonlarıdır.

Haber 17-04-18 16:29

Müdür Cebeci’den il birincisi öğretmenlere teşekkür

Hisarcık İlce Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Dyned İngilizce Eğitimi Programı’na katılan öğrencilerin yüzde 100’lük bir kullanım oranı yakalayarak il çapında birinci olmalarına yaptıkları katkılardan dolayı İngilizce ve Bilişim Teknolojisi öğretmenlerine teşekkür yemeği verdi.Türkiye çapında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Dyned İngilizce Eğitimi programının Kütahya’da titizlikle uygulanmakta olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ”Gerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gerek Valilik tarafından her öğrencinin Dyned kullanım oranı aylık raporlarla takip edilmektedir.

Haber 13-04-18 10:58

Müdür Cebeci’den İl Birincisi Öğretmenlere Teşekkür

Hisarcık İlce Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Dyned İngilizce Eğitimi Programı’na katılan öğrencilerin yüzde 100’lük...

Yurthaber 13-04-18 10:52

Şaphane halkı şehit aileleri için tek yürek oldu

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Ankara’da Şehit aileleri için düzenlenecek kermese destek amacıyla, ev yapımı yiyecekler ve Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin yaptığı ürünler kermeste satılmak üzere ilçe Emniyet Amirliğine teslim edildi.Şaphane İlce Milli Eğitim Müdürlüğü Okul ve Kurumları, Öğrenci velileri ve Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin el emeği çalışmaları, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fuat Bayri tarafından Ankara’da düzenlenecek Emniyet Genel Müdürlüğü Şehit Ailelerine Yardım kermesinde kullanılmak üzere, İlce Emniyet Amiri Mesut Yılmaz’a teslim edildi.Okul Müdürlerinin de hazır bulunduğu teslim töreni sırasında Emniyet Amiri Mesut Yılmaz öğrenci velileri ve kursiyerlere bu konuda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Okul Müdürleri ev yapımı yöresel gıdalar ,el işi yazma ve örgü işlerinden oluşan bağış kolilerini Ankara’da düzenlenen Şehit Ailelerine Yardım Kermesine gönderilmek üzere teslim etti.

Haber 06-04-18 11:57

Dumlupınar Üniversitesi ile Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı

Kütahya’nın Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile (DPÜ) Dumlupınar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu arasında yapılan işbirliği protokolü, ilçe Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim ve (DPÜ) Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Remzi Gören tarafından atılan imzalarla yürürlüğe girdi.Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, imza töreninde yaptığı açıklamada, ’’Karşılıklı İşbirliğini içeren protokol uyarınca Şaphane İlce Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi, özel okul ve kurumlarda okuyan öğrencilere belirli bir program çerçevesinde üniversite ve kampüs alanlarından yararlanmalarına ,belirlenmiş derslere katılabilmelerine, üniversitenin uygun gördüğü akademik personeller ile irtibata geçmelerine olanak tanınacak.

Haber 27-02-18 13:18

Mobil Gençlik Merkezi Sason’da öğrencilerle buluştu

Batman Mobil Gençlik Merkezi görevlileri, Sason’da okulları ziyaret ederek çeşitli spor dallarını öğrencilere tanıttı.Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlce Müdürlüğü tarafından ilçeye davet edilen Batman Mobil Gençlik Merkezi çalışanları, projeleri kapsamında Yunus Emre İlk ve Orta Okulunda öğrencilere okçuluk, voleybol, sokak tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, basketbol, futbol, halk oyunları ve çocuk oyunları gibi etkinlikleri tanıttı.

Haber 07-02-18 11:37

Kaman Fen Lisesi Masa Tenisi Turnuvasında İlce Birincisi Oldu

Kaman İlçe Fen Lisesi ilçe genelinde düzenlenen turnuvalarda birinci oldu.Kırşehir’in Kaman İlçesi Gençlik Merkezinde düzenlenen...

Yurthaber 16-01-18 16:54