Ilginccedil Kazalar Haberleri

Aynı kavşakta üst üste yaşananan kazalar Zavadanak Bekir’i bile isyan ettirdi

Manavgat ilçesinde asfalt çalışması nedeniyle D-400 Karayolunun 4-5 kilometrelik bölümünde karayolları tarafından yapılan çalışma sebebiyle trafiğin tek şeritten sağlanmasının ardından, çoğunluğu yaralamalı 5 ayrı trafik kazası yaşandı.

Yurthaber 2024-04-19 11:08:17

Bütün sürücüleri ilgilendiyor! Kaza yapmasanız bile siz de ödüyorsunuz: İşte çözüm önerisi

Trafikte her gün yeni kazalar meydana geliyor. Trafikte bulunan 28 milyon aracın 24 milyonunun trafik sigortası bulunuyor. Ama kaza yapmayan sürücüler de bu maliyetten etkileniyor. Milyonları ilgilendiren gelişmeyle ilgili uzmanlar çözümü 'piyasanın serbest maliyete geçmesi' olarak görüyor. İşte sürücüleri yakından ilgilendiren haberin detayları...

Finans 2024-04-16 11:02:26

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 2024-03-25 09:33:33

Tatvan’da yaşanan kazalar KGYS’ye yansıdı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kural hatalarından dolayı farklı tarihlerde yaşanan kazalar, ilçedeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne (KGYS) yansıdı.

Yurthaber 2024-02-29 11:29:34

Kural tanımayan sürücülerin, ters yöne girme ısrarı çileden çıkardı

Esenyurt’ta kural tanımayıp ters yönden sokağa girmeye çalışan sürücüler sebebiyle geçtiğimiz haftalarda aynı yerde 15’in üstünde trafik kazası meydana geldi. Dün akşam da kamyon sürücüsü, sokağa tersten girmeye çalışırken çarptığı motosikletli yaralandı. Bir vatandaş “Buraya bir önlem almaları için birisinin ölmesi mi gerekiyor?” diyerek tepki gösterirken yaşanan kazalar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 02-02-24 09:48

Yol buzlandı, kazalar art arda geldi

Nevşehir’de hava sıcaklıklarının düşmesiyle yaşanan buzlanma nedeniyle meydana gelen toplamda 10 kazada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 18-01-24 10:31

Yer: Sakarya! 4 ayrı kaza, kameralara böyle yansıdı: Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi

Sakarya'da meydana gelen 4 trafik kazası, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi.

Haber 07-01-24 16:48

MasterChef'te kaza! Mehmet Şef'in sesi stüdyoyu inletti! Senden kaptan olmaz!

MasterChef'te zamana karşı yarışan yarışmacılar zaman zaman talihsiz kazalar yaşıyor. Programın 186. bölümünde Batuhan ve Sergen bu durumdan nasibini aldı. Canı yanan Sergen'in bağırmasının ardından Mehmet Şef'in sözleri stüdyoyu inletti. Öte yandan Sergen programın ilerleyen dakikalarında Tahsin'e "Senden kaptan maptan olmaz!" diyerek rest çekti. İşte MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-23 09:08

Asker eğlencesi için düzenlenen cirit maçında atlar düştü kazalar peş peşe geldi

Bayburt’ta iki farklı atlı spor kulübü askere gidecek olan cirit sporcusu için cirit maçı organize ettiler.

Yurthaber 04-12-23 08:33

Öğrenci yurtlarında yeni dönem başlıyor! Asansör kazaları sonrası Bakan Bak açıkladı: Karekod uygulaması çok kısa sürede tamamlanacak

Öğrenci yurtlarındaki asansörlerde peş peşe kazalar yaşanması sonrası karekod dönemi başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni düzenlemenin "çok kısa süre içinde" hayata geçeceğini duyurdu. Bak'ın açıklamasına göre halihazırda bütün yurtlar tek tek dolaşılıp asansör sistemleri kontrol ediliyor.

Haber 21-11-23 12:09

Burdur’da dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazalar KGYS kameralarına yansıdı

Burdur’da Eylül ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Yurthaber 06-11-23 14:04

43 ilin geçiş güzergahında kuvvetli yağış etkili oldu! Kazalar peş peşe geldi: Çok sayıda yaralı var

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşandı. Bölgede yağan kuvvetli yağış sebebiyle kayganlaşan yolda çok sayıda kaza meydana geldi. Kırıkkale-Ankara kara yolundaki zincirleme trafik kazasında da 7 araç birbirine girdi. Kazalarda 8 kişi yaralanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 09-07-23 19:56

Kırık diş ağrısına ne iyi gelir, dişim kırıldı dilime batıyor ne yapabilirim? Kırık diş ağrısına doğal yöntemler nelerdir?

Kırık dişler ve onlara eşlik eden ağrılar günlük yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilen rahatsız edici sorunlardır. Dişlerimiz çiğneme, konuşma ve gülümsememiz gibi temel fonksiyonlarımızı yerine getirmemize yardımcı olan önemli birer yapıdır. Ancak bazen kazalar, darbeler, çürükler veya aşırı yeme alışkanlıkları gibi nedenlerle dişlerimizde kırılmalar meydana gelebilir. Peki, kırılan dişe ne yapmalı?

Haber 15-06-23 11:13

Şanlıurfa’da ilginç kaza: Görüntüleri izleyenler anlam veremedi!

Şanlıurfa’da dikkatsizlik sonucu meydana gelen birbirinden ilginç kazalar Kent Güvenlik Yönetim Sistemine (KGYS) yansıdı. Kazalardan birinde yan yana ilerleyen motosikletlerin birbirine temas etmeden aynı anda devrilmesi merak oluşturdu.

Haber 14-06-23 16:55

70 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 70 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kurallarına uymak her vatandaş için zaruridir. Trafik kurallarına uyulmadığında ya da kurallara aykırı davranıldığında ciddi kazalar meydana gelmektedir. Bu kazalar insanların hayatını kaybetmeye neden olabileceği gibi mal kaybı da sebep olmaktadır. Trafik Kanunu’nda can ve mal güvenliğini korumak adına birtakım kurallar belirtilmiştir. Peki, 70 trafik cezası tutarı ne kadar?

Haber 20-04-23 10:20

Kar yağışının etkili olduğu Bolu Dağı'nda TIR kaydı! İstanbul istikameti trafiğe kapandı

Ülkenin çeşitli noktalarında kar yağışının yeniden etkili olmasıyla kazalar da yaşanıyor. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde de kar etkili oldu. Yolda bir TIR kaydı, İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Haber 29-03-23 17:48

Son dakika | TEM Otoyolunda peş peşe zincirleme kazalar! Çok sayıda yaralı var... İstanbul istikameti ulaşıma kapandı

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde 23 aracın karıştığı 7 ayrı zincirleme trafik kazası gerçekleşti. Kazalar sonucu 11 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu, yol ulaşıma kapandı. Sürücüler farklı güzergahlara yönlendirildikten bir süre sonra yol tekrar ulaşıma açıldı.

Haber 05-03-23 11:19

Denizli'de kar yağışı kazalara neden oldu

Denizli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Yurthaber 06-02-23 08:01

99 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 99 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları trafik akışını düzenleyen ve uyulmaması takdirde cezai işlemleri bulunan kurallardır. Trafik kurallarına uyulursa kazalar azalacağı için hem maddi hasarlara engel olunur hem de olası can kayıpları engellenir. Bu kurallara uyulması için de kural ihlalinde caydırıcı cezalar uygulanır. Trafik kurallarına uyulmadığında verilen cezalar sadece sürücü ve yayalar için değil aynı zamanda kuruluş ve şirketler için de geçerlidir. Peki, sigorta şirketini kapsayan 99 trafik cezası ne kadar?

Haber 03-02-23 11:34

76/1-a trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 76/1-a trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

En yaygın kullanılan ulaşım araçlarının çoğu kara yolunda kullanılmaktadır. Binek araçlar, yük taşımada kullanılan kamyon, tır gibi büyük taşıtlar, tren, otobüs, metro gibi toplu taşıma araçları karayolu üzerinde çalışmaktadır. Kara yollarının ulaşım araçları bakımından diğer ulaşım yollarına göre daha çeşitli olması, kullanıcı sayısının da benzer oranda çeşitlilik göstermesinde önemli bir simgedir. Kullanıcı ve araç sayısının çok olduğu kara yolu ulaşımında kazalar da daha sık görülmektedir.

Haber 02-02-23 17:33

81/1-b trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 81/1-b trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

İş çıkış ve işe gidiş saatleri ile resmi ya da dini bayramlarla birleşen uzun tatiller öncesi şehirler arası yollarda trafiğin normal seyrinden daha yüksek bir yoğunluk yaşadığı gözlemlenmektedir. İlerlemeyen ve uzun süren trafik yoğunluğunda sürücülerin sinirlerinde yıpranma, dikkatlerinde dağılma yaşanabilir. Uzun süren trafik sıkışıklığında ve ilerlemeyen yolculuk deneyimlerinde sürücülerin dikkat ve sinirsel dayanıklılıklarında yaşanan düşüşler sebebiyle zaman zaman kazalar yaşanmaktadır.

Haber 02-02-23 16:58

Zonguldak-İstanbul karayolunda kazalar peş peşe geldi

Zonguldak-İstanbul karayolunda kar sebebiyle kontrolden çıkan araçlar kaza yaptı. Ekipler tuzlama ve kar küreme araçlarıyla çalışmalarını günün erken saatlerinden itibaren sürdürüyor.

Yurthaber 01-02-23 12:22

82/1-c trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 82/1-c trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik cezaları, trafik kurallarına uyulması adına konulmuş olan idari para ve hapis cezaları olarak ikiye ayrılır. Caydırıcı olan bu cezalar sayesinde gerek sürücüler gerekse sürücü adayları trafik kurallarına riayet eder ve trafik akışı olağan bir şekilde devam eder. Bu cezalar sayesinde olası kazalar engellenebildiği için can ve mal kaybı oluşması en aza indirgenir. Trafik cezaları sadece sürücüler için değil aynı zamanda işletme sahipleri için geçerlidir. Peki, 82/1-c kodlu ceza nedir?

Haber 27-01-23 16:26

57/1-b trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 57/1-b trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik cezaları kurallar uyulması için konulmuş olan caydırıcı sebeplerdir. Trafik cezaları sayesinde hem kurallara uyma oranı yükselmesi hem de olası kazalar engellenmesi hedeflenir. Trafikte kurallar can ve mal kaybını önleyebilmek adına oldukça önemli bir yer tutar. Bu kurallara uyulmaması hâlinde hapis ya da para cezası gibi bazı yaptırımlar uygulanır. Trafik kuralları kapsamında olan ve uyulmadığında cezai yaptırımı olan 57/1-b trafik cezasının bedeli ne kadar?

Haber 20-01-23 17:31

Bisiklet sürerken güvenliğiniz için takmanız gereken en iyi bisiklet kaskları

Bisiklet sürmek çok keyifli ve sağlıklı bir aktivite ancak bazen kazalar meydana gelebiliyor. İşte bu gibi durumlarda en az hasarı almak ve sürüş keyfinizi daha güvenli hâle getirmek bir bisiklet kaskına sahip olmalısınız. Kafanıza alacağınız olası darbelerden koruyacak, benzersiz bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlayacak en iyi bisiklet kaskı markalarını sizin için listeledik. Gelin, bu modelleri birlikte inceleyelim.

Haber 18-01-23 17:02

55/1-a trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 55/1-a trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte hem yayaların hem de sürücülerin uyması gereken birçok kural bulunur. Düzenin sağlanması bakımından oldukça önemli bir yere sahip olan kurallara uyulmadığı zaman belirli yaptırımlar vardır. Bu yaptırımlar sayesinde trafikte oluşabilecek kazalar ve sorunlar en aza indirgenir. Trafik cezalarının daha iyi anlaşılması ve detaylı açıklanabilmesi için kodlama şeklinde belirtilir. Karayolları Trafik Kanunu'nda yer alan 5/1-a trafik cezası maddesi ihlalin konusu nedir?

Haber 18-01-23 16:45

2023'e talihsizlikle girdi! Tehlikeyi atlatan vatandaşın yorumu dikkat çekti: Yılın en şanslı insanı oldum

Yeni yılın ilk dakikalarını birçok vatandaş trafikte geçirdi. 2023'ün ilk anlarında kazalar da yaşandı. Sivas'ta Cengizhan Işık kontrolündeki otomobil buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. 100 metre sürüklenen otomobil bariyerlere çarptı. Işık, olayı yara almadan atlatırken kazaya ilişkin "Yılın en şanslı insanı oldum" yorumu dikkat çekti.

Haber 01-01-23 09:35

Kasko ekran kırılmasını karşılar mı? Telefon kaskosu neleri kapsar, telefon kaskosu nedir?

Herhangi bir kaza sonucunda telefonun alacağı hasarlara karşı kullanılan telefon kılıfı, kırılmaz cam gibi önlemler yeterli olmayabilir. Bu kazalar sonucunda cihaz temsilcisinin sunduğu garanti hizmeti her zaman geçerli olmaz. Garanti kapsamında olmayan arıza ve kırılmalar sonucunda telefon kasko devreye girer. Kasko sigortası sadece arabalar için değil aynı zamanda telefonlar için de yaptırılabilir. Peki, telefona yaptırılan kasko neleri kapsıyor?

Haber 30-12-22 16:48

Tuzla'daki zincirleme trafik kazasını izleyen sürücüler de kaza yaptı! Çok sayıda araç birbirine girdi

İstanbul'da Tuzla gece saatlerinde aynı bölgede 2 ayrı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Lüks bir otomobilin neden olduğu ilk kazada, 3 kişi yaralandı. 3 aracın birbirine girdiği kazaya sebebiyet veren aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı. Karşı şeritte kazayı izlemeye çalışan sürücülerin neden olduğu diğer kazada ise dört araç birbirine çarptı. D-100'deki kazalar nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Haber 07-12-22 01:44

Son dakika: Bursa-İzmir yolunda zincirleme kaza! 20'den fazla araç birbirine girdi

Son dakika: Bursa-İzmir karayolunda sisin de etkili olmasıyla farklı noktalarda 3 zincirleme kaza meydana geldi. 20'den fazla aracın karıştığı kazalar sonrası çk sayıda ekip sevk edildi.

Haber 01-12-22 12:55

Ölümlü kazalar artsa da yasak dinlemiyorlar! Skuter kullanımında 15 yaş altındaki gençlerin yöntemi pes dedirtti: Bankadan değil marketten aldım

Türkiye'de son dönemde özellikle de gençlerin sık sık yaşamını yitirmesine yol açan skuter kazalarıyla ilgili "pes" dedirten bir gerçek ortaya çıktı. Kazaları önlemek adına 15 yaşın altındakilerin skuter kullanması yasak ancak 15 yaşın altındaki gençler bu yasağı delmenin bir yolunu buldu. "Bankadan değil, marketten aldığını" söylediği ön ödemeli kartla skuter kullanan bir genç, çevresinde 15 yaşın altındaki birçok kişinin kendisi gibi bu yöntemle skuter kullandığını anlattı.

Haber 07-11-22 10:23

Scooter denetiminde ilginç anlar! Kimi görüntü alınmasını engelledi, kimi cezadan haberi olmadığını söyledi: 5 yıldır televizyon izlemiyorum

Hemen hemen her gün scooter yüzünden can kayıplı kazalar meydana gelirken bazı vatandaşların hala dikkatsiz davranması gözlerden kaçmadı. Yapılan denetimlerde biri omuzdaki çocuk 4 kişinin scooter üzerindeki yolculuğu görenleri pes dedirtti. Bir genç ise 5 yıldır televizyon izlemediğini ve kurallardan haberi olmadığını söyledi. Bir başka çift ise yine kurallardan haberleri olmadığını ifade ederek, görüntülenmelerini istemedi.

Haber 27-10-22 12:26

Elektrikli skuter yayılıyor, kazalar artıyor! Dikkat çeken öneriler

Son yıllarda özellikle İstanbul'da yaygın olarak kullanılan elektrikli skuterlar, yaralanmalı ve ölümlü birçok kazaya neden oldu. Ağırlıklı olarak kısa mesafe yolculuklarında tercih edilen skuterların karıştığı kazaları önlemek için dikkat çeken öneriler geldi. Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Gürsel Yeğenoğlu, Skuterlara en az 1 metrelik bölge ayrılması gerektiğini ve turuncuya boyanması gerektiğini ifade ederek "Ters çizgi uygulaması yapılması gerekiyor. Skuterlar akan trafiği görecek." dedi.

Haber 25-10-22 09:56

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Amasra'daki maden ocağında incelemelerde bulundu:

"Eğer olandan ders almazsak, olanlardan ders çıkarmazsak, Allah korusun kazalar, can kayıpları tekrar eder" - Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney de maden ocağına gelerek işçilerle görüştü

Yurthaber 16-10-22 19:37

Sürücüler Çanakkale'de ulaşımı 50'den 5 dakikaya düşüren yol ve tünellerden memnun

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde yapılan yol ile inşa edilen Assos ve Troya tünelleri, bölgede ulaşımı rahatlattı - Sürücülerden Mert Kapucuoğlu: - "Eskiden hatalı sollamalar nedeniyle büyük kazalar da yaşanıyordu. İnsanlar acele ediyorlardı. Arkadaşlarımız da burada hayatını kaybetti. İnşallah artık bunlar yaşanmayacak"

Yurthaber 13-10-22 15:17

Kontrolden çıkıp savrulan araç, yolun karşısına geçmeye çalışan iki kadına böyle çarptı

Nevşehir’de farklı tarihlerde meydana gelen iki trafik kazasında üç kişi yaralandı. Kazalar KGS kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 08-10-22 16:23

Voleybol oynarken güvenliğinizi garanti altına almak için en dayanıklı voleybol dizliği tavsiyeleri

Sahada ister amatör ister profesyonel olarak yer alın, voleybol hem izleyenler hem oynayanlar için oldukça keyif veren bir spor dalı. Ancak her ne kadar keyifli olsa da voleybol oynarken bazı küçük ve tatsız kazalar yaşayabilirsiniz. Bu kazaların önlemini almak ise oldukça kolay. Voleybol oynarken güvenliğinizi garanti altına almak ve performansınızı artırmak için dayanıklı voleybol dizliği tavsiyelerimizi incelemek ister misiniz?

Haber 04-10-22 15:35

Bakan Karaismailoğlu'ndan metrobüs kazası açıklaması! Liyakatsiz kadrolar gelince...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüz Yüze 100 Gün" programında konuştu. İstanbul Avcılar'da meydana gelen, çok sayıda kişinin yaralandığı metrobüs kazası üzerinden İBB'yi eleştiren Bakan Karaismailoğlu, "Liyakatsiz kadrolar gelince bu tür kazalar yaşamaya başladık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-09-22 23:34

Bakan Karaismailoğlu, Yüz Yüze 100 Gün programında konuştu:

"Türkiye'nin her tarafında tam 5 bin tane şantiyede 700 bin tane çalışma arkadaşımız ülkemizin geleceği için emek veriyor" - "20 sene önce 8 milyon aracın zor hareket ettiği yollarda bugün 26 milyon araç rahatlıkla ulaşımlarını sürdürüyor" - "Avcılar'da yaşanan metrobüs kazasında yaralılarımız olduğu bilgisini aldım. İnşallah bu kazalar tekerrür etmez. Bu kazalar İstanbul'da bazı işlerin yanlış gittiğinin habercisidir"

Yurthaber 09-09-22 22:02

Devlet Bahçeli'den Gaziantep ve Mardin'deki kazalarla ilgili açıklama! 'Mutlak surette üzerine gidilmeli'

Gaziantep ve Mardin'de dün meydana gelen trafik kazaları Türkiye'nin gündemine oturdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kazalarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, "Bir güne sığan mezkur elim kazalar yüreklere ateş düşürmüştür. Kuşku uyandıran, akılları bulandıran, şaibeleri tırmandıran hangi açmaz tespit edilmişse mutlak surette üzerine gidilmeli, eğer varsa kazaların esrar perdesi aralanmalıdır. Trafik terörüyle tavizsiz bir mücadele icra edilmelidir" dedi. İşte o açıklamalar...

Haber 21-08-22 14:31

Adana'da motosikletlilerin karıştığı kazalar KGYS kameralarında

Adana'da motosikletlilerin karıştığı kazalar KGYS kameralarında

Yurthaber 16-08-22 15:58

SON DAKİKA | Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma! Peş peşe yaşanan kazalar gündem olmuştu

Son dakika haberi: Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada Martı İleri Teknoloji A.Ş. hakkında soruşturma açıldığı bildirildi. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir dahil pek çok şehirde kısa sürede yaygınlaşan martı scooterlarla meydana gelen ölümlü kazalar özellikle son aylarda artmış; martı kazaları bilimsel tıp dergilerine konu olarak, literatüre bile girmişti.

Haber 10-08-22 10:30

Amasya'daki feci kazalar saniye saniye kamerada

Amasya'da dikkatsizlik ve kural ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar polis kameralarına yansıdı.

Haber 23-07-22 10:40

Manisa ve Edirne'de art arda korkunç kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kurban Bayramı'nın ilk gününde peş peşe acı haberler geldi. Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edirne’nin Keşan ilçesinde ise aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobilin uçurumdan düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber 09-07-22 19:23

'Kilit kavşak' Kırıkkale'de bayram trafiği! Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatili öncesinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Araç yoğunluğunun yaşandığı yolda zaman zaman kazalar da meydana geldi. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için yoğun çaba sarf etti.

Haber 07-07-22 15:22

Can kayıplı kazalar bile meydana gelmişti! Yaya yolunu işgal eden scooter'lara plaka geliyor

Koronavirüs salgını ile beraber kullanımı oldukça artan e-scooter'lar trafiğe mahkum olmak istemeyenlerin en çok kullandığı ulaşım aracı haline geldi. Bu yoğunluk da beraberinde bir takım sorunları getirdi. Can kayıplı kazalar bile meydana geldi. Yapılacak yeni bir düzenleme ile scooter'lara plaka takılacağı konuşuluyor.

Haber 07-06-22 18:51

Burdur'da dikkatsizlik sonucu oluşan kazalar kamerada

Burdur'da dikkatsizlik sonucu oluşan kazalar kamerada

Yurthaber 19-05-22 18:36

Yer: Antalya! Drift festivalinde peş peşe kazalar: Balkon ve platform çöktü, araçta yangın çıktı

Antalya'da düzenlenen bir drift festivalinde peş peşe kazalar yaşandı. İlk önce izleyicilerin bulunduğu balkon çöktü, daha sonra Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün içinde bulunduğu araç, drift yaparken yandı. Ödül töreninde ise kürsünün olduğu platformda çökme meydana geldi.

Haber 04-05-22 17:11

İftarda facia yaşanacaktı! Korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı

Balıkesir'de yaşanan korkunç kaza kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazada freni boşalan bir kamyonet iftar masalarının arasına daldı. Kentteki diğer kazalar da güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 02-05-22 13:04