Ilk Kadin Belediye Baskani Haberleri

AK Partili yeni başkan, 'belediyenin çok borcu var' diyerek makam aracını satışa çıkardı: Yedek anahtarını eski başkana sormak lazım

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken yeni seçilen belediye başkanları da ilk icraatlarına başladı. Gelibolu Belediyesi'nin yeni başkanı AK Partili Ali Kamil Soyuak, belediyenin çok borcu olduğunu belirterek makam aracını ikinci el sitesinden satışa çıkardı. Makam aracı 3 milyon 300 bin TL'den ilana koyuldu.

Finans 2024-04-21 09:19:42

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 2024-04-20 16:38:49

İYİ Parti'den belediye başkanı adayı olmuştu! Seçimi kaybeden Hakan Peker seçim sonrası ilk kez konuştu! 'Defteri kapatmadım'

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. Peker, katıldığı seçim yarışında 5. sırada kaldı. Seçimi kaybeden ünlü isim seçim sonrası ilk kez konuştu.

Magazin 2024-04-20 10:49:02

İnhisar'ın ilk kadın belediye başkanı 30 yıl sonra dedesinin koltuğunu devraldı

Bilecik'in İnhisar belediye başkanlığına seçilen Nihal Arslan, dedesinden 30 yıl sonra aynı makamda hemşehrilerine hizmet edecek.

Yurthaber 2024-04-18 11:03:53

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-24 07:44

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 15-04-24 14:42

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 13-04-24 19:39

Bir ilde gündem oldu! MHP'li yeni başkan AK Parti'den devraldığı borçları afişle duyurdu: Kasada para kalmamış

31 Mart seçimlerinde birçok belediye el değiştirdi. Bunlardan biri de Afyonkarahisar'ın Bolvadin Belediyesi oldu. Cumhur İttifakı üyelerinin yarıştığı seçimi MHP'nin adayı Derviş Aynacı kazandı. Aynacı'nın ilk işi belediyenin borçlarını afiş yaptırmak oldu. İşte Bolvadin'de gündem olan o afiş...

Haber 10-04-24 10:57

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 07-04-24 12:38

İmamoğlu ile Yavaş seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Ankara'daki görüşmeye iki başkanın eşleri de katıldı.

Haber 06-04-24 13:43

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı

İstanbul’un kadim semtlerinden Eyüpsultan'da 30 yıl sonra ilk kez CHP’li bir belediye başkanı seçildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “herkesin başkanı” olacağına dair söz verdi.

Haber 05-04-24 16:09

Seçimden zaferle çıkan Özlem Çerçioğlu'nu çileden çıkarttılar: Yemekhanede mazbata! Sakın fotoğraf çekmeyin, rezil oluruz

Yerel seçimler sonrası devam eden mazbata teslim sürecine Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yaşananlar damgasını vurdu. Aydın'ın ilk kadın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu bu seçimden de zaferle çıkmayı bilmişti. Ancak mazbatası adliyenin yemekhanesinde verilince Çerçioğlu veryansın etti, "Ulusal basına rezil oluruz" diye isyan ederek fotoğraf çekilmemesini istedi.

Haber 05-04-24 14:35

Günler süren gerginlikten sonra Abdullah Zeydan mazbatasını aldı: 'YSK'nın kararı umutları yeşertti'

Van'daki mazbata düğümünün YSK'nın kararıyla son bulmasının ardından belediye başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan mazbatasını aldı. Zeydan ilk mesajında YSK'nın süreçteki son kararına değindi.

Haber 05-04-24 12:16

Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı Lal Denizli, görevine başladı:

CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 04-04-24 14:16

İstanbul'da ikinci İmamoğlu dönemi! Mazbatasını aldı, görevine resmen başladı; ilk mesajında Van'daki gerginlikle ilgili sert çıktı

31 Mart'taki yerel seçimleri kazanarak yeniden İBB Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başladı. İmamoğlu, daha sonra vatandaşlara seslenirken Van'daki gerginliğe değindi ve "Van'da yaşanan tam bir garabet! Bu konuda demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olmaktan bu kardeşiniz asla vazgeçmeyecek!" dedi.

Haber 03-04-24 16:14

56 yıllık Didim Belediyesi’nin ilk kadın başkanı oldu

1967 yılına kadar köy olarak kimliğini sürdüren Yenihisar’a 1968 yılında Belediye unvanına kavuşmasının ardından önce belde ardından da İlçe olan ve adı Didim olarak değişen ilçede 56 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın Belediye Başkanı kenti yönetecek.

Yurthaber 03-04-24 12:27

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Seçilir seçilmez heyecanlandıran maaş çağrısı! 20 yıl sonra el değiştiren belediyede ilk gündem personel maaşları: Beklemeden yapılsın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'in öncelikli gündemi personel maaşları oldu. Doğup büyüdüğü köyde coşkuyla karşılanan Bozbey'in maaş çağrısı heyecan yarattı.

Finans 02-04-24 13:37

Memleket Partisi ilk belediye başkanlığını Yozgat'ta kazandı! İlk ve tek oldu

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde beklediği başarıyı elde edemese de ilk kez bir belediyeyi kazandı. Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 16:42

İlçeleri baraj sularına gömülmüştü, taşındıkları yeni ilçede seçimi CHP kazandı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj nedeniyle sulara altında kalan ilçe merkezinin taşındığı yeni yerleşim yerinde yapılan ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 44 oy farkla belediye başkanlığını kazandı.

Yurthaber 01-04-24 13:58

İstanbul'da şaşırtan rekor! Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadı

31 Mart seçimleri tarihe adını birçok ilkle yazdırdı. CHP, AK Parti'yi ilk kez geride bıraktı. Bunun yanında bazı koltuklarını sağlamlaştırırken bazı yerleri de ilk kez kazandı. Büyükçekmede ise eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı. Akgün 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını da belirtti.

Haber 01-04-24 10:53

DEVA Partisi ilk yerel seçiminde belediye başkanlığı kazandı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) girdiği ilk yerel seçimde, Adıyaman'da Çelikhan Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Haber 01-04-24 02:33

Çok partili sisteme geçişin ardından Cumhuriyet tarihinde bir ilk! CHP ilk kez o ilde birinci oldu

31 Mart seçim gecesi sona erdi. Birçok ilde sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. En dikkat çeken sonuçlardan biri de Manisa'da yaşandı. CHP lideri Özgür Özel'in ilinde çok partili sisteme geçişten sonra CHP ilk kez birinci parti çıktı. Öte yandan CHP’nin Şehzadeler Belediye Başkan adayı Gülşah Durbay seçimi kazanarak, Manisa tarihinin ilk kadın belediye başkanı oldu.

Haber 01-04-24 01:35

Murat Kurum'dan yerel seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının ardından açıklamalar yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte kameralar karşısına geçen Murat Kurum "Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. İstanbullular için çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-24 01:12

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-24 21:09

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! 7 ilde belediye el değiştirdi: CHP ülke genelinde 1. parti... İşte o iller

2024 seçimlerinde sandıktan 'sürpriz' çıktı. 81 ilde yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderken, açıklanan ilk seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Eskişehir, Manisa, Kilis, Adıyaman, Afyonkarahisar, Giresun ve Amasya'dan gelen ilk sonuçlar dikkat çekti. İşte 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar...

Finans 31-03-24 20:30

Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem oldu: Orhan Gencebay’a karşı da bir zafer kazanmış olacak

İstanbul'da yerel seçim heyecanı sürerken, gazeteci Uğur Dündar canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Gelen ilk seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorum yapan Uğur Dündar, "Eğer 4 puanın üzerinde bir farkla kazanırsa sadece Murat Kurum’a karşı değil, Cumhurbaşkanına, 17 bakana ve Orhan Gencebay’a karşı bir zafer kazanmış olacak" dedi.

Haber 31-03-24 19:21

CANLI | ARDAHAN seçim sonuçları: Ardahan'da seçimi kim kazandı? Nefes kesen yarış! AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi?

Türkiye 2024 yerel seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken Ardahan'da da seçim heyecanı yaşanıyor. Sandık başına giden vatandaşlar Ardahan seçim sonuçlarını merak ediyor. Birkaç saat içinde Ardahan'ın yeni belediye başkanı belli olacak. Oy sayım işleminin sona ermesiyle ilk sonuçların geldiği kentte, AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi kazandı? sorusunun yanıtı da belli oluyor. İşte Ardahan seçim sonuçları.

Finans 31-03-24 18:27

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

Finans 31-03-24 15:26

Turgut Altınok yeni vaadini açıkladı! 'Ulaşımı ücretsiz yapacağız'

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ediyor. Keçiören Seçim Ofisi açılışına katılan Altınok, suya indirim yapacağını açıklaması sonrasında yeni vaadini duyurdu. Açıklamasının devamında Altınok "31 Mart'tan sonra ilk belediye meclisinde alacağımız kararla emekli vatandaşlarımıza ulaşımı ücretsiz yapacağız" dedi.

Haber 16-03-24 18:11

Yavaş'ı isyan ettiren 'DEM Parti' afişi: 'Savcılığa başvuracağız' Altınok'un mal varlığıyla ilgili de konuştu

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Öte yandan üzerinde DEM Parti amblemi bulunan 'Mansur Yavaş'ı destekliyoruz' afişleriyle ilgili de konuşan Yavaş, "Bunlarla seçim falan kazanamazlar." diyerek savcılığa başvuracaklarını duyurdu.

Haber 16-03-24 15:50

İmamoğlu Erdoğan'ın bana köfte borcu var diyerek yıllar önceki o anısını ilk kez anlatmıştı... O dükkanın fotoğrafı ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını anlatmıştı. Yıllar önce Erdoğan'ın lokantalarına gelerek köfte yediğini söyleyen İmamoğlu "Benim lokantamda köfte yedi parasını da almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" demişti. Kamuoyunda merak uyandıran köfteci dükkanının fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 14-03-24 07:50

Bozüyük Belediyesi İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ramazan ayının ilk iftarını Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaparak ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hemşehrileri ile birlikte yaşadı.

Yurthaber 12-03-24 07:19

Mansur Yavaş Türkiye'de bir ilk diyerek duyurdu! 5 yıllık raporu açıkladı: 'Kuruşu kuruşuna halka hesap vermeye devam edeceğiz'

Geçtiğimiz ay mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu kez de "Türkiye'de bir ilk" diyerek 5 yıllık bir rapor açıkladı. Yavaş "Halktan aldığımız paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceğiz" mesajını verdi.

Haber 05-03-24 15:37

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Yurthaber 04-03-24 14:52

Dikkat çeken anket açıklaması! Mansur Yavaş aldığı kararı ilk kez duyurdu: 'Son dönemim olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yerel seçimler için çalışmalarına devam ediyor. Aldığı kararı ilk kez duyuran Yavaş, "Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin" dedi. Yavaş anket sonuçlarıyla ilgili olarak ise "Belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz" diye konuştu.

Haber 29-02-24 17:59

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i fuarlar kenti yapma hedefi doğrultusunda çalışan İZFAŞ, bu yıl ilk kez optik gözlük ve oftalmoloji sektörlerini kentte buluşturuyor.

Yurthaber 29-02-24 15:16

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Haber 18-02-24 09:35

Kocası aday olamayınca hanımı aday oldu

31 Mart yerel seçimlerinde Köşk Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına ilk başlayan isimlerden biri olan Yaşar Baş, başkanlık yarışını eşine bıraktı.

Yurthaber 16-02-24 09:26

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber 13-02-24 08:48

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde dehşet! Özel Kalem vekili kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür vekili Samet Güdük, belediye binasında bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Güdük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Belediye çalışanı olduğu belirlenen saldırgan ilk ifadesinde ”Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum” dedi. Öte yandan saldırgan tabancayla havaya ateş ederken görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 12-02-24 13:11

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-24 08:47

SON DAKİKA |AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: 'Bir vatandaşımız yaralandı'

İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı gerçekleşti. Gelen ilk bilgilerde bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Bakan Yerlikaya saldırıda bir kadın vatandaşın yaralandığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden hiçbir saldırı amacına ulaşamayacaktır" açıklamasını yaptı.

Haber 10-02-24 18:09

Anma törenlerinde protesto edilmişti! Adaylığı tartışılan Lütfü Savaş'tan açıklama: Sinmeyeceğim

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin anma töreninde yaşanan protestoların ardından ilk kez açıklama yaptı. Savaş açıklamasında “Korkmayacağım, sinmeyeceğim! Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Provokasyon yapıldı. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz” dedi.

Haber 07-02-24 15:15

Lütfü Savaş, Hatay'da vatandaşlar tarafından protesto edilmişti! CHP'den ilk açıklama geldi: 'Bugün ortaya çıkan tablo elbette ki...'

31 Mart seçimleri için Hatay'dan CHP'nin adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde vatandaşlar tarafından protesto edildi. Söz konusu gelişme sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, "CHP’nin kulakları başkaları gibi halka sağır değildir" dedi.

Haber 06-02-24 17:36

100 bin liralık destek sözü! Murat Kurum tek tek açıkladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle bir araya geldi. Programda konuşan Kurum ilk işini kuran 100 bin kadın girişimciye 100 bin lira destek verileceğini kaydetti. İhtiyaç sahibi emeklilerin İstanbulkart’larına 2500 TL destek ödemesi yapılacağını ve ilkokul çocuklarının ulaşımının ücretsiz olacağını belirtti. Ayrıca İstanbul’da 650 bin yeni konutun yapılacağını söyledi.

Finans 31-01-24 14:45

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş resmi başvuruyu yaptı, seçim hesapları karıştı! İstanbul'da dengeler değişiyor

Takvimler 31 Mart akşamını gösterdiğinde yerel seçim sonuçları takip edilirken gözler kuşkusuz ilk olarak İstanbul'un üzerinde olacak! Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en büyük rakibi Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum. İYİ Parti'nin de adayı Buğra Kavuncu olmuştu. Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan ilk resmi adım geldi!

Haber 30-01-24 16:13