Ilkcan Asena Cerci Haberleri

Survivor'a damga vurmuştu! Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli nişanlandı! O isim yalnız bırakmadı

Survivor 2023'te ünlüler takımında yarışan ve performansı ile yarışmaya damga vuran Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı'nın yıldızı Barış Telli evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün akşam nişanlanan Barış Telli'yi özel gününde Survivor'dan arkadaşı Asena Demirbağ yalnız bırakmadı.

Magazin 2023-12-17 16:04:08

İbo Show ile hafızalara kazınmıştı! Asena'nın son haline yorum yağdı

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin en ünlü oryantali Asena artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir döneme damga vuran Asena yeni görünümü ile adından söz ettirdi.

Magazin 2023-10-25 12:10:23

Caner Erkin ve Asena Atalay'ın oğlu kocaman oldu! Şükran Ovalı ile görüntülendi

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan olan oğlu kocaman oldu. Futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı, kızı Mihra Ela ve ilk eşi Asena Atalay'dan olan oğlu Çınar birlikte görüntülendi.

Magazin 2023-10-25 10:12:14

Bez Bebek'in minik Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali büyüledi! İddialı pozları dikkat çekti

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bez Bebek'te Yağmur rolüne ünlü oyuncu Asena Keskinci hayat veriyordu. Dizide çocuk oyuncu olan Asena Keskinci şimdilerde kocaman bir genç kız oldu. Değişimiyle görenleri hayrete düşüren Keskinci'nin iddialı pozları da dikkat çekti.

Magazin 2023-09-19 20:43:41

İbo Show'un gözde oryantaliydi! Kıvrak danslarıyla bir döneme damga vuran Asena'nın son hali şaşırttı

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin ünlü oryantali Asena yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Almanya'da hem restaurant işleten hem de gelinlik mağazası olduğu öğrenilen Asena değişimi ve yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-23 07:15

Kan donduran vahşet! Genç kadını döverek öldürdü, kaçarken yakalandı

Mersin’de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Erkek arkadaşı M.B. tarafından darp edilen Esra Asena Temir (27), beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan şüpheli M.B. ise yakalanıp tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 03-07-23 16:00

Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Derin dekoltesi olay oldu

Survivor 2023 kadrosunda mücadele eden ve finale kısa bir süre kala yarışmaya veda eden Asena Demirbağ, yarışma sonrası tatile çıktı. Tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa leopar desenli mayosuyla poz verdi. Survivor Asena derin göğüs dekoltesiyle adeta nefes kesti.

Magazin 26-06-23 09:28

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu? Favori isim veda etti!

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla sürüyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Survivor'da geçtiğimiz akşam çifte heyecan yaşandı. Hem iletişim oyunu hem de eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar oldukça zorlandı. Kullanıcılar bu akşam Survivor elenen yarışmacıyı sorguluyor. Birçok kişi internette, "Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

Magazin 02-06-23 08:05
ele

Bez Bebek'in Yağmur'uydu! Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etti!

2007-2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek dizisindeki Yağmur rolüyle hafızalara kazınan Asena Keskinci, değişimiyle görenleri hayret ettirdi. Kızıl saçları ile akıllarda yer eden ve şimdilerde de aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan genç oyuncu cesur pozlar vermekten de geri durmuyor.

Magazin 11-05-23 18:40

Aman Acun Ilıcalı görmesin! Survivor Asena sinir krizi geçirdi! İstemiyorum burada kalmak! sözleri adayı inletti

Survivor'a yurt dışı ödüllü oyunu kaybeden mavi takım yarışmacısı Asena'nın gözyaşları damga vurdu. Sinir krizi geçiren genç yarışmacı, "İstemiyorum burada kalmak!" diyerek haykırdı. Asena gözyaşlarına boğulurken Survivor'daki diğer yarışmacı arkadaşlarının da üzgün olduğu görüldü. İşte Survivor'a damga vuran olay...

Magazin 04-05-23 07:42

Eşi de ünlü çıktı! SURVIVOR ASENA kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Asena'nın yaşı, hayatı ve nereli olduğu

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ, hayatıyla merak konusu oldu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena, yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmüyor. Eski eşi de kendi gibi tanıdık bir isim olan yarışmacının hayatı merak edildi. Peki, Survivor Asena kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 26-04-23 15:06

Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! Asena açtı ağzını yumdu gözünü: Böyle karaktersizlik var mı?

Survivor'da finale adım adım yaklaşırken rekabetin dozu da giderek artıyor. Dokunulmazlık oyunu için parkurda toplanan yarışmacılar arasında ortam bir anda gerildi. Survivor'da Asena'nın "Böyle karaktersizlik var mı?" demesi Kürşat'ı adeta çıldırttı. İşte Survivor'a damga vuran olay....

Magazin 25-04-23 08:36

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? 13 Nisan 2023 Survivor hangi takım kazandı?

Survivor iletişim oyununun kazananı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Her bölümü ile ayrı heyecan yaşatan Survivor, bir önceki gün gergin bir konsey ile ekranlara gelmişti. Yusuf Yıldız ve Asena Demirbağ arasındaki tartışma kötü bitmiş ve Yusuf dört ödül oyunundan men edilmişti. Peki, 13 Nisan Survivor iletişim oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 14-04-23 09:09

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-23 21:33

Survivor'da ortalık karıştı! Merve Asena'yla tartışıp sinir krizi geçirdi!

Survivor'da bu akşam takımlar epey gerildi. Geçtiğimiz haftalarda Merve'yle kavga eden ve fiziksel temasta bulunan Asena, yine Merve'yle tartıştı. Tartışmanın ardından Merve sinir krizi geçirerek etrafı dağıttı, oyun alanının dışına çıktı.

Magazin 07-04-23 01:10

Diskalifiyenin kıyısından dönmüştü! Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor

Bu yıl Survivor'da yarışan Asena, yaşadığı tartışmalarla adından epey söz ettiriyor. Özel hayatı da oldukça merak edilen yarışmacı ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti. Survivor Asena, Beşiktaşlı eski futbolcunun eski eşi çıktı.

Magazin 31-03-23 01:21

Survivor'da şoke eden şiddet olayı sonrası sosyal medya ayağa kalktı! Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı geldi

Survivor'da bu akşam şok bir gelişme yaşandı. Yarışmadaki birçok kişiyle tartışma yaşayan Asena, bu sefer de Ertuğ ile tartıştı. Ertuğ'un Asena'ya eliyle vurması gündem oldu.

Magazin 31-03-23 00:44

Survivor'da diskalifiyenin ardından ortalık karıştı, o isme resmen ceza yağdı!

Survivor'da bu akşam farklı bir gece yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Asena ve Merve arasında çıkan tartışma nedeniyle ipler iyice gerilmiş ve gergin bir yapıya sahip olan Senem de konuya dahil olmuştu. Acun Ilıcalı konseyde, Senem'in adaya veda ettiğini açıklamıştı. Konseyde Survivor Asena için de ceza düşündüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıya verilen cezayı açıkladı.

Magazin 11-03-23 22:45

Survivor Aziz ateş püskürdü! Kaplumbağa terbiyecisi örneği olay oldu! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Survivor eleme konseyine, Aziz Ozan Dilber'in açıklamaları damga vurdu. İlk günden bu yana polemiklerin odağında olan Survivor yarışmacılardan Aziz'e, konsey çıkışı Asena ile arasının neden gerildiğini soran Murat Ceylan, aldığı yanıt karşısında şoke oldu. Survivor Aziz, Osman Hamdi Bey'in Kaplumbağa Terbiyecisi tablosunu anımsatarak yarışmacı arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.

Magazin 01-03-23 15:42

SURVİVOR KİM ELENDİ? 28 Şubat 2023 Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Acun Ilıcalı'nın açıklaması ile yıkıldı!

Survivor 2023 yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, ödül oyununun ardından ada konseyine çıktı. Acun Ilıcalı, yarışmadan elenen ismi açıkladı. Aziz, Asena, Çağla, Fatih ve Elanur'un eleme potasında yer aldığı yarışmadan elenen isim merak konusu oldu. Peki, Survivor kim elendi? 28 Şubat 2023 Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin 01-03-23 08:05

Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 16 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Asena Girişken, Ercan Kesal ve Caner Şahin gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi internette araştırılıyor. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte, 16 Şubat 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 16-02-23 14:07

Şahin Irmak ile Asena Tuğal Nişantaşı'ndaki kira fiyatlarını duyunca şoke oldu

2018 yılında nikah masasına oturan Şahin Irmak ile Asena Tuğal, Nişantaşı'na taşınmaya karar verdi. Çift, emlakçıları dolaşarak aradıkları özelliklerde bir ev bulmaya çalışırken kira fiyatlarını görünce şaşkına döndü.

Magazin 22-01-23 09:24

SURVİVOR ASENA KİMDİR, nereli ve kaç yaşında? Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı!

Asena Demirbağ, Survivor 2023'te gönüllüler takımında yarışacak. Bilindiği üzere bu sene üç farklı takımın yer alacağı yarışmada ünlüler, gönüllüler ve fenomenler kadrosu var. Peki, Survivor Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı...

Magazin 16-01-23 00:05

Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken'in sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer reyting rekortmeni o dizinin yıldızıymış...

Asena Girişken başrolde Vahide Perçin, Ozan Çim, Mustafa Uğurlu gibi isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinde Yeşim rolüne hayat veriyor. Yeşim rolü ile oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakalayan Asena Girişken'in sevgilisinin kim olduğunu öğrenenler şaştı kaldı. Meğer erkek arkadaşı, reyting rekortmeni o dizinin yıldızıymış...

Magazin 03-01-23 15:02

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası sonrası Asena Yalçın'dan Dünya Kupası göndermesi! Messi işine bak kardeşim

Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi'nin oyun kurucusu Asena Yalçın'ın Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazanmalarının ardından yaptığı paylaşımla gündemde. Başarılı basketbolcu kupayla birlikte uyuduğu bir pozu paylaşırken bu gönderiye "Messi işine bak kardeşim" notunu düştü. İşte detaylar...

Spor 30-12-22 19:15

Dansözlüğü bırakmıştı! Asena, İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar'ın sahnesinde dayanamayıp şov yaptı

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un vazgeçilmez oryantallerinden olan Asena dansözlüğü bırakmış ve kendine gelinlik mağazası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın sahnesine giden Asena sahnede küçük bir şov yapınca olay oldu.

Magazin 29-11-22 13:19

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay hakkında bomba iddia! Ünlü şarkıcıyla...

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Asena Atalay'ın şarkıcı Tan Tançı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Bircan Bali ise bu konuda Asena Atalay ve Tan Tançı'nın yakın arkadaş olduğunu ifade etti.

Magazin 28-11-22 14:47

Aldatmak dizisinde şok! 11. bölüm tanıtımı yayınlandı: Yeşim'le Oltan öpüşüyor!

Başrollerinde Vahide Perçin, Asena Girişken, Yusuf Çim gibi oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisinin 10. bölümü, 24 Kasım'da yayınlandı. Heyecan dolu bölümde Güzide trafik kazasını atlattı ve sağlığına kavuştu. Dizinin sona ermesinin ardından yayınlanan fragmanda Oltan ile Yeşim'in yakınlaşması dizi izleyicileri şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 25-11-22 01:16

Asena ilk defilesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Oryantal Asena, mesleği bırakarak yurt dışında moda sektörüne adım atmıştı. Bir süre önce kendi gelinlik markasını kuran Asena ve dün akşam ilk defilesini gerçekleştiren Asena, gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 16-11-22 13:56

Asena kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in gözdesiydi! İşte işini ve imajını değiştiren 2. Sayfa konuğu Asena'nın son hali

Asena bir dönem İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına yaptığı oryantal dansla damga vurmuştu. Ünlü oryantal 2. Sayfa Magazin programına konuk oldu. Asena mesleğini bıraktı. Hem Almanya'da küçük bir restaurant açan hem de gelinlik mağazası olan Asena'nın değişimi görenleri şaşırttı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 16-11-22 10:00

Asena dansözlüğü bıraktı, yeni işiyle herkesi şaşırttı... Bir değil tam iki işi var

İbrahim Tatlıses'in bir dönem gözdesi olan oryantal Asena dansözlüğü bıraktı. 90'lara danslarıyla damga vuran Asena Dere, gelinlik dikiyor. Hem Almanya'da küçük restaurantı hem de gelinlik mağazası olan Asena çok yoğun olduğunu da sözlerine ekledi.

Magazin 15-11-22 12:31

Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken kimdir? Asena Girişken kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Asena Girişken'in hayatı ve biyografisi son olarak yer aldığı Aldatmak dizisiyle beraber merak edildi. Aldatmak dizisi ATV'de yayınlanan sezonun yeni yapım dizilerinden biri. Dizide rol alan oyuncu Asena Girişken hakkında bazı detaylar merak konusu oldu. Peki, Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken kimdir? Asena Girişken kaç yaşında, Instagram hesabı ne? İşte Asena Girişken hakkında merak edilen sorular ve yanıtları...

Magazin 13-10-22 23:19

Diyarbakırlılar Sur Kültür Yolu Festivali'nde tiyatroya doyacak

Orhan Asena Yerli Oyunlar Tiyatro Festivali'nin 18'incisi, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığınca Diyarbakır'da düzenlenecek Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilecek - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Çınar: - "Diyarbakır seyircisini sanat, tiyatro, opera ve resim yönünden çok yönlü bir festival bekliyor. İstanbul, İzmir, Antalya, Trabzon ve Van'dan çok güzel oyunlar seçtik. Festivale yoğun ilgi var. Biletlerimiz tükenmek üzere"

Yurthaber 04-10-22 12:00

Elaiussa Sebaste Antik Kenti'ndeki hamam sütunları ayağa kaldırılacak

Kastamonu Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Asena Kızılarslanoğlu: - "Sütunların ayağa kaldırılması bu yapının kullanımı hakkında fikir edinilmesini sağlayacak"

Yurthaber 04-10-22 09:57

Diyarbakır'da 2. Doğu Pediatri Kongresi başladı

Doğu Pediatri Derneği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Asena: - "Burada çok seçkin hocalarımız var. Bilimsel açıdan çocuk sağlığı ve hastalıkları her yönüyle masaya yatırılıyor"

Yurthaber 30-09-22 13:32

Orhan Asena Yerli Oyunlar Tiyatro Festivali 8 Ekim'de Diyarbakır'da perde diyecek

Orhan Asena Yerli Oyunlar Tiyatro Festivali 8 Ekim'de Diyarbakır'da perde diyecek

Yurthaber 27-09-22 17:12

Bomba iddia! Hadise'nin boşanacağı eşi Mehmet Dinçerler, Asena Atalay ve Caner Erkin'in boşanma sebeplerindenmiş

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ve Mehmet Dinçerler yeniden gündem oldu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre; Hadise'nin boşanacağı eşi Mehmet Dinçerler o dönem evli olan Asena ve Caner Erkin'in boşanma sebeplerinden biriymiş. Erkin boşanma dosyasına Dinçerler'in mesajlarını sunmuş.

Magazin 20-09-22 12:26

Elaiussa Sebaste Antik Kenti'nde bulunan amfora parçaları birleştiriliyor

Kastamonu Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Asena Kızılarslanoğlu: - "Antik kentin kendi üretimi olan Geç Roma 1 amforalarıyla ilgili bir çalışma yürüttük. Yaklaşık 11 bin parça seramiğin istatistiki verisi elde edildi, tanım ve tasnifi yapıldı"

Yurthaber 19-09-22 10:56

İbrahim Tatlıses’in itirafından sonra gözler oryantal Asena’ya çevrildi! Son hali inanılmaz

Bir magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak arasının bozuk olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile ilgili soruları yanıtlayan Tatlıses, ardında oryantal danslarıyla 90'lı yıllara damga vuran Asena ile ilgili konuştu. Asena'yla ilgili kendisine yöneltilen soruya sinirlenen Tatlıses, dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Magazin 09-09-22 14:47

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ve eski sevgilisi Asena ile ilgili soruya kızdı! Bu konuyu kapatalım

Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili yine konuşmadan duramadı. Yorumcuların ''Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusuna Tatlıses bakın ne yanıt verdi.

Magazin 08-09-22 15:16

Şura Asena Altıntaş ikinci kattan atılmıştı! Sanığın cezası 25 yıla düşürüldü

Kayseri'de 2021 yılının Eylül ayında Şura Asena Altıntaş 2'nci kat penceresinden düşmüş olayla ilgili Şükrü Teke tutuklanmıştı. Teke 25 yıl hapis cezasına çarptırılırdı. 10 Mart'ta görülen duruşmada Teke, “Asena benim düşmanım değildi. Ben neden böyle bir şey yapayım? Uyuşturucuyu kesinlikle vermedim. Benim de 2 tane kızım var. Allah'a ve kitaba inanan birisiyim. Allah'ın verdiği canı nasıl alayım? Suçsuzum" dedi. Yapılan otopside Altıntaş'ın vücudunda uyuşturucu maddeye rastlanmıştı.

Haber 18-08-22 14:37

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren güzel oyuncu Asena Keskinci, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. 2007-2010 yılları arasında Bez Bebek'te oynayan ve daha çocuk olan Asena Keskinci, artık kocaman bir genç kız oldu. İşte güzel oyuncunun nefes kesen pozları.

Magazin 10-08-22 17:03

Hande Sarıoğlu göğüs dekolteli elbisesiyle kalçalarını kıvırdı! Asena görse ayakta alkışlar

Güzel sunucu Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla yürek hoplatan güzel sunucu son olarak derin göğüs dekolteli elbisesiyle kalçalarını kıvırdı. Sarıoğlu'nun kıvrak dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-07-22 13:39

Eski dansöz Asena Dere mini şortlu pozunu paylaştı!

Dansçı kariyeriyle akıllara kazınan Asena Dere son zamanlarda Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Paylaşımlarıyla ön plana çıkan isimden mini şortlu poz geldi.

Magazin 15-07-22 16:08

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci cesur pozlarıyla olay yaratıyor! Bambaşka biri oldu...

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etmeye devam ediyor. Kocaman bir kadın olan ve cesur paylaşımlarıyla takipçilerini büyüleyen Asena Keskinci, değişimiyle herkesi şaşkına çeviriyor.

Magazin 14-06-22 17:26

Oryantal Asena güneşlendiği anları paylaştı! Gören tanıyamadı

Oryantal denince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü isim, 2017 yılında Hasan Dere ile nikah masasına oturarak gözlerden uzak bir yaşam tercih etti. Ancak Hasan Dere ile mutlu bir evlilik sürdüren Asena, son paylaşımıyla gündem olmaktan kurtulamadı. Bahçede güneşlendiği anları yayınlayan dansçı, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-22 15:57

Oryantal Asena makyajsız halini paylaştı! Başka biri gibi

Oryantal Asena sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Makyajsız halini paylaşan Asena'nın görüntüsü şaşırttı. Makyajlı haliyle bu hali arasındaki değişimi fark eden sosyal medya kullanıcıları "İki ayrı kişi gibi" yorumlarında bulundu.

Magazin 31-03-22 10:51

Asena çekimlerde eşini görünce havalara uçtu! Asena'nın son hali

Bir dönem İbo Show'da fırtınalar estiren Asena artık gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Asena son olarak abiye kıyafetleri giyip çekim yaptığı sırada eşini karşısında görünce havalara uçtuğu anları paylaştı. Asena'nın son haline de yorum yağdı.

Magazin 16-03-22 11:42

Adı Sevgi Gülendam kimdir? Adı Sevgi dizisinin Gülendam'ı Reyhan Asena Keskinci kimdir? Asena Keskinci kaç yaşında ve nerelidir?

Adı Sevgi dizisi ATV'nin yeni yapımlarından biri olarak yayın hayatına başladı. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adı Sevgi dizisinin Gülendam karakteri beğenilen karakterden biri oldu. Gülendam karakterine genç oyuncu Reyhan Asena Keskinci hayat veriyor. İzleyiciler Adı Sevgi dizisinin Gülendam'ı Reyhan Asena Keskinci'yi araştırmaya başladı.

Magazin 14-03-22 15:16