İlker Başbuğ Haberleri

SON DAKİKA | 'Darbe iması' iddiasıyla yargılanıyordu! İlker Başbuğ hakkında karar verildi

Son dakika haberi: 'Türkiye Cumhuriyetinde Güç Odaklarının Mücadelesi" serisinin üçüncü kitabına ilişkin yaptığı söyleşide "darbe" imasında bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan beraat etti.

Haber 14-02-2023 15:16

İlker Başbuğ, 'hakaret' davasında beraat etti

Ankara'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da aralarında bulunduğu AK Partili 6 siyasetçiye hakaret ettiği suçlamasıyla yargılanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, beraat etti.

Haber 17-01-2023 11:45

'Darbe' imasında bulunduğu iddiasıyla yargılanıyordu! İlker Başbuğ'un davası karar için ertelendi

"Türkiye Cumhuriyetinde Güç Odaklarının Mücadelesi" serisinin üçüncü kitabına ilişkin yaptığı söyleşide "darbe" imasında bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkındaki "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" davası karar için ertelendi.

Haber 22-11-2022 16:04

10 yıl önce yaşananlar ortaya çıktı: Başbuğ'un tutuklanmasına Erdoğan'ın tepkisi dikkat çekti! Kulis bilgisi diyerek anlattı

Emekliliğin ardından Ergenekon davasında tutuklanan, daha sonra serbest bırakılan eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklanması sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir "kulis bilgisi" verildi. O dönemde yanında bulunan bir kişinin anlattığı öne sürülen iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbuğ'un tutuklandığı haberini görür görmez tepkisini gösterdi. İşte canlı yayında dile getirilen, çok konuşulacak kulis bilgisi...

Haber 16-08-2022 10:10

İlker Başbuğ

Ilker Başbuğ Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ilker Başbuğ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son Dakika: İlker Başbuğ hakkında mütalaa açıklandı! İstenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un, kitabı hakkında gazetede yaptığı bir söyleşi nedeniyle yargılandığı davada mütalaa açıklandı. İlker Başbuğ hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 09-06-2022 15:09

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ, hakkında açılan davada savunma yaptı:

"Suç duyuruları hiçbir temele dayanmadığı gibi tutarsızdır. İddianameye konu değerlendirmeyle bugünkü olaylar arasında herhangi bir ilişki kurulması da mantık dışıdır"

Yurthaber 24-02-2022 18:31

İlker Başbuğ'a 4 yıl hapis istemi

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un FETÖ'nün siyasi ayak tartışmalarına ilişkin bir canlı yayında yaptığı açıklamalar yargıya taşınmıştı. Başlatılan soruşturma sonrası iddianame hazırlandı. İddianamede Başbuğ'un 4 yıla kadar hapsi istendi.

Haber 17-09-2021 16:02

'Selam Tevhid' soruşturması kumpası davasında karar!

FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı. MİT Başkanı Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıkaya, FETÖ üyeliğinden 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 30-06-2021 15:28

İlker Başbuğ'dan hakkında açılan davayla ilgili açıklama: Ülkem adına üzülüyorum

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, verdiği bir röportajdaki sözleri sonrası hakkında açılan davayla ilgili "Ülkem adına üzülüyorum" dedi.

Haber 11-05-2021 10:07

İlker Başbuğ'a 3 yıla kadar hapis istemi

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında "Türkiye Cumhuriyetinde Güç Odaklarının Mücadelesi" serisinin üçüncü kitabına ilişkin, 4 Ocak'ta bir gazete yaptığı söyleşide kullandığı sözler nedeniyle yürütülen soruşturma tamamlandı. "Darbe" imasında bulunduğu iddia edilen Başbuğ hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 05-05-2021 16:30

Vebitcoin sahibi İlker Baş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi…

Türkiye’de kripto para borsası Thodex dolandırıcılığının ardından sular durulmuyor. Thodex gibi kripto para platformu olan Vebitcoin de mali zorluklardan dolayı faaliyetlerine ara verdi. Vebitcoin CEO’su İlker Baş, gözaltına alındı. MASAK, Vebitcoin’in tüm hesaplarına bloke koydu.

Haber 24-04-2021 10:29

Emekli Orgeneral Halit Edip Başer vefat etti

Emekli Orgeneral, Halit Edip Başer 79 yaşında vefat etti.

Haber 11-03-2021 22:04

İlker Başbuğ İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade verdi

Son dakika haberine göre eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 4 Ocak'ta bir gazetede yeni çıkan kitabının yaptığı söyleşisinde kullandığı sözler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında ifade verdi.

Haber 10-02-2021 15:43