Ilknur Akcan Haberleri

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 2024-04-15 11:38:18

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 2024-03-30 22:36:03

Survivor'la tanınan Anıl Tetik evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Survivor 2012 sezonunda yer alıp yarışmayı üçüncülükle tamamlayan Anıl Tetik, yarışmanın ardından birçok dizide rol aldı. Geçtiğimiz haftalarda oyunculuğu bıraktığını açıklayan Tetik, mart ayında nişanlandığı sevgilisi İlknur Karamahmutoğlu ile evlendi. İşte nikahtan ilk kareler...

Magazin 2023-09-25 17:01:01

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' klibiyle hafızalara kazındı! İlknur Soydaş son haliyle gündem oldu

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran şarkısı 'Karabiberim' hala en sevilen şarkılar arasında. Modası hiç geçmeyen Karabiberim klibiyle de döneme damga vurmuştu. Serdar Ortaç'ın klipte yerde yatan hanımefendinin göbeğinden zeytin yemesi ve yedirmesi ise hafızalarımızdan hiç çıkmıyor. Karabiberim klibiyle ünlenen İlknur Soydaş'ın son hali ise yine gündem oldu.

Magazin 2023-06-06 13:25:21

Kırklareli'nde takip ettiği kadını bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde takip ettiği İlknur Gökay Tuncel'i bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis verildi.

Yurthaber 08-03-23 12:42

Kastamonu Şapka Müzesi 1192 şapkaya ev sahipliği yapıyor

Kastamonu'da bulunan Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü İlknur Aynan, Şapka Müzesi'nde 1192 şapkanın sergilendiğini belirtti.

Yurthaber 06-01-23 12:56

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' klibiyle ünlenen İlknur Soydaş'ın son hali olay!

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve göbeğinden zeytin yenmesiyle unutulmaz olan, model İlknur Soydaş'ın son hali merak konusu oldu.

Magazin 24-12-22 13:50

Yabancı numaradan aranan eşini tabancayla vurdu, cezaevi yolunda 'Kısa bir ara' dedi

Adana'da 30 Eylül'de meydana gelen olayda eşinin telefonundaki yabancı numarayı gören adam, eşini önce dövdü sonra silahla yaraladı. Polis merkezine götürülen Ahmet Akcan, ifadesinde, eşine vurmadığını, kayınvalidesinin iftira attığını iddia etti. İşlemleri sonrası sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülen Ahmet Akcan, gazetecilere, Sadece çok kısa bir ara. Yanlış anlaşılmadan dolayı gözaltına alındım" dedi.

Haber 21-10-22 11:24

Polis memuru evinde intihar etmişti! Boş mezara eşini koymayı bekleyen koca: Cenazeyi ailesi kaçırdı

20 Eylül'de Trabzon'daki evinde başından vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği belirlenen polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın eşi Ahmet Bahadır, eşinin ailesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Zonguldak'a defnedilen ancak eşinin Vakfıkebir ilçesinde kazdırdığı mezara defnedilmesini isteyen Bahadır, "Beni kandırdılar, cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım" dedi. Ahmet Bahadır'ın suç duyurusu üzerine savcılık, soruşturma başlattı.

Haber 05-10-22 10:52

Her satırı korkunç... İlknur'un katili konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Bıçağı çıkarıp 2 defa soktum'

Kırklareli'de, Lüleburgaz Belediyesi'nde çalışan İlknur Gökay Tuncel'i (42) sokakta bıçaklayarak öldüren Selçuk Gezici'nin (45) yargılanmasına devam edildi. Gezici, duruşmada İlknur'u nasıl öldürdüğünü detaylarıyla anlattı. "Hurdadan bulup parlattığım hançer şeklindeki bıçağı sanayiye gidip biledim" diyen Gezici, "İlknur'un peşine takılıp takip ettim. Yaklaşıp, saçını çekip, tutup, bıçağı çıkarıp, 2 defa karnına soktum" ifadelerini kullandı. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 26-09-22 17:53

Komşusunu arayıp, intihar etmişti! Polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

19 Eylül'de Trabzon'da başından silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği ortaya çıkan polis memuru İlknur Erim Bahadır son yolculuğuna uğurlandı. Namaz öncesinde oğlu ile cenazeye uzaktan bakan Ahmet Bahadır’ı yakınları yalnız bırakmadı. Cenaze öncesi ve sonrasında anne Nuriye Erim’in yanından bir an bile ayrılmayan kadın bir polis memuru, gözyaşlarını tutamadı. Bahadır'ın intihar etmeden önce polis komşusunu arayıp ''Çocuğumu okuldan alır mısın?'' dediği ortaya çıkmıştı.

Haber 22-09-22 16:53

Kadın polisin ölümü intihar çıktı! Kahreden acı detay, komşuya son telefon: Oğlumu okuldan alır mısın?

Trabzon'da kadın polis memuru İlknur Erim Bahadır önceki gün evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Bahadır'ın intihar ettiği ortaya çıkarken, ailesi ve kocası arasında çıkan defin yerin anlaşmazlığı tarafları mahkemelik etti. Mahkeme kararıyla 2 gün bekletilen cenaze, Bahadır'ın kendi ailesi tarafından defnedilmek üzere memleketi Elazığ’a götürüldü. Öte yandan olay günü komşusunu telefonla arayan polis memuru Bahadır'ın 4 yaşındaki oğlunu okuldan almasını istediği ortaya çıktı.

Haber 21-09-22 16:11

Önce lojmandan silah sesi geldi! Kapıyı kırınca... Kadın polis memuru evinde ölü bulundu

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. 45 yaşındaki polis memuru İlknur Erim Bahadır evinden başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir çocuk annesi Bahadır’ın yanında beylik tabancası bulunduğu öğrenildi. Bahadır’ın ölümü araştırılıyor.

Haber 19-09-22 22:48

Babasından kaçarken balkondan atlayan genç kız ağır yaralandı! Kan donduran sözler: 'Canını alacağım'

Avcılar'da dehşete düşüren bir aile içi şiddet olayı yaşandı. Babasıyla tartışan ve şiddet gördüğü iddia edilen İlknur D. (16), birinci kattaki evlerinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan İlknur D., yoğun bakımda tedavi altına alınırken, babası Sebahattin D. karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Abla Vesile D. (18), "Kardeşimin burnunu kırıp, hastaneye götürmek yerine 'canını alacağım' diyor. Korkuyla balkondan atlayıp kaçmaya çalışmış" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 06-09-22 11:52

Avcılar'da eski koca vahşeti! Son mesajı katilinin numarası oldu: Her şey flaş disk içinde

Avcılar'da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Murat Mimaroğlu adındaki kişi eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Şahin Arslan’ı öldürdü. Şahin Arslan’ın ablası, kardeşinin ölmeden önce annesine katilinin numarasını attığını söyledi. Abla, İlknur Arslan, ''Kardeşim tehdit edildi. En son zaten annemle konuşmuş. Kayıt diye bir mesaj atmış. Öldüren şahsın numarasıymış bu. Bize son mesajı o oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 17-08-22 16:10

Romatoid artriti kireçlenme ile karıştırmayın uyarısı

Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İlknur Topal: - "Romatoid artrit sadece ileri yaşta görülmüyor. İlk semptomlarını 30 ile 50 yaş arasında gösteriyor. Halk arasında kireçleme diye bilinen bir çeşit iltihapsız romatizma olan osteartrit ile romatoid artrit sıklıkla karıştırılır"

Yurthaber 11-08-22 10:13

Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri / Afyonkarahisar Valiliği Proje Koordinatörü İlknur Yüksel Dönmez

Kooperatifinizi kurma fikri nasıl oluştu? Ne zaman ve nasıl kurdunuz? Kuruluş öykünüzü paylaşır mısınız?

Kadin 21-06-22 11:30

Oğullarını trafik kazasında kaybeden ailenin gözyaşı dinmiyor

Motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Süleyman Emre Çelik'in ailesi, büyük üzüntü yaşıyor - Anne İlknur Çelik: - "Benim yavrum 22 yaşında toprağın altına girdi, yüreğim yandı, benim gibi annelerin yüreği yanmasın"

Yurthaber 13-05-22 11:19

Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde oynayan İlknur Soydaş'ı görenler tanıyamıyor! Değişimini görenin nutku tutuldu

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran 'Karabiberim' şarkısında oynayan İlknur Soydaş'ı görenler adeta tanıyamadı. Bambaşka biri haline bürünen İlknur Soydaş, son görüntüsüyle dikkat çekti. Güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Soydaş'ın son hali merak edildi. İşte İlknur Soydaş'ın büyük değişimi.

Magazin 10-05-22 15:26

Kovid-19'u ağır geçirenler, 50 yaş üstündekiler ve kronik hastalarda Post Kovid riski

Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İlknur Topal: - "Post Kovid sendromunda işitme, görme sorunları, cinsel fonksiyon bozukluğu, idrar yollarında uretrit, yanma, mide bağırsak sorunları, adet düzensizliği gibi semptomlar da gözlemleniyor"

Yurthaber 06-05-22 10:16

İlknur Soydaş'tan Serdar Ortaç açıklaması! Serdar'ı şu anki haliyle görmek istemiyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde rol alan İlknur Soydaş, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra Serdar Ortaç hakkında konuşan İlknur Soydaş bir itirafta bulundu.

Magazin 11-04-22 16:57

Geçen yaz kuruyan Kısık Kanyonu yağışlarla canlandı

Son dönemdeki yağışlarla eski günlerine dönmeye başlayan Denizli'nin Çal ilçesindeki Kısık Kanyonu, ziyaretçilerini ağırlıyor - Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan: - "Kanyonumuzdaki su ağır ağır her geçen gün fazlalaşıyor. Kanyonun şu hali bile bizi sevindiriyor"

Yurthaber 05-04-22 11:10

Pala Kemal Efe 42 yıldır Yörük kıyafetiyle tespih satıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan Karakeçili Yörükleri'nden 77 yaşındaki Kemal Barut: - "Yörük kültürünü dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalışıyorum" - Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan: - "Kemal amcam iyi bir örnektir. Muğla Yörük kültürü için bir semboldür, baş tacımızdır"

Yurthaber 25-03-22 12:31

Sosyal medyada dolaşan bu fotoğrafa dikkat! Dolandırıcıların hedefi şimdi de hasta çocuklar... Valilik izni bile sahte

Sosyal medyada ‘Celal bebek’ diye açılan hesapla hayırseverler dolandırılıyor. Dolandırıcı hesabın sahibi, fotoğrafın altına gelen mesajlara, “Yoğun bakımdayız” yanıtını veriyor. Hesabı kullanan sözde 'İlknur' isimli kadın, çocuğunun bir yıldır solunum cihazına bağlı yaşadığını, tedavisi için 55 bin liraya ihtiyacı olduğunu belirtiyor. Ancak hesaptaki fotoğraf, Sakarya'da kanser tedavisi gören Ayşe Nur İnak isimli çocuğa ait. Uzmanlar, ‘Fotoğrafları internette aratın’ uyarısı yapıyor.

Haber 19-03-22 09:06

Sokak ortasında katledilen İlknur'un ablası: Süreç uzadıkça canımız yanıyor

Kırklareli'de 4 Kasım 2021'de kendisini 4 yıldır takip eden Selçuk Gezici tarafından öldürülen İlknur Gökay Tuncel'in ailesi yargılama sürecinin ağır işlediğini dile getirerek, Selçuk Gezici'nin en yakın zamanda ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. İlknur'un ablası Nesrin Gökay, ''4 yıldan beri sürekli rahatsız etti. Bunun kameralarda kayıtları var, şahitlerimiz var. Daha önce uzaklaştırma kararı var. Hiçbir şekilde peşini bırakmadı. Süreç uzadıkça canımız yanıyor'' dedi.

Haber 08-03-22 16:55

Kadınlar el emeğiyle ürettiği yemenileri dünyaya satıyor

Anadolu'nun yöresel el dikimi deri ayakkabısı yemeni, Ankaralı deri işleme ustası 7 kadının özel tasarımlarıyla dünyaya açılıyor - Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Ünal: - "ABD'de San Francisco ve Brezilya'ya satışlarımız oldu. Esas olarak deri ayakkabılar üzerine çalışıyoruz. Çünkü bunun yok olmaya yüz tutmuş zanaatlar arasına girdiğini biliyoruz"

Yurthaber 08-03-22 11:10

Seyahat acentesi temsilcileri Antalya'da buluştu

TÜRSAB BTK Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Fidan: - "Sektörde akredite edilmeden rol alan sağlık kuruluşları ve aracı kurumlar var. Bu kişiler sektörü olumsuz etkiliyor ve güven ortamını zedeliyor. Marka olma yolunda giden Türkiye'de kayıp yaşamamak adına bu konuda birlikte mücadele etmeliyiz"

Yurthaber 25-02-22 21:58

Geceleri bacağa giren kramp ciddi hastalıkların belirtisi olabilir

Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İlknur Topal: - "Kramp, böbrek, kalp, damar, diyabet, tiroid gibi önemli hastalıkların yanı sıra vitamin eksikliklerine karşı vücudun ilk uyarı sistemlerinden biridir"

Yurthaber 10-02-22 09:45

Kansere yenik düştü! Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna uğurlandı. Edinilen bilgiye göre, birçok sinema filmi, tiyatro ve dizide rol alan Mersinli sanatçı Ayberk Pekcan, Mersin’de özel bir hastanenin onkoloji servisinde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Akcan, son yolculuğuna alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Magazin 25-01-22 14:33

Adana'da 15 yaşındaki kız çocuğuna kuzeninden fuhuş tuzağı! İçeceğine ilaç atıp...

Ankara’dan Adana'ya ablasının yanına gelen 15 yaşındaki kız çocuğu Z.H. hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre Z.H.'yi yanına çağıran kuzeni İlknur D. (18), kendisinden arkadaşlarıyla birlikte fuhuş yapmasını istedi. Kuzeninin bu isteğini kabul etmeyen Z.H., silah zoruyla bir evde tutuldu. Daha sonra da içeceğine ilaç koyularak uyutulduğunu belirten Z.H., uyandığında evden kaçarak bir börekçiye sığınıp polisi aradığını ileri sürdü. Ekipler eve yaptığı baskında biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 24-01-22 10:10

Belirtiler grip ve diş çıkarma ile karıştırılıyor! Uzman isim uyardı, bebeklerde ölüme yol açıyor

Halk arasında 'zehirli ishal' olarak bilinen rota virüsü vakalarında son günlerde artış yaşanıyor. Bebeklerde ölüme yol açan hastalıkla ilgili konuşan Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Dr. İlknur Arslan, hastalığın belirtilerinin grip ya da diş çıkarma ile karıştırıldığını ifade etti.

Haber 17-01-22 10:38

Sıcak kemoterapi nedir, kimlere uygulanır?

Sıcak kemoterapi tedavisi tekrarlayan ya da gerekli görülen bazı ileri evre kanser hastalarına uygulanır. Tüm gözle görülür tümörlerin ameliyatla temizlendikten sonra devreye giren sıcak kemoterapi tedavisinde, belli miktarda kanser ilacı, özel tıbbi cihazlarla ısıtılarak karın içine verilir. Karın içinin yıkanması işlemi sıcak kemoterapi olarak tanımlanır. sıcak kemoterapi tedavisi hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlknur Erenler Bayraktar, merak edilenleri anlattı.

Haber 05-01-22 17:38

TYB'nin Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödüllerini kazananlar açıklandı

Hikaye kategorisinde "Aynı Yağmur" eseriyle Selma Aksoy Türköz, şiir dalında "Mangan Mangan Gün Batarken Gün Doğumu" eseriyle Adem Turan, roman kategorisinde ise "Kumru ve Gölge" eseriyle İlknur Demirci ödüle layık görüldü - Beşir Ayvazoğlu, Yavuz Bülent Bakiler ve Necmettin Turinay üstün hizmet ödülünü almaya hak kazandı

Yurthaber 01-01-22 13:01

İstanbul'dan Sinop'a geldiği sabah hayatının şokunu yaşadı: Camdan baktığımda...

Akıllara durgunluk veren olay Sinop Karakum yolunda meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya parçaları apartmanın birinci katındaki balkona ve yan cepheye isabet etti. Olay sırasında uyuyan daire sahibi emekli öğretmen İlknur Çoban, ''İstanbul’dan geldim. Biraz dinlendikten sonra yattım ve sabah erken bu olay oldu. Balkonun yanında benim odam. Olay olunca camdan baktım ki balkon gitmiş'' diyerek yaşadığı olayı anlattı.

Haber 29-12-21 14:30

İklim değişikliği tohumun önemini artırıyor

TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Akcan: - "Millî ekonominin temeli tarım, tarımsal üretimin en önemli ve stratejik ögesi ise tohumdur" - "İklim değişiklikleri, teknolojik gelişmeler ve pandemi nedeniyle farklılaşan üretim ve tedarik koşulları tohumun bu misyonunu hem güçlendiriyor hem de dönüştürüyor"

Yurthaber 26-11-21 17:21

Kahreden fotoğraf! Azize, gelinlikle son yolcuğuna uğurlandı

Bartın’da, eski erkek arkadaşı Ercan Özkavlak tarafından öldürülen Azize Gülmez (25) toprağa verildi. Azize Gülmez’in tabutunun üzerine gelinlik konulduğu görüldü. Öldürülen Azize Gülmez'in annesi İlknur Gülmez, tabutun başında “Ah kızım bizi niye bıraktın, biz sensiz ne yapacağız?” diye feryat etti.

Haber 10-11-21 18:39

MHP'li İlknur Fidan'a eski eşinden saldırı: Seni mahvedeceğim

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi İlknur Fidan (52), şiddet gördüğünü belirterek eski eşi avukat H.H.K.'den şikayetçi oldu. Eski eşinin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Fidan, ayrıca koruyucu tedbir talebinde bulundu.

Haber 07-11-21 12:56

Uzmanından menopoza girerken paniğe kapılmayın uyarısı

Medipol Pendik Üniversite Hastanesi'nden kadın doğum uzmanı Op. Dr. İlknur Sayar: - "Menopoza girerken paniğe kapılmak yerine bu dönemi en sağlıklı ve rahat nasıl geçirileceği konusunda bilgi alınmalı. Düzenli egzersiz yapılmalı, sigara ve alkol bırakılmalı" - "Yalancı menopoz bir hastalık değildir. İnfertilite, endometriozis, adenomyozis, myom gibi rahatsızlıkların tedavisi için yapılabilen bir uygulamadır"

Yurthaber 01-11-21 10:22

Ümraniye'de scooter faciasında hayatını kaybetmişti! Kahreden detay

Ümraniye’de meydana gelen scooter faciasında hayatını kaybeden İlknur Akkaya bugün Kadıköy Sahrayıcedit Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. İlknur Akkaya’nın yakınları tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. Akkaya'nın çocukluk arkadaşı Özcan Kesim, "99 depreminde yüksek katlı binada oturuyorlardı. Depremden korktuğu için bir süre bizde kaldı. Depremde ölmedi ama trafikte öldü" dedi.

Haber 27-10-21 15:29

Bir aileyi yıkan haber! İki kardeş 15 dakika arayla koronavirüsten öldü

Samsun'da koronavirüs tedavisi gören Çarşamba Devlet Hastanesi'nde görevli laboratuvar teknikeri Elif Aydın Yamak (36) ile aynı hastanenin kantininde çalışan ablası İlknur Ünal (43), 15 dakika arayla yaşamlarını yitirdi. Ünal ile Yamak, yan yana toprağa verildi.

Haber 20-10-21 10:35

Türkiye'de artan silahlı şiddet vakaları nasıl önlenir?

Umut Vakfı'nın basına yansıyan olaylardan derlediği rapora göre Türkiye'de son 8 yılda silahlı şiddet olayları %73 artmış durumda. Türkiye'deki silahlı şiddet problemini Umut Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Psikiyatr Dr. Ayhan Akcan ve Silah Savunma Sanayici Satıcı ve Kullanıcıları Derneği Başkanı Bekir Sipahi'yle konuştuk.

Haber 28-09-21 20:17

Çocukları oyuncaklarıyla sürekli baş başa bırakmanın dil ve konuşma bozukluğuna neden olabileceği uyarısı

Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlknur Maviş: - "Henüz okul çağı gelmemiş çocuğa da maalesef 'Sen sessizce otur, oyuncaklarınla oyna' diyoruz. En büyük hata, iletişim kurmak isteyen çocuğumuza 'Sessizce otur' demek. Bu tür yalnız kalan çocuklarda tek başına oyun kurmak iletişimi zayıflatıyor"

Yurthaber 03-09-21 11:44

Göcek'te denize giren kadına büyük şok! Caretta caretta ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, bacağından ısırıldı. Uzmanlar, diz altı kaval kemiğinde büyük yara oluşan kadını ısıran deniz canlısının yetişkin deniz kaplumbağası olduğunu açıkladı. Bölgede 20 yıldır kaptanlık yapan İlknur Asar, "Göcek koylarında bu tip vakalara rastlanmıyordu. Aşırı tekne yoğunluğu hayvanları agresifleştirirdi" dedi.

Haber 28-08-21 11:25

Türkiye kıyılarında ilk defa canlı görüntülendi! Kafası 10 kiloluk karpuz gibiydi

Dünyada 7 deniz kaplumbağası türünden biri ve en büyüğü olan deri sırtlı deniz kaplumbağası kaptan İlknur Asar ve gemici Buse İnceler tarafından Göcek koyları Sarsakla açıklarında yüzerken görüntülendi. Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) Başkanı Dr. Ali Fuat Canpolat, "Türkiye kıyılarındaki ilk defa canlı görüntüsü oldu. Harika, çok güzel ve heyecan verici bir durum" dedi.

Haber 20-08-21 23:03

Ayasofya Kurmaca Hikaye Yarışması'nın kazananları belli oldu

Yarışmada birincilik ödülünü "Ayasofya'nın Gölgesinde Dört Mevsim" isimli hikayesiyle Osman Gökçeer kazanırken, "Dehliz" hikayesiyle Utku Genç ikinci, "Sofya'nın Uyanışı" ile İlknur Bulut üçüncü oldu

Yurthaber 12-08-21 13:31

İlknur Soydaş'tan 'Karabiberim' isyanı

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren oyuncu İlknur Soydaş, isyan etti

Magazin 09-08-21 10:24

Yoğun bakımda kritik eşiği atlatan Kovid-19 hastaları aşı olmamanın pişmanlığını yaşıyor

Son bir haftada Kovid-19 vaka sayısı en çok artan, en az bir doz aşı yaptıranların oranı en düşük iller arasında yer alan Bingöl'de, aşı yaptırmayan ve günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı veren hastalar normal servise alındıktan sonra, yaşadıkları korkulu süreci AA muhabirine anlattı - 33 yaşındaki Şerif Akcan: - "Aşı olsaydım belki bu hale gelmezdim. Yoğun bakımda çok zor günler yaşadım. Resmen ölümden döndüm. Herkes aşı olsun. Aşı olmadım diye çok pişman oldum" - 43 yaşındaki Aydın Çiftçi: - "Tembelliğimden aşı olmadım. Herkes aşısını olsun. Hiç olmazsa çoluk çocuğunu düşünsünler. Ölüp gitsem arkamda 3 çocuğum kalacaktı" - Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Gengörü: - "Aşı olmadıkları için çok genç insanları kaybettik"

Yurthaber 08-08-21 11:08

Korkunç olay! İcradan satın aldı, eski sahibi tarafından öldürüldü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, iddiaya göre icradan satılık arazi alan Mehmet İnanç Akcan (50), arazinin önceki sahibi Hasan D. (49) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olayda saçmaların isabet ettiği cinayet şüphelisinin kardeşi de hafif şekilde yaralandı.

Haber 07-08-21 03:33

Hamilelikte en güvenli seyahat uçak yolculuğu

Medipol Pendik Üniversite Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. İlknur Sayar: - “Uçak yolculuğu gebeler için en güvenli yolculuktur. Uçak kabin basıncında önemli bir değişiklik olmadığı sürece bebek için risk oluşturmaz"

Yurthaber 06-08-21 10:43