Ilyas Orak Haberleri

2 gündür haber alınamıyordu! Cansız bedeni göl kıyısında bulundu

Bolu'nun Göynük ilçesinde, kendisinden 2 gündür haber alınamayan İlyas Aslan'ın (63) Sünnet Gölü kıyısında cansız bedeni bulundu.

Haber 2024-02-11 09:05:51

Bursa'da dehşet evi: Ölü taklidi yaptığı fark edilince 'Senden hamileyim' demiş! Cesetle 10 gün aynı odadaydım, çürüyüp kurtlandı

Bursa'da geçen yıl İlyas Sarıkaya (50), evine gelen kadını alıkoyup cinsel saldırıda bulunmuş, arkadaşı Recep Özaslan'ı da öldürmüştü. Sarıkaya'nın caniliğine maruz kalıp silahla yaralanan ve bir ay boyunca evde alıkonan F.O., "Beni öldürmesin diye onu çok sevdiğimi, ondan hamile kaldığımı söyledim" deyince mahkeme salonu buz kesti. F.O, Özaslan'ın cesediyle 10 gün aynı odada kaldığını, cesedin çürümesi ve kurtlanmasına da şahit olduğunu anlattı.

Haber 2024-02-07 16:32:11

Beyin kanaması geçirdi, 4.5 buçuk ay yoğun bakımda uyutuldu! Sonra kendi değimiyle 'mucize' gerçekleşti

Eskişehir’de evinde beyin kanaması geçiren radyoloji teknisyeni İlyas Orta (37), tedaviye alındığı hastanenin yoğun bakımında yaklaşık 4,5 ay sonra uyanarak sağlığına kavuşup, yeniden işine döndü. Yoğun bakımdayken eşinin erkek bebeklerini dünyaya getirdiğini belirten Orta, “4,5 ay kadar tamamen bilinçsiz kaldığım bir yoğun bakım sürecim oldu. Ondan sonra bir mucize gerçekleşti. Yani oğlumun dünyaya gelmesi, doktorların ve hemşirelerin çabasıyla hayata geri döndüm, çok mutluyum” dedi.

Haber 2024-02-06 11:56:06

Yaralı halde 21 gün tecavüz ve işkenceye maruz kaldı! Anlattıkları kan dondurdu: 'Ölü taklidi yaptım...'

Bursa'da İlyas Sarıkaya (49), arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) evde 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantladı. Sarıkaya, sevgilisi F.O.'yu da vurup, yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. F.O. yaşadığı kabus dolu günleri ve olay anını ayrıntılarıyla anlattı. Yaşadığı vahşeti unutamayan F.O.'nun anlattıkları ise kan dondurdu. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 2023-12-18 17:59:44

Arkadaşını öldürdü, sevgilisini vurup 21 gün cinsel saldırıda bulundu! Vahşette yeni detaylar ortaya çıktı: Silah sesi duyulmasın diye...

Bursa'da İlyas Sarıkaya (49), sevgilisi F.O. (43) ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) evde 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantladı. Sarıkaya, sevgilisi F.O.'yu da 7 kurşunla vurup, yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Sarıkaya'nın, sevgilisi F.O.'yu, silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulundu.

Haber 18-12-23 15:30

Her detayı korkunç! Arkadaşını öldürüp streç filme sardı, sevgilisini yaralayıp 21 gün boyunca tecavüz etti

Bursa’da, Alzheimer hastası annesi A.S. ve sevgilisi F.O. (43) ile birlikte yaşayan İlyas Sarıkaya (49), eve çağırdığı mahalle arkadaşı Recep Özaslan’ı (47) sevgilisi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa sonra da streç filme sarıp bantladı. Sarıkaya, 7 kurşunla yaraladığı sevgilisine de pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Olay, F.O.'nun, Sarıkaya’nın sehpa üzerinde unuttuğu telefondan annesine mesaj yazıp yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Haber 17-12-23 11:50

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu! İlyas Yalçıntaş hastalığını ilk kez açıkladı

2014 yılında katıldığı X Factor Türkiye yarışması ile ünlenen İlyas Yalçıntaş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü şarkıcı hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 08-12-23 17:26

İlyas Yalçıntaş'ın hastalığı Ramsay Hunt Sendromu nedir? Ramsay Hunt Sendromu neden olur, belirtileri nelerdir?

İlyas Yalçıntaş'ın hastalığına dair araştırmalar hız kazandı. Seslendirdiği şarkılar ve yakışıklılığıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş, "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığını açıkladı. Ünlü ismin bu açıklamasının ardından İlyas Yalçıntaş'ın hastalığı Ramsay Hunt Sendromu nedir? Ramsay Hunt Sendromu neden olur, belirtileri nelerdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 08-12-23 13:16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ıydı! Ozan Akbaba setlere geri dönüyor

Bir dönemin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'İlyas Çakırbeyli' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde rol alan ünlü ismin yeni adresi belli oldu. Ozan Akbaba bakın hangi dizi ile setlere geri dönüyor...

Magazin 30-11-23 15:34

ÇÖPÇÜLER KRALI KONUSU VE OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Çöpçüler Kralı izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve 'Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda yer edinen Çöpçüler Kralı filmi yine heyecanla bekleniyor. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çöpçüler Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:41

Ünlü oyuncu İlyas Salman, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı

Sinema oyuncusu İlyas Salman, ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Cumhurbaşkanı avukatı da katılırken, İlyas Salman'ın avukatı ise reddi hakim talebinde bulundu.

Magazin 10-10-23 16:58

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! İlyas Biro Eli etkisiz hale getirildi

Son dakika: MİT, terör örgütü PKK/KCK-YBŞ'nin sözde suikast birim sorumlusu İlyas Biro Eli'yi, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 06-10-23 14:10

Mülk sahibi ve kiracı arasında 'kaçak tavuk kesimi' kavgası! Vicdan azabı çekmek istemiyorum

Batman'da, mülk sahibi İlyas Çelebi ile 1,5 yıllık kiracısı Sema Aytekin arasında 4 ay önce 'kaçak tavuk kesimi' nedeniyle husumet oluştu. Tartışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Bu sırada emniyetin dışında bekleyen tarafların yakınları da kavga etti, kiracı Aytekin'in eşi yaralandı. Taraflar, tekrar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kiracı Aytekin, "Eşim ölümden döndü", mülk sahibi Çelebi ise "Halkın bu tavuktan dolayı zehirlenmesi sonucu vicdan azabı çekmek istemiyorum" dedi.

Haber 20-09-23 14:27

Farah Zeynep Abdullah'ın sözlerinden sonra İlyas Salman'dan olay Yılmaz Güney yorumu! Dürüst olalım...

Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Güney hakkında "Sinemamızın kadın döven erkeği" deyince sosyal medyada gündem oldu. Bu sözleri duyan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden İlyas Salman ise yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 15-09-23 07:54

Yüzlerinde maske, ellerinde orak! İlginç görüntülerin nedeni ise...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde düğün sonrası yapılan eğlencede arkadaşları damadı, çığlık ve gulyabani maskeleri takıp, ellerine meşale ve orak alarak karşıladı. Grup, damat ve sağdıcına da beyaz çarşaf giydirdi.

Haber 22-08-23 17:58

Milletvekili adayı olmuştu! İlyas Salman yıllar sonra setlere geri döndü

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman, Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı olmuştu. Salman, yeterli oyu alamayarak meclise seçilemeyen ünlüler arasında yer almıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren usta oyuncu setleri geri döndü.

Magazin 15-08-23 14:37

Samsun'da denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ın cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 08-08-23 09:42

Samsun'da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Atakum'da denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 07-08-23 12:14

Kasaba Doktoru'nun yıldızı Ozan Akbaba'nın yeni adresi belli oldu! O filme konuk olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği İlyas Çakırbeyli karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba son olarak Kasaba Doktoru dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Ozan Akbaba’nın ne zaman setlere dönüş yapacağı merak konusuydu. Ünlü oyunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 19-07-23 17:15

Silivri'de saklanıyormuş! O soruşturmada görevliydi, İlyas Turan böyle yakalandı

Hakkında hapis cezası bulunan ihraç komiser İlyas Turan'ın Silivri'de saklandığı belirlendi. Turan, sözde Selam-Tevhid/Kudüs Ordusu terör örgütü soruşturması olarak bilinen soruşturmanın yürütüldüğü dönemde İstanbul TEM Şube Müdürlüğü'nde görevliydi. FETÖ bağlantısı tespit edilen Turan görevden ihraç edilmişti.

Haber 19-06-23 09:23

Suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen ve Belçika’da yakalanmasının ardından Türkiye'ye iade edilen suç örgütü lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-06-23 21:09

Suç örgütü lideri İlyas Saral'ın nasıl yakalandığı ortaya çıktı! Dikkat çeken kırmızı bülten detayı: 1 gün önce...

Kamuoyunda 'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın yakalanmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı öğrenildi. Saral’ın Brüksel’de çıkarıldığı mahkemede Türkiye’ye iade edilmek istediği ve bunun üzerine Türkiye’ye gönderildiği belirtildi. İlyas Saral, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 12-06-23 15:59

İlyas Alaattin Saral Türkiye'ye getirilmişti! Yeni gelişme: Kırmızı bülten çıktıktan bir gün sonra...

'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı ortaya çıktı.

Haber 12-06-23 13:39

Suç örgütü lideri Alaattin Saral İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

İstanbul'da, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Yurthaber 12-06-23 08:43

Organize suç örgütü lideri Alaattin İlyas Saral, havalimanında yakalandı

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen organize suç örgütünün firari lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı’nda ülkeye giriş yaparken yakalandı.

Haber 11-06-23 21:10

Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay, İlyas Salman gibi isimler ise meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...

Magazin 15-05-23 14:23

İnce İnce Yasemince'nin yıldızı Yasemin Yalçın'ın kızı da ünlü çıktı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

90'lı yıllarda yayınlanan İnce İnce Yasemince isimli eğlence programı ile hafızalarımıza kazınan Yasemin Yalçın şimdilerde 58 yaşında. Usta oyuncu son hali ile adeta yıllara meydan okuyor. Kendisi gibi tiyatrocu İlyas İlbey ile evli olan Yasemin Yalçın'ın kızının da ünlü olduğunu duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 13-05-23 17:55

Hıdırellez yüzlerce yıldır renkli ritüellerle kutlanıyor

Hızır ve İlyas peygamberlerin yılda bir kez gerçekleştiğine inanılan buluşması ve baharın müjdecisi "Hıdırellez" yüzyıllardır renkli ritüellere sahne oluyor.

Yurthaber 04-05-23 12:09

Edirne'de Romanlar Kakava hazırlıklarına başladı

Edirne'de Romanlar, Hızır ve İlyas peygamberlerin yeryüzünde buluştuğu anı simgeleyen Hıdırellez'in Roman kültürüne yansıması olarak kutlanan Kakava'nın hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 02-05-23 11:22

Yeşilçam’ın ela gözlü dilberi Pembe Mutlu'yu görenler tanıyamadı! Son hali şaşırtı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çöpçüler Kralı’nda İlyas Salman, Şener Şen gibi usta isimlerle beraber rol alan ve Cano karakterine hayat veren Pembe Mutlu’nun son hali çok şaşırttı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismi görenler tanıyamadı.

Magazin 18-04-23 09:01

300 metrelik kısmı çöktü! Yol trafiğe kapatıldı

Batman’da yükselen baraj suyu nedeniyle bölünmüş devlet yolunun 300 metrelik kısmında çökme meydana geldi. Hasar gören yol trafiğe kapatılarak çalışma başlatıldı. Karayolları Şube Müdürlüğü’nde görevli İlyas Ekmiş (24), elindeki bayrakla çöken yolun trafik geçişini sağlamak için araçları yönlendirdiği sırada, sürücüsünün kontrolünden çıkan pikabın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber 17-04-23 20:24

Son dakika: Fenerbahçe'den TFF'ye mektup! Burak Çağlan Kızılhan, isim vererek sorduğu iki soruyu açıkladı! 'Fenerasyon cevap ver' tweet'i sonrası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de son viraja girilirken flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında yer alan kulüplerden olan Fenerbahçe'nin genel sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir mektup yazdı. Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mektupta, PFDK'da görev yapan 'İlyas Çelik'in daha önce Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımlara yer verildi. İşte detaylar...

Spor 13-04-23 18:48

İlyas Salman astrolog Rezzan Kiraz'ın sözlerini paylaştı! Ya seçimi Kılıçdaroğlu...

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrasında astrolog Rezzan Kiraz'a ait olduğu iddia edilen sözler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. TKP'den milletvekili adayı olan usta oyuncu İlyas Salman o sözleri paylaşarak bakın ne dedi...

Magazin 04-04-23 13:23

İlyas Salman TKP'den İstanbul milletvekili adayı olduğunu açıkladı

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, siyasi partilerden de milletvekili adaylıkları için sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'un Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olmasının ardından sanat dünyasından bir isim daha adaylığını açıkladı. Oyuncu ve tiyatro sanatçısı İlyas Salman da Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Haber 31-03-23 20:41

Sevgilisinden ayrıldı, yaptırdığı afiş görenleri şaşırttı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sevdiği kadından ayrılan İlyas adında bir vatandaşın billboardlara yapıştırdığı afiş görenleri şaşırttı. Kız arkadaşı ile olan sorunlarını çözemeyince farklı bir yola başvuran İlyas, "Biz rezervasyon yaptık gidemedik. Size rezerve ettim, siz gidin" yazısını yazdırdığı afişlerle 115 bin 586 nüfuslu ilçeye lahmacun ısmarlayacağını duyurdu. İlyas’ın bütün ilçeye lahmacun ısmarlama sebebi ise kız arkadaşının en sevdiği yemek olması.

Haber 15-03-23 11:03

Hacı Boydak’ın oğlu İlyas Boydak teslim oldu

Yargıtay 3. Ceza Dairesinin Boydak ailesi ile ilgili Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen cezaları onamasının ardından Hacı Boydak’ın oğlu İlyas Boydak teslim oldu.

Yurthaber 14-03-23 10:22

İlyas Salman Meral Akşener'e sert çıktı! ''Helal etmiyorum''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı açıklamasıyla altılı masadan kalktıklarını duyurdu. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı ve "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış" dedi. Akşener'in bu açıklamalarının ardından İlyas Salman isyan etti.

Magazin 03-03-23 17:30

Depremzede balıkçı gölde tuttuğu balıkları çadır kentte yaşayanlarla paylaşıyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan depremzede balıkçı İlyas Sağlar, baraj gölünde tuttuğu balıkları çadır kentte kalan afetzedelere dağıtıyor.

Yurthaber 24-02-23 11:40

İlyas Salman 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına yaptığı bağışla dikkat çekti! 'İlk kez pişmanım'

69 yaşındaki usta oyuncu İlyas Salman, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çağrısıyla başlayan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına kayıtsız kalamadı. Yaptığı bağışı açıklarken mahçup olan İlyas Salman, ''Düzenin sanatçısı olmadığım için ilk kez pişmanım'' dedi.

Magazin 23-02-23 12:28

MHP Turhal İlçe Teşkilatı'ndan, Samandağ Rum Ortodoks St. Ilyas Kilisesi'ne yardım

MHP Turhal İlçe Teşkilatı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen, Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan Rum Ortodoks St. Ilyas Kilisesi cemaatine, ilçede toplanan yardımları ulaştırdı.

Yurthaber 13-02-23 08:07

Araç almak isterken hayatının şokunu yaşadı! Tam 314 bin TL...

Adana'da İlyas Turan (34), internetten bulduğu aracı almak isterken, kendilerini askeri personel olarak tanıtan U.K. ve H.T. tarafından dolandırıldı. Turan, şahısların hesaplarına 314 bin TL gönderdiği halde noterde imza atılmadığını öğrenince dolandırıldığını anladı. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-23 09:55

'Göbek bağı taşla ezilerek kesildi' denilmişti! Yeni doğan bebeğin durumu kritik

Burdur'da dün meydana gelen olayda battaniyeye sarılı bebek bulunmuş, hastaneye kaldırılan bebeğin hipotermi geçirdiği belirtilmişti. Bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğu antibiyotik tedavisi uygulandığı kaydedildi. Dr. Samira Orak, bebeğin doğduktan sonra göbek kordonunun taşla kesildiği yönündeki iddiaya ilişkin de "Bu yönde bir bulguya rastlamadık. Hastayı buraya sevk eden ve ilk tedavisini yapan sağlık kuruluşundan da bu yönde bir bilgi, tarafımıza iletilmedi'' açıklamasında bulundu.

Haber 20-12-22 14:59

‘Sen ne yaptın İlyas?’ Tüm ilçe görsün diye billboard’lara yazdırdı! Esrarengiz adam herkesin dilinde: O günden beri eve giremiyoruz

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşayan herkes son günlerde İlyas adındaki gizemli aşığı konuşuyor. İlyas öyle bir şey yaptı ki tüm ilçenin diline düştü. Sevdiği kadına, billboard'lara yazdırdığı yazıyla ilan-ı aşk eden İlyas, bu jestiyle kadınlarla erkekleri de birbirine düşürdü. Erkekler çıtayı yükselttiği gerekçesiyle "Sen ne yaptın İlyas?" diyerek sitem ederken kadınlar daha fazlasını beklediklerini dile getirdi. Bazı erkekler ise İlyas'ın bu jestinden beri eve giremez olduklarını söyledi.

Haber 14-12-22 10:40

2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu! Usta oyuncu İlyas Salman beraat etti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Türk milletini aşağılayan ifadelerde bulunduğu iddiasıyla yargılanan usta oyuncu İlyas Salman beraat etti. Salman hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemi bulunuyordu.

Magazin 01-12-22 15:20

169 kişiye dava açıldı! Birçok ünlü ismin adı geçiyor... Necati Şaşmaz'ın üzerinde baskı kurmak için...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik İlyas Saral ve Erdal Acar'ın da aralarında bulunduğu 169 sanık hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı'nın babası Ahmet Kaşıkçı'nın, kızı boşanma aşamasındayken örgüt lideri İlyas Saral ile Şaşmaz üzerinde baskı kurması ve sorunları çözmesi için görüştüğü bilgisi de yer aldı.

Haber 09-11-22 22:34

Uşaklı kadınlar tescilli tarhana için bir araya geldi

Eylül ayından itibaren evlerde toplanan kadınlar, öğütücüden geçirdikleri kırmızı biber, domates, soğan ve naneleri un, nohut ve maya ile harmanlayıp geleneksel yöntemlerle tarhana üretiyor - Ortaköy Muhtarı İlyas Sungur: - "Köylülerimizi fazla tarhana yapmaları konusunda teşvik ediyoruz. İhtiyaç fazlası tarhanalarını satmaları konusunda gerekli desteği sağlıyoruz"

Yurthaber 04-10-22 11:03

İnce İnce Yasemince'nin İtilmiş'i İlyas İlbey'in son hali görenleri şoke etti! Çok değişmişsiniz tanıyamadık

Uzun süre ekranlarda kalan İnce İnce Yasemince dizisi unutulmaz diziler arasında yerini aldı. Dizide İlyas İlbey 'İtilmiş' rolüne hayat verdi. İzleyenleri kahkahaya boğan bu programın unutulmaz oyuncusu İlyas İlbey, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 25-09-22 20:50

İlyas Salman'a şok! 2 yıl hapsi isteniyor

Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan aktör İlyas Salman hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada ‘Akılsız halk’ şeklindeki söylemi nedeniyle Salman’ın 'Türk Milletini Aşağılama' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istendi.

Magazin 13-09-22 13:15

Şehir dışından gezmeye gelmişti! Sulama kanalındaki cesedi yosunlara takılmış halde bulundu

Adana'da sulama kanalına düşen 28 yaşındaki İlyas Bircan'ın cesedine ulaşıldı. Kanala verilen su savcılığın talimatıyla kesilirken Bircan'ın cesedi, düştüğü yerin birkaç yüz metre uzağında az miktardaki suyun içinde yosunlara takılmış halde bulundu. İlyas Bircan'ın 2 arkadaşı, polise verdikleri ifadenin ardından serbest bırakılırken, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 31-08-22 09:44