Imrali Cezaevi Haberleri

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 2024-04-15 11:39:04

Kayseri'de cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan astsubay, hastanede şehit oldu

Kayseri'de 21 Mart'ta cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesinde şehit oldu.

Haber 2024-04-03 19:31:17

Kayseri'de cezaevi ring aracı devrildi, 4 kişi yaralandı

Kayseri'de cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu askeri personelin de aralarında bulunduğu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-03-21 12:45:41

Cezaevi firarisinin Yalova RoRo limanından yurt dışına kaçmasını sağlayan 4 kişi tutuklandı

Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-19 14:37:29

100 yıl hapisle aranıyordu! Firari suç makinesi, bakın nerede yakalandı

Ankara'da birçok suçtan 100 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi V.K., kaldığı adreste gardırobun üzerinde saklanırken yakalandı.

Haber 15-03-24 12:59

100 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü gardırobun üzerinde yakalandı

Ankara’da farklı suçlardan toplam 100 yıl hapis cezasına çarptırılan cezaevi firarisi, saklandığı evde gardırobun üzerinde yakalandı.

Yurthaber 15-03-24 11:08

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 12-03-24 10:55

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

17 yıl hapis cezasıyla aranan cezaevi firarisi çadırda yakalandı

Mersin’de çobanlık yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi, jandarma ekipleri tarafından çadırda yakalandı.

Yurthaber 04-03-24 08:45

Cezaevinde cinsel ilişki skandalı! 30 mahkum ve gardiyan arasındaki ilişki yumağı çözüldü... Hamileliği gerçekleri ortaya çıkarttı

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir hapishanede yaşanan yasak aşk skandalı hızla büyüdü. Hapishanede mahkum ve gardiyanların arasındaki karmaşık hale gelen ilişki ağı bir gardiyanın hamile kalması üzerine ortaya çıktı. 30 mahkum ve gardiyanın cinsel ilişki yaşadığı, mesajlaştıkları ve uyuşturucu kaçakçılığında ortaklaşa hareket ettiklerinin belirtilmesinden sonra cezaevi hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 01-03-24 10:09

Dün gece sevk edildi! Cezaevinde yüzlerce avukatla görüşme yapmasıyla gündeme gelmişti... Adnan Oktar'ın cezaevi değişti

Silahlı suç örgütü yöneticisi olan ve cezaevinde bulunan Adnan Oktar'ın, cezaevinde yüzlerce genç avukatla görüşme yaparak örgüte eleman kazandırması konusu büyük gündem yaratmıştı. Yaşanan son gelişmeye göre Adnan Oktar'ın cezaevi değişti.

Haber 28-02-24 17:03

Ankara'da dolandırıcılıktan kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı

Ankara'nın Sincan ilçesinde dolandırıcılıktan 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 4 yıldır cezaevi firarisi olarak aranan hükümlü yakalandı.

Yurthaber 27-02-24 15:25

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 11-02-24 15:33

Aydın’da 7 ayrı suçtan aranan şüpheli, kovalamaca sonunda yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 7 ayrı suçtan aranan ve hakkında 22 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, kısa süren kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalandı.

Yurthaber 01-02-24 15:46

Bilecik’te 31 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi gizli bölmede yakalandı

Bilecik’te cezaevinden firar eden ve 31 yıl hapis cezası bulunan şahıs, ikametgâhının çatı kısmındaki gizli bölmede yakalandı.

Yurthaber 31-01-24 11:50

Erzincan’da cezaevi aracı ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Erzincan’da cezaevi aracı ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6'sı askeri personel 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-01-24 15:33

Çanakkale'de ailesinin yaşadığı evi yakan cezaevi firarisi 9 saat sonra teslim oldu

Çanakkale'de 6 gün önce cezaevinden firar eden ve dün annesi ile kız kardeşinin yaşadığı evi yaktıktan sonra kaçan kişi, 9 saat sonra polise teslim oldu.

Yurthaber 24-01-24 12:47

Cezaevi firarisi Söke’de polis ekiplerine takıldı

Aydın’ın Söke ilçesinde hakkında çeşitli suçlardan 9 yıl aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi E.S. polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 17-01-24 11:47

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 11:15

Giresun'da cezaevi firarisi saklandığı köy evinde yakalandı

Giresun'da aranan cezaevi firarisi, saklandığı köy evinde yakalandı.

Yurthaber 11-01-24 13:39

Diyarbakır'da cezaevi aracı şarampole devrildi! Yaralılar var... Bakan Tunç'tan açıklama

Diyarbakır'da cezaevi aracının devrilmesi sonucu 4 jandarma personeli ve 3 hükümlü yaralandı. Yaralıların olduğu kazaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi.

Haber 10-01-24 13:41

İzmir’de cezaevi firarisi uyuşturucuyla yakalandı

İzmir’de Güven Timleri Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucuyla yakalanan şüphelinin, kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

Yurthaber 09-01-24 08:00

Kütahya'da silahlı cezaevi firarisi operasyonla yakalandı

Kütahya'da silahlı cezaevi firarisi, polis ekiplerinin operasyonuyla kaçmaya çalışırken gözaltına alındı.

Yurthaber 02-01-24 13:42

Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmüştü! Ortaya çıkan fotoğraflara dair Emrullah Erdinç'ten açıklama

Dilan Polat'ın sağlık durumu gündemde. Son olarak cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat’ın yaşadığı sağlık sıkıntıları ve cezaevi koşulları nedeniyle felç kalabileceği iddia edildi. Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmesi sonrası ortaya çıkan fotoğraflara dair Emrullah Erdinç açıklama yaptı.

Magazin 02-01-24 08:03

Cezaevi firarisi polisten kaçamadı

Adana’nın Kozan ilçesinde silahla yağma suçundan 16 yıl 5 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı.

Yurthaber 28-12-23 10:59

Cübbeli Ahmet Hoca koğuş arkadaşı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi!

Cübbeli Ahmet Hoca, davet üzerine ziyaret ettiği Aziz Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cezaevi hatıralarını yad eden ikili ayda bir buluşmak üzere ayrıldı. Görüşmenin ardından Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Spor 14-12-23 16:54

Dilan Polat ve Engin Polat dine döndü' haberleri eski dostunu kızdırdı! Nez Demir sert çıktı

Dilan ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya günlerdir çift hakkında cezaevi hayatlarına dair detaylar vererek dikkat çekiyor. Özellikle çiftin dine yönelmesine dair bilgileri paylaşan Kaya'ya ve fenomenlere eski dostları Nez Demir'den tepki geldi.

Magazin 08-12-23 12:03

Arka Sokaklar dizisindeki cezaevi sahnesi gündem oldu! 'Çıplak arama' sahnesine tepki

Arka Sokaklar’ın 652. bölümünde Engin komiserin cezaevinde karşılaştığı kötü davranışlarla ilgili sahnelere Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi hesaplarından kınama mesajı yayınladı.

Magazin 03-12-23 12:36

Dilan Polat'ın intihar telefonu önlemleri artırdı! Kantinden aldığı her şey...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat’ın, aynı soruşturma kapsamında tutuklu olan eşi Engin Polat’a “İntihar etmek istiyorum” dediği öne sürüldü. Bu haberler sonrası cezaevinde önlemler arttı bakın cezaevi yönetimi ne yaptı.

Magazin 27-11-23 10:51

Bahar Candan cezaevi infaz koruma memuruyla tartıştı! Yemekleri beğenmeyip şımarıklık yapınca...

Yarışma programında ünlenerek sosyal medyada skandal pozlara imza atarak tanınan Bahar Candan ve ablası geçtiğimiz günlerde tutuklandı. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gönderildikleri cezaevinde ilk günden olay yarattı. Bahar Candan cezaevi infaz koruma memuruyla tartıştı. İşte yaşananlar...

Magazin 20-11-23 06:59

Gazeteci Barış Pehlivan tahliye edildi! Cezaevi çıkışında açıklama yaptı

Yargıtay Üyesi Ömer Faruk Aydıner'in şikayeti nedeniyle hakkında dava açılan gazeteci Barış Pehlivan tahliye oldu. Cezaevi çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Pehlivan, “Ben dün nasıl gazetecilik yaptıysam, bugün de gazetecilik yapmaya devam edeceğim" dedi. Cezaevi çıkışına gelen tiyatrocu Müjdat Gezen, Pehlivan'a kalem ve tespih hediye etti.

Haber 17-11-23 16:25

Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştiriliyor! Sıla Doğu, Candan kardeşlerle birlikte...

Dilan Polat ve Engin Polat "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmişti. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitiyor. Onun da cezaevi değiştirilecek.

Magazin 17-11-23 14:10

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı! Engin Polat'ın cezaevi değiştirildi, güvenlik gerekçe gösterildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden, Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Haber 16-11-23 13:55

Fatih Altaylı Dilan Polat'ın sözlerine çok sinirlendi! Bana ne lan! Milleti dolandırırken iyiydi

Cezaevine giren Dilan Polat'ın "Çocuklarım beni burada görsün istemiyorum. Cezaevi ortamıyla gözükmek istemiyorum" dediği öne sürüldü. Bu iddialar gündem olunca Fatih Altaylı çok sinirlendi.

Magazin 07-11-23 10:03

Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında hangi eşyalar var? Gündem olan liste

Fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanması sonrası fenomen çiftin cezaevinde ne yaşayacağı merak ediliyor. Son olarak Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları da gündem oldu.

Magazin 07-11-23 07:25

Günlük 750 bin TL'den, aylık bin 500 TL'ye! Dilan Polat'ın cezaevinde harcayabileceği para ortaya çıktı

Kara para aklama soruşturması nedeniyle tutuklanan Dilan-Engin Polat'ın cezaevi şartları ortaya çıktı. Günlük harcamasını açıklayarak sosyal medyada gündem olan fenomen Dilan Polat'ın cezaevinde kaldığı sürede harcayabileceği haftalık tutar ortaya çıktı. Polat çiftinin çocuklarıyla nasıl görüşeceği de belli oldu.

Magazin 06-11-23 09:40

Venezuela'da bir cezaevi nasıl çete reislerinin havuzlu, gece kulüplü, hayvanat bahçeli lüks tesisi haline geldi?

Venezuela'da hükümet yıllardır güçlü bir suç örgütü tarafından yönetilen ülkenin en büyük cezaevini yeniden kontrol altına alabilmek için 11 bin asker göndererek büyük bir operasyon düzenledi. Çete mensupları, yerel medyanın haberlerine göre, yüzme havuzu, gece kulübü ve mini hayvanat bahçesiyle adeta turistik bir tesise benzeyen cezaevinde serbestçe dolaşıyorlardı.

Haber 05-10-23 07:15

Merdan Yanardağ cezaevinden çıktı! İşte ilk sözleri

Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan ve bugün yapılan duruşmada, hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tahliye edilen Gazeteci Merdan Yanardağ, Silivri Cezaevi'nden çıktı. Yanardağ cezaevi çıkışı davul ve zurnayla karşılandı. Yanardağ ilk açıklamasında, "Söylediğim sözleri aynen mahkemede tekrar ettim, bunların tamamını savundum." dedi.

Haber 04-10-23 23:44

SON DAKİKA | 8 yıldır aranıyordu! Şerafettin Dadaş Alanya'da yakalandı

Son dakika: Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü öldürme talimatını veren ve 8 yıldır aranması bulunan suç örgütü lideri firari Şerafettin Dadaş, Antalya Alanya'da yakalandı.

Haber 19-09-23 09:13

Cezaevi nakil aracı ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 4 yaralı

Malatya’da cezaevi nakil aracı ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Yurthaber 18-09-23 14:02

Sinop'ta 2 cezaevi firarisi yakalandı

Sinop'un Boyabat ilçesinde cezaevi firarisi 2 kişi yakalandı.

Yurthaber 07-09-23 10:45

Cezaevi ulaşım hattı yeniden aktif hale geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, cezaevi toplu taşıma hattının 28 Ağustos 2023 tarihi itibariyle tekrar aktif hale getirileceğini açıkladı.

Yurthaber 22-08-23 14:30

Cezaevi firarisi ve 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde cezaevi firarisi ve hakkında 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Yurthaber 22-08-23 08:37

Cezaevi nasıl yazılır, cezaevi yazımı nasıl olmalıdır? Cezaevi ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir birleşik sözcüğün Türkçe yazım kurallarına uygun olan yazılışı hakkında bilgi verilirken bu ifadenin hangi kelimelerden oluştuğu dikkate alınmalıdır. Cezaevi sözcüğü de birleşik yapıda olduğu için TDK Yazım Kuralları Kılavuzu'nda nasıl yazılması gerektiği belirtilen ifadelerdendir. Bu birleşik kelimenin ikinci sözcüğü olan ev göz önünde bulundurularak doğru cezaevi yazımı açıklanabilir. Cezaevi TDK'ye göre nasıl yazılmalıdır?

Egitim 16-08-23 10:08

Gazeteci Barış Pehlivan cezaevine teslim oldu

Gazeteci Barış Pehlivan, koronavirüs nedeniyle tahliye edilen hükümlülerin tekrar cezaevine dönmesini gerektiren yasa kapmasında cezaevine girmek için Marmara Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu. Cezaevi önünde açıklama yapan Pehlivan, "Bana haftalardır bir açıklama yapılmasını istiyorum. Neden ben bu ülkenin meclisinden çıkan ve beni de kapsayan yasadan faydalandırılmıyorum" dedi.

Haber 15-08-23 18:18

Eşini ve 4 yaşındaki oğlunu öldürmüştü! Cezaevi tuvaletinde kendisini iple astı

Denizli’nin Tavas ilçesinde tartıştığı eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren Ümit Mutlu Akpınar, cezaevinde intihar etti. Akpınar'ın sabah saatlerine doğru girdiği tuvalette kendisini iple astığı öğrenildi. Öte yandan eşini ve oğlunu öldürdüğü vahşetle ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Haber 08-08-23 10:19

İzmir'de cezaevi personel aracına saldırı davasında dosyaları birleştirme talebi

Bursa'da, geçen yıl cezaevi personeli aracına düzenlenen bombalı saldırının faillerinden olan terör örgütü MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu'nun (43), 2017 yılında İzmir'in Buca ilçesinde 10 kişinin yaralandığı cezaevi personeli aracına düzenlenen bombalı saldırının sanığı olarak 7 tutuksuz sanıkla birlikte yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, Bursa'daki bombalı saldırının dosyasıyla mevcut dosyanın birleştirilmesi için müzekkere yazılmasına karar verdi.

Haber 02-06-23 13:42

Cezaevi nakil aracı şarampole devrildi! 5 askerin durumu ağır

İzmir’in Bergama ilçesinde mahkumları bıraktıktan sonra dönüş yolunda olan cezaevi nakil aracı şarampole devrildi. Kazada 9’u jandarma personeli 10 kişi yaralandı. Yaralı askerlerden 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 30-05-23 20:35

Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan yanıt! Belgeler paylaşıldı

Adalet Bakanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmralı iddiasına belgelerle yanıt verdi. Bakanlık yaptığı açıklamada İmralı'daki tesislerde fırtına nedeniyle meydana gelen hasarın giderilmesi için 4 kişilik ekibe başkanlık yapması için bir hakimin görevlendirildiğini ifade etti. Açıklamanın devamında "Hükümlülerin barındırıldığı cezaevi bölümünde hiçbir inceleme ve denetim yapılmamıştır" denilerek söz konusu iddiaların gerçek olmadığı aktarıldı.

Haber 06-05-23 15:49