Indus River Haberleri

Aldatmayı savunan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Karısını aldatan erkeklere üzülüyorum, bazılarının başka seçeneği yok

Sosyal medya fenomeni Shona River evli erkeklere üzüldüğünü dile getirerek aldatmayı savununca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Evli erkeklerle ilişkilerde deneyime sahip olduğunu dile getiren River, aktif olarak aldatan bazı erkeklere sempati duyduğunu itiraf etti.

Trend 2024-03-05 15:19:29

Dünya bu anları konuşuyor! River Plate-Boca Juniors maçında gizemli olay: Oradan geçen şey ne?

Arjantin'de dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors derbisinde izleyenlerin akıl sır erdiremediği bir olay yaşandı. Önce Arjantin'de sonra da tüm dünyada gündem olan o anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. İşte o efsunlu anlar!

Spor 2024-02-26 10:52:39

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! 'Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum' dedi... Nedeni herkesi şaşkına çevirdi: Bu onların ilişkilerini kurtarıyor

Manchester United'ın üç yıldızıyla ilişki yaşadığını iddia ettikten sonra manşetlerdeki yerini alarak dikkatleri üzerine çeken Shona River, kendisini 'profesyonel kız arkadaş' olarak tanımlıyor. Kadınların kendisinden korkmasına gerek olmadığını ifade eden River, işinin birçok evliliği kurtarmaya yardımcı olduğunu söyleyince sosyal medyada gündeme geldi.

Trend 2024-02-20 10:44:31

Hollywood yapımcısı Lawrence Turman hayatını kaybetti

"The Graduate", "The Thing", "The River Wild" ve "American History X" filmleriyle tanınan ünlü Hollywood yapımcısı Lawrence Turman yaşamını yitirdi.

Magazin 2023-07-03 20:02:42

Futbol maçı değil, savaş alanı! Son dakikada gelen golün ardından tam 7 kırmızı kart çıktı...

Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors maçında ortalık adeta savaş alanına döndü. 90+3'te Miguel Borja'nın penaltıdan kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazanan River Plate'in golü sonrası arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin sahaya girmesiyle bile yatışmayan olayların ardından maçın hakemi tam 7 tane kırmızı kart çıkardı.

Spor 08-05-23 07:35

Kurye Muharrem Can İncir'in sosyal medyadaki görüntüsü gündem oldu! Dünyaca ünlü piyanist konserine davet etti, sahnede piyano çaldı

Sosyal medyada bir kuryenin sipariş götürdüğü yerde piyano çaldığı anlara ait görüntüler gündem olmuştu. Motosikletli kurye Muharrem Can İncir, bu kez piyanoyu sahnede çaldı. Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın konserini izleyen İncir, davet üzerine piyanonun başına geçerek 'River Flows in You' parçasını çaldı. İzleyicilerden büyük alkış alan Muharrem Can İncir, gururlandığını belirterek "Gülsin hanım sağ olsun sahneye çıkardı, piyano çaldırdı" dedi.

Haber 13-01-23 09:15

Pes dedirttiler! Çalıştığı ibadethanede üçlü cinsel ilişkiye girip filme aldı

ABD'nin Pearl River kentindeki bir kilisede çalışmakta olan Katolik bir rahip, çalıştığı ibadethanede akıl almaz bir eylemde bulundu. 39 yaşındaki Travis Clark, kilisenin sunağında profesyonel sahibe olarak çalışan Mindy Dixon ve Melissa Cheng adında iki kadınla üçlü cinsel ilişki yaşadı ve filme aldı.

Trend 23-11-22 07:52
abd

Tanıştıklarında her şey başkaydı! Nişanlısı cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi, aşkları kaldığı yerden devam etti

İngiltere’nin Newcastle şehrinde yaşayan 29 yaşındaki River-Jay Waterson, 37 yaşındaki kız arkadaşı Kelly Waterson'a evlenme teklif etti. Nişanlandıktan birkaç hafta sonra River, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ikili düğünü bir süre ertelemeye karar verdi. River’in cinsiyet değiştirme operasyonunu tamamlamasını bekleyen ikili sonunda nikah masasına oturdu.

Trend 23-07-22 12:07

Dünyaca ünlü nehirde facia! Düğün dönüşü bot battı: 20 ölü, 30 kişi kayıp

Pakistan'ın en uzun nehri ve önemli su kaynaklarından İndus Nehri'nde korkunç bir olay yaşandı. İçinde çoğu kadın olmak üzere 100'ün üzerinden fazla kişinin bulunduğu bir tekne düğünden dönerken alabora oldu. Facia sonucu ilk belirlemelere göre aynı sülaleden en az 20 kişi ölürken 30 kişi ise kayboldu. Türkiye'den yapılan açıklamada da kaza nedeniyle Pakistan'a başsağlığı dilendi.

Haber 18-07-22 22:03

Sakaryaspor, İngiliz oyuncu Kaiyne River Woolery'i kadrosuna kattı

Sakaryaspor, İngiliz oyuncu Kaiyne River Woolery'i kadrosuna kattı

Yurthaber 14-07-22 18:49

Julian Alvarez kimdir, aslen nereli? Futbolcu Julian Alvarez kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

River Plate'de forma giyen genç futbolcu Julian Alvarez 8-1 biten maçta attığı altı golle gündeme geldi. Yeni sezon için Machester City'le anlaşma sağlayan Julian Alvarez gösterdiği performansla konuşulan futbolcular arasında yerini aldı. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen oyuncu için Avrupa'nın birçok önemli kulübü resmi teklifte bulunurken Ocak ayı transfer döneminde Manchester City'e transfer olan Julian Alvarez kimdir?

Spor 26-05-22 17:29

Julian Alvarez sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor! Maçta o kadar çok gol attı ki...

Manchester City'nin River Plate'den transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcu Julian Alvarez, dün Libertadores'te birbirinden güzel 6 gol attı. Julian Alvarez, River Plate'in Alianza Lima'yı 8-1 mağlup ettiği Copa Libertadores maçında tam 6 gol attı. Sosyal medyada gündem konusu olan Julian Alvarez şimdiden taraftarın sevgilisi haline geldi.

Spor 26-05-22 17:27

OnlyFans modeli Shona River, Manchester United'ın üç yıldızıyla birlikte olduğunu açıkladı! İndirim için pazarlık yaptı

OnlyFans modeli Shona River, isimlerini vermese de bazı ünlülerin kendileriyle iletişime geçtiğini iddia etti. Fenomen isim ünlü bir futbolcunun fotoğraflarını satın almak için kendisiyle pazarlık yaptığını ve indirim istediğini öne sürdü. River’in itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 07-02-22 16:46

Fenerbahçe Oh diyemiyor! Yıldız futbolcunun transferi tam Bitti derken ortaya çıkan paylaşımları her şeyi suya düşürdü

Hoca arayışlarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe'ye, Fabricio Bustos transferinden kötü haber geldi. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde zirvede yer alan Arjantinli sağ bekin, River Plate'te oynamak istediği ortaya çıktı.

Spor 09-01-22 14:45

River Plate şampiyon oldu! 7 yıllık hasrete son verdi

Arjantin Ligi'nde Racing Club'ı 4-0 mağlup eden River Plate, 7 yıl aranın ardından şampiyon oldu. Marcelo Gallardo, River Plate teknik direktörü olarak 13. kupasını kazandı.

Spor 26-11-21 17:09

MAÇ SONUCU | River Plate 2-1 Boca Juniors

Dünyanın önemli derbilerinden River Plate - Boca Juniors karşılaşmasında kazanan River Plate oldu.

Spor 04-10-21 07:07

Sharon Stone'un vefat eden yeğeni üç kişiye hayat verdi

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'un erkek kardeşi Patrick'in 11 aylık oğlu River William, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Minik River'ın vefatının ardından bağışlanan organları aracılığıyla üç kişinin hayata tutunmasını sağladığı açıklandı.

Magazin 04-09-21 10:29

Dua edin yazmıştı: Sharon Stone’un 11 aylık yeğeni yaşamını yitirdi

ABD’li oyuncu Sharon Stone’un (63) 11 aylık yeğeni, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Stone, "Bir mucizeye ihtiyacım var" diyerek çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede yoğun bakımda olan yeğeni ve vaftiz oğlu River için dua istemişti.

Magazin 31-08-21 14:05

Fallout 4'ün Dogmeat'i olarak biliniyordu! Köpek River öldü

Fallout 4'ün Dogmeat'ine ilham kaynağı olan köpek River hayatını kaybetti. River'ın sahibi olan geliştirici Joel Burgess, Twitter'dan River'ın öldüğünü duyurdu.

Haber 28-06-21 10:58

Kartal'ın hedefindeki golcü Santos Borre

Forvet arayışlarını sürdüren ve Diego Costa'yı gündemine alan Beşiktaş'ta yeni hedef, River Plate ile sözleşmesi sona eren Santos Borre. Kolombiya Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden 26 yaşındaki futbolcu için Lazio ve Krasnodar da devrede.

Spor 26-06-21 15:56

Beşiktaş, Santos Borre'yi gündemine aldı

Golcü arayışında olan Beşiktaş, River Plate ile sözleşmesi biten Santos Borre'yi gündemine aldı. Görüşmeler devam ediyor.

Spor 05-06-21 09:34

River Plate'de orta saha oyuncusu kaleye geçti

Libertadores Kupası 4. grupta oynanan River Plate-Santa Fe müsabakasında Arjantin ekibi River Plate 20 futbolcusunun koronavirüse yakalanmasından dolayı maça yedek oyuncusuz ve kalecilerinden yoksun çıktı. Arjantin temsilcisi, orta saha oyuncusunu kaleye geçirdiği karşılaşmayı 2-1’lik galibiyetle tamamladı.

Spor 20-05-21 12:05

Superclasico'da kazanan Boca Juniors

Arjantin Premier Ligi çeyrek finalinde oynanan "Superclasico" maçında Boca Juniors, River Plate ile karşılaştı. Tek maç üzerinden oynanan karşılaşmayı penaltılar sonucu kazanan Boca, adını yarı finale yazdırdı.

Spor 17-05-21 10:04

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! Yalılara çarpmaktan son anda kurtuldu

İstanbul Boğazı'nda 'River Elbe' adlı yük gemisi makine arızası yaptı. Gemi Boğaz'da demirledi. Öte yandan kuru yük gemisinin sahilde bulunan yalılara çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. İstanbul Valisi Yerlikaya, yaptığı ilk açıklamada "Bugün önemli bir kaza tehlikesi atlattık. İstanbul'umuza geçmiş olsun" dedi.

Haber 01-04-21 12:28

Boğazda arızalan geminin yalılara çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar kamerada

İstanbul Boğazı’nda arızalanan Panama bandralı River Elbe isimli geminin sahilde bulunan yalılara çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar, kameralara yansıdı.Rusya’dan İngiltere’ye giden Panama bandıralı River Elbe isimli yük gemisi, İstanbul Boğazı geçişi sırasında makine arızası nedeniyle sürüklendi.

Haber 01-04-21 12:27

İstanbul Boğazı’nda kuru yük gemisi arıza yaptı

Rusya’dan İngiltere’ye giden Panama bandıralı River Elbe isimli kuru yük gemisi, İstanbul Boğazı geçişi sırasında makine arızası nedeniyle sürüklendi.

Haber 01-04-21 12:09

İstanbul Boğazı’nda korkutan gemi arızası

İstanbul Boğazı’nda makine arıza nedeniyle sürüklenen gemi, korkuttu.Edinilen bilgilere göre Panama bandıralı River Elbe isimli yük gemisi İstanbul Boğazı geçişi sırasında makine arızası nedeniyle sürüklenmeye başladı.

Haber 01-04-21 11:35

Fenerbahçe'den Marcelo Gallardo hamlesi

Yeni sezonda Erol Bulut ile yolların ayrılmasının gündemde olduğu Fenerbahçe'de teknik direktörlük adına ismi geçen son aday River Plate ile büyük başarılara imza atan Arjantinli Marcelo Gallardo oldu.

Spor 23-03-21 14:40

Falcao'ya flaş çağrı! Hemen ABD'ye git

Kolombiya futbolunun tarihi golcülerinden Asprilla, Galatasaray'da geleceği tartışılan Radamel Falcao için konuştu ve River Plate'in tecrübeli oyuncuya uygun olmadığını kaydederek, en uygun adresi duyurdu.

Spor 12-02-21 19:03

River Plate, Radamel Falcao'yu istiyor

Arjantin'in köklü kulübü River Plate, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Radamel Falcao'u istiyor.

Spor 22-01-21 10:09

2020’de televizyon ekranlarının gördüğü en seksi sahneler

TVLine 2020’nin en seksi sahnelerini belirledi. 9-1-1: Lone Star, Normal People ve Virgin River gibi diziler başı çekerken onları The Queen’s Gambit ve The Good Fight gibi diziler takip etti.

Magazin 07-12-20 14:12

Joaquin Phoenix-Rooney Mara çiftinin bebekleri dünyaya geldi

Oyuncu Joaquin Phoenix-Rooney Mara çiftinin, erkek bebekleri dünyaya geldi. Phoenix, oğluna 23 yaşında yaşamını yitiren kardeşi River (Nehir) adını verdi.

Magazin 28-09-20 11:31

River Plate Yöneticisi: Falcao bize geri dönebilir!

Arjantin devi River Plate, Galatasaray'da forma giyen eski futbolcuları Radamel Falcao'nun takıma geri dönebileceğini açıkladı.

Spor 26-06-20 19:53

Falcao'dan transfer ve Galatasaray açıklaması!

Radamel Falcao transfer olacağı yönündeki açıklamalar üzerine Galatasaray'la ilgili açıklama yaptı. İşte Radamel Falcao'nun transfer, River Plate ve Galatasaray'la ilgili açıklamaları...

Spor 06-05-20 08:03

Radamel Falcao için flaş transfer açıklaması!

Liglere verilen arada kulüpler kadro güçlendirme çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor. River Plate kulübünden de Falcao için açıklama geldi.

Spor 04-05-20 21:30

Başkandan Falcao için transfer sözleri: Kapımız her zaman açık

River Plate Başkanı Rodolfo D'onofrio, “Falcao ve Higuain ile hiç görüşmedik. Ancak burada her zaman hoş karşılanacaklar. Bizim kapılarımız onlara her zaman açık” dedi.

Spor 03-05-20 09:16

River Plate, Galatasaraylı Falcao'nun peşinde

Son dönemde attığı gollerle öne çıkan ünlü forvet için ilk kulübü devreye girdi. Sezon sonunda Galatasaray’a resmi teklif yapılacağı yazıldı. Ancak, Sarı-Kırmızılılar’ın buna nasıl bir yanıt vereceği henüz bilinmiyor.

Spor 05-03-20 09:24

Oyuncu Joaquin Phoenix'in Oscar konuşmasında atıfta bulunduğu kardeşi River Phoenix nasıl hayatını kaybetmişti?

2019'un en çok konuşulan filmlerinden Joker ile Pazar gecesi en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanan Joaquin Phoenix teşekkür konuşmasını 1993 yılında hayatını kaybeden ağabeyi River Phoenix'ın şarkı sözleriyle bitirdi. Peki müzisyen, kendisi gibi oyuncu, vegan ve hayvan hakları aktivisti olan ağabeyi River Phoenix hayatını nasıl kaybetmişti?

Haber 11-02-20 08:04

New Mexico sokakları ışık festivali ile renklendirdi

ABD, New Mexico eyaletinde her yeni yıl tatilinde düzenlenen River of Lights festivali ile renklendi.ABD’nin New Mexico eyaletinde Albuquerque BioPark Botanik Bahçesi, her yeni yılda olduğu gibi bu yıl da River of Lights isimli ışıklı gösteriye ev sahipliği yaptı.

Haber 24-12-19 14:55

Flamengo 24 saatte iki şampiyonluk kazandı!

Libertadores finalinde River Plate karşısında tarihi geri dönüşe imza atarak kupayı kazanan Flamengo, yalnızca 24 saat sonra bir şampiyonluk daha kazandı.

Spor 25-11-19 08:36

Tarihe geçen Libertadores Kupası finalinde kazanan Flamengo

 Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun (CONMEBOL) organize ettiği Libertadores Kupası'nın final karşılaşmasında Brezilya temsilcisi Flamengo, Arjantin ekibi River Plate'yi 2-1 mağlup ederek 38 yıl sonra kupayı müzesine götürdü.

Spor 24-11-19 10:07

Flamengo Libertadores Kupası'nda şampiyon oldu, taraftar sokaklara döküldü

Libertadores Kupası finalinde Flamengo, "Gabigol" lakaplı golcüsü Gabriel Barbosa'nın 89 ve 90+2'de attığı gollerle River Plate'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 3 dakikada gelen tarihi şampiyonluk sonrası Flamengo taraftarları sokağa döküldü ve çılgınlar gibi eğlendi.

Spor 24-11-19 08:45

Flamengo: 2 - River Plate: 1 (Maç sonucu) Libertadores Kupası Flamengo'nun

Güney Amerika Futbol Konfederasyonunun (CONMEBOL) organize ettiği Libertadores Kupası'nı, finalde River Plate'yi 2-1 yenen Flamengo kazandı.

Spor 24-11-19 01:11

Seramiksan River Serisi, doğanın yansımasını mekanlara taşıyor

Seramiksan River Serisi, doğanın yansımasını mekanlara taşıyor

Finans 11-11-19 11:52

Libertadores Kupası'nda finalistler belli oldu

Kupada Gremio'yu 5-0 mağlup eden Flamengo, finalde River Plate ile karşılaşacak

Spor 24-10-19 09:44

River Plate üst üste ikinci kupanın peşinde

Libertadores Kupası'nın son sahibi River Plate, Flamengo-Gremio arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla finalde karşılaşacak.

Spor 23-10-19 16:05

River Plate üst üste ikinci kupanın peşinde

Libertadores Kupası'nın son sahibi Riverplate, Flamengo-Gremio arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla finalde karşılaşacak

Spor 23-10-19 15:50

Pakistan'dan Hindistan'ın suyu keseceğiz açıklamasına tepki

Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed Faysal: - "(İndus Nehri'ne akan Hint nehirleri) Bu sular Pakistan'ın hakkıdır. Akışın kesilmesine yönelik her adım saldırganlık kabul edilecektir"

Haber 17-10-19 15:11

Seramiksan dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie'de

Seramiksan bu yıl 12. defa katıldığı Cersaie fuarında birbirinden farklı ebat, renk ve desen seçeneğinden oluşan yepyeni fuar koleksiyonunu sergiledi - Seramiksan'ın Cersaie'ye özel oluşturduğu yeni koleksiyonunda Gold Calacatta, İnvisible Marble, River, Black Star, Bella, Beton, Mist, Ardezia, İntegra, Aroc, Zeus oluşan porselen ve duvar karosu serileri ile Nest, Marbella, New Travertin, Aroc, Zen, Vision ve Bazalt'dan oluşan yepyeni yer karosu yenilikleri yer aldı

Yurthaber 30-09-19 10:51