Ingiltere Basbakani David Cameron Haberleri

Gerçek ortaya çıktı: Arsenal'ın yıldızı evinde yasaklı ırk XL Bully köpek besliyormuş! Sebebini açıkladı

İngiltere Premier Lig'de zirveye oynayan Arsenal'ın yıldız kalecisi David Raya'nın kendisini korumak için yasaklı bir pitbul cinsi olan XL Bully beslediği ortaya çıktı.

Spor 2024-02-26 09:47:03

Bakan Fidan İngiliz mevkidaşı Cameron'ı İstanbul'da böyle karşıladı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi. İstinye'deki İstanbul Temsilciliği'nde 11.15'te bir araya gelen Fidan ve Cameron yaklaşık 90 dakika baş başa görüştü. Heyetler arası görüşme ise çalışma yemeği formatında gerçekleştirildi.

Haber 2024-01-26 12:37:34

Chelsea, forvet oyuncusu Fofana'yı Burnley'ye kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fildişi Sahilli santrfor David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar Burnley'ye kiraladı.

Spor 2024-01-13 15:23:14

Son dakika | Filistin'e destek yürüyüşlerine tepki göstermişti! İngiltere İçişleri Bakanı Braverman o sözleri sonrası görevden alındı, yerine David Cameron atandı

Son dakika haberi: İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman'ın ülkesindeki Filistin'e destek yürüyüşlerine tepki gösterirken polisin müdahalelerini övdü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca bazı pankartları da sert sözlerle eleştiren Braverman kısa süre sonra görevden alındı. Braverman'ın yerine eski Başbakan David Cameron atandı.

Haber 2023-11-13 11:54:38

Efsane isim David Silva futbolu bıraktığını açıkladı!

Manchester City ve Valencia'nın efsane isimlerinden David Silva, aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı. Kariyerinde 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonası, 4 İngiltere Premier Lig, 5 İngiltere Kupası ve 2 İspanya Kupası bulunan Silva, futbolu Real Sociedad'da bıraktı.

Spor 27-07-23 16:56

Dünya futboluna damga vuracak hamle! David Beckham çıldırdı! Lionel Messi, Luis Suarez ve Sergio Busquets, Inter Miami'de birleşecek...

İngiltere ve dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden olan David Beckham, aktif futbolculuk kariyerine nokta koymasının ardından MLS ekibi Inter Miami'nin hem ortak sahibi hem de başkanı olmuştu. Dünyaya damga vurmuş isimleri kadrosuna katmak isteyen Beckham'ın listesi ortaya çıktı. Efsane futbol adamının gündeminde PSG'den Lionel Messi, Nacional'den Luis Suarez ve Barcelona'dan Sergio Busquets'in olduğu iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Spor 03-10-22 18:22

David Beckham Kraliçe Elizabeth'e veda için kuyrukta bekledi! 'Bu delilik!'

Eski futbolcu David Beckham, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in başkent Londra'daki Westminster Hall'de halkın ziyaretine açılan tabutunu görmek isteyenlerin oluşturduğu kuyrukta görüldü.

Magazin 17-09-22 09:44

Rusya'dan 39 kişiye yaptırım kararı! Aralarında eski İngiltere başbakanı da var...

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada aralarında İngiltere’nin eski Başbakanı David Cameron'un da bulunduğu 39 İngiltere vatandaşının yaptırım listesine alındığı ifade edildi.

Haber 01-08-22 18:16

İngiltere: Devlet bakanı Covid partileri skandalı yüzünden istifa etti

İngiltere'de Adaletten Sorumlu Devlet Bakanı Lord David Wolfson, Başbakan Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın, başbakanlık binasında parti vererek Covid kurallarını ihlal etmekten para cezası almasından sonra istifa etti.

Haber 13-04-22 22:47

David Beckham, Instagram hesabını bir günlüğüne Ukraynalı doktora devretti

İngiltere milli takımının eski kaptanı, Instagram hesabını Harkov'daki Doğum Merkezi'nin başındaki Irina isimli sağlık çalışanına devretti. Ukraynalı doktor Irina dün Beckham'ın Instagram ve Facebook hesaplarını, çatışmaların ortasında tıp çalışanlarının bir gününün nasıl geçtiğini anlatmak için kullandı.

Haber 21-03-22 18:27

David Cameron şoför koltuğuna oturdu, Ukrayna'ya yardım için yola çıktı

Rusya'nın başlattığı saldırılar sonrası zor günler geçiren Ukrayna'ya yardımlar sürerken, İngiltere'nin eski başbakanı da elini taşın altına koydu. Dün yaptığı açıklamada, Polonya'ya gidecek yardım kamyonunu kendisinin kullanacağını açıklayan David Cameron, bugün ise şoför koltuğundan paylaşım yaptı.

Haber 19-03-22 14:56

Profesör David Heymann, koronavirüs pandemisinden çıkacak ilk ülkeyi açıkladı

Londra’da yaşayan Amerikalı bulaşıcı hastalık epidemiyoloğu ve halk sağlığı uzmanı Profesör David L. Heyman, koronavirüs pandemisinden çıkacak ilk ülkenin İngiltere olacağını iddia etti.

Haber 14-01-22 14:51

Conti'den mücevher mağazası Graff'a siber saldırı! Zengin ve ünlü kişilerin bilgileri tehlikede

İngiltere merkezli mücevher mağazası Graff'ın Conti olarak bilinen bir Rus hacker çetesi tarafından siber saldırıya uğradığı açıklandı. Yaklaşık 11 bin müşteriyle ilgili bilgiler içeren 69 bin dosya yayınlayan çetenin büyük bir fidye talep ettiği öne sürülürken; Donald Trump, Oprah Winfrey, David Beckham, Sir Philip Green ve Alec Baldwin gibi pek çok ünlü kişinin kurbanlar arasında yer aldığı bildiriliyor.

Haber 01-11-21 16:44

Gören bir daha bakıyor! Küçük 'Boris Johnson' saçlarıyla şaşkına çevirdi

İngiltere'de yaşayan Rus çiftin üç ay önce dünyaya gelen oğulları David, 'minyatür Boris' olarak anılıyor. Saçları nedeniyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a benzetilen bebek, gören herkesin ilgisini çekiyor.

Haber 23-06-21 08:40

İngiltere hükümeti eski Başbakan David Cameron'ın lobi faaliyetleri hakkında soruşturma başlattı

İngiltere hükümeti, eski başbakanlardan David Cameron'ın bir finans şirketi adına bazı bakanlar nezdinde yaptığı lobi faaliyetleriyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmayı hükümet adına avukat Nigel Boardman yürütecek.

Haber 12-04-21 16:43

David Attenborough: Instagrama 'hızlı' giriş yapan 94 yaşındaki çevreci ve belgesel yapımcısı Attenborough'nun ilham verici hayatı

İngiliz çevreci ve yayıncı 94 yaşındaki David Attenborough Instagram'daki ilk paylaşımından dört saat sonra bir milyon kullanıcı sayısına ulaştı. İngiltere ve dünyanın önde gelen çevrecilerinden David Attenborough'nun hayatı.

Haber 02-10-20 14:59

Malta, David Attenborough'nun, Prens George'a hediye ettiği 23 milyon yıllık köpekbalığı dişini geri istedi

Ünlü İngiliz doğa belgeselcisi David Attenborough'nun, Cambridge Dükü Prens William'ın yedi yaşındaki büyük oğlu Prens'e George'a hediye ettiği 23 milyon yıllık köpekbalığı dişi, Malta ile İngiltere arasında soruna neden oldu.

Haber 29-09-20 09:59

Koronavirüs: Sosyal mesafenin 2 metrenin altına düşürülmesi virüs riskini ne kadar artırabilir?

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 4 Temmuz'dan itibaren ülkede 2 metrelik sosyal mesafenin 1 metreye düşürüleceğini açıkladı. Türkiye'de ise bu mesafe 1,5 metre. Peki 1 metre ile 2 metre arasında ne fark var? BBC Bilim Editörü David Shukman'ın haberi.

Haber 15-07-20 12:26

Arsenal, David Luiz ile sözleşme yeniledi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz ile sözleşme yeniledi.

Spor 24-06-20 12:00

'Sıfır temaslı' lüks villa tatiline yoğun ilgi! 5 bin ila 30 bin lira arasında değişiyor

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını nedeniyle izole tatil yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Lüks villalarda 'sıfır temaslı' tatilin haftalık fiyatı ise 5 bin ila 30 bin lira arasında değişiyor.

Finans 08-05-20 10:15

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın tatil parasını kimin ödediğiyle ilgili beyanı yalanlandı

Boris Johnson ve partneri Carrie Symonds'ın Karayipler'de geçirdiği Noel ve yeni yıl tatilinin parasının kimin ödediği ilgili çelişkili ifadeler parlamentoda tartışma konusu oldu. İktidardaki Muhafazakar Parti'ye yaptığı büyük bağışlar ve Johnson'a yakınlığıyla bilinen iş insanı David Ross, başbakanın beyanının aksine, "villanın parasını ödemediğini" açıkladı.

Haber 13-02-20 13:37

Cameron'un koruması tabancasını uçak tuvaletinde unuttu

Eski İngiltere Başbakanı David Cameron'ın yakın korumasının silahını uçak tuvaletinde unuttuğu ortaya çıktı.

Haber 06-02-20 11:08

Eski İngiltere Başbakanı Cameron'ın koruması, tabancasını uçak tuvaletinde unuttu

Eski İngiltere Başbakanı David Cameron'ın koruması uçakta silahını tuvalette unuttuğu için aktif görevden uzaklaştırıldı.

Haber 05-02-20 17:44

West Ham United'ın yeni teknik direktörü David Moyes oldu

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da Şilili Manuel Pellegrini'den boşalan teknik direktörlük görevine, David Moyes getirildi.

Spor 30-12-19 10:28

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 26-11-19 10:19

Brexsıt heyetinin ziyareti

İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary ve beraberindeki heyet SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary, Ticaret Ateşesi David Machin, Brexit Politika Yetkilisi Richard Cox ile Brexit Politika ve Program Yetkilisi Seyfi Özmay, ziyaretlerinde Türkiye ile İngiltere arasındaki ticari ilişkiler konusunda değerlendirmelerde bulundu.İki ülke arasındaki ticari ilişkilerinin ele alınıp, karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu da hazır bulundu.Bölüm Başkanı Paul Creary, İngiltere’ye ithalat- ihracat yapan iş dünyasını bilgilendirmek için Gaziantep’te bulunduklarını belirterek, Brexit süreci hakkında bilgi verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Sani Konukoğlu ise Brexit süreciyle ilgili iş dünyasını bilgilendiren heyete teşekkür etti.

Yurthaber 15-11-19 10:45

İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary GSO’yu ziyaret etti

İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary, Ticaret Ateşesi David Machin, Brexit Politika Yetkilisi Richard Cox ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Paul Creary, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaret hacmi, yatırım fırsatları ve Brexit Süreci hakkında bilgiler verdi.

Yurthaber 14-11-19 15:50

İngiltere Büyükelçiliğinden GTB'ye ziyaret

İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi David Machin: - "(İngiltere ve Türkiye arasındaki ticari ilişkiler) Amacımız AB ile bir anlaşma ile ayrılmak ve buna paralel olarak mevcut yakın ticari ilişkilerimizi serbest ticaret anlaşması ile pekiştirmek"

Finans 13-11-19 15:31

İngiltere Büyükelçiliğinden GTB’ye ziyaret

İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary, Ticaret Ateşesi David Machin, Brexit Politika Yetkilisi Richard Cox ve Brexit Politika ve Program Yetkilisi Seyfi Özmay Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret ederek GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaret hacmi ve yatırım fırsatlarının ele alındığı ziyarette, Brexit sonrası iki ülke arasındaki ticari ilişkiler değerlendirildi.Toplantının açılışında konuşan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye ve Birleşik Krallık arasında son 10 yılda ticaret hacminin önemli bir gelişme ivmesi yakaladığını ifade etti.

Yurthaber 13-11-19 15:14

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:25

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:23

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:22

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:22

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:19

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:15

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:15

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:12

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 06-11-19 10:11

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 31-10-19 16:54

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Trend 31-10-19 16:54

İngiltere Genelkurmay Başkanı: Siber saldırılar nedeniyle her gün savaş halindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter, İngiltere'nin Rusya ve diğer ülkelerden gelen siber saldırılar nedeniyle "her gün savaş halinde olduklarını" söyledi. Pazar günü Eski CIA Direktörü David Petraeus ile birlikte katıldığı Cliveden Literary Festival'da konuşan Carter, modern dünyada barışla savaş arasındaki ayrımın yok olduğunu, rekabetle çatışma arasına net bir çizgi çekmenin mümkün olmadığını belirtti.

Haber 30-09-19 08:09

Manchester United, Lindelöf'ün sözleşmesini uzattı

İngiltere temsilcisi, İspanyol kalecisi David De Gea'nın ardından İsveçli defans oyuncusu Victor Lindelöf'ün de sözleşmesini yeniledi

Spor 18-09-19 20:40

Manchester United, David De Gea'nın sözleşmesini uzattı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, İspanyol kalecisi David De Gea'nın sözleşmesini 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzattı.

Spor 16-09-19 18:11

Cameron: İkinci bir Brexit referandumu mümkün

Başbakanlığı döneminde aldığı referandum kararı ile İngiltere'nin Avrupa Birliği’nden ayrılma sürecine ön ayak olan David Cameron, bu konuda yeni bir referanduma gidilebileceğini dile getirdi.

Haber 14-09-19 14:05

Müslümanlara yönelik şiddeti teşvik eden İngiltere vatandaşına 12 yıl hapis

Müslümanlara yönelik şiddeti teşvik eden İngiltere vatandaşı David Parnham, geçen yıl "Müslüman Cezalandır Günü" başlıklı imzasız mektupları yayınladığı gerekçesiyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Geçen yıl Mart ayında yayımladığı “Bir Müslüman’ı Cezalandır Günü” başlıklı imzasız mektupla halkı Müslümanlara saldırmaya çağıran ve geçen yıl kasımda tutuklanan 36 yaşındaki Parnham, 14 ayrı suçtan yargılandığı davada mahkum edildi.

Haber 04-09-19 12:10

David Luiz, Arsenal'a transfer oldu

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, Chelsea'den Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz ile anlaşma sağladı.

Spor 08-08-19 23:11

Theresa May Brexit'e kurban giden ikinci İngiliz başbakan oldu

İngiltere Başbakanı Theresa May’in 7 Haziran’da partisinin liderliğini bırakacağını açıkladı - Parti içinde liderlik yarışı başlarken, en güçlü aday olarak eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson öne çıkıyor - May, Brexit referandumunun ardından istifa eden David Cameron'dan sonra sürecin kurbanı olan ikinci başbakan oldu

Haber 24-05-19 16:31

Manisa TSO’da Brexit süreci ve İngiltere ile ticaret konuşuldu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) ev sahipliğinde ’Brexit süreci ve İngiltere ile ticaret’ konulu toplantı gerçekleştirildi.Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Manisa TSO) İngiltere Büyükelçiliği Brexit Bölüm Başkanı Paul Creary, Ticaret Ataşesi David Machin, İngiltere Ankara Büyükelçiliği Brexit Politika Yetkilisi Richard Cox, İngiltere İzmir Başkonsolosluğu Ticaret Müdürü Güliz Kıymaz ve İngiltere Ankara Büyükelçiliği Brexit Politika ve Program yetkilisi Seyfi Özmay’ın katılımlarıyla ’Brexit süreci ve İngiltere ile ticaret’ konulu toplantı gerçekleştirildi.Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arkın Şıktaşlı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Topbaş, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Tevfik Aslaner, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Davut Türe, İdris Şendil, İsmail Çalışkan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Kavaklı, TOBB Manisa Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Prof.

Yurthaber 15-05-19 16:20

Beckham'ı şoke eden ceza!

İngiltere Milli Takımı'nın ve Manchester United'ın efsanevi oyuncularından David Beckham'ın başı sık sık trafik kurallarına uymamasıyla derde giriyor. Araç sürerken telefonla konuşan David Beckham, mahkemede suçlu bulundu ve ehliyetine 6 ay el konuldu.

Trend 09-05-19 19:06