Insansız Hava Aracı Haberleri

Selçuk Bayraktar’dan ‘Kızılelma’ paylaşımı: Zor tutuyoruz!

Selçuk Bayraktar’ın ‘Kızılelma’ ile ilgili yaptığı son paylaşım heyecan yarattı. Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı ‘Bayraktar Kızılelma'nın testleri tüm hızıyla devam ederken Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda; "Zor tutuyoruz. Bayraktar KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah" ifadelerini kullanarak yeni görüntüler paylaştı.

Haber 03-12-2022 16:24

İşte Türkiye’nin ‘Deli’si kamikaze İHA! İlk kez görüntülendi! İsminin hikayesi dikkat çekti…

Türk Savunma Sanayisinden çok önemli konuşulacak bir hamle daha geldi. İstanbul’da düzenlenen SAHA EXPO fuarında ilk kez sergilenen Deli Taktik Kamikaze Sistemi özellikleri ile dikkat çekti. Titra Teknoloji Genel Müdürü Davut Yılmaz, kamikaze drone için ‘deli’ isminin seçilmesinin nedenini de anlattı. İşte isminin dikkat çeken hikayesi ile Türkiye’nin savunma sanayindeki envanterine girmeye hazırlanan ‘Deli’ İHA’nın özellikleri…

Finans 25-10-2022 15:03

Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Serdar Demirel: - "İHA'lar yeni değil, belki on yıllardır var fakat İHA'nın Kalaşnikof'unu yapan Türkiye oldu. Türkiye burada durmuyor, devam ediyor" - "En optimum çözümü bulmamız gerekiyordu. Bana kalırsa Türk savunma sanayisinin dünya savunma sanayisi içinde bu kadar hızlı yükselmesi ve ayrışmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi budur. Çünkü yapılmayanı yaptık, farklı düşündük"

Yurthaber 12-10-2022 13:08

Yunanistan'ın askeri sevkiyatını ortaya çıkarmıştı! Aksungur'a yeni özellikler geliyor, yakın zamanda...

Ekim 2021'de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine giren milli insansız hava aracı (İHA) Aksungur, Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı şekilde Ege'deki Gayri Askeri Statüdeki Adalar'a zırhlı araç sevk ettiği anları ortaya çıkarmasıyla gözleri üzerine çevirdi. SAR faydalı yükü ve gelişmiş kamera sistemi ile Ege Denizi'nde kuş uçurtmayan Aksungur'a yakın zamanda Kuzgun, lazer güdüm kiti ve minyatür bomba entegre edilecek.

Haber 28-09-2022 11:52

Insansız Hava Aracı

Insansız Hava Aracı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Insansız Hava Aracı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üniversiteliler geliştirdikleri İHA ile yerli yazılım ve performans ödülü aldı

Gaziantep Üniversitesinden 3 öğrencinin kurduğu Akıncılar Takımı, TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması'nda "Sabit Kanat" kategorisinde iki birincilik kazandı - Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Muhammed Alaca: - "Tarımsal İHA alanında yerli otopilot sistemi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 23-08-2022 13:37

Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladı

Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladı

Yurthaber 09-08-2022 15:52

Adana'da liseli kızlar tasarladıkları İHA ile TEKNOFEST'te başarı hedefliyor

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bilişim teknolojileri öğretmeni Ahmet Güler: - "İnsansız hava aracımız hem otonom hem de manuel kullanım özelliğine sahip. Finalist durumdayız, hedefimiz TEKNOFEST'te birinci olmak. Kızların neler yapabileceğini burada göstermiş olduk"

Yurthaber 08-08-2022 11:00