Instagram Son Guncelleme Haberleri

Fenerbahçe maçını izleyen Erden Timur, son düdük sonrası böyle sevindi! Bir dahaki maç aynı kadro...

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma sırasında bir program çekiminde olan Erden Timur Sarı-Lacivertliler'in puan kaybına hayli sevindi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-23 18:50:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Haber 2024-04-23 17:57:58

SON DAKİKA | İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde art arda istifa haberleriyle gündeme gelen İYİ Parti'de sular durulmuyor. Son olarak İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Haber 2024-04-23 17:15:27

Yetenek Sizsiniz ile ünlenmişti! Aref Ghafouri son haliyle dikkat çekti

Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri son haliyle görenleri şaşırttı. Bir hayli değişen eski yarışmacının son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-23 15:45:27

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

Tasarruf tedbirleri nedeniyle giyim yardımı kesildiği iddia edilmişti! Bakanlıktan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan son dakika açıklamada, “Farklı kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan Koruyucu Giyim Yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği yönündeki haberler mesnetsiz olup hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Finans 23-04-24 14:35

İngiltere'de imalat sektörü daraldı

İngiltere'de hizmet sektörü aktivitesi nisanda son 11 ayın en hızlı büyümesini gösterirken, imalat sektörü aktivitesi daraldı. Hizmet sektörü, ülke ekonomisinin yüzde 80'ini temsil ediyor.

Finans 23-04-24 14:31

Fenerbahçe'nin rekor serisi son buldu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak bitime 5 hafta kala lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Spor 23-04-24 11:44

MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz

Terör örgütüne yönelik operasyonlar yurt içinde ve yurtdışında hız kesmeden devam ediyor. MSB’den yapılan son dakika açıklamasına göre Irak’ın kuzeyinde 15 PKK’lı terörist ve Suriye’nin kuzeyinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-04-24 11:40

Cem Yılmaz Şu alkolü bırak yazan o isme sert çıktı! Doçent doktor diyor ama...

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cem Yılmaz kendisine "Şu alkolü bırak" yazan akademisyene tepkisiz kalmadı. Cem Yılmaz paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:25

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Antalya Kaş açıklarında korkutan deprem

Son dakika haberi: AFAD, Antalya'nın Kaş ilçesinin 8 kilometre açığında 3.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu.

Haber 23-04-24 09:55

23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-04-24 09:20

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 23-04-24 08:19

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-24 08:18

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47

Son dakika: AFAD duyurdu: Antalya Kaş açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 22-04-24 23:01

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan son dakika paylaşımı!

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılıların bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 22-04-24 22:47

Beyazlar içerisinde poz veren Dilan Çiçek Deniz beyaz elbisesiyle poz verdi! Paylaşımı çok beğenildi

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımları ve pozlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyazlar içerisinde poz veren oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 16:20

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı! Hoş geldin Yaz

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Evcen, Instagram hesabından "Yaza merhaba" notuyla pozlarını paylaştı.

Magazin 22-04-24 16:09

Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti... Ünlü türkücü son halini paylaştı! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Usta şarkıcı Instagram hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 15:29

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 22-04-24 15:25

Uzmanından önemli uyarı: İşte aşı olmayanların yaydığı o hastalıklar

Dünyada aşılamanın henüz istenilen düzeye gelmediğini söyleyen Çocuk Enfeksiyon Hekimi Uzm. Dr. Esra Çakmak Taşkın, "Dünyada yaklaşık 20 milyon eksik aşılı veya aşılanmamış çocuk bulunmaktadır. Özellikle son birkaç yıldır dünyada kızamık, difteri, boğmaca ve diğer bazı aşı ile önlenebilen hastalıklarda salgınlar yaşanmaktadır" dedi.

Haber 22-04-24 14:29

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 22-04-24 14:14

50 milyon taşıyordu! Fark etmesiyle ucuz atlattı

Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan tırda çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.

Haber 22-04-24 13:01

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 22-04-24 12:19

Şarkıcı Zara'nın sahne tarzı çok konuşuldu! Mayo yanıtı olay oldu

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de sahne tarzı ve açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 22-04-24 12:11

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

Fiyatlar yarıya düştü! 'Daha da düşüreceğiz' Dikkat çeken oranda indirim... 'Etiketler tam halkın istediği gibi'

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla kışın daha pahalıya satılan çoğu meyve ve sebze ürününün etiket fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılırken, bu düşüşün ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. Pazarcılık yapan bir vatandaş "Etiketler tam halkın istediği gibi, şu anda herkes alabiliyor" derken pazardan alışveriş yapan bir vatandaş ise son günlerde pazardan memnun olduğunu ve fiyatlardaki düşüşü cebinde de hissettiğini dile getirdi.

Finans 22-04-24 10:54

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-24 10:53

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 22-04-24 10:32

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 22-04-24 10:21

Defne Samyeli'nin iddialı Maldivler pozu sosyal medyayı salladı!

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından Maldivler pozunu paylaşan Samyeli'nin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-04-24 09:41

22 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-04-24 09:20

Galatasaray'da şampiyonluk için Fenerbahçelileri korkutan istatistik! Taraftarlar 'eyvah' diyor...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Pendikspor’u 4-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların ilginç bir istatistiği ortaya çıktı. Son 5 haftaya lider girmeyi garantileyen Galatasaray, lig tarihinde bunu başardığı 15 sezonun hepsinde şampiyonluğa ulaştı.

Spor 21-04-24 21:19

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

SON DAKİKA | Bilge Yılmaz, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu

Son dakika haberi: İYİ Partili Bilge Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 21-04-24 17:50

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Cübbeli Ahmet Hoca hayat pahalılığını hayat kadınları üzerinden savundu! Sosyal medya bu sözleri konuşuyor: 'Fiyatını bilmiyorum ama...'

Cübbeli Ahmet Hoca, son dönemdeki hayat pahalılığı ve her şeye gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu. Ekonominin bozuk olmasının günahları engellediğini belirten Cübbeli, "İçki pahalı, kumar pahalı, zina pahalı. F...lerin fiyatını bilmiyorum ama onlara da zam geliyordur herhalde. Senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor. Bu manada iyi bir şey" ifadelerini kullandı. Cübbeli'nin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 21-04-24 16:10

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Tokat'ın Turhal ilçesi olan depremin derinliği 12 km olarak ölçüldü.

Haber 21-04-24 15:25

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 21-04-24 13:01

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu son pozlarıyla çok konuşuldu! Bakan bir daha baktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncunun son paylaşımı da çok konuşuldu.

Magazin 21-04-24 12:37

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almıştı. Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 12:18

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Yine Hadise çıkarmış

Son dönemlerde frikik tartışmasıyla gündemde olan Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-04-24 11:51

Kerem Bürsin ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni filminde oynayacak!

Antalya'da 'Mavi Mağara' filminin çekimlerinde olan Kerem Bürsin'in Onur Ünlü'nün yeni filminde yer alacağı öğrenildi. Bürsin’in haziran sonunda sete çıkması planlanan Onur Ünlü’nün yöneteceği "Son Of A Rich" filminde oynayacağı iddia edildi.

Magazin 21-04-24 10:54

Popstar Bayhan değişimiyle çok konuşulmuştu... Evinin kapılarını açtı! Tespih koleksiyonu olay oldu

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşırtmıştı. Şarkıcı bu kez ise eviyle gündeme geldi. Bayhan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına evinin kapılarını açtı.

Magazin 21-04-24 09:36

Tedavi için İtalya'ya gitmişti.... Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş spor salonundan paylaştı! Fiziğiyle dikkat çekti

Vakıfbank forması giyen Zehra Güneş, son olarak sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine gitmişti. Milli voleybolcu, tedavisinin devam ettiğini belirtmişti. Ünlü voleybolcu Instagram hesabından antrenman yaptığı anları paylaştı. Güneş, kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.

Magazin 21-04-24 08:09

Son dakika| İstinyePark'ta yangın paniği! Dumanlar AVM içine doldu: 'Nefes almak mümkün değildi'

İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. AVM’nin içerisini duman kaplarken, vatandaşlar tahliye edildi. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

Haber 20-04-24 21:01

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı! Son durumunu açıkladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hayranlarını korkuttu. Omzunda kırık olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya'nın acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ünlü isim sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 20-04-24 16:24