International Organizations Haberleri

Dünya Kadınlar Günü’nde 33 binden fazla kişiyle yapılan araştırmadan endişelendiren sonuç

WIN International tarafından 33 ülkede 33 bin 866 katılımcıyla yapılan cinsiyetler arasındaki fırsat eşitliği ve haklar konusunda dünya genelindeki gelişmelere odaklanan araştırma, kadınların dünyanın hiçbir yerinde kendini güvende hissetmediğini ortaya koydu.

Yurthaber 2024-03-08 15:50:19

CNN International duyurdu: Orta Doğu'da yeni savaş... Tarih verildi!

Lübnan'ın en büyük askeri gücü olan ve İran tarafından desteklenen Hizbullah ile İsrail ordusu, Aksa Tufanı'nın hemen ardaından bu yana savaşıyor. Sınır hattından taşmayan çatışmalarda şimdiye dek Hizbullah cephesi 200'den fazla kayıp verirken, İsrail ise 10'dan fazla üst düzey askeri yetkilisinin öldüğünü açıklamıştı.

Haber 2024-02-29 14:11:35

Mersin Üniversitesi’ne Almanya’daki üniversitelerden iş birliği ziyareti

Karlsruhe Üniversitesi (KIT), Fraunhofer Enstitüsü ve Uluslararası Ticari İşletmeler Enstitüsü’nden (International Institute of Business Enterprises-IIB) oluşan Alman Delegasyonu, Mersin Üniversitesi’ne (MEÜ) iş birliği ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 2024-02-16 11:48:48

65 ülke arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi gururu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezunu Mert Serbest, dünyanın en prestijli moda yarışmalarından International Talent Support’ta (ITS) finale kaldı.

Yurthaber 2024-01-05 12:07:48

Çocukluk tutkusu zirveye taşıdı: Balede dünya üçüncüsü oldu

Henüz 5 yaşında international salsaya başlayarak müzik ve dansla tanışan İzmirli Yağız Avcıoğlu, çocukluk tutkusunu dünya çapında büyük bir başarıya dönüştürdü.

Yurthaber 03-01-24 11:17

Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Tıp Fakültesi'nden mezun oldu! Selin Gurdikyan artık bir doktor

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, 2022 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü seçilmişti. 24 yaşındaki tescilli güzel, Florida International University'den mezun oldu.

Magazin 13-12-23 17:28

Kastamonu Üniversitesi öğretim görevlisinden ESİFF başarısı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emre Ertürk tarafından hazırlanan “FER” isimli kısa film, EDO State International Film Festivali’nde finale kaldı.

Yurthaber 15-11-23 14:08

İsrail’e destek veren Biden’a bir şok daha! Filistinlilere yönelik soykırımı önleyemediği için dava açıldı

ABD merkezli insan hakları örgütü "Anayasal Haklar Merkezi (CCR)", Gazze halkına yönelik "soykırımı" önleyemedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Joe Biden ve yönetimine dava açtığını bildirdi. CCR, aralarında "Al-Haq" ve "Defense for Children International" gibi sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu çok sayıda Filistinli grup adına şikayette bulundu.

Trend 14-11-23 15:58

IBAN sorgulama nasıl yapılır? IBAN ile hesap numarası aynı şey mi?

Günümüzde birçok işlem olduğu gibi fatura ödeme, para gönderimi hesaptan hesaba para aktarma gibi işlemler de internet ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Kişiye özel olan IBAN numaraları sayesinde birkaç saniye içinde hesaptan hesaba para aktarımı yapılabilir. IBAN numarası Uluslararası Banka Hesap Numarası anlamına gelir ve International Bank Account Number ifadesinin Türkçe karşılığıdır.

Haber 16-10-23 16:49

Babasının 108 yıl önce savaşmak için geldiği topraklarda dostluk köprüsü kurdu

Gelibolu Yarımadası'nda 108 yıl önce yaşanan, Çanakkale Savaşları'nda bir bulut tarafından yutularak yok olduğuna dair hikayelere konu olan 5. Norfolk Taburu askerlerinden Robert John Crowe'un oğlu Gallipoli and Dardanelles International Başkanı John Crowe, Çanakkale Savaşları'na katılan askerlerin torunları ile kurduğu dostluk bağlarını güçlendirmek istiyor.

Yurthaber 18-09-23 11:41

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2019 Conference as Panel Speaker

The leading representatives of the internet and entrepreneurship sectors and international investors got together in the region’s most prominent event of the tech world, Webrazzi 2019. In Webrazzi 2019 new opportunities were discussed.

Finans 06-07-23 10:57

Emre Kurttepeli, Attended ICC Entrepreneurship Center Launch Ceremony as Speaker

ICC (International Chamber of Commerce) Entrepreneurship Center has established a Regional Office in Istanbul and became a partner of the “Facebook Station” created in cooperation with TOBB, Facebook and Habitat.

Finans 06-07-23 10:55

Amasya Üniversitesi Avrupalı akademisyenleri konuk etti

Amasya Üniversitesi, Avrupa’daki 8 farklı ülkeden 21 akademisyeni ‘1 st International Erasmus+ Staff Week’ etkinliği çerçevesinde konuk etti.

Yurthaber 16-05-23 09:37

Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda? Geçen yılın şampiyonu Verstappen 9. sırada!

Formula 1'in sıralama nedeniyle oldukça heyecanlı geçeceği düşünülüyor. 2023'ün 5. yarışı Miami International Autodrome'da gerçekleştirilecek. Sergio Perez pol pozisyonunu alması ve geçen senenin şampiyonu lider Max Verstappen'ın cezası sebebiyle 9. sıradan yarışa başlayacak olması nedeniyle heyecan had safhada. Peki, Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-05-23 15:10

Adapazarı Belediyesinin Ada Hayat projesi uluslararası ödüle layık görüldü

Adapazarı Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen "Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi", International Property Awards'ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)" "Karma Kompleks Mimari Kategorisi"nde Avrupa’nın en iyi projesi ödülüne layık görüldü.

Yurthaber 03-01-23 07:59

BITCOIN ALAN YATIRIMCILARIN 4'TE 3'Ü KAYBETTİ! 17 Kasım Bitcoin ne kadar? BTC, Ethereum, Dogecoin, Ripple fiyatları...

Bitcoin ne kadar, sorusunun yanıtı merak edildi. Öte yandan Bank for International Settlements (BIS) tarafından yapılan araştırmaya göre yatırımcıların yaklaşık dörtte üçünün BTC'de para kaybettikleri ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları 17 Kasım 2022 Perşembe günü arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Bitcoin ne kadar?

Finans 17-11-22 09:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurmuştu! Kalın detayları açıkladı: Son 3-4 gündür....

Rusya'nın süresiz askıya aldığı tahıl koridoru anlaşmasına geri dönmesinin yankıları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaya duyurduğu gelişmeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN International televizyonunda katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Kalın, "Son 3-4 gündür çok fazla diplomatik çaba sarf ettik" dedi.

Haber 03-11-22 10:43

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki projelere çevirdi

International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman: - "Türkiye’den ABD’ye para gönderiliyor, yatırım yapılıyor, para Türkiye’den çıkıyor diye düşünenler olabilir ama yaptığınız yatırımın karşılığı, geliri Türkiye’ye geri geliyor"

Yurthaber 28-09-22 13:29

Hastalığa özgün ve en etkili tedavi biyopsiyle belirleniyor

Medicana International Ankara Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Umut Özyer: - "Biyopsiyle tümör türü, tümör büyüme hızı, damar ve sinir tutulumları, genetik yapı ve hormon reseptör miktarı gibi tedavi şeklini temelden değiştiren birçok önemli bilgiye ulaşılır"

Yurthaber 23-09-22 09:31

Dalağın fonksiyon görememesi bağışıklık sisteminin zayıflaması anlamına geliyor uyarısı

Medicana International İstanbul Hastanesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Ekinci: - "Dalak büyümesini düşündürten en sık şikâyetler; karında şişlik, erken doyma hissi, sol taraf üzerine yatınca daha belirgin olan ağrıdır"

Yurthaber 15-09-22 11:15

Yaz aylarında cilt bakımına dikkat edilmeli

Medicana International İstanbul Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan: - "Gün boyu maruz kalınan kirli hava, ter ve gözeneklerde biriken yağ salgısının uzaklaştırılması için cilt uygun bir temizleyici ile temizlenmeli"

Yurthaber 10-08-22 13:05

Dev kurumlar tek tek açıkladı: Eurodaki düşüş en çok bu para birimlerini etkileyecek!

Geçtiğimiz ay euro, dolar karşısında 20 yıl sonra ilk kez 1 seviyesinin altına inmişti. Uzmanlar gelişen ülke paraları için çok kritik bir tahminde bulundu. Goldman Sachs Group, Fidelity International ve InTouch Capital Markets tüm gelişen ülke paraları arasında eurodaki olası düşüşten en fazla Doğu Avrupa para birimlerinin etkileneceğini açıkladı.

Finans 08-08-22 15:04

Obilet'e teknoloji kategorisinde uluslararası ödül

Obilet International Travel Awards'ta en iyi seyahat teknolojileri şirketi seçildi

Yurthaber 29-07-22 15:27

Altay, Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı

Altay, Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı

Yurthaber 19-07-22 16:45

Arçelik, 2 şirketin hisselerinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile sözleşme imzaladı

Arçelik AŞ tarafından Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin tamamının alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı, satın alım bedelinin yaklaşık 220 milyon avro olarak tahmin edildiği belirtildi

Yurthaber 28-06-22 10:28

Skolyoz, büyüme çağında şekil bozukluğuna yol açabilir

Medicana International İstanbul Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Eyüp Baykara: - "Genellikle çocukluk çağında başlayan omurga eğriliği zaman içerisinde ilerleyebilir ve büyüme çağına gelindiğinde ciddi şekil bozukluğuna yol açabilir" - "Orta ve ileri dereceli skolyozlarda gözle görülür biçimde şekil bozukluğu olduğundan aileler tarafından fark edilir"

Yurthaber 21-06-22 10:49

Kara para teftişi için Ziraat Bankası'ndan açıklama

Almanya Bankacılık Denetleme Kurumu (BaFin) tarafından, Alman Kara Para Aklama ile Mücadele Kanunu'na riayet edilmesinin sağlanması için Ziraat Bankası International AG'ye temsilci atanmasıyla ilgili, Ziraat Bankası’ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada gerçekleştirilen rutin bağımsız denetimler sonucunda Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası kapsamında herhangi bir yaptırım ya da cezaya maruz kalınmadığı ifade edildi.

Finans 20-04-22 13:34

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama:

"Bankaya kayyum ya da Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası'na uyum sağlamak için temsilci atandığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır" - "Ziraat Bank International AG, gerçekleştirilen rutin bağımsız denetimler sonucunda Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası kapsamında herhangi bir yaptırım ya da cezaya da maruz kalmamıştır"

Yurthaber 20-04-22 12:53

Selçuk Bayraktar'dan çarpıcı açıklamalar! CNN International'a konuştu: 'Teknolojiyle övünmek istemiyorum'

Dünya Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın kullandığı Bayraktar TB2 insansız hava araçlarını konuşuyor. CNN International, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile röportaj yaptı. Bayraktar, TB2'lerin savaştaki önemine dikkat çekti.

Haber 09-04-22 14:16

Adı Atatürk tarafından değiştirilen Erzincan'ın turistik Kemaliye ilçesi sakin şehirler ağına dahil edildi

Erzincan'ın tarihi ve kültürel değeri ile öne çıkan turistik ilçesi Kemaliye, Türkiye'nin Cittaslow (sakin şehirler) ağına dahil edilen 21. yerleşim yeri oldu. Cittaslow International Başkanlık Konseyi'nin 26 Mart 2022'de çevrim içi yaptığı toplantıda, Kemaliye ilçesi sakin şehirler ağına dahil edildi.

Trend 30-03-22 17:50

Ukrayna güzellik kraliçesi Anastasia Lenna’nın sosyal medya paylaşımı olaya yarattı! “Toprağımızı kanla yazıyoruz”

2015 yılında Miss Grand International güzellik yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Anastasia Lenna, ülkesi için kan dökme sözü verirken sosyal medyadan yaptığı silahlı paylaşımla herkesi şaşırttı. Ülkesinin direnişini desteklediğini belirten güzel isim Rus askerlerine ve Putin’e meydan okudu.

Trend 16-03-22 15:39

2022'nin En Güzel Otomobili DS 4 fiyatı ne kadar? DS 4 2022 kaç TL?

2022'nin "En Güzel Otomobili" ödülünü DS 4 aldı. 37. Uluslararası Otomobil Festivali (Festival Automobile International) jürisi tarafından verilen DS Automobiles'in DS 4 modeline "2022'nin En Güzel Otomobili" ödülü verildi. Bu haberden sonra vatandaşlar DS Automobiles'in DS 4 modelinin fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı. İşte DS Automobiles'in DS 4 modeline dair merak edilenler!

Haber 08-02-22 16:25

Omicron varyantına karşı Asla gevşemeyelim uyarısı

Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr. Mehmet Oğuzhan Özyurtkan: - "Omicron varyantının özellikle boğazda çoğalması, yayılım hızının çok daha fazla olduğunu ortaya koyuyor; yani bu varyant daha fazla insanda görülecek"

Yurthaber 07-01-22 12:12

Kas güçsüzlüğü hastalığında timus bezinin çıkartılması fayda sağlıyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan Özyurtkan: - "Myastenia gravis hastalarında timus bezi normalden büyük olabilir ya da timus bezinde kötü huylu tümör gelişmiş olabilir. Bu sebepten hastayı takip eden nöroloji uzmanının mutlaka toraks tomografisi ile bezin durumunu görmesi gereklidir"

Yurthaber 27-12-21 13:01

Dünyada en yaygın ölüm sebebi olan kalp ve damar hastalıklarına dikkat edilmeli

Medicana International İstanbul Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Kamuran Seyidoğlu: - "Son yıllarda teknolojideki hızlı gelişmeler, donanımlı tıbbi merkezlerin çoğalması, halkın basın yayın organları vasıtasıyla bilinç düzeyinin artması ile bu hastalığa yakalanma riski olan kişilerin taranarak erken teşhis konulması mümkün hale gelmiştir" - "Burada hedeflenen; hastaların olabildiğince stresten uzak yaşamaları, ideal kiloda olmaları, sigara içmemeleri, kan basıncı, kan şekeri ve kan yağları düzeylerinin kontrol altında tutulması ve düzenli egzersiz yapmalarıdır"

Yurthaber 21-12-21 15:12

5 Star International Cup Golf Turnuvası, Antalya’da başladı

"5 Star International Cup" Golf Turnuvası, Antalya’da başladı

Yurthaber 07-12-21 14:33

Medikal tedaviye yanıt vermeyen epilepsiyi ameliyatla tedavi etmek mümkün

Medicana International İstanbul Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Yılmaz: - "Epilepsi cerrahisi beyindeki nöbet odağını ortadan kaldırarak çoğu durumda nöbetleri başarılı ve güvenli bir şekilde durdurabilir"

Yurthaber 26-11-21 12:25

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Washington'daki otelini 375 milyon dolara satıyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Otelinin 375 milyon dolara satılması için Miami merkezli yatırım şirketiyle anlaşmaya varıldığı bildirildi. ABD Senatosunda, "otelin yabancı hükümetlerden milyonlarca dolarlık ödeme alarak federal yetkililerin diğer hükümetlerden hediye veya ödeme almasını yasaklayan ilgili Anayasa maddesini" ihlal ettiği iddialarıyla Trump aleyhinde soruşturma açılmıştı.

Haber 15-11-21 12:18

Göğüs kafesi çökük olan Iraklı Ahmed, şifayı İstanbul'da buldu

Medicana International İstanbul Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Başaran: - "Ahmed'in doğuştan gelen Marfan sendromu var. Bu sendromda özellikle kalpten çıkan aort damarı genişler ve bazı hastalarda göğüs kafesinde şekil bozukluğu da görülüyor. Hastamızda göğüs kafesinin içeriye doğru ciddi oranda çökük olmasından dolayı ameliyatı özel bir strateji ve planlamayla yaptık" - Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan Özyurtkan: - "Ülkemizdeki hekimlerin göğüs kafesi şekil bozuklukları ve kalp damar cerrahisi konusundaki deneyimleri, diğer ülkelerdeki meslektaşlarımıza göre daha üst seviyededir. Bu anlamda Türkiye, sağlık turizmi açısından tercih edilen bir merkez konumundadır" - Hasta Ahmed Zuhair İbrahim Al Aziz: - "Tedavi için Türkiye'ye geldik. İyi ki gelmişiz. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum"

Yurthaber 03-11-21 10:12

Tenisçi dirseği rahatsızlığı, birçok çalışan ve sporcuda görülüyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Aldülhamit Mısır: - "Araştırmalar, otomobil işçileri, aşçılar ve kasapların, nüfusun geri kalanından daha sık tenisçi dirseğine yakalandığını göstermiştir. Bu mesleklerde gerekli olan tekrarlama ve ağırlık kaldırmanın yaralanmalara yol açtığı düşünülmektedir"

Yurthaber 26-10-21 13:38

Türkiye’nin Gri Listeye Alınması Ne Anlama Geliyor?

Uluslararası Şeffaflık Örgütü (Transparency International) Yönetim Kurulu üyesi Oya Özarslan, FATF’in 2019 yılında yayınladığı raporda, Türkiye için yaptığı önerilerin yerine getirilmemesinin kısa ve orta vadede çok vahim sonuçlar doğuracağını söyledi

Haber 22-10-21 13:05

Göz hastalıklarının tedavisinde gelişen teknolojiler başarı oranını yükseltiyor

Medicana International İstanbul Hastanesi'nden göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Zeynep Alkın: - "Doğuştan olan ya da yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan göz bozuklukları ve retina problemlerinin tedavisinde, gelişen teknolojilerin yardımıyla başarılı sonuçlar alabiliyoruz"

Yurthaber 14-10-21 15:19

Sabancı Holding, Philip Morris Türkiye'deki hisselerin devir sürecini başlattı

Sabancı Holding, Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret AŞ (PHILSA) ve Philip Morris SA, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış AŞ'de (PMSA) sahip olduğu hisselerin tamamını, şirketlerin çoğunluk hissedarı Philip Morris International (PMI) ve/veya iştiraklerine devretmeyi planlıyor.

Finans 07-10-21 08:39

Kovid-19'da akciğer tutulumunun yaygınlığı kişiden kişiye değişiyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatime Yavuz: - "Kişide pnömoni varsa Kovid-19 ağır hasta tanımlaması yapılmaktadır. Akciğer tutulumunun yaygınlığı kişiden kişiye değişmekte olup yaş, cinsiyet, altta yatan hastalık varlığı yaygınlık derecesini doğrudan etkilemektedir"

Yurthaber 07-09-21 13:27

Bebeklerde kalp hastalığının anne karnında tanı ve takibi mümkün

Medicana International İstanbul Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Arda Özyüksel: - "Anne karnındaki bebekte doğumsal kalp hastalığı saptanması durumunda aileye verilecek danışmanlık ve sosyal destek de önem arz ediyor"

Yurthaber 03-09-21 13:14

Gebelikte Kovid-19 hastalığı ağır geçirilebiliyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Selman Laçin: - "Yapılan araştırmalar ortaya koymaktadır ki gebelikte Kovid-19 hastalığı geçirilirse daha şiddetli seyredebilmekte ve yoğun bakıma gereksinim daha fazla olabilmektedir. Erken doğum ve ölü doğum oranları da normalden daha fazla görülmektedir. Oysa gebelikte yapılan aşıların ise belirgin bir soruna yol açmadığı, hastalıktan ve ağır formundan büyük ölçüde koruduğu bilinmektedir" - "Çocuk sahibi olmayı planlayan veya bu amaçla tüp bebek tedavilerinden yararlanmak isteyen çiftlerin tedavilerine başlamadan önce aşılarını tamamlamaları uygun olacaktır. Son aşıdan hemen sonra tedaviye başlanmasında da hiçbir sakınca bulunmamaktadır"

Yurthaber 27-08-21 15:58

Kanser hastalarının tedavisinde yüzde 60-70 radyoterapiye ihtiyaç duyuluyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Radyasyon Onkoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Ozan Şeşeoğulları: - "Radyoterapi yöntemi, tek başına uygulanabildiği gibi kemoterapi ile birlikte cerrahi öncesi veya sonrasında da uygulanabilir" - "Hastada nasıl bir tedavi planının uygulanacağı, uzman hekim ve sağlık personellerinden oluşan multidisipliner ekipler tarafından yapılacak detaylı muayeneler ve tanı testlerinin ardından belirlenir"

Yurthaber 25-08-21 14:20

Türk Kızılay ile CARE International arasında iş birliği protokolü imzalandı

Protokole göre, taraflar kadınların güçlendirilmesi, krizlerden etkilenen insanlar için psikososyal destek ve sosyal koruma sağlanması, gıda güvenliği gibi farklı faaliyet alanlarında iş birliği yapacak

Yurthaber 24-08-21 19:16

Taliban yönetimindeki Afganistan'da CNN ekibine saldırı! Her şey canlı yayında yaşandı

Afganistan'ın Taliban'ın yönetimine geçmesinin ardından hızla değişen dengeler dünyanın dört bir yanından anbean takip ediliyor. Son olarak CNN International ekibinin yaşadıkları ülkede yaşanan paniği gözler önüne serdi. Taliban yönetimine bağlı silahlı kişiler, CNN ekibinin çekim yaptığını görünce önce silahlarını hazırladı, ardından saldırmak için üzerlerine doğru koşmaya başladı. Yaşananlar canlı yayınla televizyonlara taşındı.

Haber 19-08-21 10:49