Internetten Alisveris Haberleri

İnternetten aldığı elbise eve gelince yaşadığı şoku paylaştı! Mezuniyet elbisesiyle prenses olmak istemişti ama...

İnternet alışverişleri hayatımızı kolaylaştırsa da her zaman memnun edici sonuçlar sağlayamıyor. İnternette modellerin üzerinde beğendiğimiz kıyafetler çok farklı gelebiliyor. İnternetten mezuniyet elbisesi alan bir genç kız prenses gibi olacağını düşünürken eve gelen elbiseyle yaşadığı şoku paylaştı.

Kadin 28-04-2023 14:00

İnternetten aldığı elbise eve gelince hayal kırıklığına uğradı! Sosyal medyada viral oldu

İnternetten alışverişin artmasıyla birlikte birçok kişi kıyafetlerini mağazadan almak yerine internetten almayı tercih ediyor. Oldukça zaman kazandıran bu durum çeşitli problemlere neden olabiliyor. TikTok'ta internetten aldığı balo elbisesini paylaşan bir kadın yaşadığı hayal kırıklığını göstererek viral oldu.

Kadin 17-04-2023 15:47

Barkodlarını değiştirdikleri ürünleri iade ederek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

Barkodlarını değiştirdikleri ürünleri iade ederek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

Yurthaber 26-09-2022 12:05

İnternetten söylediği kıyafet ile eve gelenin farkı görenleri şaşırtıyor

Gelişen teknolojiyle birlikte internet üzerinden alışveriş yapanların sayısı oldukça artış gösterdi. İnternetten yapılan alışverişler çok daha kolay ve rahat olsa da istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. Sosyal medyada bir kadın internet üzerinden aldığı kıyafetin nasıl geldiğini gösterdi.

Kadin 11-08-2022 13:39

Internetten Alisveris

Internetten Alisveris Hakkındaki Haberler Mynet'te. Internetten Alisveris Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.