Intihar Girişimi Haberleri

İzmir'de silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi intihar girişiminde bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.

Yurthaber 02-04-2024 07:46

İzmir'de eşini öldürüp kendini silahla yaralayan kişi tedavisinin ardından tutuklandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde eşini silahla öldürüp intihar girişiminde bulunarak yaralanan kişi, tedavisinin tamamlanması sonrası tutuklandı.

Yurthaber 14-02-2024 15:48

Halat uzattılar, tutmak istemedi! Herkesin gözü önünde korkunç olay... Kendini boğazın serin sularına bıraktı

Sarıyer'de intihar etmek için denize atlayan kadın, akaryakıt istasyonundaki görevli ve vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadına yardım eden Vedat Demirel, "Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. Bayanın iki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık" dedi. O anının görüntülerinde vatandaşların kadını kurtarmak için halat uzattığı ancak kadının halatı tutmak istemediği görüldü.

Haber 01-02-2024 13:12

Sultanbeyli'de tartıştığı kadını silahla öldüren kişi intihar girişiminde bulundu

İstanbul Sultanbeyli'de, arkadaşlık teklifini reddeden kadını, kuzeninin nişan yaptığı düğün salonunda silahla öldüren zanlı, aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Yurthaber 15-01-2024 15:29

Intihar Girişimi

Intihar Girişimi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Intihar Girişimi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sansar Salvo kimdir, nereli ve kaç yaşında? İntihar girişiminde bulunan ünlü rapçi Sansar Salvo'nun sağlık durumu!

Ünlü rapçi Sansar Salvo intihar girişiminde bulunduğuna yönelik haberler sonrası gündem oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Ünlü sanatçı 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştı. Peki, Sansar Salvo kimdir, nereli ve kaç yaşında? İntihar girişiminde bulunan ünlü rapçi Sansar Salvo'nun sağlık durumu nasıl?

Magazin 15-11-2023 08:08

İstanbul'da 4. Levent metro istasyonu yeniden işletmeye açıldı

Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki intihar girişimi nedeniyle işletmeye kapatılan 4. Levent istasyonu yeniden hizmet vermeye başladı.

Yurthaber 07-11-2023 11:27

TEM’de intihar girişimi! Tüm çabalara rağmen ikna olmadı

Kağıthane'de bir kadın intihar girişiminde bulundu. Tem Otoyolu Seyrantepe mevkiinde üst geçidin korkuluklarına çıkan kadın, trafiği durma noktasına getirdi. Kadın, itfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığına atladı. Kolunun incindiği öğrenilen kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 25-09-2023 17:35

İntihara kalkışan kadın 'kedimi istiyorum' dedi! Ekipler kedisini getirince metrelerce yüksekten aşağı atarak öldürdü

Konya'da sabah saatlerinde yaşanan olay hem akıllara durgunluk verdi, hem de vatandaşların tepkisine neden oldu. Uyuşturucu kullanan bir kadın yüksek gerilim hattını çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ekiplere kedisi getirilirse intihardan vazgeçeceğini belirten kadının isteği yerine getirildi. Aşağı indirilirken elindeki kediyi metrelerce yukarıdan aşağı atan kadın etraftaki vatandaşların tepkisini çekti. Kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 11-08-2023 17:37

20 yaşındaki kadın 16. kattan kendini boşluğa bıraktı! Mucize eseri yaralı kurtuldu

İzmir’in Konak ilçesinde 33 katlı otelin 16'ncı katındaki otopark bölümünün terasındaki korkuluğun üzerine çıkan 20 yaşındaki A.E. adlı kadın, polislerin ikna çabalarına rağmen kendisini boşluğa bıraktı. Onlarca metre yükseklikten itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düşerek yaralanan kadın, hastanede tedaviye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 04-07-2023 22:59

Sağanak yağmur altında ikna etmeye çalıştılar... Polisler yaklaştı, o uzaklaştı

Antalya’da köprülü kavşak üzerinde demirlerin arasına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, polis ekiplerine sağanak yağmur altına zor anlar yaşattı. Polislerin sırılsıklam ıslandığı olayda şahsın polislerin her yaklaşmasında uzaklaştığı görüldü.

Haber 29-05-2023 10:16

Taksim'de hareketli saatler! Sosyal medyadan canlı yayın açıp... Ukraynalı eski polis konsolosluğu harekete geçirdi

Taksim'de hareketli saatler yaşandı. Rus kökenli Ukraynalı eski bir polis olduğu öğrenilen A.A.I, alt geçitte intihar girişiminde bulundu. A.A.I., Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın durdurulmasını istedi. Türkiye'den yardım isteyerek 'Ukrayna'da Savaşa Hayır' şeklinde slogan attı. Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğunun da devreye girmesiyle A.A.I., yaklaşık 3 saat sonra ikna edildi ve ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü.

Haber 08-04-2023 12:24

Antalya'da yürekler ağza geldi! Film izler gibi izlediler... İntihar girişimini ekipler engelledi

Antalya'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. 40 metrelik falezin ucuna oturarak intihar teşebbüsünde bulunan genci müzakereci polis 30 dakika sonunda ikna etti. Gencin ailesi ile sorunları olduğu ve bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşananları merak ederek olay yerine koşan vatandaşlar ise o anları film izler gibi izledi.

Haber 17-11-2022 17:03

Esenyurt'ta güpegündüz dehşet! Kaldırımdaki kadına ateş edip intihar girişiminde bulundu

Esenyurt'ta bir kişi, kaldırımdaki kadına ateş ettikten sonra intihar girişiminde bulundu. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken ekiplerin çalışması da başladı.

Haber 03-11-2022 15:09

Camları kırdı, 9. kattan kendini aşağıya sarkıttı! Polis 5 defa dağıtsa da... Yağmurun altında yüzlerce kişi dehşeti böyle izledi

Muş'ta saatler süren bir intihar girişimi olayı yaşandı. Polis, bir yandan camları kırıp kendini 9. kattan aşağıya sarkıtan genci ikna etmeye çalışırken bir yandan bölgede toplanan yüzlerce kişiden oluşan kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Meraklı vatandaşlar, intihar girişiminde bulunan bir genci saatlerce yağmura aldırış etmeden izledi, olayı kayıt altına almak için birbirleriyle yarıştı.

Haber 22-09-2022 18:10

İstanbul'da 16 yaşındaki genç kızı tabancayla vuran zanlı, intihar girişiminde bulundu

İstanbul'da 16 yaşındaki genç kızı tabancayla vuran zanlı, intihar girişiminde bulundu

Yurthaber 06-08-2022 23:16