Intihara Tesebbus Haberleri

“Tedavi olmak istiyorum” deyip üst geçide çıktı

Antalya’da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti.

Yurthaber 2024-04-18 11:09:18

İntihara kalkışmıştı! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç son durumunu paylaştı

Emekli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç geçtiğimiz günlerde intihara kalkışmıştı. Tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan Sarnıç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-04-13 09:42:01

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 2024-04-11 18:16:25

Sokak ortasında dehşet! 70'lik dede silahını çekti, ortalığı kana buladı

Samsun'da İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 2024-04-07 15:35:13

Kıskançlık dehşeti! Eşini bıçaklayarak öldürüp, kendini asarak intihara kalkıştı

Antalya'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Vezir Ayer (51), gittiği evde kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıkan tartışmada eşi Antika Ayer'i (52) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası banyoda kendini asan Vezir Ayer, polis tarafından indirilip, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haber 12-03-24 13:30

Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs çatıya çıktı, 4 saatte ikna edildi

Samsun’da eşiyle boşanma aşamasında olan bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Yurthaber 23-02-24 13:44

'Tablet Reis' olarak tanındı! Acı dolu hikayesi gündemde: 35 kilo, çalışamıyor, 3 kişiyle bir odada yaşıyor...

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Son olarak tarzını yenileyen fenomenin son hali çok konuşulmuştu. Tablet Reis YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Daha önce intihara kalkıştığını söyledi. Ünlü fenomenin sözleri yürek yaktı.

Magazin 05-02-24 15:06

Hamile eşini bıçaklayarak öldürdü, otomobilini uçuruma yuvarlayarak intihara kalkıştı! Beni kurtarmayın

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Tartıştığı 7 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) defalarca bıçaklayarak öldüren Salim Koyuncu (29), daha sonra otomobiliyle 50 metrelik uçuruma yuvarlanarak intihar girişiminde bulundu. Cinayet şüphelisi koca, yaralı olarak aracından çıkartıldığı sırada "Beni kurtarmayın" diye bağırdı.

Haber 29-12-23 21:58

İstanbul'da AVM'de korkunç olay! Metrelerce yükseklikten kendini bıraktı

İstanbul'da bir AVM'de dün korkunç bir olay yaşandı. AVM’nin 3'üncü katına çıkan Yılmaz Ç. metrelerce yükseklikten aşağıya kendini bıraktı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Ç.'nin borçlu olduğu, bu yüzden intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Haber 29-12-23 10:57

Bir il bunu konuşuyor! Cani evlat babasını 10 bıçak darbesiyle katletti

Tekirdağ'dan gelen haber duyanların kanını dondurdu! 55 yaşındaki Nazım Başargan, 25 yaşındaki oğlu tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Babasını katleden gencin psikolojik sorunları olduğu tespit edilirken cinayetin ardından intihara teşebbüs ettiği belirlendi. 25 yaşındaki baba katili, acı olayın ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Haber 17-12-23 19:30

Tazminatımı vermezseniz intihar ederim dedi! Kıdem tazminatını vinçle aldı: Dövizi görünce bakın ne yaptı

Bursa'da yaşanan olay duyanları şaşırttı. Bir işçi tazminatı verilmeden işten çıkarıldığı için intihara kalkıştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Daha sonra işçiye kıdem tazminatı olan para bir vinç aracılığıyla iletildi. İşçi Türk liralarını alırken paraların içindeki euroyu ise yırttı.

Haber 28-11-23 21:27

Sansar Salvo kimdir, nereli ve kaç yaşında? İntihar girişiminde bulunan ünlü rapçi Sansar Salvo'nun sağlık durumu!

Ünlü rapçi Sansar Salvo intihar girişiminde bulunduğuna yönelik haberler sonrası gündem oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Ünlü sanatçı 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştı. Peki, Sansar Salvo kimdir, nereli ve kaç yaşında? İntihar girişiminde bulunan ünlü rapçi Sansar Salvo'nun sağlık durumu nasıl?

Magazin 15-11-23 08:08

'Arkadaşını düşman olarak görebiliyor' Kanlı para oyunu okullarda hızla yayılıyor! O ile de sıçradı... Uzmanlar uyardı İntihara meyil, psikopatlık, sosyopatlık, cinayet işleme...

Sosyal paylaşım platformlarından başlayarak okullar arasında hızla yayılan bir tehlike olan "kanlı para" isimli oyun, Van’da da yayıldı. Uzmanlar, oyunun enfeksiyon hastalıklarının yayılmasına yol açabileceğini, bunun yanı sıra ileriki yaşlarda suça yatkınlık gibi pek çok psikolojik rahatsızlığı da beraberinde getirebileceği yönünde uyarıda bulundu. Uzmanlar, oyun rekabet sistemine göre oynandığı için çocukların arkadaşlarını bir noktadan sonra düşman olarak görebileceğini söyledi.

Haber 02-11-23 13:10

Filmleri aratmayacak bir aşk hikayesi! İntihara teşebbüs eden Çinli kadın hayatını kurtaran itfaiyeciyle evlendi... Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu

Çin'de filmleri aratmayacak bir aşk hikayesi yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın aylarca evinin balkonuna çıkarak intihara teşebbüs etmişti. Genç kadın hayatına son vermeyi düşündüğü anda kendisini kurtaran itfaiyeciyle evlendi. İkilinin aşk hikayesi sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 01-11-23 10:15

Annesini arayıp intihar edeceğini söyledi! 20 metre yükseklikten kendini suya bıraktı

Konya'da şaşırtan bir olay yaşandı. Aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşayan Samet G. (29), Acı Göl'e atlayıp, intihara kalkıştı. Yüzme bilmeyen Samet G., polislerin yönlendirmesiyle kayalıklara çıkıp kurtuldu.

Haber 26-10-23 19:09

Canlı yayında intihara kalkışan Youtuberdan kötü haber!

Konya'da bir Youtuber olan Kadir Akman 2 gün önce canlı yayında başına tabanca dayayarak intihara kalkıştı. Bunun üzerine özel harekat ekipleri ile eve giden müzakereci polisin ikna etmeye çalıştığı Akman, elinde tabancayla kapalı otoparktaki otomobiline binip kaçtı. Dün polise teslim olan Akman, çıkarıldığı mahkemece 'Genel güvenliği tehlikeye sokmak' ve 'Tehdit' suçundan tutuklandı.

Haber 23-10-23 18:48

Mardin’de eşini öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kocanın sosyal medya görüntüsü ortaya çıktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, iddiaya göre uzaklaştırma kararı olan koca eşini öldürdükten sonra aynı tabancayla kafasına sıktı.

Yurthaber 03-10-23 10:50

İki çocuğunun gözü önünde eşini öldürüp intihara kalkıştı!

Mardin'de, uzaklaştırma kararı bulunan Ömer Durak (42), tartıştığı eşi Semra Durak’ı (36) iki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahla kendisine ateş eden Durak, ağır yaralandı.

Haber 02-10-23 22:00

Alexis Beka Beka kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş istemişti! Nice futbolcusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs etti!

Nice oyuncusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs ettiği yönünde haberler sonrası gündem oldu. Ünlü futbolcuya ilişkin sın durum merak konusu oldu. Peki, Nice oyuncusu Alexis Beka Beka neden intihara teşebbüs etti? Alexis Beka Beka kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 29-09-23 15:30

Nice futbolcusu Beka Beka intihara teşebbüs etti! İkna edilen yıldız oyuncu hastaneye kaldırıldı

Fransa'da polisin viyadükte intihar edeceğini söyleyen Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından OGC Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka'yı ikna etti. Yaklaşık iki saatlik kurtarma çalışmasının ardından ikna olan Beka Beka, kontroller için hastaneye kaldırıldı.

Spor 29-09-23 13:54

Şaşırtan iddia! Harika Avcı intihar etmek isterken yakalandı! Elinden silahı ben aldım

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Harika Avcı ile ilgili üzen bir iddia gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde 63 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği öğrenilmişti. Ünlü sanatçının intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Magazin 22-09-23 14:25

'Kameranın olmadığı yere çağırdı! Kendine çekip...' Hastanede taciz iddiası! Ağabeyimsin, yapma

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki özel hastanede çalışan A.Ö., hastanede görevli bir personelin sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. Hastane yönetimi tarafından işten çıkarılan A.Ö., "Ben çok çaresizim. İntihara bile kalkıştım" dedi. A.Ö. emniyetteki ifadesinde "Kameranın olmadığı yere beni çağırdı. Kendine çekip öptü. Sesim yükselince bıraktı. Ben, ’Ağabeyimsin, yapma böyle’ dedim" diyerek yaşananları anlattı. Şikayetçi olduğu şahıs ise suçlamaları kabul etmedi.

Haber 20-09-23 16:56

Ablasının intiharını engelleyecekken kendi canından oldu! Bir ili yasa boğan ölüm: 'Aralarında neler yaşandığını henüz bilmiyoruz'

Muş'ta intihara kalkışan ablasını önlemeye çalışırken can veren 16 yaşındaki E. Y.'nin ölümü şok etkisi yarattı. Ablasının elindeki silahı gören E. Y. silaha davranıp elinden almaya çalıştı ama talihsiz olayda E. Y. kendi canından oldu. Serinova Belediye Başkanı Engin Atılgan olayla ilgili açıklamasında "Aralarında neler yaşandığını henüz bilmiyoruz" dedi.

Haber 08-09-23 13:01

Adana'da dehşet! Mangal yaparken ailesine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 5 ağır yaralı

Adana'da kan donduran bir olay yaşandı. Ailesiyle evlerinin bahçesinde mangal yapan bir kişi, aniden silahını çekerek kurşun yağdırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen kişi, ağabeyini, annesini, ağabeyinin eşini ve 2 yeğenini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihara kalkıştı. Olayda ağabey hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.

Haber 29-08-23 20:19

Aşkına kavuşamayan Dilan'ı intihara sürükleyen tokat! Muş'ta 3 gün arayla canlarına kıyan gençlerin kara sevdası Kerem ile Aslı'ya benzetilmişti...

Muş'ta yıllardır birbirine kavuşamayan iki genç aşığın geçtiğimiz günlerde 3 gün arayla canlarına kıyması çok konuşulmuştu. Gençlerin aşkı destanlara konu olan Kerem ile Aslı'ya ve Mem û Zîn'e benzetilirken olayla ilgili çok sarsıcı bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre 21 yaşındaki Dilan Tuna'nın babasına bir kez daha ısrar edince yediği tokadın ardından gelen tüfek sesi sonu oldu.

Haber 20-08-23 10:05

İntihara kalkışan kadın 'kedimi istiyorum' dedi! Ekipler kedisini getirince metrelerce yüksekten aşağı atarak öldürdü

Konya'da sabah saatlerinde yaşanan olay hem akıllara durgunluk verdi, hem de vatandaşların tepkisine neden oldu. Uyuşturucu kullanan bir kadın yüksek gerilim hattını çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ekiplere kedisi getirilirse intihardan vazgeçeceğini belirten kadının isteği yerine getirildi. Aşağı indirilirken elindeki kediyi metrelerce yukarıdan aşağı atan kadın etraftaki vatandaşların tepkisini çekti. Kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 11-08-23 17:37

İntihara kalkışan kızı itfaiye amiri kurtardı, o anlar kamerada

Elazığ’da bir inşaatın 2. katına çıkarak intihara kalkışan genç kızı, itfaiye amiri kurtardı.

Yurthaber 24-07-23 07:40

Yer: İstanbul! Canına kıymak istedi, pişman olunca doğal gaz borusuna asılı kaldı: İntihar sebebi şaşkına çevirdi

İstanbul'da Tunuslu Radhouane Tayarı intihara kalkıştı. Kararından vazgeçen Tunuslu, dengesini kaybedip 3. katta asılı kaldı. Açılan brandaya atlayan Tunuslu, yara almadan kurtuldu. İfadesi alınan Tayarı, ifadesinde uzun süredir sevgilisinin olmadığından öfkelendiğini ve bu yüzden intihar etmek istediğini dile getirdi.

Haber 08-07-23 14:31

İntihar etmek için minareye çıktı, döve döve engel oldular! Neye uğradığını şaşırdı...

Mısır'daki intihar girişiminde yaşananlar sosyal medyada gündem yarattı. Ülkenin güneyindeki el-Feyyum kentine bağlı Senhur köyünde yaşayan 27 yaşındaki Muhammed İbrahim, caminin minaresine çıkarak intihara kalkıştı. İkna çalışmaları sırasında minareye çıkan 2 kişi, İbrahim’i döverek intihar girişimini engelledi.

Haber 20-06-23 22:40

Sabah ekmek dağıtılmayınca... Sitede korkunç gerçek böyle ortaya çıktı! Gözyaşlarına boğuldular

Diyarbakır’da bir sitede apartman görevlisi olan M.D. (33), eşi Basra Denizli’yi (38) uyurken tabancayla vurarak öldürüp, intihara kalkıştı. Ağır yaralanan M.D., hastanede tedaviye alındı. Sitede yaşanan korkunç olay, sabah ekmek dağıtımı yapılmayınca bina sakinlerinin yöneticiyi bilgilendirmesiyle beraber ortaya çıktı. Basra Denizli'nin cenazesi evden çıkarılırken yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu öğrenilirken M.D.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Haber 24-05-23 14:08

Bilecik’te gölete atlayarak intihara teşebbüs eden şahıs kurtarıldı

Bilecik’te gölete girerek intihara teşebbüs eden şahıs AFAD ekibi tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 22-05-23 07:45

İntihara kalkışan genç D100’ü trafiğe kapattı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 kara yolu üzerinde köprüye çıkarak intihara kalkışan genç sebebiyle yol trafiğe kapatıldı.

Yurthaber 17-05-23 08:43

İntihara kalkışan genç D100’ü trafiğe kapattı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 kara yolu üzerinde köprüye çıkarak intihara kalkışan genç sebebiyle yol trafiğe kapatıldı.

Yurthaber 16-05-23 08:36

Protokolün hastane ziyareti sırasında çatıya çıkıp para istedi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde protokol üyelerinin hastaneyi ziyareti sırasında Devlet Hastanesi karşısındaki 4 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkışan ve para isteyen şahıs, güçlükle ikna edilerek çatıdan indirildi.

Yurthaber 22-04-23 08:24

Emekli polis, bütün ailesini vurmuştu... İfadesi ortaya çıktı! İntihar etmesini engellemeye çalışmışlar

Konya'da emekli polis Salim Özçelik'in (55), eşi ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla vurarak yaraladı. Özçelik'in olaydan önce intihara kalkıştığı, aile üyelerini de kendisine engel olmak isterlerken vurduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Özçelik'in ilk ifadesinde, "Ne olduğunu anlamadım. Her şey bir anda oldu. Ailemle ilgili herhangi bir problemim yok" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 17-04-23 16:30

Küçükçekmece'de dehşet! Önce annesini bıçakladı sonra sokağı savaş alanına çevirdi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde zihinsel engelli olduğu öğrenilen S.E isimli kadın cinnet getirip annesini bıçakladıktan sonra cama çıkarak intihara kalkıştı. S.E, balkonda bulunan eşyaları da sokağa attı. Bu yüzden sokak üzerinde bulunan bir kamyonete zarar verdi. Ekipler evde S.E.'yi gözaltına aldı.

Haber 05-04-23 09:34

Eski eşini sokak ortasında katletti, savunması şaşkına çevirdi! 'Başka biriyle kaçtı...'

Manisa’da eski eşi Hülya Alkan’ı sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden Ali Alkan'ın mahkemedeki savunması pes dedirtti. Öldürdüğü eski eşinin kendisini tahrik ettiğini iddia eden Ali Alkan, “Hülya daha önce de beni ve 3 çocuğumuzu terk etti, başka biriyle kaçtı. Bunu alışkanlık haline getirdi. Onu pansiyondan alıp geldim. Ben onu affettim, onu çok seviyordum, hala da çok seviyorum. Ama ona yaranamadım” dedi. İşte olayın detayları...

Haber 23-03-23 14:59

'Eğer bunu kabul etseydi öldürmekten vazgeçecektim' Her cümlesi korkunç! Dehşete düşüren kadın cinayetinde ifadesi ortaya çıktı

Manisa'da meydana gelen kadın cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Eski eşini sokak ortasında tüfekle vurup kendi çenesine de tüfeği dayayıp intihara teşebbüs eden cani adamın ifadesine ulaşıldı. Suçlamaları kabul eden şahsın, eski eşini başka biriyle evlenmeyi planladığı için öldürdüğünü söylediği aktarılırken "Öldürmeden ona evlenmemesini söyleyecektim. Eğer bunu kabul etseydi, öldürmekten vazgeçecektim." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 15-03-23 15:15

Sevgilisini bıçaklayıp başına taşla vurarak öldürmüştü! İstenen ceza belli oldu

Eskişehir'de Onur Kaya (22), sevgilisi Tuğçe Can'ı (25) 13 kez bıçaklayıp başına taşla vurarak öldürdü. Kaya daha sonra, insülin iğnesi ile kendisine fare zehri enjekte ederek intihara kalkıştı. Ekmek bıçağı ile bileklerini kestiği sırada ise polis ekiplerince yakalandı. Kaya hakkında hazırlanan iddianamede, 'Tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İşte olayın detayları...

Haber 06-03-23 14:50

'Kızım annesini bırakamadı intihara gitti' Depremde dağdan kayalar koptu evlerin üzerine düştü! 'Bizim kara gecemiz'

Gaziantep İslahiye'de depremin etkisiyle dağdan kopan kayaların yuvarlanarak tek katlı evlerin üzerine düşmesiyle 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı. Ayrıca 360 küçükbaş hayvan öldü. Gözyaşları içerisinde o anları anlatan 64 yaşındaki Süleyman Keser, "Saat 04.17 bizim kara gecemiz oldu. Yukarıdan kayalar geliyordu, eve vurdu. Taşların arasında kurtulmaya çalıştık. Kaya vurunca iki ev üst üste gitti" dedi. "Benim kızım intihara gitti, annesi gelemedi diye bırakmadı" sözleri yürek yaktı.

Haber 13-02-23 11:46

Alzheimer hastası yatalak ablasını tuz ruhu içirerek öldürdü! Cinayeti önce itiraf, sonra inkar etti: 'Olayın şokuyla söyledim'

Muğla'da Uğur Ö. (60), birlikte yaşadığı Alzheimer hastası ablası Canan Ö.'yü (63) tuz ruhu içirerek öldürüp aynı yolla intihara kalkıştı. Ablasını öldürdüğünü itiraf eden ve hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanan Uğur Ö.'nün savcılık ifadesi ortaya çıktı. Bu kez cinayeti inkar eden Uğur Ö.'nün, "Eve gelen bekçilere ve polislere şaşkınlıkla ablama tuz ruhu içirdiğimi söyledim. Olayın şokuyla böyle söylemde bulundum. Kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 31-01-23 10:00

Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiği iddiasında ısrarlı olan Bircan Bali'ye tepki yağıyor!

Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu iddialardan sonra bileklerinin fotoğrafını paylaşmak zorunda kaldı. Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın intihara teşebbüs ettiği iddiasını sürdürünce sosyal medyada büyük tepki çekti.

Magazin 16-01-23 15:17

Zehirlendiği söyleniyordu! Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan intihar etti' iddiası... Hafsanur Sancaktutan bileklerini paylaştı

Son dönemde Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan'ın zehirlendiği haberleri gündemdeyken Bircan Bali'den intihar iddiası geldi. Bircan Bali, bileklerini keserek intihara teşebbüs eden ismin Hafsanur Sancaktutan olduğunu iddia etti. İddiaya göre oyuncu ilaç içip eski aşkı Denizcan Aktaş'ı arayarak intihar ettiğini söyledi. Hafsanur Sancaktutan hemen açıklama yaparak intihar iddiasını yalanladı.

Magazin 16-01-23 14:00

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'den şok paylaşım! Hangi ünlü oyuncu intihara teşebbüs etti?

Bircan Bali Instagram hesabında az önce bir paylaşımda bulundu. Ünlü bir oyuncunun dün gece saatlerinde bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunduğunu yazdı. Bu ünlü oyuncunun kim olduğu oldukça merak edildi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin programı sunucusu Bircan Bali'den henüz konu ile ilgili farklı bir açıklama gelmedi.

Magazin 16-01-23 00:44

Tuğçe Can'ın cenazesinde annenin feryadı yürekleri yaktı! Vahşi cinayette 10'dan fazla bıçak darbesi ve ilaç detayı...

Eskişehir'de 10'dan fazla bıçak darbesiyle vahşice öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Can, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede acılı anne 'Beni de götürün' dieye feryat ederken, gözyaşları sel oldu. Öte yandan katil zanlısı olarak yakalanan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Onur K.'nın da yakalanmadan önce ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği anlaşıldı.

Haber 13-01-23 15:27

Eşini intihara yönlendirdiği öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi

Mahkeme, solak olduğu belirtilen ölen Hilal Adıyaman'ın, nikah belgelerinde hangi elini kullandığı hususunda tespit yapılması için Adli Tıp Kurumunca rapor hazırlanmasına karar verdi.

Yurthaber 08-12-22 12:33

Canan Karatay çileden çıktı! 'Cinayet sebebi, çok tehlikeli'

Prof. Dr. Canan Karatay her açıklamasıyla gündemde kalmayı başarıyor. Kalp ve İç hastalıkları Uzmanı Canan Karatay bu sefer antidepresan ilaçları işaret etti. Antidepresan ilaçların müthiş derecede bağımlılık yaptığını söyleyen Karatay, bu ilaçların beynin biyolojisini bozarak intihara teşebbüs olabileceği yönünde ciddi uyarılarda bulundu.

Haber 19-11-22 07:02

Manisa'da eski eşini tüfekle vurarak öldüren zanlı, intihar girişiminde bulundu

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşandığı eşini sokakta pompalı tüfekle öldüren kişi, aynı silahla intihara teşebbüs etti.

Yurthaber 17-11-22 14:11

Kaymakam Alparslan Kılıç intihara kalkışmıştı! Vali Muammer Erol'dan Kılıç'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Yalova'da Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), dün evinde beylik tabancasıyla intihara kalkışmıştı. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan Kılıç'ın tedavisi sürüyor. Vali Muammer Erol, Kılıç’ın sağlık durumuna ilişkin “Aldığımız bilgiler doğrultusunda başarılı geçen bir müdahale sonrasında, olay anından bugüne sağlık durumu daha iyiye gidiyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-22 15:59