Ipek Kozasi Haberleri

İpek Tuzcuoğlu Değişiklik iyidir diyerek yeni imajını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Oyunculuk kariyerine sayısız yapım sığdıran İpek Tuzcuoğlu, adeta yıllara meydan okuyor. Oyuncu son olarak imaj değiştirdi. Saçlarını kısa kesip siyaha boyatan oyuncunun yeni tarzı beğenildi.

Magazin 2024-04-15 18:06:27

Miras kavgasında İnan Kıraç evlatlıktan reddetmişti! Uzlaşma olabilir mi? sorusuna İpek Kıraç'tan böyle yanıt geldi! Annemin ismini, mirasını...

Forbes’un güncellediği Türkiye’nin en zenginleri listesinde 2.8 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker ve Semahat Sevim Arsel’den sonra üçüncü sırada gelen ve babasının miras krizinde evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç, "Uzlaşma olabilir mi? " sorusunu yanıtladı.

Finans 2024-04-07 11:40:23

Yakalanıp Türkiye'ye getirildi! MİT'ten sınır ötesi bir operasyon daha

MİT sınır ötesinde terör operasyonlarına devam ediyor. Son operasyonda terörist İpek Demir yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Haber 2024-04-05 15:12:05

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal tüm görevlerinden istifa etti

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Haber 2024-04-04 20:57:07

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Manisa OSB’deki İpek kağıt fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İpek kağıt fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı.

Yurthaber 29-02-24 11:21

Manisa OSB’deki İpek kağıt fabrikasında yangın

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İpek kağıt fabrikasında yangın çıktı.

Yurthaber 29-02-24 10:16

Oba Makarnacılık halka arzında talep toplama başladı

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Oba Makarnacılık halka arzı, 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek. yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı konuya ilişkin açıklamasında, "Halka arz öncesi de büyük yatırımlar yaptık. Halka arz gelirlerimizin yaklaşık yüzde 50'sini ürün çeşitlendirme, kapasite yatırımları ve enerji yatırımlarında değerlendiriyor olacağız" bilgisini paylaştı.

Finans 22-02-24 11:24

Sevgililer gününde vahşet! Kız arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana’da sevgililer gününde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Yaşar B., portakal bahçesinde tartıştığı sevgilisi İpek Akgül’ü tabancayla başından vurup öldürdü. Yaşar B. daha sonra Akgül’ün cesedini tarladaki sulama kuyusuna gömdü. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 10:59

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin 14-02-24 10:03

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itirafı duyanlar inanamadı! Kocasının isteği pes dedirtti

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına konuk olan İpek ve Talip çiftinin anlattıkları izleyenlere pes dedirtti. İpek Hanım'ın 'Kocam obez olmazsan boşarım dedi' sözleri Esra Ezmeci'yi bile şaşkına çevirdi.

Magazin 07-02-24 15:18

Dev yolcu gemilerini yöneten İzmirli kadınlar hemcinslerine örnek oluyor

Dünyaca ünlü kruvaziyerlerde kaptanlık yapan İzmirli Hande İpek Yamanel ile İrem Düzdaban, denizcilik alanında kariyer yapmak isteyen kadınlara örnek oluyor.

Yurthaber 11-01-24 14:10

Hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir... Bilgisayar başında uzun süre çalışanlar dikkat! En çok uykuda oluyor 'Mutlaka gidin, kalıcı olabilir'

Diş sıkma şikayeti yaşıyor olabilir ya da pek çok kişiden bunu yaşadığını duymuş olabilirsiniz. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İpek Necla Güldiken, Türkiye'de diş sıkma görülme oranının ortalama yüzde 70-80 olduğunu belirtti. Güldiken "Günümüzde bu şikâyetlerle bize başvuran hasta sayısı oldukça arttı. Bunun olası sebepleri modern yaşamın getirdiği ağır çalışma koşulları, postür kaybına neden olan bilgisayar başında uzun süreli çalışma, yorgunluk ve psikolojik stres” dedi.

Kadin 11-01-24 10:51

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-24 08:23

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

Aile'nin yıldızı İpek Çiçek derin yırtmacıyla mest etti! Beğeni butonu çöktü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği Ceylan karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İpek Çiçek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan Çiçek bu defa iddialı tarzıyla olay oldu. Güzel oyuncunun son pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-12-23 15:43

23 yıl sonra ikinci kez anne oldu! İpek Açar'dan oğlu ile ilk poz

Alper Kömürcü ile 2019 yılında nikah masasına oturan İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Oğluna Ömer Alp adını veren ünlü isim, bebeğiyle ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 20-12-23 17:17

İpek Açar anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Merhum sanatçı Kayahan ile evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, hamile olduğunu öğrenmişti.

Magazin 19-12-23 15:34

Oyunculuğa ara vermişti! Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker heyecanla beklenen o diziye girdi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker oyunculuğa ara vermişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 15-12-23 14:02

Safir'in güzeli Özge Yağız süper mini elbisesiyle poz verdi! Davet tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği Feraye karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, önceki akşam düzenlenen Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Davet tarzıyla dikkat çeken ünlü isim süper mini elbisesiyle peş peşe poz verdi.

Magazin 11-12-23 17:32

Safir dizisine bomba transfer! Çok ünlü bir isim kadroda

ATV'nin sevilen dizisi Safir'e bomba bir isim transfer oldu. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İlhan Şen, İpek Tuzcuoğlu ve Can Bartu Arslan gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisine çok ünlü bir isim Güneş rolüyle dahil oldu.

Magazin 01-12-23 17:17

Safir'in Gülfem'i İpek Tuzcuoğlu İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşınmış

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül gibi isimlerin paylaştığı Safir dizisinde 'Gülfem Gülsoy' karakterine hayat veren ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu İstanbul'u terk etti. Ünlü oyuncu bakın nereye taşınmış.

Magazin 28-11-23 14:20

Yer: Pendik! Karısını 4 çocuğunun gözünün önünde katletti

İstanbul Pendik'te aile içerisinde başlayan tartışma kısa süre içerisinde alevlenerek kavgaya dönüştü. Yılmaz L. eşi İpek L.'yi yaşadıkları kavga sonucunda 4 çocuğunun gözleri önünde silahla başından vurarak öldürdü.

Haber 25-11-23 18:44

Hakaret iddiasıyla yargılanan Farah Zeynep Abdullah aylık gelirini açıkladı! Bakın ne kadarmış

Bihter filmi ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Farah Zeynep Abdullah Batman'da İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemede talimat yoluyla ifade verdi. Abdullah ifadesinde aylık gelirini de açıkladı.

Magazin 17-11-23 14:28

İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği kızı İpek Kıraç'ın biyografisi

İpek Kıraç, babası İnan Kıraç'ın yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Ünlü iş insanı tüm varlığına el koymak istediği gerekçesi ile kızını reddettiğini belirtti. Peki, İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği kızı İpek Kıraç hakkında merak edilenler...

Finans 01-11-23 11:14

Ünlü iş insanı İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç'tan ilk açıklama: Hem şaşırdım hem üzüldüm

Ünlü iş insanı İnan Kıraç hakkında gündem yaratan bir haber geldi. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından İnan Kıraç, tüm varlığına el koymak istediği gerekçesi ile kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini duyurdu. İpek Kıraç ise yaptığı açıklamada "Babamın son yıllarda bu ilkelere aykırı attığı adımlar, içerisinde anıldığı çevreler ve konular, kendisine, kurumlarımıza ve ailemize zarar veren kararlar ne yazık ki beni hem şaşırtmakta hem de üzmektedir." ifadelerini kullandı.

Finans 01-11-23 10:35

Musa Orhan'a hakaretten yargılanıyordu! Hazal Kaya hakkında karar çıktı

Ağustos 2020'de yaşamını yitiren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola para cezasına çarptırılmıştı. Meslektaşına destek veren Hazal Kaya hakkında ise 'hakaret' gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Ünlü oyuncunun davasında karar çıktı.

Magazin 31-10-23 15:57

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’siydi... İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İpek Erdem uzun zamandır ekranlara yer almıyor. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı.

Magazin 26-10-23 17:23

Kınalı Kar'ın Nazar'ıydı... Oyunculuğu ara veren Özlem Conker'in yeni mesleği bakın neymiş

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker, rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-10-23 12:22

Esra Erol'da böylesi görülmedi... Evliyken, sevgilisiyle üçüz bebek için tüp bebek tedavisi yaptırdı! Anlattıkları herkesi şaşırttı

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa İpek Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Evlenmek üzere olduğu sevgilisinin evli ve çocuklu olduğunu öğrenen İpek Hanım, Esra Erol'dan yardım istedi. Canlı yayında anlattıkları ise herkesi şoke etti.

Magazin 19-10-23 09:04

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Şimdilerde oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde Feraye karakterine hayat veren Özge Yağız başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Rol aldığı her yapımda büyük beğeni toplayan Özge Yağız'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 17-10-23 13:15

Farklı ülkelerden gelen seramik sanatçıları Gordion Antik Kenti'ni gezdi

Ankara'da düzenlenen 13. Uluslararası Macsabal İpek Yolu Sempozyumu'na katılan öğretim üyesi ve sanatçılar, Polatlı ilçesindeki "Gordion Antik Kenti" ile "Midas Tümülüsü" ve "Duatepe Anıtı"nı gezdi.

Yurthaber 05-10-23 07:51

Safir'in Ateş'i İlhan Şen'in asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Safir'de Ateş Gülsoy karakterine hayat veren İlhan Şen başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun aynı zamanda, Best Model of Turkey şampiyonu olduğu biliniyor. Ancak Şen'in asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-10-23 15:23

Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha... Pişmanlık duyduğunu söylemiş

Farah Zeynep Abdullah, Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapmıştı. 65 gün karşılığında bin 300 TL adli para cezasına çarptırılan oyuncuya bir dava daha açıldı.

Magazin 21-09-23 14:36

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 19-09-23 15:20

Safir nerede çekiliyor, hangi ilde? Safir dizisi ne zaman, bu akşam var mı? İşte çekim yeri ve ATV yayın akışı

Safir 2. bölüm ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. ATV'de yayınlanan ve geçtiğimiz ekran yolculuğuna başlayan dizi oldukça beğenildi. Kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Can Bartu Aslan gibi isimlerin olduğu Safir dizisinin nere çekildiği merak edildi. Peki, Safir nerede çekiliyor, hangi ilde? Safir dizisi ne zaman, bu akşam var mı? İşte çekim yeri ve ATV yayın akışı

Magazin 13-09-23 16:50
ele

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'dan şok eden itiraf! Orkestra şefinden dayak yerdik

Ünlü ses sanatçısı Nükhet Duru, İpek Tuzcuoğlu'nun sunumu ile gerçekleşen Hayatıma Dokunanlar programının konuğu oldu. "Orkestra şefinden dayak yerdik" diyen ünlü şarkıcının çarpıcı itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-09-23 21:05

Safir'in Gülfem'i İpek Tuzcuoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İpek Tuzcuoğlu'nun oynadığı diziler

İpek Tuzcuoğlu, Safir dizisinde Gülfem Gülsoy karakterine hayat veriyor. ATV yeni dizisi bu akşam izleyiciyle buluşacak. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı Safir dizisinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Peki, Safir'in Gülfem'i İpek Tuzcuoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, İpek Tuzcuoğlu'nun oynadığı diziler...

Magazin 04-09-23 19:59

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül büyüdü, artık kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Geçtiğimiz günlerde 5 aylık hamile olduğunu açıklayan İpek Açar'ın usta sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül sosyal medyayı salladı. Şimdilerde 23 yaşında olan Aslı Gönül duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. İpek Açar ile kızı Aslı Gönül'ün fotoğraflarını görenler 'Abla-kardeş gibiler' yorumunu yaptı.

Magazin 25-08-23 09:01

İpek Açar hamile! Evlat edinme başvurusunu ne yapacak?

İpek Açar, yıllar sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olan İpek Açar 3 yıla yakın süredir evlat edinme için süreci takip ediyordu. Açar hamilelik haberi sonrası bu konuda kararını verdi.

Magazin 22-08-23 09:18

Evlatlık çocuk için başvurmuştu! İpek Açar'dan şaşırtan haber

Başarılı şarkıcı İpek Açar Alper Kömürcü ile hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren İpek Açar ve müzisyen eşi Alper Kömürcü, İstanbul'u terk etmişti. Bir süre önce evlatlık çocuk için başvuru yapan Açar'ın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Magazin 21-08-23 14:59

Heyecanlandıran keşif: Tam 3 bin 500 yıllık...

Dünyanın en büyük medeniyetlerinden biri olan Hitit İmparatorluğu'na bir dönem başkentlik yapan, aynı zamanda en önemli dini ve askeri merkezlerinden birisi olan Şapinuva'da yürütülen arkeolojik kazılarda 3 bin 500 yıllık hububat silosu bulundu. Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Önder İpek, “Silonun ana özelliklerinden birisi ana toprağın oyulması ile yapılmış. Silo 10x5 metre ebatlarında, 3 metre 40 santimetre derinliğinden oluşuyor." dedi.

Haber 18-08-23 09:09

Yaşar İpek Emrah'ın hayatını oyna diyen takipçisine öyle bir yanıt verdi ki...

Bir dönem Seren Serengil ile evlenen ve olaylı şekilde boşanan Yaşar İpek, Azer Bülbül'ün hayatını canlandıracak iki oyuncuyu da beğenmedi. Bir takipçi bunun içerine "Emrah'ın hayatını sen oyna" yorumunda bulununca İpek'ten olay bir yanıt geldi.

Magazin 13-08-23 15:19

Kıskandıran güzelliğin formülü! Meğer ipek gibi cilde sahip olmanın mucize sırrı ondaymış

Şık görünmek için yapılan makyajlar, hormonal düzensizlik ve güneş ışığı zamanla cildi olumsuz etkiler. Doğal yollarla pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün. İşte, yıllar boyu süregelen güzellikleri ile dikkat çeken Koreli kadınların mucize formülü...

Kadin 08-08-23 08:16

Eskişehirli kursiyer kadınlar tezgahta dokudukları ürünlerle gelir sağlıyor

Eskişehir'deki Midas İpek Evi'nde kadınların tezgahta dokuduğu ürünler, Eskişehir Hamam Müzesi ile Her Ev Bir Atölye Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin mağazasında satışa sunuluyor.

Yurthaber 03-08-23 09:31

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si kısa sarı saçlarıyla dikkat çekti! Romantikliği özlüyorum

Barbie filmiyle dünyada başlayan akım sürerken akıllara 'Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem geldi. Gözlerden uzak bir hayat yaşamaya çalışan güzel oyuncu hem son haliyle hem de geçtiğimiz günlerde paylaştığı notuyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 14:16

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız! ''O hala...''

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi'nde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 27-07-23 16:19